Hoteller i Sapa

Finn på kart
 • BB Hotel Sapa
  Frakr560Per natt

  BB Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , 8 cau may streets 333105 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 406 anmeldelser fra reisendeBasert på 406 anmeldelser fra reisende

  Plassert i Sapa City Center er U Sapa Hotel et perfekt utgangspunkt for å utforske Sapa. Eiendommen tilbyr høy standard på både service og fasiliteter, og burde passe behovene til enhver reisende. 24-timers romservice, gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, matvarebutikk, daglig rengjøring er på listen over ting gjester kan benytte seg av. Alle rom er designet og dekorert for at gjester kan føle seg hjemme, og noen av rommene har flatskjerm-TV, gratis pulverkaffe, gratis te, gratis velkomstdrikke, speil. Kom til hektene på rommet etter en lang dag med sightseeing, eller benytt deg av treningssenter, spillrom. En inviterende atmosfære og utmerket service er det du kan forvente under ditt opphold ved U Sapa Hotel.

  Se mer
 • Victoria Sapa Resort
  Frakr630Per natt

  Victoria Sapa Resortstars

  Sapa, Hanoi and North , Sapa district, lao cai province, vietnam -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1557 anmeldelser fra reisendeBasert på 1557 anmeldelser fra reisende

  4.5-stjerners Victoria Sapa Resort & Spa tilbyr komfort og velvære i Sapa. Både forretningsreisende og turister vil sette pris på eiendommens fasiliteter og gode service. Gratis wifi på alle rom, daglig rengjøring, peis, gave-/suvenirbutikk, posttjenester er på listen over ting gjester kan benytte seg av. Komfortable gjesterom sikrer en god natts søvn, og noen rom tilbyr fasiliteter som flatskjerm-TV, telefon på badet, oppbevaringsskap, speil, håndklær. Kos deg med eiendommens rekreasjonsmuligheter, inkludert treningssenter, badstue, innendørs svømmebasseng, spa, massasje. Victoria Sapa Resort & Spa er et glimrende valg for å utforske Sapa, eller bare for å slappe av og nyte livet.

  Se mer
 • Pao's Sapa Leisure Hotel
  Frakr574Per natt

  Pao's Sapa Leisure Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Muong hoa street n/a -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 176 anmeldelser fra reisendeBasert på 176 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Sapa, er kun for voksne. De 223 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble konstruert i 2017. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Pao's Sapa Leisure Hotel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Bamboo Sapa Hotel
  Frakr398Per natt

  Bamboo Sapa Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , 018 muong hoa street 18 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 550 anmeldelser fra reisendeBasert på 550 anmeldelser fra reisende

  Bo ved Bamboo Sapa Hotel for å oppleve fantastiske Sapa. Hotellet tilbyr gjestene et stort utvalg av spesialtilbud tilpasset økt komfort og velvære. Gratis wifi på alle rom, 24-timers resepsjon, 24-timers romservice, wifi i fellesområder, parkeringsplass er bare noen av fasilitetene hotellet tilbyr. Slapp av på ditt komfortable gjesterom med flatskjerm-TV, trådløst Internett (gratis), boblebad, klimaanlegg, oppvarming. Tilgang til hotellets solarium, hage, karaoke garanterer et tilfredstillende opphold. At det er praktisk og komfortabelt gjør Bamboo Sapa Hotel til det perfekte valg for ditt opphold i Sapa.

  Se mer
 • Sapa Panorama Hotel
  Frakr2.510Per natt

  Sapa Panorama Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , 10 hoang dieu street -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 639 anmeldelser fra reisendeBasert på 639 anmeldelser fra reisende

  Med sentral beliggenhet i Sapa, gir Sapa Panorama Hotel deg alt byen har å tilby rett utenfor døren. Hotellet holder høy standard på både service og fasiliteter, for å passe behovene til enhver reisende. Fasiliteter som 24-timers romservice, gratis wifi på alle rom, 24-timers resepsjon, bagasjeoppbevaring, wifi i fellesområder er klare og venter på deg. Noen av gjesterommene er designet for å tilby maksimal komfort med hjemmekoselige dekorasjoner og noen tilbyr fasiliteter som flatskjerm-TV, speil, håndklær, paraply, parkett/tregulv. Ta en pause fra hverdagen og benytt deg av badestamp, massasje, lekeplass, bordtennis, hage. Oppdag alt Sapa har å tilby ved å gjøre Sapa Panorama Hotel til din base.

  Se mer
 • Silk Path Grand Resort & Spa Sapa
  Frakr783Per natt

  Silk Path Grand Resort & Spa Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , Doi quan 6, group 10, sapa city 6 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 123 anmeldelser fra reisendeBasert på 123 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Sapa, er kun for voksne. Beliggende innen 900 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 2 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Totalt 152 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa. Eiendommen ble bygget i 2017. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa kan benytte stedets transportservice. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Kunder kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Det varierte underholdningsprogrammet på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. De som velger å overnatte her kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cosiana Hotel Sapa
  Frakr276Per natt

  Cosiana Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , 57 phan xi pang street -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 114 anmeldelser fra reisendeBasert på 114 anmeldelser fra reisende

  Cosiana Hotel Sapa har perfekt plassering for både forretningsreisende og fritidsreisende i Sapa. Hotellet har alt du trenger for et komfortabelt opphold. Benytt deg av hotellets gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, daglig rengjøring, billettbestilling, 24-timers resepsjon. Designet for komfort, tilbyr utvalgte gjesterom flatskjerm-TV, internettilgang (trådløs), trådløst Internett (gratis), røykfrie gjesterom, klimaanlegg for å garantere en avslappende natt. Kom til hektene etter en lang dag med sightseeing på rommet ditt, eller benytt deg av hotellets rekreasjonsmuligheter, inkludert spa, massasje. Cosiana Hotel Sapa er et glimrende valg for å se nærmere på Sapa eller bare for å slappe av og nyte livet

  Se mer
 • Sapa House Hotel
  Frakr269Per natt

  Sapa House Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , 03a thac bac street 3a -
   

  Sapa House Hotel er sentralt plassert i det populære området Sapa City Center. Hotellet tilbyr gjestene et stort utvalg av spesialtilbud tilpasset økt komfort og velvære. 24-timers romservice, wifi i fellesområder, betjent parkering, parkeringsplass, romservice er bare noen av fasilitetene hotellet tilbyr. Alle rom er designet og dekorert for at gjester kan føle seg hjemme, og noen av rommene har flatskjerm-TV, internettilgang (trådløs), trådløst Internett (gratis), røykfrie gjesterom, klimaanlegg. For å gjøre gjestenes opphold enda bedre, tilbyr hotellet fasiliteter som hage. For pålitelig service og en profesjonell betjening, står Sapa House Hotel til din disposisjon.

  Se mer
 • Sapa Green Hotel
  Frakr896Per natt

  Sapa Green Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Hoang lien, sapa city center 2 -
   

  Dette komfortable hotellet er i Sapa. Totalt antall gjesteværelser er 56. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Sapa Green Hotel. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Alle de overnattende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. De som velger å overnatte her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser.

  Se mer
 • Lacasa Sapa Hotel
  Frakr206Per natt

  Lacasa Sapa Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , 08b, thac bac road, sapa town -
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Sapa. Totalt antall gjesteværelser er 48. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. LACASA SAPA HOTEL tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kjæledyr er ikke tillatt på LACASA SAPA HOTEL. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  14  Hoteller i Sapa
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Sapa

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her