5-stjerners hoteller i Hanoi

Finn på kart
5-stjerners hoteller i Hanoi

5-stjerners hoteller i HanoiFra  kr90

Anbefalte 5-stjerners hoteller i Hanoi and North

 • Flamingo Dai Lai Resort
  Frakr847Per natt

  Flamingo Dai Lai ResortstarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , Dai quang, ngoc thanh, phuc yen town -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Med sin sentrale beliggenhet i Vinh Phuc har du adgang til alt byen har å by fra Flamingo Dai Lai Resort. Eiendommen tilbyr et stort utvalg fasiliteter som sikrer deg et flott opphold. Benytt deg av eiendommens 24-timers romservice, 24-timers resepsjon, rask inn-/utsjekking, wifi i fellesområder, betjent parkering. Hvert gjesterom er elegant møblert og praktisk innredet. Eiendommens rolige atmosfære og rekreasjonsmuligheter inkluderer båter, kanoer, badestamp, badstue, golfbane (på stedet). Flamingo Dai Lai Resort kombinerer gjestfrihet og stort hjerterom og vil gjøre oppholdet ditt i Vinh Phuc uforglemmelig.

  Se mer
 • Movenpick Hotel Hanoi
  Frakr647Per natt

  Movenpick Hotel HanoistarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , 83a ly thuong kiet str., hoan kiem dist, hanoi 83 -
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1651 anmeldelser fra reisendeBasert på 1651 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Hanoi. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 29. 0 kilometer. Totalt 154 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Movenpick Hotel Hanoi. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Movenpick Hotel Hanoi. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Movenpick Hotel Hanoi. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Noen av tjenestene til Movenpick Hotel Hanoi kan koste ekstra.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Frakr705Per natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 49 hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 971 anmeldelser fra reisendeBasert på 971 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Hanoi, og er spesielt utformet for familier. Stedet teller totalt 185 innbydende gjesteværelser. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. De som velger å overnatte her vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Somerset Grand Hanoi. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Frakr641Per natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 598 anmeldelser fra reisendeBasert på 598 anmeldelser fra reisende

  Med ideell plassering i Ba Đình distrikt har Hanoi Daewoo Hotel det som skal til for et avslappende og fantastisk besøk. Eiendommen tilbyr høy standard på både service og fasiliteter, og burde passe behovene til enhver reisende. Serviceinnstilt betjening ønsker velkommen og hjelper deg på Hanoi Daewoo Hotel. Noen av de velutstyrte gjesterommene tilbyr flatskjerm-TV, speil, tøfler, sofa, håndklær. Ta en pause fra hverdagen og benytt deg av yogarom, badestamp, treningssenter, badstue, golfbane (på stedet). Vennlig betjening, flotte fasiliteter og at det ligger i nærheten av alt det Hanoi tilbyr, er tre gode grunner til å overnatte ved Hanoi Daewoo Hotel.

  Se mer
 • Hotel du Parc Hanoi
  Frakr691Per natt

  Hotel du Parc Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 935 anmeldelser fra reisendeBasert på 935 anmeldelser fra reisende

  Bo ved Hotel Nikko Hanoi for å oppleve fantastiske Hanoi. Stedet tilbyr et vidt spekter av fasiliteter for å sikre deg et best mulig opphold. Fasiliteter som 24-timers romservice, gratis wifi på alle rom, 24-timers resepsjon, fasiliteter for funksjonshemmede, rask inn-/utsjekking er klare og venter på deg. Noen av de velutstyrte gjesterommene tilbyr flatskjerm-TV, telefon på badet, vegg-til-vegg teppe, gratis te, gratis velkomstdrikke. Benytt hotellets rekreasjonsmuligheter, inkludert badestamp, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng, massasje, før du trekker deg tilbake til rommet ditt for en velfortjent hvil. Hotel Nikko Hanoi sin gjestfrihet og store hjerterom vil gjøre oppholdet ditt i Hanoi uforglemmelig.

  Se mer
 • Calidas Landmark72 Royal Residence Hanoi
  Frakr1.400Per natt

  Calidas Landmark72 Royal Residence Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 48-60th floor, keangnam hanoi landmark twr plot e6 . -
   

  Ideelt plassert i det sentrale turistområdet i Cau Giay District, har Calidas Landmark72 Royal Residence Hanoi det som skal til for et avslappende og fantastisk besøk. Stedet tilbyr et vidt spekter av fasiliteter for å sikre deg et best mulig opphold. Alle nødvendige fasiliteter er tilgjengelige, inkludert gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, matvarebutikk, daglig rengjøring, telefaks. Slapp av på ditt komfortable gjesterom med håndklær, tøfler, adskilt stue, flatskjerm-TV, sofa. Hotellet tilbyr flere forskjellige aktivitetstyper. En inviterende atmosfære og utmerket service er det du kan forvente under ditt opphold på Calidas Landmark72 Royal Residence Hanoi.

  Se mer
 • Pan Pacific Hanoi
  Frakr778Per natt

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2188 anmeldelser fra reisendeBasert på 2188 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Hanoi. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Totalt 322 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2011. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Pan Pacific Hanoi. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Pan Pacific Hanoi tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Besøkende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Westlake Hotel & Resort Vinh Phuc
  Frakr480Per natt

  Westlake Hotel & Resort Vinh Phucstars

  Hanoi, Hanoi and North , 1d kim ngoc, tich son dist -
   

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Hanoi, og er spesielt utformet for familier. Hotellet består av 250 soverom. Westlake Hotel & Resort Vinh Phuc tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Westlake Hotel & Resort Vinh Phuc tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Alle soverommene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Er man på jakt etter avslapning kan alle som bor her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Besøkende kan, gjennom hotellets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • GRAND VISTA HANOI HOTEL
  Frakr576Per natt

  GRAND VISTA HANOI HOTELstars

  Hanoi, Hanoi and North , Giang vo 146 -
   

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Hanoi. Totalt 165 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. GRAND VISTA HANOI HOTEL ble bygget i 2019. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er et handicapvennlig overnattingssted hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Alle de overnattende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på GRAND VISTA HANOI HOTEL.

  Se mer
 • OAKWOOD RESIDENCE HANOI
  Frakr626Per natt

  OAKWOOD RESIDENCE HANOIstars

  Hanoi, Hanoi and North , Lane 35, dang thai mai street no. 17 -
   

  Denne sofistikerte residensen er i Hanoi. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater residensen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene er 5. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. De 262 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble bygget i 2019. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. OAKWOOD RESIDENCE HANOI ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. OAKWOOD RESIDENCE HANOI legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. OAKWOOD RESIDENCE HANOI kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i Hanoi
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her