Hoteller i Hanoi and North

Finn på kart
Hoteller i Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  kr183

Anbefalte hoteller Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Frakr1.219Per natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2572 anmeldelser fra reisendeBasert på 2572 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Hanoi. Det finnes totalt 268 gjesteværelser på Hilton Hanoi Opera. De som velger å overnatte her kan benytte internett på Hilton Hanoi Opera. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Hilton Hanoi Opera har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Frakr783Per natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 842 anmeldelser fra reisendeBasert på 842 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Hanoi, er et godt alternativ for familier. Totalt 185 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Somerset Grand Hanoi. Denne eiendommen ble bygget i 2011. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på Somerset Grand Hanoi. Alle de overnattende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Somerset Grand Hanoi. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Somerset West Lake Hanoi
  Frakr620Per natt

  Somerset West Lake Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No 254d thuy khue road 254d -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 140 anmeldelser fra reisendeBasert på 140 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hanoi. Stedet teller totalt 90 innbydende soverom. Somerset West Lake Hanoi gjennomgikk en renovasjon i 2006. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Somerset West Lake Hanoi. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Somerset West Lake Hanoi. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Somerset West Lake Hanoi legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat.

  Se mer
 • Melia Hanoi
  Frakr1.133Per natt

  Melia HanoistarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , 44 ly thuong kiet street, hanoi 44 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Hanoi. Beliggende innen 700 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen rommer 306 koselige rom. Melia Hanoi ble komplett oppusset i 2010. Gjester kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er døgnåpen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet.

  Se mer
 • Pullman Hanoi
  Frakr1.189Per natt

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 763 anmeldelser fra reisendeBasert på 763 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Hanoi, og er perfekt for familier. Stedet teller totalt 240 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2000. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Pullman Hanoi. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Pullman Hanoi. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Alle som bor på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at gjestene kan nyte alle deler av oppholdet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. Det varierte underholdningsprogrammet på denne eiendommen sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Frakr2.463Per natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7147 anmeldelser fra reisendeBasert på 7147 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Hanoi. Beliggende innen 5 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. De 210 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Sofitel Legend Metropole Hanoi. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Dette er et handicapvennlig hotell hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. De som velger å overnatte her kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Frakr1.083Per natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1129 anmeldelser fra reisendeBasert på 1129 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Hanoi, og er perfekt for familier. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 318 gjesteværelser på Lotte Hanoi. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Lotte Hanoi. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Reisende kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Med flere spennende spisested imøtekommer Lotte Hanoi de kulinariske behovene til alle typer gjester. Gjester kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Calypso Suites Hotel Hanoi
  Frakr310Per natt

  Calypso Suites Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Trung yen lane, dinh liet, hoan kiem dis 11a -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 932 anmeldelser fra reisendeBasert på 932 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Hanoi. Det finnes totalt 20 rom på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Calypso Suites Hotel Hanoi ønsker ikke kjæledyr velkommen. Calypso Suites Hotel Hanoi tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Calypso Suites Hotel Hanoi kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • West Lake Home Hotel
  Frakr298Per natt

  West Lake Home Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 156 yen phu, tay ho dist 156 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 57 anmeldelser fra reisendeBasert på 57 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Hanoi. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. De 36 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. West Lake Home Hotel ble bygget i 2016. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. West Lake Home Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på West Lake Home Hotel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Frakr769Per natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 483 anmeldelser fra reisendeBasert på 483 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Hanoi. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 20 meter. Daewoo Hanoi består av totalt 411 soverom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2005. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. De som bor her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Daewoo Hanoi kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  88  Hoteller i Hanoi and North
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Northern Vietnam is a region within the Asian country of Vietnam. Its capital city is Hanoi, one of the main tourist centres in the country. Hanoi is a magnificent cultural location with monuments -which have survived centuries and wars- as well as museums and other places of interest. Some of the sights to see include the Temple of Literature, the National Museum of Vietnamese History, the National Museum of Fine Art, the Museum of Ethnology and the Museum of the Revolution. If you want to take a walk in the city, we recommend a visit to the old town, which is a maze of 36 streets where you can find some regional crafts that make excellent souvenirs of a stay in Hanoi. At night the city is as active as it is by day, and there are many nightclubs, including the Apocalypse Now, Club O and New Century. There are also calmer nightspots, like pubs and cafés, and it is always possible to find something just for you. Don't miss this amazing city, come to Hanoi.

Mest populære soner i Hanoi and North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her