Hoteller i Hanoi and North

Finn på kart
Hoteller i Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  kr170

Anbefalte hoteller Hanoi and North

 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Frakr658Per natt

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 107 anmeldelser fra reisendeBasert på 107 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Hanoi. De 206 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Somerset Hoa Binh Hanoi ble konstruert i 2008. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Somerset Hoa Binh Hanoi.

  Se mer
 • Hilton Hanoi Opera
  Frakr1.147Per natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2644 anmeldelser fra reisendeBasert på 2644 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Hanoi. Det finnes totalt 268 gjesteværelser på Hilton Hanoi Opera. De som velger å overnatte her kan benytte internett på Hilton Hanoi Opera. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Hilton Hanoi Opera har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Golden Lotus Luxury Hotel
  Frakr487Per natt

  Golden Lotus Luxury Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 53-55 hang trong, hoan kiem district -
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 467 anmeldelser fra reisendeBasert på 467 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Hanoi. Totalt 55 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Golden Lotus Luxury Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Nikko Hanoi
  Frakr914Per natt

  Nikko Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 913 anmeldelser fra reisendeBasert på 913 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Hanoi. Overnattingsstedet består av 257 gjesteværelser. Nikko Hanoi gjennomgikk en renovasjon i 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Nikko Hanoi som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige soverom. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Ann Hanoi
  Frakr676Per natt

  The Ann Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 38a hang chuoi -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 565 anmeldelser fra reisendeBasert på 565 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Hanoi. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 6 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. The Ann Hanoi består av totalt 108 soverom. The Ann Hanoi tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Frakr906Per natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 506 anmeldelser fra reisendeBasert på 506 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Hanoi. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 20 meter. Daewoo Hanoi består av totalt 411 soverom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2005. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. De som bor her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Daewoo Hanoi kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Atrium Hanoi Hotel
  Frakr187Per natt

  Atrium Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Dao duy tu street, hoan kiem district 32a -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 58 anmeldelser fra reisendeBasert på 58 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hanoi. Det finnes totalt 35 gjesteværelser på stedet. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen.

  Se mer
 • Hanoi Larosa Hotel
  Frakr385Per natt

  Hanoi Larosa Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 36 nguyen khuyen st dong da district 36 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 213 anmeldelser fra reisendeBasert på 213 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hanoi. Denne eiendommen tilbyr totalt 72 soverom. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mon Regency Hotel
  Frakr408Per natt

  Mon Regency Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Phung hung street, hoan kiem district, ha noi 1 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 55 anmeldelser fra reisendeBasert på 55 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Hanoi. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 63. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2016. De som bor på eiendommen kan benytte internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Noen av tjenestene til Mon Regency Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Mercure Hanoi La Gare
  Frakr864Per natt

  Mercure Hanoi La Garestars

  Hanoi, Hanoi and North , 94 ly thuong kiet street hoan kiem hanoi vietnam 94 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1112 anmeldelser fra reisendeBasert på 1112 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Hanoi. Eiendommen består av totalt 102 koselige soverom. Dette hotellet ble etablert i 2009. Mercure Hanoi La Gare sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Mercure Hanoi La Gare forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Mercure Hanoi La Gare ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Gjester kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  106  Hoteller i Hanoi and North
Side  1  av  11
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Northern Vietnam is a region within the Asian country of Vietnam. Its capital city is Hanoi, one of the main tourist centres in the country. Hanoi is a magnificent cultural location with monuments -which have survived centuries and wars- as well as museums and other places of interest. Some of the sights to see include the Temple of Literature, the National Museum of Vietnamese History, the National Museum of Fine Art, the Museum of Ethnology and the Museum of the Revolution. If you want to take a walk in the city, we recommend a visit to the old town, which is a maze of 36 streets where you can find some regional crafts that make excellent souvenirs of a stay in Hanoi. At night the city is as active as it is by day, and there are many nightclubs, including the Apocalypse Now, Club O and New Century. There are also calmer nightspots, like pubs and cafés, and it is always possible to find something just for you. Don't miss this amazing city, come to Hanoi.

Mest populære soner i Hanoi and North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her