Hoteller i Hanoi and North

Finn på kart
Hoteller i Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  kr97

Anbefalte hoteller Hanoi and North

 • Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)
  Frakr826Per natt

  Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)stars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 935 anmeldelser fra reisendeBasert på 935 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Hanoi. Stedet teller totalt 257 innbydende soverom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2019. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Hotel du Parc Hanoi som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det finnes parkeringsmuligheter på Hotel du Parc Hanoi. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Hotel du Parc Hanoi er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Noen av tjenestene til Hotel du Parc Hanoi kan koste ekstra.

  Se mer
 • Movenpick Hotel Hanoi
  Frakr1.079Per natt

  Movenpick Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 83a ly thuong kiet str., hoan kiem dist, hanoi 83 -
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1651 anmeldelser fra reisendeBasert på 1651 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Hanoi. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 29. 0 kilometer. Totalt 154 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Movenpick Hotel Hanoi. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Movenpick Hotel Hanoi. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Movenpick Hotel Hanoi. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Noen av tjenestene til Movenpick Hotel Hanoi kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hilton Hanoi Opera
  Frakr1.166Per natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2882 anmeldelser fra reisendeBasert på 2882 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Hanoi. Totalt 268 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Hilton Hanoi Opera tilbyr også babysenger ved forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Hotellet tilbyr businessfasiliteter. Hilton Hanoi Opera kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Frakr1.107Per natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 971 anmeldelser fra reisendeBasert på 971 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Hanoi, og er perfekt for familier. Det finnes totalt 185 soverom på stedet. Somerset Grand Hanoi ble konstruert i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Somerset Grand Hanoi. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Frakr1.211Per natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1831 anmeldelser fra reisendeBasert på 1831 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Hanoi. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Lotte Hanoi består av totalt 318 gjesteværelser. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Lotte Hanoi. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Lotte Hanoi ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste som bor her og er på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan kunder samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Noen av tjenestene til Lotte Hanoi kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Frakr2.644Per natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7881 anmeldelser fra reisendeBasert på 7881 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Hanoi. Beliggende innen 5 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. De 210 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2007. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 1 handicapvennlig gjesteværelse. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Sofitel Legend Metropole Hanoi. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Besøkende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på overnattingsstedet finne noe å sette tennene i. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Frakr1.443Per natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 598 anmeldelser fra reisendeBasert på 598 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Hanoi, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 20 meter. Overnattingsstedet rommer 411 koselige rom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2005. Daewoo Hanoi sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Daewoo Hanoi tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Reisende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Vision Premier Hotel & Spa
  Frakr234Per natt

  Vision Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , 41 phu doan str, hoan kiem dist, hanoi 41 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 471 anmeldelser fra reisendeBasert på 471 anmeldelser fra reisende

  Komfort og bekvemmelighet er kjennemerkene til Vision Premier Hotel & Spa. Det ligger 3 minutter til fots fra sentrum i Lago Hoan Kiem. Oferecendo quartos bem equipados, com ar condicionado, en propriedade de 8 andares também oferece WiFi gratuito em todas som áreas.Hotellet tilbyr en moderne beliggenhet og en 8-minutters spasertur fra Mercado Dong Xuan og en 5-minutters spasertur fra Antigo francês. En 10-minutters spasertur fra togstasjonen, en avstand fra Mausoleum i Ho Chi Minh-byen, ligger 15 minutter unna. O Aeroporto Internacional Noi Bai ligger 35 km fra en 40-minutters kjøretur unna.Decorados com bom gosto, os quartos aqui irá proporcionar aos hóspedes uma TV de tela a cabo, frigobar e area de estar. Som casas de banho privativas estão equipadas er produtos de higiene pessoal gratuitos e chinelos de banho.No Vision Premier Hotel & Spa, vi har en rekke innkvarteringsmulighe

  Se mer
 • Pan Pacific Hanoi
  Frakr1.014Per natt

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2188 anmeldelser fra reisendeBasert på 2188 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Hanoi. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Totalt 322 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2011. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Pan Pacific Hanoi. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Pan Pacific Hanoi tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Besøkende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sunway Hotel Hanoi
  Frakr482Per natt

  Sunway Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Pham dinhho street, hai ba trung distric 19 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 959 anmeldelser fra reisendeBasert på 959 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hanoi. Kunder vil finne flyplassen innen 22. 7 kilometer. De 141 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2017. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Sunway Hotel Hanoi. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Sunway Hotel Hanoi tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Sunway Hotel Hanoi. Besøkende kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  254  Hoteller i Hanoi and North
Side  1  av  26
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Northern Vietnam is a region within the Asian country of Vietnam. Its capital city is Hanoi, one of the main tourist centres in the country. Hanoi is a magnificent cultural location with monuments -which have survived centuries and wars- as well as museums and other places of interest. Some of the sights to see include the Temple of Literature, the National Museum of Vietnamese History, the National Museum of Fine Art, the Museum of Ethnology and the Museum of the Revolution. If you want to take a walk in the city, we recommend a visit to the old town, which is a maze of 36 streets where you can find some regional crafts that make excellent souvenirs of a stay in Hanoi. At night the city is as active as it is by day, and there are many nightclubs, including the Apocalypse Now, Club O and New Century. There are also calmer nightspots, like pubs and cafés, and it is always possible to find something just for you. Don't miss this amazing city, come to Hanoi.

Mest populære soner i Hanoi and North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her