Hoteller i New York - NY

Finn på kart
Hoteller i New York - NY

New York - NYFra  kr27

Anbefalte hoteller New York - NY

 • Pennsylvania
  Frakr366Per natt

  Pennsylvaniastars

  New York Midtown West, New York - NY , 7th avenue at 33rd street 401 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6536 anmeldelser fra reisendeBasert på 6536 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av New York, vis-a-vis Madison Square Garden, Penn Station, Empire State Building og varehuset Macy's. Hotellet er omgitt av en rekke shoppingfasiliteter, barer og restauranter, og er derfor et ypperlig utgangspunkt for å utforske The Big Apple. Kun én kilometer unna er det mange nattklubber, og nærmeste stopp for offentlig transport er kun få meter fra hotellbygningen. LaGuardia lufthavn er 14 kilometer fra hotellet.Dette store turisthotellet ble bygget i 1919, og består av til sammen 1700 dobbeltrom fordelt på 22 etasjer. Hotellet har en romslig foaje med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsskranke, garderobe, heiser og internetterminal. Det er også kafé, kiosk, en rekke butikker, seks restauranter med amerikanske spesialiteter, og en koselig bar på hotellet. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen (mot tilleggsgebyr).De funksjonelle rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio og internettilgang. Kaffemaskin, strykebrett, strykejern og vegg-til-vegg-teppe finnes også i alle rom. Det er air condition og oppvarming på alle rom, og dette styres individuelt.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio (mot et tilleggsgebyr).

  Se mer
 • The Edison Hotel NYC
  Frakr2.821Per natt

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 47th street 228 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10735 anmeldelser fra reisendeBasert på 10735 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Midtown West. Overnattingsstedet består av totalt 790 koselige gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Gallivant Times Square (former Tryp New York)
  Frakr1.621Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1773 anmeldelser fra reisendeBasert på 1773 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Midtown West. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 2 meter. Dette hotellet tilbyr totalt 336 rom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på The Gallivant Times Square (former Tryp New York). Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på The Gallivant Times Square (former Tryp New York). Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. The Gallivant Times Square (former Tryp New York) legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton New York - Times Square West,
  Frakr2.655Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1224 anmeldelser fra reisendeBasert på 1224 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Midtown West. De 612 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2017. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på eiendommens fellesområder. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Kunder kan benytte garasjen. Kunder kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Row Nyc
  Frakr596Per natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 21928 anmeldelser fra reisendeBasert på 21928 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable og elegante hotellet ligger i hjertet av Broadway. Her vil du finne en mengde shopping- og fritidsmuligheter rett ved hotellet. Bare noen minutter unna vil gjestene finne legendariske Times Square og andre attraksjoner på Manhattan, barer, restauranter og offentlig transport ligger bare noen skritt unna. Dette hotellet er ideelt for et besøk til NYC, takket være den fantastiske beliggenheten, de komfortable rommene og service med høy kvalitet.

  Se mer
 • The Time New York
  Frakr2.119Per natt

  The Time New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , 224 west 49th street 224 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 723 anmeldelser fra reisendeBasert på 723 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Midtown West. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 76 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Stedet teller totalt 193 innbydende rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2015. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Fellesområdene påThe Time New York er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. For å gjøre oppholdet enklere kan besøkende benytte garasjefasilitetene. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Besøkende på The Time New York kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til The Time New York kan koste ekstra.

  Se mer
 • Riu Plaza New York Times Square
  Frakr2.370Per natt

  Riu Plaza New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 305 west 46th street 305 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2829 anmeldelser fra reisendeBasert på 2829 anmeldelser fra reisende

  Dette fasjonable og moderne hotellet, beliggende nær sentrum av New York, tilbyr de mest omfattende fasilitetene i hjertet av Manhattan. Det ligger ved siden av de mest berømte teatrene på Broadway og minutter fra kjente landemerker som Central Park, Rockefeller Center, Empire State Building, Carnegie Hall og luksusbutikkene på Fifth Avenue. Glimrende beliggen het i sentrum av berømte “Restaurant Row” garanterer et perfekt opphold i The Big Apple, og lar gjestene nyte det hektiske livet i byen og dens beste kulturelle aktiviteter. I tillegg ligger Grand Central Terminal og Penn Station noen få minutter unna. Gjesterommene har en moderne stil med vinduer fra gulv til tak, noe som gir mye naturlig lys, mens det finnes et bredt utvalg av nyttige fasiliteter, som treningsrom og flere møterom.

  Se mer
 • Night Hotel Theater District - Times Square
  Frakr3.367Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2246 anmeldelser fra reisendeBasert på 2246 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en flott beliggenhet på West 45th Street mellom 6th og 7th Avenues, kun noen få skritt fra Broadway-teatrene, Grand Central, glamorøs shopping på Fifth Avenue og Rockefeller Center. John F Kennedy flyplass ligger rundt 27 km unna, La Guardia flyplass ligger rundt 14 km unna og det er rundt 25 km til Liberty Newark internasjonale flyplass. Dette er et luksuriøst hotellet langt fra den normale hotellopplevelsen. Dette er et stilig, sort og vågalt boutique-hotell designet for å tilby personlig shoppingservice, en sømløs kombinasjon av stilig mote og pragmatisme da hotellet mener det er dette reiser handler om. Så mens besøkende utforsker byen og alt den har å tilby, dekker dette hotellet alle gjestene, enten du bare stopper innom eller planlegger å bo noen ekstra dager, alt du trenger finnes her.

  Se mer
 • Warwick New York Hotel
  Frakr697Per natt

  Warwick New York Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 54th street 65 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4667 anmeldelser fra reisendeBasert på 4667 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante historiske hotellet kombinerer europeisk stil med vintage sjarm og har en perfekt beliggenhet i hjertet av Manhattan. Rett over gaten fra Museum of Modern Art, og alle de store attraksjonene i "The Big Apple" – som Carnegie Hall, Central Park, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, Times Square, Broadway Theater District og Grand Central Terminal – ligger i kort gangavstand.

  Se mer
 • Cassa Hotel & Residences
  Frakr857Per natt

  Cassa Hotel & Residencesstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 45th street 70 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2372 anmeldelser fra reisendeBasert på 2372 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Midtown West. Totalt antall soverom er 166. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2010. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på dette overnattingsstedet. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  351  Hoteller i New York - NY
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Interessepunkter

Mest populære soner i New York - NY

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler