Hoteller i New York - NY

Finn på kart
Hoteller i New York - NY

New York - NYFra  kr84

Anbefalte hoteller New York - NY

 • Roosevelt Hotel
  Frakr1.993Per natt

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , 45 east 45th street & madison avenue 45 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 11131 anmeldelser fra reisendeBasert på 11131 anmeldelser fra reisende

  Dette tradisjonelle hotellet har blitt pusset opp til sin storhetstid på 1920-tallet, og har en flott og sentral beliggenhet i hjertet av Manhattan. Det er kun få minutter til et utvalg barer, restauranter, butikker og offentlige transportmidler.Dette byhotellet har air condition og til sammen 1007 rom fordelt på 18 etasjer. 30 av disse er suiter. Hotellet har også en flott lobby med døgnåpen resepsjon, garderobe, heis og safe, i tillegg til aviskiosk, frisørsalong, bar, restaurant, konferansesal og offentlig internettilgang. Room service og klesvask tilbys også, og hotellet tilbyr parkeringsplasser (mot gebyr).De elegante og velmøblerte rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internett, strykejern, strykebrett og safe. Dobbeltrommene har dobbeltseng, og tremannsrommene har også en sammenleggbar seng. Sentralstyrt air condition og oppvarming finnes i alle rom, og rommene har balkong eller terrasse.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.

  Se mer
 • Lucerne Hotel
  Frakr2.036Per natt

  Lucerne Hotelstars

  New York Upper West Side, New York - NY , 201 west 79th street - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2683 anmeldelser fra reisendeBasert på 2683 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Upper West Side. Stedet teller totalt 201 innbydende soverom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2006. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Lucerne Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Lucerne Hotel. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Edison Hotel NYC
  Frakr151Per natt

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 47th street 228 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 12409 anmeldelser fra reisendeBasert på 12409 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Midtown West. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 9. 8 kilometer. Stedet teller totalt 810 innbydende rom. The Edison Hotel NYC ble bygget i 1931. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. The Edison Hotel NYC tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. The Edison Hotel NYC kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aka Central Park - Apartments
  Frakr2.436Per natt

  Aka Central Park - Apartmentsstars

  New York Midtown West, New York - NY , 42 west 58th street - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 524 anmeldelser fra reisendeBasert på 524 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Midtown West. Totalt 134 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2007. Aka Central Park - Apartments sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Aka Central Park - Apartments tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Aka Central Park - Apartments. Alle rommene på Aka Central Park - Apartments er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Aka Central Park - Apartments. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Aka Central Park - Apartments. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov.

  Se mer
 • Room Mate Grace
  Frakr1.272Per natt

  Room Mate Gracestars

  New York Midtown West, New York - NY , 125 w 45th street 125 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1648 anmeldelser fra reisendeBasert på 1648 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Midtown West. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av 139 soverom. Room Mate Grace ble totalrenovert i 2015. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Room Mate Grace. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Gjester kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Refinery Hotel New York
  Frakr2.354Per natt

  Refinery Hotel New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , 63 west 38th street - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5132 anmeldelser fra reisendeBasert på 5132 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Midtown West. Hotellet består av totalt 197 rom. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Refinery Hotel New York tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royalton Park Avenue
  Frakr2.410Per natt

  Royalton Park Avenuestars

  New York Midtown East, New York - NY , 420 park ave south - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2919 anmeldelser fra reisendeBasert på 2919 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Midtown East. Overnattingsstedet består av 249 rom. Royalton Park Avenue sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Hotellet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kunder behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på denne eiendommen. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The James New York Soho
  Frakr2.849Per natt

  The James New York Sohostars

  Soho - Tribeca - Chinatown, New York - NY , 27 grand street 27 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1829 anmeldelser fra reisendeBasert på 1829 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Soho / Tribeca / Chinatown. Stedet teller totalt 114 innbydende soverom. The James New York Soho sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. The James New York Soho kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel BPM - Brooklyn
  Frakr1.233Per natt

  Hotel BPM - Brooklynstars

  Brooklyn, New York - NY , 33rd street 139 - Kart
  1,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 791 anmeldelser fra reisendeBasert på 791 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Brooklyn. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 2 kilometer. Totalt 70 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Hotel BPM - Brooklyn ble bygget i 2012. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Hotel BPM - Brooklyn tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotel BPM - Brooklyn. Alle baderommene på Hotel BPM - Brooklyn er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på Hotel BPM - Brooklyn. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • WestHouse Hotel New York
  Frakr1.598Per natt

  WestHouse Hotel New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 55th street 201 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2485 anmeldelser fra reisendeBasert på 2485 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Midtown West. Innkvarteringen ligger 1. 3 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 9. 1 kilometer. Eiendommen består av totalt 172 rom. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. WestHouse Hotel New York opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  337  Hoteller i New York - NY
Side  1  av  34
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New York City, in New York state, is the United States' largest and most important city. It has long been one of the world's most important business and finance centres. Some highlights include the site of the new World Trade Center. The design for this was proposed in 2003 and the centrepiece will be one of the world's highest buildings, at 541.3 metres. The building is to be called the Freedom Tower. There is also to be a monument in honour of the victims of the attacks on the old World Trade Center. There are many other sites to see. Recommended are the Bronx Zoo, New York's largest; the Brooklyn Bridge, which, crossing the East River, is an emblem of the city; and Central Park, with its artificial lakes, two ice rinks and much more besides, surely one of the world's most famous parks. Perhaps the true symbol of New York, however, is the Statue of Liberty, which is one of the most visited sites in the world. Live your dreams and visit New York!

Interessepunkter

Mest populære soner i New York - NY

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler