Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr275

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr1.041Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 311 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 599 anmeldelser fra reisendeBasert på 599 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Hyde Park Executive Apartments
  Frakr965Per natt

  Hyde Park Executive Apartmentsstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 8-18 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1380 anmeldelser fra reisendeBasert på 1380 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger på Inverness Terrace, på den nordlige siden av Hyde Park i London. Hotellet ligger i kun 5 minutters gåavstand fra undergrunnsstasjonene Queensway og Bayswater som gir lett tilgang til Oxford Street og Covent Garden. Gjestene vil finne et utvalg av barer, puber, restauranter og butikker i nærheten, mens Notting Hill ligger kun 15 minutters gange unna. Flyplassene London Heathrow og Gatwick ligger i kjøreavstand fra dette hotellet. Hotellet består av stilig innredete leiligheter som tilbyr moderne innkvartering med prestisjefylt beliggenhet. Leilighetene er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette fantastiske hotellet.

  Se mer
 • Admiral
  Frakr939Per natt

  Admiralstars

  Paddington, London , Sussex gardens 143 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 203 anmeldelser fra reisendeBasert på 203 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Paddington. Eiendommen består av totalt 19 koselige rom. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kingsway Park
  Frakr2.502Per natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Paddington. Totalt 21 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Kingsway Park. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Sienna
  Frakr1.137Per natt

  So Siennastars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 38-40 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 242 anmeldelser fra reisendeBasert på 242 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hammersmith. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 6 kilometer. Stedet teller totalt 24 innbydende soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2008. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på So Sienna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av tjenestene til So Sienna kan koste ekstra.

  Se mer
 • So Park
  Frakr1.163Per natt

  So Parkstars

  Battersea, London , Battersea park road 140 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 292 anmeldelser fra reisendeBasert på 292 anmeldelser fra reisende

  Stilfulle So Park har en beleilig beliggenhet tett på Battersea Park, Themsen og landemerket, Battersea Power Station. Verdenskjente attraksjoner som Buckingham Palace, House of Parliament, Big Ben, Hyde Park, Westminster Abbey, London Eye og eksklusiv shopping i Oxford Street kan alle nås hurtig og enkelt. Hotellets gjester ønskes velkommen i en avslappende og sofistikert atmosfære, og de store og moderne rommene er eksepsjonelt utstyrt. Fasiliteter inkluderer gratis trådløst internett, HD TV og kjøkken. Dette er et fantastisk hotell som fungerer som et utmerket utgangspunkt for dem som ønsker å utforske pulserende London.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr924Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 301 anmeldelser fra reisendeBasert på 301 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kings Cross. Stedet teller totalt 41 innbydende soverom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. So Kings Cross Hotel tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Arch
  Frakr1.010Per natt

  So Archstars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 227 anmeldelser fra reisendeBasert på 227 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hampstead. Det finnes totalt 20 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble bygget i 1830 og har siden blitt totalrenovert i 2013. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. So Arch tilbyr ikke babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport.

  Se mer
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Frakr1.055Per natt

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 578 anmeldelser fra reisendeBasert på 578 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 400 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. Det finnes totalt 53 gjesteværelser på stedet. The Royale Chulan Hyde Park Hotel London ble totalrenovert i 2007. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på The Royale Chulan Hyde Park Hotel London. The Royale Chulan Hyde Park Hotel London kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr925Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 377 anmeldelser fra reisendeBasert på 377 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Stedet teller totalt 31 innbydende soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  483  Hoteller i London
Side  1  av  49
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler