Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr312

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr1.284Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 319 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 616 anmeldelser fra reisendeBasert på 616 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • House of Toby
  Frakr1.565Per natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 158 anmeldelser fra reisendeBasert på 158 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Kings Cross. Beliggende innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 24 gjesteværelser. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på House of Toby. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. House of Toby kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ambassadors
  Frakr1.137Per natt

  Ambassadorsstars

  Earls Court, London , Collingham road 16 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1609 anmeldelser fra reisendeBasert på 1609 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons fasjonable Kensington- og Chelsea-distrikt. Man har rask tilgang til T-banen, og dermed blir hele byen – med alle sine butikker, underholdningssteder og kulturelle attraksjoner – lett tilgjengelig fra hotellet. Her tilbys en rekke fasiliteter, for eksempel en døgnåpen resepsjon, heiser, safe og frokostsal. Hotellet har gangavstand til Londons praktfulle parker, museer og andre interessante steder, og det er også kort avstand til shopping i verdensberømte butikker som Harrods.

  Se mer
 • Baglioni Hotel London
  Frakr3.710Per natt

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 977 anmeldelser fra reisendeBasert på 977 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i South Kensington, er dette sofistikerte hotellet optimalt for homofile. Eiendommen består av 67 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Baglioni Hotel London har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Er man på jakt etter avslapning kan alle de overnattende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Frakr1.854Per natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1507 anmeldelser fra reisendeBasert på 1507 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Liverpool Street. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Stedet teller totalt 98 innbydende rom. Dette hotellet ble etablert i 1909. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Med flere spennende spisested imøtekommer Town Hall Hotel & Apartments de kulinariske behovene til alle typer gjester.

  Se mer
 • So Arch
  Frakr1.039Per natt

  So Archstars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 235 anmeldelser fra reisendeBasert på 235 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hampstead. Beliggende innen 7. 9 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Reisende vil finne flyplassen innen 14. 1 kilometer. Totalt 20 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. So Arch stammer fra 1830 og ble totalrenovert i 2013. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på So Arch. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på So Arch.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr1.062Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 382 anmeldelser fra reisendeBasert på 382 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • London Bridge Hotel
  Frakr2.949Per natt

  London Bridge Hotelstars

  Tower Bridge, London , 8-18 london bridge street - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3001 anmeldelser fra reisendeBasert på 3001 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Tower Bridge. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. De 140 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Kjæledyr er ikke tillatt på London Bridge Hotel . Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.162Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1216 anmeldelser fra reisendeBasert på 1216 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • St. George' s Inn Victoria
  Frakr1.460Per natt

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 211 anmeldelser fra reisendeBasert på 211 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det ideelle stedet for fritids- og forretningsreisende, da det har en flott beliggenhet i hjertet av London, stedet hvor den historiske fortiden og den livlige nåtiden føres sammen. Dette komfortable hotellet ligger i nærheten av det fasjonable Belgravia-distriket og i kort gåavstand fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, noen teatre og et bredt utvalg av restauranter. Dette hotellet er en elegant 1800-talls bygning og ligger praktisk til kun 2 minutter fra Victoria metrostasjon, med lett tilgang til andre deler av byen. Gjester vil finne et utvalg av ulike romtyper for å tilfredsstille alle reisendes behov, pent innredet i klassisk standard. Det vennlige personalet vil hjelpe gjestene med å planlegge deres opphold i London og gi informasjon om turer, spisesteder og shopping.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  546  Hoteller i London
Side  1  av  55
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler