Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr339

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr937Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 305 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 593 anmeldelser fra reisendeBasert på 593 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Hyde Park Executive Apartments
  Frakr1.171Per natt

  Hyde Park Executive Apartmentsstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 8-18 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1368 anmeldelser fra reisendeBasert på 1368 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger på Inverness Terrace, på den nordlige siden av Hyde Park i London. Hotellet ligger i kun 5 minutters gåavstand fra undergrunnsstasjonene Queensway og Bayswater som gir lett tilgang til Oxford Street og Covent Garden. Gjestene vil finne et utvalg av barer, puber, restauranter og butikker i nærheten, mens Notting Hill ligger kun 15 minutters gange unna. Flyplassene London Heathrow og Gatwick ligger i kjøreavstand fra dette hotellet. Hotellet består av stilig innredete leiligheter som tilbyr moderne innkvartering med prestisjefylt beliggenhet. Leilighetene er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette fantastiske hotellet.

  Se mer
 • Admiral
  Frakr1.046Per natt

  Admiralstars

  Paddington, London , Sussex gardens 143 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 199 anmeldelser fra reisendeBasert på 199 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Paddington. Eiendommen rommer 19 koselige soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Admiral tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Admiral.

  Se mer
 • Kingsway Park
  Frakr1.046Per natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 309 anmeldelser fra reisendeBasert på 309 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt antall gjesteværelser er 21. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Kingsway Park opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Best Western Corona
  Frakr1.223Per natt

  Best Western Coronastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 85-89 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 874 anmeldelser fra reisendeBasert på 874 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i hjertet av byen. Det er svært nær en rekke turistattraksjoner og kulturelle steder, som for eksempel Themsen og Buckingham Palace. Gjestene vil kunne finne en rekke restauranter og barer i området. Et par nattklubber ligger omtrent 100 meter unna. Victoria Station ligger også i området, og derfra går det transport til resten av byen. Dette byhotellet har en perfekt beliggenhet hvis man vil utforske London til fots.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Frakr447Per natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2909 anmeldelser fra reisendeBasert på 2909 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Frakr916Per natt

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 568 anmeldelser fra reisendeBasert på 568 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 400 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. Det finnes totalt 53 gjesteværelser på stedet. The Royale Chulan Hyde Park Hotel London ble totalrenovert i 2007. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på The Royale Chulan Hyde Park Hotel London. The Royale Chulan Hyde Park Hotel London kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hyatt Regency London The Churchill
  Frakr3.817Per natt

  Hyatt Regency London The Churchillstars

  Marble Arch, London , Portman square 30 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2695 anmeldelser fra reisendeBasert på 2695 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Marble Arch. Med sin beliggenhet innen 7. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 1. 7 kilometer unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 26. 0 kilometer. Det finnes totalt 434 soverom på Hyatt Regency London The Churchill. Hyatt Regency London The Churchill ble totalrenovert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Hyatt Regency London The Churchill. Resepsjonen er døgnåpen. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr369Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 591 anmeldelser fra reisendeBasert på 591 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Hilton London Metropole
  Frakr2.366Per natt

  Hilton London Metropolestars

  Paddington, London , Edgware road 225 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5642 anmeldelser fra reisendeBasert på 5642 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger bare 100 meter fra Paddington Station og er derfor det perfekte sted for gjester som ønsker å utforske alle Londons spennende attraksjoner. Det er bare to kilometer til Oxford Street og heller ikke langt til Madame Tussaud´s og mange andre av byens severdigheter. I hotellets nærområde ligger masser av lekre forretninger, restauranter og underholdningssteder. Hotellet har en storslått arkitektur som passer godt til omgivelsene og består av elegant innredede rom som oser av luksus og karakter. Det tilbys også en lang rekke eksemplariske fasiliteter som imøtekommer alle besøkendes forventinger.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  498  Hoteller i London
Side  1  av  50
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler