Hoteller i Berlin

Finn på kart
Hoteller i Berlin

BerlinFra  kr258

Anbefalte hoteller Berlin

 • Eurostars Berlin
  Frakr1.383Per natt

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2079 anmeldelser fra reisendeBasert på 2079 anmeldelser fra reisende

  Få minutter fra de prestisjefulle handelsområdene og nær hovedseverdighetene i Berlin. Dette hotellet er ideelt plassert på berømte Friedrichstrasse, helt i midten av byen. Brandenburger Tor og Museumsinsel er bare to av områdets severdigheter. Gjestene ønskes velkommen i lobbyen med 24-timers resepsjon, en hotellsafe, heis og bagasjerom. Forretningsgjester vil sette pris på konferansefasilitetene. Det finnes kafé, restaurant og bar på stedet. Internettilgang tilbys mot ekstra avgift, rom- og vaskeritjenester samt bilparkering og garasje er tilgjengelig.

  Se mer
 • Klassik Hotel Berlin
  Frakr577Per natt

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 303 anmeldelser fra reisendeBasert på 303 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Friedrichshain. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 28. 0 kilometer. Hotellet rommer 59 koselige rom. Dette hotellet ble restaurert i 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Klassik Hotel Berlin ønsker ikke kjæledyr velkommen. Klassik Hotel Berlin tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Frakr1.070Per natt

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 151 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8428 anmeldelser fra reisendeBasert på 8428 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i det historiske hjertet av byen, og har en fantastisk beliggenhet like ved legendariske Alexanderplatz, like overfor det 368 meter høye TV-tårnet, og i nærheten av forretningsdistriktet i byen og boulevardene Unter den Linden og Friedrichsstrasse. I gangavstand finner du en rekke severdigheter, som AquaDom og Sealife, Nicolaiquartier, Hackesche Höfe, Museumsinsel og Brandenburger Tor. I tillegg har hotellet tilgang til offentlig transport (to minutters gange unna), og har også gode parkeringsfasiliteter. Hotellet ligger ved siden av Berlin Congress Centre, som er to minutter unna, og som kan nås lett fra hotellet. På 20 minutter kommer du deg til Schönefeld lufthavn med Berlin Airport Express.Dette hotellet har 1012 røykfrie rom. Hotellet er nesten 150 meter høyt, og er det høyste byhotellet i Berlin. Utsikten er dermed spektakulær. Gjester kan nyte storslagen utsikt over takene i Berlon fra 39. etasje, eller slappe av og nyte den vakre solnedgangen over byen med loungemusikk og en drink. Det finnes solsenger 150 meter over bakken. Hotellet kombinerer moderne og romslig design med varme farger og internasjonal stil. Spagos Bar og Lounge Berlin er nye på hotellet, og her kan gjester nyte en førsteklasses lounge.Rommene er moderne og romslige, og har varme farger og internasjonal stil. Alle rom har funksjonell design og eget bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, kjøleskap, air condition, skrivebord og safe. På grunn av de store vinduene, har gjester fantastisk utsikt over Berlin.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue, solarium, massasjetjenester og treningsstudio.

  Se mer
 • Adlon Kempinski Berlin
  Frakr2.804Per natt

  Adlon Kempinski Berlinstars

  Mitte, Berlin , Unter den linden 77 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3864 anmeldelser fra reisendeBasert på 3864 anmeldelser fra reisende

  Det legendariske hotell Adlon Kempinski Berlin er selve definisjonen på luksus, plassert direkte over den verdensberømte Brandenburg-porten på den vakre bulevarden Unter den Linden i sentrum av den tyske hovedstaden. Hotellet ligger i en historisk bygning med flere fasiliteter i verdensklasse, inkludert en restaurant med 2 Michelin-stjerner, et utmerket spaområde og forskjellige møtefasiliteter. Reichstag-bygningen og minnesmerket over Europas myrdete jøder er kun få steg unna, også Sony Center og Checkpoint Charlie er innen gangavstand.

  Se mer
 • Mercure Berlin Alexanderplatz
  Frakr840Per natt

  Mercure Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Mollstrasse 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 100 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1371 anmeldelser fra reisendeBasert på 1371 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Berlin. Hotell ble bygget i 1970. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Eiendommen består av 179 rom. Eiendommen består av 148 dobbeltrom, 12 suiter og 19 leiligheter. Hotell har en idyllisk beliggenhet i hjertet av byen. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera
  Frakr819Per natt

  Come Inn Berlin Kurfurstendamm Operastars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 180 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 100 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 475 anmeldelser fra reisendeBasert på 475 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved Kurfürstendamm, i sentrum av Vest-Berlin. Gjestene kan nyte en fantastisk utsikt over byen fra terrassen i frokostrestauranten i 6. etasje. I nærheten ligger det en mengde butikker, restauranter og barer. Ved hjelp av offentlig transport, kan gjestene enkelt komme seg til Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og mange andre attraksjoner. Dette hotellet tilbyr en hjemmekoselig atmosfære som gjør at gjestene føler seg hjemme.

  Se mer
 • Gat Point Charlie
  Frakr1.068Per natt

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2036 anmeldelser fra reisendeBasert på 2036 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Mitte. Det finnes totalt 140 soverom på Gat Point Charlie. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Best Western Hotel am Spittelmarkt
  Frakr899Per natt

  Best Western Hotel am Spittelmarktstars

  Mitte, Berlin , Neue gruenstrasse 28 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1861 anmeldelser fra reisendeBasert på 1861 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på en fredelig sidegate i hjertet av byen, en kort spasertur fra berømte Friedrichstrasse. Takket være sin sentrale beliggenhet like ved Spittelmarkt, når du alle interessante severdigheter på minutter. Den nærmeste undergrunnsstasjonen (200 meter unna) tar deg direkte og raskt til de to knutepunktene Alexanderplatz i øst og Zoologischer Garten i vest. Du kan også komme deg til attraksjoner som messesenteret, Brandenburger Tor (2.5 kilometer), Gendarmenmarkt-plassen (1.5 kilometer), TV-tårnet (1.5 kilometer), Museumsinsel (1.5 kilometer) og Potsdamer Platz, med sine mange barer og restauranter. Tegel lufthavn ligger elleve kilometer unna, og det er 22 kilometer til Schönefeld lufthavn.Dette familievennlige byhotellet ble etablert i 2008, og har til sammen 244 komfortable og moderne rom, også familierom. Gjester kan slappe av etter en lang dag i hotellbaren, som er åpen hele døgnet. Hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Hotellet har også bar, frokostsaler og ti parkeringsplasser, og tilbyr klesvask (mot gebyr).Alle de komfortable og moderne rommene har eget bad med dusj, toalett og hårføner, i tillegg til satellitt-TV, telefon, høyhastighets internett (gratis) og safe. Rommene har også radio og selvstyrt air condition og oppvarming.Gjester kan nyte en lekker og variert frokostbuffet i de seks forskjellige frokostsalene, og dermed få en flott start på en aktiv dag i Berlin.

  Se mer
 • Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Frakr1.368Per natt

  Scandic Berlin Potsdamer Platzstars

  Mitte, Berlin , Gabriele-tergit-promenade 19 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3547 anmeldelser fra reisendeBasert på 3547 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellets skandinaviske stil bringer en avslappende skandinavisk atmosfære til Berlins travel Potsdamer Platz. Dette moderne området byr på et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Hotellet ligget nær den Berlinmuren og steder som Brandenburger Tor, Holocaust-minnesmerket og det tyske parlamentet.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Berlin Mitte
  Frakr1.209Per natt

  Leonardo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Bertolt-brecht-platz 4 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1195 anmeldelser fra reisendeBasert på 1195 anmeldelser fra reisende

  Med plassering midt i hjertet av kosmopolitten og den rike historiske verdensarvbyen Berlin, er dette elegante, urbane hotellet et førsteklasses valg for forretnings- eller fornøyelsesreisende. Innen få minutter finner gjestene utallige butikker og restauranter. Den sjarmerende elven Spree og togstasjonen Berlin Friedrichstraße er innen 500 meter fra hotellet. Dette herlige hotelletablissementet har en ideell plassering i det kommersielle knutepunktet Friedrichstraße. Det er innen gåavstand til noen av Berlins høyst elskede severdigheter, inkludert Brandenburger Tor og Postdamer Platz. Dette herlige etablissementet tilbyr lyse og vakkert dekorerte gjesterom, med naturlige toner og moderne møblement. Morgengjestene kan nyte en variert og delikat frokost som gir en god start på dagen. Hotellet har også en koselig bar, velværeområde, et treningssenter og allsidige møtefasiliteter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  180  Hoteller i Berlin
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Berlin er hovedstaden i Tyskland, og den har et stort utvalg av attraksjoner for turister i alle aldre, både kultur- og fritidsmessig. En av de mest besøkte stedene er Berlinmuren, hvis etterlevninger står der fremdeles. Et annet populært sted er Potsdamer Platz, som i 1920 var en av Europas viktigste sentre og som siden murens fall, har blitt rekonstruert. I dag er det området av moderne kjøpesentre og skyskrapere, noe som gjør det symbolet på det nye Berlin. Byen er hjem til et stort mangfold av museer, 153 i alt, og så hvis du er ute etter å utvide tankene dine, kan du velge en av disse. Hvis du ønsker å tilbringe en ettermiddag omgitt av natur er dette enkelt takket være de mange parker og hager hvor du kan nyte noen rolige øyeblikk. Hvis du vil se en livlig by, med massevis av interesser, og hvor du også kan slappe av, kan Berlin være ditt beste alternativ.

Interessepunkter

Mest populære soner i Berlin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her