Hoteller i Berlin

Finn på kart
Hoteller i Berlin

BerlinFra  kr186

Anbefalte hoteller Berlin

 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Frakr1.009Per natt

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 152 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8850 anmeldelser fra reisendeBasert på 8850 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i det historiske hjertet av byen, og har en fantastisk beliggenhet like ved legendariske Alexanderplatz, like overfor det 368 meter høye TV-tårnet, og i nærheten av forretningsdistriktet i byen og boulevardene Unter den Linden og Friedrichsstrasse. I gangavstand finner du en rekke severdigheter, som AquaDom og Sealife, Nicolaiquartier, Hackesche Höfe, Museumsinsel og Brandenburger Tor. I tillegg har hotellet tilgang til offentlig transport (to minutters gange unna), og har også gode parkeringsfasiliteter. Hotellet ligger ved siden av Berlin Congress Centre, som er to minutter unna, og som kan nås lett fra hotellet. På 20 minutter kommer du deg til Schönefeld lufthavn med Berlin Airport Express.Dette hotellet har 1012 røykfrie rom. Hotellet er nesten 150 meter høyt, og er det høyste byhotellet i Berlin. Utsikten er dermed spektakulær. Gjester kan nyte storslagen utsikt over takene i Berlon fra 39. etasje, eller slappe av og nyte den vakre solnedgangen over byen med loungemusikk og en drink. Det finnes solsenger 150 meter over bakken. Hotellet kombinerer moderne og romslig design med varme farger og internasjonal stil. Spagos Bar og Lounge Berlin er nye på hotellet, og her kan gjester nyte en førsteklasses lounge.Rommene er moderne og romslige, og har varme farger og internasjonal stil. Alle rom har funksjonell design og eget bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar, kjøleskap, air condition, skrivebord og safe. På grunn av de store vinduene, har gjester fantastisk utsikt over Berlin.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue, solarium, massasjetjenester og treningsstudio.

  Se mer
 • Klassik Hotel Berlin
  Frakr652Per natt

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 321 anmeldelser fra reisendeBasert på 321 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Friedrichshain. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 28. 0 kilometer. Hotellet rommer 59 koselige rom. Dette hotellet ble restaurert i 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Klassik Hotel Berlin ønsker ikke kjæledyr velkommen. Klassik Hotel Berlin tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Best Western Hotel am Spittelmarkt
  Frakr1.019Per natt

  Best Western Hotel am Spittelmarktstars

  Mitte, Berlin , Neue gruenstrasse 28 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 87 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1897 anmeldelser fra reisendeBasert på 1897 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på en fredelig sidegate i hjertet av byen, en kort spasertur fra berømte Friedrichstrasse. Takket være sin sentrale beliggenhet like ved Spittelmarkt, når du alle interessante severdigheter på minutter. Den nærmeste undergrunnsstasjonen (200 meter unna) tar deg direkte og raskt til de to knutepunktene Alexanderplatz i øst og Zoologischer Garten i vest. Du kan også komme deg til attraksjoner som messesenteret, Brandenburger Tor (2.5 kilometer), Gendarmenmarkt-plassen (1.5 kilometer), TV-tårnet (1.5 kilometer), Museumsinsel (1.5 kilometer) og Potsdamer Platz, med sine mange barer og restauranter. Tegel lufthavn ligger elleve kilometer unna, og det er 22 kilometer til Schönefeld lufthavn.Dette familievennlige byhotellet ble etablert i 2008, og har til sammen 244 komfortable og moderne rom, også familierom. Gjester kan slappe av etter en lang dag i hotellbaren, som er åpen hele døgnet. Hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Hotellet har også bar, frokostsaler og ti parkeringsplasser, og tilbyr klesvask (mot gebyr).Alle de komfortable og moderne rommene har eget bad med dusj, toalett og hårføner, i tillegg til satellitt-TV, telefon, høyhastighets internett (gratis) og safe. Rommene har også radio og selvstyrt air condition og oppvarming.Gjester kan nyte en lekker og variert frokostbuffet i de seks forskjellige frokostsalene, og dermed få en flott start på en aktiv dag i Berlin.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Berlin Mitte
  Frakr1.341Per natt

  Leonardo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Bertolt-brecht-platz 4 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1266 anmeldelser fra reisendeBasert på 1266 anmeldelser fra reisende

  Med plassering midt i hjertet av kosmopolitten og den rike historiske verdensarvbyen Berlin, er dette elegante, urbane hotellet et førsteklasses valg for forretnings- eller fornøyelsesreisende. Innen få minutter finner gjestene utallige butikker og restauranter. Den sjarmerende elven Spree og togstasjonen Berlin Friedrichstraße er innen 500 meter fra hotellet. Dette herlige hotelletablissementet har en ideell plassering i det kommersielle knutepunktet Friedrichstraße. Det er innen gåavstand til noen av Berlins høyst elskede severdigheter, inkludert Brandenburger Tor og Postdamer Platz. Dette herlige etablissementet tilbyr lyse og vakkert dekorerte gjesterom, med naturlige toner og moderne møblement. Morgengjestene kan nyte en variert og delikat frokost som gir en god start på dagen. Hotellet har også en koselig bar, velværeområde, et treningssenter og allsidige møtefasiliteter.

  Se mer
 • Eurostars Berlin
  Frakr1.789Per natt

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2138 anmeldelser fra reisendeBasert på 2138 anmeldelser fra reisende

  Få minutter fra de prestisjefulle handelsområdene og nær hovedseverdighetene i Berlin. Dette hotellet er ideelt plassert på berømte Friedrichstrasse, helt i midten av byen. Brandenburger Tor og Museumsinsel er bare to av områdets severdigheter. Gjestene ønskes velkommen i lobbyen med 24-timers resepsjon, en hotellsafe, heis og bagasjerom. Forretningsgjester vil sette pris på konferansefasilitetene. Det finnes kafé, restaurant og bar på stedet. Internettilgang tilbys mot ekstra avgift, rom- og vaskeritjenester samt bilparkering og garasje er tilgjengelig.

  Se mer
 • Nora Hotel
  Frakr1.008Per natt

  Nora Hotelstars

  Friedrichshain, Berlin , Simon dach str. 46 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 19 anmeldelser fra reisendeBasert på 19 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er kun for voksne, og ligger i Friedrichshain. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 19 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Nora Hotel tillater små kjæledyr. Noen av tjenestene til Nora Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
  Frakr1.809Per natt

  NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrassestars

  Mitte, Berlin , friedrichstrasse 96 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1621 anmeldelser fra reisendeBasert på 1621 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i sentrum av Berlin er dette moderne byhotellet, med sin plassering på legendariske Friedrichstrasse, den ideelle basen for dem som ønsker å utforske byen, både ferierende og forretningsreisende. Hotellet tilbyr en frokostrestaurant og trenings- og wellnessenter. Berømte steder som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen, Unter den Linden, Museumsinsel og Checkpoint Charlie ligger kun en liten spasertur unna.

  Se mer
 • Gat Point Charlie
  Frakr1.320Per natt

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2083 anmeldelser fra reisendeBasert på 2083 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Mitte. Det finnes totalt 140 soverom på Gat Point Charlie. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Frakr1.444Per natt

  Scandic Berlin Potsdamer Platzstars

  Mitte, Berlin , Gabriele-tergit-promenade 19 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3696 anmeldelser fra reisendeBasert på 3696 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellets skandinaviske stil bringer en avslappende skandinavisk atmosfære til Berlins travel Potsdamer Platz. Dette moderne området byr på et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Hotellet ligget nær den Berlinmuren og steder som Brandenburger Tor, Holocaust-minnesmerket og det tyske parlamentet.

  Se mer
 • Amano Grand Central
  Frakr1.285Per natt

  Amano Grand Centralstars

  Mitte, Berlin , Heidestrasse 62 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1756 anmeldelser fra reisendeBasert på 1756 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Mitte. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Totalt 250 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. I øvrig kan kunder medbringe kjæledyr på Amano Grand Central. For å gjøre oppholdet enklere kan de som velger å bo her benytte garasjefasilitetene. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  163  Hoteller i Berlin
Side  1  av  17
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Berlin er hovedstaden i Tyskland, og den har et stort utvalg av attraksjoner for turister i alle aldre, både kultur- og fritidsmessig. En av de mest besøkte stedene er Berlinmuren, hvis etterlevninger står der fremdeles. Et annet populært sted er Potsdamer Platz, som i 1920 var en av Europas viktigste sentre og som siden murens fall, har blitt rekonstruert. I dag er det området av moderne kjøpesentre og skyskrapere, noe som gjør det symbolet på det nye Berlin. Byen er hjem til et stort mangfold av museer, 153 i alt, og så hvis du er ute etter å utvide tankene dine, kan du velge en av disse. Hvis du ønsker å tilbringe en ettermiddag omgitt av natur er dette enkelt takket være de mange parker og hager hvor du kan nyte noen rolige øyeblikk. Hvis du vil se en livlig by, med massevis av interesser, og hvor du også kan slappe av, kan Berlin være ditt beste alternativ.

Interessepunkter

Mest populære soner i Berlin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her