Nærliggende hoteller i Spice Bazaar

Finn på kart
Hoteller i Spice Bazaar

Spice BazaarFra  kr92

Anbefalte hoteller i nærheten av Spice Bazaar

 • Alpek Hotel
  Frakr423Per natt

  Alpek Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mahallesi arpacilar cad. 6 - Kart
  0.19 km fra Spice Bazaar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 83 anmeldelser fra reisendeBasert på 83 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Old City. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 60 meter fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 30 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2016. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alpek Hotel tilbyr også babysenger ved forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Alpek Hotel. Alpek Hotel byr på et variert utvalg av spisested. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Legacy Ottoman Hotel
  Frakr542Per natt

  Legacy Ottoman HotelstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd. 16 - Kart
  0.27 km fra Spice Bazaar
  3,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 702 anmeldelser fra reisendeBasert på 702 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Old City, og er perfekt for familier. De 172 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble bygget i 1890 og har siden blitt totalrenovert i 2006. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester på Legacy Ottoman Hotel kan benytte stedets transportservice. Legacy Ottoman Hotel byr på et variert utvalg av spisested. Kunder kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Venue Hotel Old City Istanbul
  Frakr206Per natt

  Venue Hotel Old City Istanbulstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mah mimar vedat sokak 16 25 - Kart
  0.34 km fra Spice Bazaar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 28 anmeldelser fra reisendeBasert på 28 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Old City. Hotellet består av totalt 25 koselige rom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Venue Hotel Old City Istanbul. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Old City Family Hotel
  Frakr52.600Per natt

  Old City Family Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Demirtas mah. odunkapisi sokak 5 - Kart
  0.37 km fra Spice Bazaar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 46 anmeldelser fra reisendeBasert på 46 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Boutiquehotellet ligger innen 3. 5 kilometer fra viktige underholdningssteder. Innen 250 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Old City Family Hotel garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 14 gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Old City Family Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Old City Family Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Old City Family Hotel. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mercure Istanbul Sirkeci
  Frakr638Per natt

  Mercure Istanbul Sirkecistars

  Sirkeci, Istanbul , Hobyar mah. muhzirbasi sokak no6 fatih istanbul - Kart
  0.42 km fra Spice Bazaar
   

  Dette komfortable hotellet er i Sirkeci. De 59 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette hotellet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Mercure Istanbul Sirkeci Hotel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Turvan Hotel
  Frakr171Per natt

  Turvan Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hocapasa sok. no:36 sirkeci 36 - Kart
  0.48 km fra Spice Bazaar
  1,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 235 anmeldelser fra reisendeBasert på 235 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Old City. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 44 koselige gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Alle de overnattende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Eurostars Hotel
  Frakr1.064Per natt

  Eurostars Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Ankara cad.hocahamami sk.sirkeci-fatih 1 - Kart
  0.48 km fra Spice Bazaar
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Old City. Beliggende innen 3. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 3. 2 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av 75 rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Eurostars Hotel. Resepsjonen er døgnåpen. Eurostars Hotel tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Eurostars Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Old Port Hotel
  Frakr312Per natt

  Old Port Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hoca pasa mahallesi, muradiye cd. no:21 11 - Kart
  0.51 km fra Spice Bazaar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 49 anmeldelser fra reisendeBasert på 49 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Old City. Beliggende innen 750 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Innkvarteringen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Med bare 15 rom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Old Port Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Old Port Hotel er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Old Port Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sirkeci Gar Hotel
  Frakr541Per natt

  Sirkeci Gar Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hocapasa mh. muradiye cd. vezir çikmazi sk. 1 - Kart
  0.52 km fra Spice Bazaar
   

  Dette flotte hotellet som ligger i Old City, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Hotellet ligger innen 200 meter fra løypene. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 300 meter fra havnen. Sirkeci Gar Hotel garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 11 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Sirkeci Gar Hotel tilbyr ikke babysenger. Sirkeci Gar Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. For å gjøre oppholdet enklere kan reisende benytte garasjefasilitetene. Sirkeci Gar Hotel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Kunder kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Kunder kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Sirkeci Gar Hotel tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • HHK Hotel
  Frakr237Per natt

  HHK Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Demirtas mah.hayriye hanim sokak 19 19 - Kart
  0.53 km fra Spice Bazaar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 711 anmeldelser fra reisendeBasert på 711 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte boutiquehotellet er i Old City. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 21 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1850, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. HHK Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  528  Hoteller i Spice Bazaar
Side  1  av  53
 

Nærliggende hoteller i  Spice Bazaar

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her