Nærliggende hoteller i Rumeli Hisarı Fortress

Finn på kart
Hoteller i Rumeli Hisarı Fortress

Rumeli Hisarı FortressFra  kr93

Anbefalte hoteller i nærheten av Rumeli Hisarı Fortress

 • BEBEK HOTEL BY THE STAY COLLECTION
  Frakr2.061Per natt

  BEBEK HOTEL BY THE STAY COLLECTIONstars

  Istanbul New City, Istanbul , Cevdet pasa caddesi no:34 bebek - Kart
  1.26 km fra Rumeli Hisarı Fortress
   

  Dette komfortable hotellet ligger i New City. Hotellet rommer 22 koselige soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på BEBEK HOTEL BY THE STAY COLLECTION. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Alle de overnattende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. BEBEK HOTEL BY THE STAY COLLECTION legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Huma Suites
  Frakr687Per natt

  Huma Suitesstars

  Maslak, Istanbul , Emirgan mahallesi 11 - Kart
  2.01 km fra Rumeli Hisarı Fortress
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne koselige leiligheten ligger i Maslak. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Eiendommen ble bygget i 2018. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ajia Hotel
  Frakr1.724Per natt

  Ajia Hotelstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Cubuklu cad. kanlica 27 - Kart
  2.19 km fra Rumeli Hisarı Fortress
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 203 anmeldelser fra reisendeBasert på 203 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske boutiquehotellet er i Asian Side. Beliggende innen 350 meter fra bysentrum, er boutiquehotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Totalt 16 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ajia Hotel. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2008. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Reisende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Alle baderommene på Ajia Hotel er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Nærliggende hoteller i  Rumeli Hisarı Fortress

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her