Nærliggende hoteller i İstiklal Avenue

Finn på kart
Hoteller i İstiklal Avenue

İstiklal AvenueFra  kr92

Anbefalte hoteller i nærheten av İstiklal Avenue

 • Greenpine Taksim
  Frakr92Per natt

  Greenpine Taksimstars

  Beyoglu, Istanbul , Istiklal caddesi hüseyinaga - Kart
  0.04 km fra İstiklal Avenue
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Beyoglu. Med totalt 10 rom er dette et utmerket sted å bo. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. GREEN PINE TAKSIM tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på GREEN PINE TAKSIM. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Burj Al Istanbul
  Frakr270Per natt

  Burj Al Istanbulstars

  Taksim, Istanbul , Kuloglu mah. fuat uzkinay sok. no 2 - Kart
  0.07 km fra İstiklal Avenue
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Taksim. Stedet teller totalt 40 innbydende gjesteværelser. Burj Al Istanbul tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Burj Al Istanbul tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Burj Al Istanbul forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Madame Roza
  Frakr200Per natt

  Madame Rozastars

  Taksim, Istanbul , Katip mustafa celebi no:14 - Kart
  0.09 km fra İstiklal Avenue
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Taksim. Denne eiendommen tilbyr totalt 20 gjesteværelser. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Madame Roza tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sarajevo Hotel
  Frakr118Per natt

  Sarajevo Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Huseyin aga mah.buyuk bayram sk.beyoglu 6 - Kart
  0.1 km fra İstiklal Avenue
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 92 anmeldelser fra reisendeBasert på 92 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i New City. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Denne eiendommen tilbyr totalt 30 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2013. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette hotellet tillater små kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Noen av tjenestene til Sarajevo Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • AKKA SUITES TAKSIM HOTEL
  Frakr582Per natt

  AKKA SUITES TAKSIM HOTELstars

  Istanbul New City, Istanbul , Kuloglu mah. istiklal cad. ayhan isik sok. no :11 - Kart
  0.14 km fra İstiklal Avenue
   

  Dette flotte hotellet er i New City. Eiendommen består av totalt 71 koselige rom. Denne eiendommen ble konstruert i 2019. AKKA SUITES TAKSIM HOTEL tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. AKKA SUITES TAKSIM HOTEL tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på AKKA SUITES TAKSIM HOTEL. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Murano Hotel
  Frakr358Per natt

  Murano Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Mesrutiyet caddesi caddesi no:2 beyoglu - Kart
  0.14 km fra İstiklal Avenue
   

  Dette flotte hotellet ligger i New City. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 17 soverom på Murano Hotel. Denne eiendommen ble etablert i 1. Murano Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Murano Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Alyon Hotel Taksim
  Frakr187Per natt

  Alyon Hotel Taksimstars

  Istanbul New City, Istanbul , Kuloglu mh. istiklal caddesi alyon geçidi 2 - Kart
  0.15 km fra İstiklal Avenue
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 70 anmeldelser fra reisendeBasert på 70 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte boutiquehotellet ligger i New City. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 350 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 27 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Alyon Hotel Taksim ble bygget i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Alyon Hotel Taksim tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alyon Hotel Taksim tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Alyon Hotel Taksim. Det finnes parkeringsmuligheter på Alyon Hotel Taksim. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Alyon Hotel Taksim kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Balo
  Frakr210Per natt

  Balostars

  Istanbul New City, Istanbul , Hüseyina?a mahallesi topçekenler sokak 22 - Kart
  0.15 km fra İstiklal Avenue
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 22 anmeldelser fra reisendeBasert på 22 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i New City. Eiendommen består av totalt 18 koselige soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Misafir Suites 8 Istanbul
  Frakr305Per natt

  Misafir Suites 8 Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Kuloglu mah. gazeteci erol dernek sok. beyoglu 1 - Kart
  0.16 km fra İstiklal Avenue
   

  Dette flotte boutiquehotellet som ligger i New City, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 450 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Misafir Suites 8 Istanbul består av totalt 21 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2011. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Misafir Suites 8 Istanbul tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Misafir Suites 8 Istanbul forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Elite World Istanbul
  Frakr755Per natt

  Elite World Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Sehit muhtar cad, taksim oteller bolgesi 42 - Kart
  0.17 km fra İstiklal Avenue
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 678 anmeldelser fra reisendeBasert på 678 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i New City. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 245 gjesteværelser. Elite World Istanbul ble totalrenovert i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Elite World Istanbul tilbyr døgnåpen resepsjon. Elite World Istanbul tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. De som velger å overnatte på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  365  Hoteller i İstiklal Avenue
Side  1  av  37
 

Nærliggende hoteller i  İstiklal Avenue

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her