Nærliggende hoteller i Golden Horn

Finn på kart
Hoteller i Golden Horn

Golden HornFra  kr92

Anbefalte hoteller i nærheten av Golden Horn

 • Nova Plaza Pera
  Frakr1.102Per natt

  Nova Plaza Perastars

  Taksim, Istanbul , Catma mescit, hayratci sokak, 1 - Kart
  0.62 km fra Golden Horn
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Taksim. Totalt 75 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på NOVA PLAZA PERA. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette overnattingsstedet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige rom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • New Taksim Hotel
  Frakr197Per natt

  New Taksim Hotelstars

  Taksim, Istanbul , Bedrettin mah. havuz sok. no:23 no:23 - Kart
  0.73 km fra Golden Horn
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Taksim. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Totalt 20 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på New Taksim Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Galata Grace Hotel
  Frakr205Per natt

  Galata Grace Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Emekyemez mh. gümüs gerdan sok 6 - Kart
  0.76 km fra Golden Horn
   

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Old City. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 15 soverom. Denne eiendommen ble bygget i 2015. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen følger bærekraftige retningslinjer.

  Se mer
 • Blue Istanbul Taksim
  Frakr134Per natt

  Blue Istanbul Taksimstars

  Istanbul New City, Istanbul , Emekyemez mh. nazli hanim sk. 8 taksim - Kart
  0.82 km fra Golden Horn
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 33 anmeldelser fra reisendeBasert på 33 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i New City. Det finnes totalt 45 gjesteværelser på Blue Istanbul Taksim. Blue Istanbul Taksim tilbyr trådløs internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Blue Istanbul Taksim tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • NEW GALATA ISTANBUL HOTELS
  Frakr199Per natt

  NEW GALATA ISTANBUL HOTELSstars

  Beyoglu, Istanbul , Emekyemez mah. gümüsgerdan sok. no:4/1 4/1 - Kart
  0.91 km fra Golden Horn
   

  Dette flotte hotellet ligger i Beyoglu. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 10 rom. NEW GALATA İSTANBUL HOTELS ble konstruert i 2019. NEW GALATA İSTANBUL HOTELS tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på NEW GALATA İSTANBUL HOTELS kan benytte stedets transportservice. NEW GALATA İSTANBUL HOTELS er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Halic
  Frakr386Per natt

  Grand Halicstars

  Istanbul New City, Istanbul , evliya çelebi, refik saydam cd no:37 37 - Kart
  0.92 km fra Golden Horn
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 406 anmeldelser fra reisendeBasert på 406 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i New City. Totalt 177 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Grand Halic. Grand Halic ble komplett oppusset i 2006. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Kunder kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Grand Halic tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Grand Halic kan koste ekstra.

  Se mer
 • Galata Times Boutique Hotel
  Frakr592Per natt

  Galata Times Boutique Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Evliya çelebi mah, mesrutiyet cd. no:106 beyoglu - Kart
  0.93 km fra Golden Horn
   

  Dette komfortable boutiquehotellet er kun for voksne, og ligger i New City. Overnattingsstedet rommer 27 koselige soverom. Galata Times Boutique Hotel ble konstruert i 2019. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Galata Times Boutique Hotel byr på et variert utvalg av spisested. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Istanbul Pera
  Frakr601Per natt

  Radisson Blu Hotel Istanbul PerastarsGreenProgram Icon

  Istanbul New City, Istanbul , Evliya celebi mah refik saydam 19 - Kart
  0.93 km fra Golden Horn
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1206 anmeldelser fra reisendeBasert på 1206 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i New City. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Radisson Blu Hotel Istanbul Pera består av totalt 130 gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Radisson Blu Hotel Istanbul Pera. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vavien Hotel
  Frakr161Per natt

  Vavien Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Arap cami mahallesi, aylak sokak, no:5 5 - Kart
  0.96 km fra Golden Horn
   

  Dette flotte boutiquehotellet som ligger i $hotel. getHeaderValue("zone"), er kun for voksne. Stedet teller totalt 29 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble etablert i 2016. Vavien Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Vavien Hotel. Vavien Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Istanbul Golden City
  Frakr423Per natt

  Istanbul Golden Citystars

  Istanbul New City, Istanbul , Tersane cad.galata 111 - Kart
  0.96 km fra Golden Horn
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 966 anmeldelser fra reisendeBasert på 966 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i New City. Istanbul Golden city består av totalt 62 soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2010. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Istanbul Golden city er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlige rom på stedet. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Noen av tjenestene til Istanbul Golden city kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  499  Hoteller i Golden Horn
Side  1  av  50
 

Nærliggende hoteller i  Golden Horn

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her