Pensjonater og herberger i Istanbul

Finn på kart
Pensjonater og herberger i Istanbul

Pensjonater og herberger i IstanbulFra  kr92

Anbefalte Pensjonater og herberger i Istanbul

 • Radisson Blu Batisehir Residence
  Frakr794Per natt

  Radisson Blu Batisehir Residencestars

  Istanbul Ataturk Airport, Istanbul , Goztepe mahallesi, batisehir 1 171 171 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 88 anmeldelser fra reisendeBasert på 88 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige residensen ligger i Ataturk Airport Istanbul. De 171 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2016. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene påRadisson Blu Batisehir Residence er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av tjenestene til Radisson Blu Batisehir Residence kan koste ekstra.

  Se mer
 • Radisson Residences Vadistanbul
  Frakr1.750Per natt

  Radisson Residences Vadistanbulstars

  Maslak, Istanbul , Ayazaga mahallesi, kemerburgaz cd 6a no:7v/101 - Kart
   

  Denne koselige residensen ligger i Maslak. Residensen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Residensen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 27 meter. Det finnes totalt 169 soverom på Radisson Residences Vadistanbul. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2019. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Radisson Residences Vadistanbul har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mac Hotel Vazo Kule
  Frakr254Per natt

  Mac Hotel Vazo Kulestars

  Istanbul asian side, Istanbul , 30 agustos cad 15 cevizli na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6 anmeldelser fra reisendeBasert på 6 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Asian Side. Det finnes totalt 70 gjesteværelser på Mac Hotel Vazo Kule. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Mac Hotel Vazo Kule forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Mac Hotel Vazo Kule. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Antique Hostel
  Frakr170Per natt

  Antique Hostelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Kutlugun sk. 51 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Old City. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 13 rom. Denne eiendommen ble restaurert i 2014. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Antique Hostel. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Antique Hostel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Cityloft 161
  Frakr435Per natt

  Cityloft 161stars

  Istanbul New City, Istanbul , Kayisdagi cad. zümrüt sok. no:10 10 - Kart
   

  Denne enkle residensen ligger i New City. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 156 koselige gjesteværelser. Cityloft 161 ble bygget i 2018. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Cityloft 161 tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester på Cityloft 161 kan benytte stedets transportservice. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Inntel Hotel Istanbul
  Frakr496Per natt

  Inntel Hotel Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Kocatepe mah.taksim cad.no:49 49 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 147 anmeldelser fra reisendeBasert på 147 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i New City. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. De 36 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble bygget i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Inntel Hotel Istanbul ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Fraser Place Anthill Istanbul
  Frakr810Per natt

  Fraser Place Anthill Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Cumhuriyet mah. incirlidede cad. bomonti 6 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 556 anmeldelser fra reisendeBasert på 556 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige residensen er ideelt for familier, og ligger i New City. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Stedet teller totalt 116 innbydende rom. Denne eiendommen ble konstruert i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Fraser Place Anthill Istanbul. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fraser Place Anthill Istanbul tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Fraser Place Anthill Istanbul. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Fraser Place Anthill Istanbul. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at gjestene kan nyte alle deler av oppholdet. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer gjester. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Patika Suites
  Frakr240Per natt

  Patika Suitesstars

  Istanbul New City, Istanbul , Dalgic cikmazi sokak 9 9 - Kart
   

  Denne upretensiøse leiligheten er i New City. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Patika Suites og et av dets 6 gjesteværelser. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester på Patika Suites kan benytte stedets transportservice. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • T-Loft Residence
  Frakr305Per natt

  T-Loft Residencestars

  Istanbul New City, Istanbul , Sehit muhtar mah.turan cad. 28 - Kart
   

  Dette koselige hotellet ligger i New City. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. T-Loft Residence garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 7 gjesteværelser. T-Loft Residence ble konstruert i 5. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Alle gjesteværelsene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Kunder behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på T-Loft Residence. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på T-Loft Residence. Kunder kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på hotellet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • VANDER VALK HOTEL ISTANBUL
  Frakr289Per natt

  VANDER VALK HOTEL ISTANBULstars

  Fatih, Istanbul , Balabanaga harikzedeler sk. no:26 - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Fatih.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her