Leiligheter og appartementshotell i Istanbul

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i Istanbul

Leiligheter og appartementshotell i IstanbulFra  kr92

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i Istanbul

 • Somerset Maslak Istanbul
  Frakr637Per natt

  Somerset Maslak Istanbulstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Maslak1453 ,maslak district, tasyoncasi street no: 1453 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 58 anmeldelser fra reisendeBasert på 58 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Old City. Hotellet består av totalt 165 koselige soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Gjester kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle som bor her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • BeyazitHan Suites
  Frakr186Per natt

  BeyazitHan Suitesstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Gedikpasa cad.musellim sok. beyazit 24 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 31 anmeldelser fra reisendeBasert på 31 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse leilighetshotellet er i Old City. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Denne eiendommen ble sist renovert i 2015. BeyazitHan Suites sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. BeyazitHan Suites kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lemon Residence
  Frakr134Per natt

  Lemon Residencestars

  Istanbul Old City, Istanbul , Sehit muhtar mahallesi altin bakkal sokak taksim 42 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i Old City. Beliggende innen 240 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Med totalt 10 rom er dette et utmerket sted å bo. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2011. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Lemon Residence kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Istanbul Family Apartments
  Frakr175Per natt

  Istanbul Family Apartmentsstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Muhsine hatun mah.mustesar sok. kumkapi-fatih 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7 anmeldelser fra reisendeBasert på 7 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Old City. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 15 gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det finnes parkeringsmuligheter på Istanbul Family Apartments. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Istanbul Family Apartments. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Birlik Apart Hotel
  Frakr189Per natt

  Birlik Apart Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Molla husrev mah.akif pasa sok. vefa-fatih 11 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 19 anmeldelser fra reisendeBasert på 19 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Old City. Med sin beliggenhet innen 3. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger 3. 5 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 400 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Med bare 9 rom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Birlik Apart Hotel ble totalrenovert i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Birlik Apart Hotel. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Blue Istanbul Suites
  Frakr101Per natt

  Blue Istanbul Suitesstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Binbirdirek mah. dizdariye cesmesi sok. 51 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 14 anmeldelser fra reisendeBasert på 14 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Old City. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 13 rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Blue Istanbul Suites. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Blue Istanbul Suites er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette overnattingsstedet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle som bor her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Noen av tjenestene til Blue Istanbul Suites kan koste ekstra.

  Se mer
 • Alhambra Apart Hotel
  Frakr259Per natt

  Alhambra Apart Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Emin sinan mahallesi, okul sk. no:2 sultanahmet 2 - Kart
   

  Dette flotte leilighetshotellet er i Old City. Eiendommen består av totalt 20 koselige soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2016. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alhambra Apart Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alhambra Apart Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. De som velger å overnatte her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Zendy Suite Hotel
  Frakr274Per natt

  Zendy Suite Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Kocatepe mah. feridiye cad. 115 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 30 anmeldelser fra reisendeBasert på 30 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse boutiquehotellet ligger i New City. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Kunder kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gallery Residence Hotel Nisantasi
  Frakr521Per natt

  Gallery Residence Hotel Nisantasistars

  Istanbul New City, Istanbul , Valikonagi caddesi suleyman nazif sokak nisantasi 10 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 127 anmeldelser fra reisendeBasert på 127 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i New City. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. De 26 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov.

  Se mer
 • Ragip Pasha Apartments
  Frakr219Per natt

  Ragip Pasha Apartmentsstars

  Istanbul New City, Istanbul , Istiklal caddesi imam adnan sokak beyoglu 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 28 anmeldelser fra reisendeBasert på 28 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i New City. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. De 17 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Selvom denne eiendommen ble bygget i 1830 har det gjennomgått en oppussing i 2016. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Ragip Pasha Apartments. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Ragip Pasha Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  21  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her