Hoteller med spa i Istanbul

Finn på kart
Hoteller med spa i Istanbul

Hoteller med spa i IstanbulFra  kr92

Anbefalte Hoteller med spa i Istanbul

 • Ramada Hotel & Suites by Istanbul Golden Horn
  Frakr320Per natt

  Ramada Hotel & Suites by Istanbul Golden Hornstars

  Istanbul New City, Istanbul , Imrahor caddesi 12 sutluce beyoglu beyoglu 12 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i New City, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 6. 0 kilometer unna. Reisende vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. De 112 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson President Beyazit Istanbul
  Frakr461Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1909 anmeldelser fra reisendeBasert på 1909 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Old City, og er spesielt utformet for familier. Stedet teller totalt 201 innbydende soverom. Radisson President Beyazit Istanbul gjennomgikk en renovasjon i 2006. Radisson President Beyazit Istanbul sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Radisson President Beyazit Istanbul tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Er man på jakt etter avslapning kan gjester velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på hotellet kan alle overnattende forvente seg et morsomt opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Legacy Ottoman Hotel
  Frakr542Per natt

  Legacy Ottoman HotelstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd. 16 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 702 anmeldelser fra reisendeBasert på 702 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Old City, og er perfekt for familier. De 172 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble bygget i 1890 og har siden blitt totalrenovert i 2006. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester på Legacy Ottoman Hotel kan benytte stedets transportservice. Legacy Ottoman Hotel byr på et variert utvalg av spisested. Kunder kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sura Design Hotel & Suites
  Frakr855Per natt

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1240 anmeldelser fra reisendeBasert på 1240 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen rommer 60 koselige gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av tjenestene til Sura Design Hotel & Suites kan koste ekstra.

  Se mer
 • Fairmont Quasar Istanbul
  Frakr1.617Per natt

  Fairmont Quasar Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Buyukdere caddesi no 76, mecidiyekoy 76 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 412 anmeldelser fra reisendeBasert på 412 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i New City, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 209. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Fairmont Quasar Istanbul tilbyr også babysenger ved forespørsel. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Dette er en dyrevennlig eiendom. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Dette hotellet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Alle som bor på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Fairmont Quasar Istanbul byr på et variert utvalg av spisested. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til Fairmont Quasar Istanbul kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Elysium Istanbul
  Frakr751Per natt

  The Elysium IstanbulstarsGreenProgram Icon

  Istanbul New City, Istanbul , Inönü mah yedikuyular caddesi harbiye çayiri sokak 1 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet er i New City. Beliggende innen 750 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Totalt antall gjesteværelser er 142. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2012. The Elysium Istanbul tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Dette hotellet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Green Globe 21-merket. The Elysium Istanbul tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for reisende som gjerne ønsker å lade batteriene. The Elysium Istanbul tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Byotell
  Frakr389Per natt

  Byotellstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Saniye ermutlu sokak no:3, kozyatagi kadiköy - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 244 anmeldelser fra reisendeBasert på 244 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Asian Side, er et godt alternativ for familier. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. De 182 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2015. Byotell sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Byotell tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige gjesteværelser. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Byotell legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Opera Hotel Bosphorus
  Frakr507Per natt

  Opera Hotel Bosphorusstars

  Istanbul New City, Istanbul , Gumussuyu, inonu caddesi 26 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 240 anmeldelser fra reisendeBasert på 240 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i New City. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 7 kilometer. Denne eiendommen tilbyr totalt 75 soverom. Opera Hotel Bosphorus ble konstruert i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Opera Hotel Bosphorus. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Alle rommene på Opera Hotel Bosphorus er tilrettelagt for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Reisende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Istanbul - Avcilar
  Frakr627Per natt

  DoubleTree by Hilton Istanbul - AvcilarstarsGreenProgram Icon

  Istanbul New City, Istanbul , Cihangir mah. d 100 guney yan yol n 289 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 581 anmeldelser fra reisendeBasert på 581 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i New City. Innen 170 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen rommer 231 koselige gjesteværelser. Hotellet ble bygget i 2012. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Doubletree by Hilton Istanbul Avcilar tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlig soverom. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Gjester kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Batisehir Residence
  Frakr794Per natt

  Radisson Blu Batisehir Residencestars

  Istanbul Ataturk Airport, Istanbul , Goztepe mahallesi, batisehir 1 171 171 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 88 anmeldelser fra reisendeBasert på 88 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige residensen ligger i Ataturk Airport Istanbul. De 171 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2016. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene påRadisson Blu Batisehir Residence er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av tjenestene til Radisson Blu Batisehir Residence kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  214  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  22
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her