Hoteller i Taksim

Finn på kart
 • Borancik Suites
  Frakr560Per natt

  Borancik Suitesstars

  Taksim, Istanbul , Kocatepe mah. feridiye cad. no:50 - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Taksim. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Borancik Suites og et av dets 10 soverom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2018. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester på Borancik Suites kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • TAKSIM ISTIKLAL SUITES
  Frakr155Per natt

  TAKSIM ISTIKLAL SUITESstarsGreenProgram Icon

  Taksim, Istanbul , Sehitmuhtar mah imam adnan sk no 15 15 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Taksim. Med bare 14 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. TAKSIM ISTIKLAL SUITES tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Lime Garden Hotel
  Frakr229Per natt

  Lime Garden Hotelstars

  Taksim, Istanbul , Istiklal caddesi sokak 4 - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Taksim. Med bare 13 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Lime Garden Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Lime Garden Hotel har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Lime Garden Hotel.

  Se mer
 • Burj Al Istanbul
  Frakr270Per natt

  Burj Al Istanbulstars

  Taksim, Istanbul , Kuloglu mah. fuat uzkinay sok. no 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Taksim. Stedet teller totalt 40 innbydende gjesteværelser. Burj Al Istanbul tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Burj Al Istanbul tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Burj Al Istanbul forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Madame Roza
  Frakr200Per natt

  Madame Rozastars

  Taksim, Istanbul , Katip mustafa celebi no:14 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Taksim. Denne eiendommen tilbyr totalt 20 gjesteværelser. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Madame Roza tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Nova Plaza Pera
  Frakr1.102Per natt

  Nova Plaza Perastars

  Taksim, Istanbul , Catma mescit, hayratci sokak, 1 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Taksim. Totalt 75 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på NOVA PLAZA PERA. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette overnattingsstedet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige rom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Ferman Pera Hotel Beyoglu
  Frakr234Per natt

  Ferman Pera Hotel Beyoglustars

  Taksim, Istanbul , Katip celebi mahallesi tel sokak 4 - Kart
   

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette sjarmerende hotellet i Taksim. Totalt antall gjesteværelser er 36. Eiendommen ble bygget i 2019. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Ferman Pera Hotel Beyoglu tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Ferman Pera Hotel Beyoglu. På dette overnattingsstedet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • New Taksim Hotel
  Frakr197Per natt

  New Taksim Hotelstars

  Taksim, Istanbul , Bedrettin mah. havuz sok. no:23 no:23 - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Taksim. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Totalt 20 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på New Taksim Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • LUXIR HOTEL
  Frakr473Per natt

  LUXIR HOTELstars

  Taksim, Istanbul , Büyük parmakkapi sokak 13 - Kart
   

  Dette enkle hotellet er i Taksim.

  Se mer
 • Sheriff Residence
  Frakr253Per natt

  Sheriff Residencestars

  Taksim, Istanbul , Kocatepe mah feridiye cad cambazoglu sok - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne enkle residensen ligger i Taksim. Eiendommen består av totalt 25 koselige rom. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Overnattingsstedet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Sheriff Residence ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Taksim

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her