Hoteller i Sultanahmet

Finn på kart
 • Golden Palace Istanbul
  Frakr5.260Per natt

  Golden Palace Istanbulstars

  Sultanahmet, Istanbul , Küçük ayasofya mahallesi no:25 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Sultanahmet. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • YILSAM HOTEL SULTANAHMET
  Frakr568Per natt

  YILSAM HOTEL SULTANAHMETstars

  Sultanahmet, Istanbul , Dizdariye çesmesi sok no:21 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Sultanahmet. Totalt antall soverom er 37. YILSAM HOTEL SULTANAHMET ble bygget i 2018. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Små kjæledyr er tillatt på YILSAM HOTEL SULTANAHMET. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. YILSAM HOTEL SULTANAHMET tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Reisende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • LA MER BOUTIQUE HOTEL
  Frakr300Per natt

  LA MER BOUTIQUE HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Küçük ayasofya caddesi 44 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Sultanahmet. LA MER BOUTIQUE HOTEL garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 15 gjesteværelser. LA MER BOUTIQUE HOTEL sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. LA MER BOUTIQUE HOTEL ønsker ikke kjæledyr velkommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ZANADU HOTEL
  Frakr254Per natt

  ZANADU HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Sehit mehmet pasa sokak 26 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sultanahmet. ZANADU HOTEL består av totalt 20 soverom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. ZANADU HOTEL tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • THE REINA HOTEL
  Frakr146Per natt

  THE REINA HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Dizdariye yokusu sokak no: 16 16 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Sultanahmet. Det finnes totalt 25 gjesteværelser på THE REINA HOTEL. Dette hotellet ble etablert i 2019. THE REINA HOTEL tilbyr trådløs internettforbindelse. THE REINA HOTEL tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. THE REINA HOTEL tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Noen av tjenestene til THE REINA HOTEL kan koste ekstra.

  Se mer
 • MEGARON HOTEL
  Frakr97Per natt

  MEGARON HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Katip sinan cami 27 - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Sultanahmet. MEGARON HOTEL garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 15 rom. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2018. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. MEGARON HOTEL tilbyr også babysenger ved forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • THE LOLA HOTEL
  Frakr117Per natt

  THE LOLA HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Katip sinan camii sokak no: 18 18 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Sultanahmet. Det finnes totalt 19 soverom på THE LOLA HOTEL. Overnattingsstedet ble bygget i 2019. THE LOLA HOTEL tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bguest Hotel
  Frakr501Per natt

  Bguest Hotelstars

  Sultanahmet, Istanbul , Kumkapi degirmeni sk 5 - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Sultanahmet. Eiendommen rommer 25 koselige soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Bguest Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Bguest Hotel er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Bguest Hotel er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Bguest Hotel. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Camelot Hotel
  Frakr200Per natt

  The Camelot Hotelstars

  Sultanahmet, Istanbul , Cankurtaran mah cankurtaran cad no 26 sultanahmet 26 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Sultanahmet. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Dette hotellet ble sist renovert i 2020. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Istanbul Blue Hotel Beyazit
  Frakr225Per natt

  Istanbul Blue Hotel Beyazitstars

  Sultanahmet, Istanbul , Saraç ishak mahallesi tiyatro caddesi no: 22 22 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Sultanahmet. Med totalt 13 soverom er dette et utmerket sted å bo. ISTANBUL PORT HOTEL DOWNTOWN tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. ISTANBUL PORT HOTEL DOWNTOWN tilbyr ikke babysenger. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til ISTANBUL PORT HOTEL DOWNTOWN kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i Sultanahmet
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Sultanahmet

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her