Hoteller i Sultanahmet

Finn på kart
 • Agora Guesthouse
  Frakr236Per natt

  Agora Guesthousestars

  Sultanahmet, Istanbul , Amiral tafdil sk. no:6 old city ,sultanahmet - Kart
   

  Dette koselige hotellet er i Sultanahmet. Totalt antall gjesteværelser er 16. Agora Guesthouse & Hostel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Agora Guesthouse & Hostel tilbyr døgnåpen resepsjon. Agora Guesthouse & Hostel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Agora Guesthouse & Hostel. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • MEGARON HOTEL
  Frakr100Per natt

  MEGARON HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Katip sinan cami 27 - Kart
   

  Megaron Hotel i Istanbul (Sultanahmet) ligger kun 4 minutter å gå fra Konstantinopels hippodrom og 7 minutter til fots fra Den blå moskeen. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Grand Bazaar og 0,3 mi (0,6 km) unna Sultanahmet-plassen.Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi.Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og safe i resepsjonen.På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.Føl deg som hjemme i et av de 22 aircondition-avkjølte gjesterommene. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet. Badene har dusj, gratis toalettartikler, og hårføner. Rommet har telefon og safe. Rengjøring tilbys daglig.

  Se mer
 • LIKA HOTEL
  Frakr140Per natt

  LIKA HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Kadirga hamami sk. no:18 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Sultanahmet. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2019. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Druzhba Istanbul
  Frakr10.907Per natt

  Druzhba Istanbulstars

  Sultanahmet, Istanbul , Kucuk ayasofya mah. sehit mehmet pasa sok. no/11 - Kart
   

  Dette enkle hotellet ligger i Sultanahmet.

  Se mer
 • YILSAM HOTEL SULTANAHMET
  Frakr596Per natt

  YILSAM HOTEL SULTANAHMETstars

  Sultanahmet, Istanbul , Dizdariye çesmesi sok no:21 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Sultanahmet. Totalt antall soverom er 37. YILSAM HOTEL SULTANAHMET ble bygget i 2018. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Små kjæledyr er tillatt på YILSAM HOTEL SULTANAHMET. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. YILSAM HOTEL SULTANAHMET tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Reisende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ATLANTIS ROYAL HOTEL
  Frakr314Per natt

  ATLANTIS ROYAL HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Binbirdirek mahallesi 53 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Sultanahmet. ATLANTIS ROYAL HOTEL består av totalt 40 gjesteværelser. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på ATLANTIS ROYAL HOTEL. ATLANTIS ROYAL HOTEL tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. ATLANTIS ROYAL HOTEL forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på ATLANTIS ROYAL HOTEL. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Constantinopolis Hotel
  Frakr233Per natt

  Constantinopolis Hotelstars

  Sultanahmet, Istanbul , Küçükayasofya mahallesi , tahsinbey sokagi , no:27 27 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Sultanahmet. Hotellet består av totalt 32 soverom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2019. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. constantinopolis Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Denne handicapvennlige eiendommen inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. De som bor her behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på denne eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til constantinopolis Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • THE LAILA HOTEL
  Frakr165Per natt

  THE LAILA HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Katip sinan cami sokak 21 - Kart
   

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Sultanahmet. Eiendommen består av 19 gjesteværelser. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2019. THE LAILA HOTEL sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. THE LAILA HOTEL tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. THE LAILA HOTEL tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til THE LAILA HOTEL kan koste ekstra.

  Se mer
 • THE REINA HOTEL
  Frakr223Per natt

  THE REINA HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Dizdariye yokusu sokak no: 16 16 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Sultanahmet. Det finnes totalt 25 gjesteværelser på THE REINA HOTEL. Dette hotellet ble etablert i 2019. THE REINA HOTEL tilbyr trådløs internettforbindelse. THE REINA HOTEL tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. THE REINA HOTEL tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Noen av tjenestene til THE REINA HOTEL kan koste ekstra.

  Se mer
 • THE LOLA HOTEL
  Frakr154Per natt

  THE LOLA HOTELstars

  Sultanahmet, Istanbul , Katip sinan camii sokak no: 18 18 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Sultanahmet. Det finnes totalt 19 soverom på THE LOLA HOTEL. Overnattingsstedet ble bygget i 2019. THE LOLA HOTEL tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i Sultanahmet
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Sultanahmet

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her