Hoteller i Sirkeci

Finn på kart
 • My Dream Istanbul Hotel
  Frakr456Per natt

  My Dream Istanbul Hotelstars

  Sirkeci, Istanbul , Hocapasa mah. hudavendigar cad. 13 sirkeci - Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Sirkeci. Overnattingsstedet består av totalt 48 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2019. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på My Dream Istanbul Hotel. My Dream Istanbul Hotel er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mercure Istanbul Sirkeci
  Frakr638Per natt

  Mercure Istanbul Sirkecistars

  Sirkeci, Istanbul , Hobyar mah. muhzirbasi sokak no6 fatih istanbul - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Sirkeci. De 59 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette hotellet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Mercure Istanbul Sirkeci Hotel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • arges old city hotel
  Frakr337Per natt

  arges old city hotelstars

  Sirkeci, Istanbul , Ebussuut cd. no:38 - Kart
   

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Sirkeci. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 6 soverom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Miss Istanbul Hotel & Spa
  Frakr1.136Per natt

  Miss Istanbul Hotel & Spastars

  Sirkeci, Istanbul , Hocapasa mah darüssade sok no: 3 sirkeci - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Sirkeci. Miss Istanbul Hotel & Spa består av totalt 100 rom. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Miss Istanbul Hotel & Spa ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Miss Istanbul Hotel & Spa. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Miss Istanbul Hotel & Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • EURO DESIGN HOTEL
  Frakr568Per natt

  EURO DESIGN HOTELstars

  Sirkeci, Istanbul , Hobyar mah. ankara cad. no:24 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sirkeci. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 41 rom. EURO DESIGN HOTEL ble konstruert i 2019. Hotellet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palde Hotel & Spa
  Frakr564Per natt

  Palde Hotel & Spastars

  Sirkeci, Istanbul , Hocapasa mah. hudavendigar cd serdar sok. sirkeci no 2 - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Sirkeci. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 52 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 2018. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Palde Hotel & Spa. Palde Hotel & Spa tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Palde Hotel & Spa.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Sirkeci

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her