Hoteller i Istanbul Old City

Finn på kart
 • Istanbul Royal Hotel
  Frakr243Per natt

  Istanbul Royal Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Mesih pasa mh aksaray cad. 16 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Old City. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra eiendommen. Vierailla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Det finnes totalt 128 rom på Istanbul Royal Hotel. Istanbul Royal Hotel ble komplett oppusset i 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Istanbul Royal Hotel tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Istanbul Royal Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Radisson President Beyazit Istanbul
  Frakr461Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1909 anmeldelser fra reisendeBasert på 1909 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Old City, og er spesielt utformet for familier. Stedet teller totalt 201 innbydende soverom. Radisson President Beyazit Istanbul gjennomgikk en renovasjon i 2006. Radisson President Beyazit Istanbul sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Radisson President Beyazit Istanbul tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Er man på jakt etter avslapning kan gjester velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på hotellet kan alle overnattende forvente seg et morsomt opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Legacy Ottoman Hotel
  Frakr542Per natt

  Legacy Ottoman HotelstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd. 16 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 702 anmeldelser fra reisendeBasert på 702 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Old City, og er perfekt for familier. De 172 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble bygget i 1890 og har siden blitt totalrenovert i 2006. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester på Legacy Ottoman Hotel kan benytte stedets transportservice. Legacy Ottoman Hotel byr på et variert utvalg av spisested. Kunder kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sura Design Hotel & Suites
  Frakr855Per natt

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1240 anmeldelser fra reisendeBasert på 1240 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen rommer 60 koselige gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av tjenestene til Sura Design Hotel & Suites kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sura Hagia Sophia
  Frakr800Per natt

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2311 anmeldelser fra reisendeBasert på 2311 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Old City. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 13. 3 kilometer. Det finnes totalt 231 soverom på Sura Hagia Sophia. Denne eiendommen ble konstruert i 2014. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Sura Hagia Sophia. Alle de overnattende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Sura Hagia Sophia. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Albatros Premier Hotel
  Frakr187Per natt

  Albatros Premier Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Kucukayasofya mah cayiroglu sk 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte boutiquehotellet er i Old City. Med sin beliggenhet innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 4. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innen 220 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 64 innbydende rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2013. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Albatros Premier Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Albatros Premier Hotel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Grand Anka
  Frakr422Per natt

  Grand Ankastars

  Istanbul Old City, Istanbul , Molla gurani st 46 findikzade 46 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 95 anmeldelser fra reisendeBasert på 95 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Old City. Totalt 108 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2004. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Constantine Hotel
  Frakr248Per natt

  The Constantine Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar cad. 19 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 494 anmeldelser fra reisendeBasert på 494 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte boutiquehotellet er i Old City. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 50 meter. Det finnes totalt 28 soverom på The Constantine Hotel. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på The Constantine Hotel. The Constantine Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lancelot Hotel
  Frakr426Per natt

  Lancelot Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Muhsine hatun mh.buyuk komurc sk. kumkapi-fatih 15 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Old City. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Hotellet ligger innen 400 meter fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Lancelot Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Lancelot Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Lancelot Hotel. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Yasmak Sultan
  Frakr564Per natt

  Yasmak Sultanstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Ebusuud cad - sirkeci 12 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1782 anmeldelser fra reisendeBasert på 1782 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Old City. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 79 koselige soverom. Yasmak Sultan ble komplett oppusset i 2019. Yasmak Sultan sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Fellesområdene påYasmak Sultan er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Gjester på Yasmak Sultan kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  342  Hoteller i Istanbul Old City
Side  1  av  35
 

Mest populære hoteller - Istanbul Old City

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her