Hoteller i Istanbul asian side

Finn på kart
 • Byotell
  Frakr389Per natt

  Byotellstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Saniye ermutlu sokak no:3, kozyatagi kadiköy - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 244 anmeldelser fra reisendeBasert på 244 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Asian Side, er et godt alternativ for familier. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. De 182 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2015. Byotell sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Byotell tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige gjesteværelser. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Byotell legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Suadiye Hotel
  Frakr527Per natt

  Suadiye Hotelstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Bagdat caddesi plajyolu sokak no:25 suadiye 25 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 73 anmeldelser fra reisendeBasert på 73 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Asian Side. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 30. 6 kilometer. Det finnes totalt 156 rom på stedet. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2011. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Suadiye Hotel har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Noen av tjenestene til Suadiye Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Istanbul Atasehir
  Frakr482Per natt

  Park Inn by Radisson Istanbul Atasehirstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Serifali mah. kible sok 25 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 185 anmeldelser fra reisendeBasert på 185 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Asian Side. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Hotellet består av 127 rom. Hotellet ble bygget i 2017. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Dette hotellet er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. I øvrig kan gjester medbringe kjæledyr på dette hotellet. Park Inn by Radisson Istanbul Atasehir tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacik
  Frakr570Per natt

  Park Inn by Radisson Istanbul Asia Kavacikstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Kavacik mahallesi ertürk sokak 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Asian Side. Reisende vil finne flyplassen innen 32. 0 kilometer. Eiendommen består av 110 gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Gjester kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. De som velger å overnatte her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ever Hotel Asia
  Frakr329Per natt

  Ever Hotel Asiastars

  Istanbul asian side, Istanbul , Imes industrial site dudullu, block e - 501, sok 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 114 anmeldelser fra reisendeBasert på 114 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Asian Side. Kunder vil finne flyplassen innen 38. 2 kilometer. Eiendommen består av 182 rom. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Ever Hotel Asia. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Ever Hotel Asia. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Alle som bor her kan unne seg litt ekstra godt i overnattingsstedets wellnessavdeling.

  Se mer
 • Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay
  Frakr525Per natt

  Holiday Inn Istanbul Tuzla Baystars

  Istanbul asian side, Istanbul , Guzelyali mah. sahil bulvari no: 72,pendik - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 34 anmeldelser fra reisendeBasert på 34 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Asian Side.

  Se mer
 • Mac Hotel Vazo Kule
  Frakr254Per natt

  Mac Hotel Vazo Kulestars

  Istanbul asian side, Istanbul , 30 agustos cad 15 cevizli na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6 anmeldelser fra reisendeBasert på 6 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Asian Side. Det finnes totalt 70 gjesteværelser på Mac Hotel Vazo Kule. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Mac Hotel Vazo Kule forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Mac Hotel Vazo Kule. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Divan Istanbul Asia
  Frakr786Per natt

  Divan Istanbul Asiastars

  Istanbul asian side, Istanbul , E5 karayolu uzeri ust kaynarca pendik 209 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 463 anmeldelser fra reisendeBasert på 463 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Asian Side. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger 2. 5 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 20 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 2. 5 kilometer fra havnen. Totalt 231 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Divan Istanbul Asia har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Alle som bor her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Besøkende kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Crowne Plaza Asia Hotel
  Frakr916Per natt

  Crowne Plaza Asia Hotelstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Yenisehir mah. dede pasa caddesi 15 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Asian Side, og er perfekt for familier. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 20 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 336 gjesteværelser. Crowne Plaza Asia Hotel ble konstruert i 2010. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Alle de overnattende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Crowne Plaza Istanbul Oryapark
  Frakr619Per natt

  Crowne Plaza Istanbul Oryaparkstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Inkilip mh. kucuksu cad. umraniye 58 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 215 anmeldelser fra reisendeBasert på 215 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Asian Side. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 10 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av 197 rom. Denne eiendommen ble bygget i 2014. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Crowne Plaza Istanbul Oryapark tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Crowne Plaza Istanbul Oryapark har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Er man på jakt etter avslapning kan alle de overnattende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  56  Hoteller i Istanbul asian side
Side  1  av  6
 

Mest populære hoteller - Istanbul asian side

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her