Hoteller i Fatih

Finn på kart
 • Kunlun Hotel Istanbul
  Frakr256Per natt

  Kunlun Hotel Istanbulstars

  Fatih, Istanbul , Topkapi mah turgut özal millet cad no.148 148 - Kart
   

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette sjarmerende hotellet i Fatih. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Totalt 44 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Beethoven Premium Hotel
  Frakr790Per natt

  Beethoven Premium Hotelstars

  Fatih, Istanbul , Gençtürk cad, agayokusu sok,no:6 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Fatih. Hotellet består av totalt 97 soverom. Denne eiendommen ble etablert i 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Beethoven Premium Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Kecik Hotel
  Frakr501Per natt

  Kecik Hotelstars

  Fatih, Istanbul , Fethibey no6 laleli - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 51 anmeldelser fra reisendeBasert på 51 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Fatih. De 88 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2018. Kecik Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Kecik Hotel tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Kecik Hotel. Kecik Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Noen av tjenestene til Kecik Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • LE SAFRAN PALACE HOTEL
  Frakr582Per natt

  LE SAFRAN PALACE HOTELstars

  Fatih, Istanbul , Cagaloglu hamami sk. no 4 1 - Kart
   

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Fatih, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. Boutiquehotellet ligger innen 1000 meter fra havnen. LE SAFRAN PALACE HOTEL garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 15 soverom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • VANDER VALK HOTEL ISTANBUL
  Frakr289Per natt

  VANDER VALK HOTEL ISTANBULstars

  Fatih, Istanbul , Balabanaga harikzedeler sk. no:26 - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Fatih.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Fatih

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her