Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr32

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Mosaic
  Frakr670Per natt

  Mosaicstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Vidinli tevfik pasa cad. vezneciler-laleli 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 203 anmeldelser fra reisendeBasert på 203 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Old City. Stedet teller totalt 115 innbydende rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2008. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Mosaic. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Mosaic tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for de som velger å overnatte her og gjerne ønsker å lade batteriene. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Noen av tjenestene til Mosaic kan koste ekstra.

  Se mer
 • Zeynep Sultan Hotel
  Frakr503Per natt

  Zeynep Sultan Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Zeynep sultan cami sok. 25 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 603 anmeldelser fra reisendeBasert på 603 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Old City. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Innen 3. 0 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 22. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2015. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Zeynep Sultan Hotel. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Zeynep Sultan Hotel tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Zeynep Sultan Hotel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser.

  Se mer
 • Dila Hotel
  Frakr423Per natt

  Dila Hotelstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Osmanaga mahallesi mühürdar fuat sk. no:5 5 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 59 anmeldelser fra reisendeBasert på 59 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Asian Side. Hotellet består av totalt 78 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser.

  Se mer
 • Marble
  Frakr592Per natt

  Marblestars

  Istanbul New City, Istanbul , Siraselviler caddesi taksim 41 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 159 anmeldelser fra reisendeBasert på 159 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i New City. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 89 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2005. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Marble tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. Marble kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Orka Royal
  Frakr453Per natt

  Orka Royalstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hocapasa mah. nobethane cad 10 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 530 anmeldelser fra reisendeBasert på 530 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Old City. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet består av 117 soverom. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Orka Royal forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Dette er en økovennlig eiendom. Orka Royal tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Reisende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. De som bor her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Det varierte underholdningsprogrammet på Orka Royal gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av tjenestene til Orka Royal kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Central Palace Boutique
  Frakr690Per natt

  The Central Palace Boutiquestars

  Istanbul New City, Istanbul , Lamartin cd. no 18 - taksim - oteller bolgesi - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 241 anmeldelser fra reisendeBasert på 241 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i New City. Totalt 107 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. The Central Palace Boutique ble totalrenovert i 2007. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Santa Sophia Hotel
  Frakr191Per natt

  Santa Sophia Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Cemberlitas tasdirek cesme sk.no:20 sultanahmet 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 284 anmeldelser fra reisendeBasert på 284 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Old City. Stedet teller totalt 40 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2018. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Santa Sophia Hotel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ottoman Hotel Imperial Istanbul
  Frakr532Per natt

  Ottoman Hotel Imperial Istanbulstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Caferiye sok.no:6/1sultanahmet 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1894 anmeldelser fra reisendeBasert på 1894 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1. 5 kilometer vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Boutiquehotellet ligger innen 1. 7 kilometer fra havnen. Eiendommen rommer 49 koselige soverom. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1854, men har siden blitt komplett oppusset i 2010. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Pera Rose Hotel
  Frakr595Per natt

  Pera Rose Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Mesrutiyet cd. - tepebasi-taksim 87 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 367 anmeldelser fra reisendeBasert på 367 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i New City. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Eiendommen rommer 52 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2006. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Pera Rose Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Pera Rose Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Pera Rose Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste besøkende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Tria Special Hotel Istanbul
  Frakr455Per natt

  Tria Special Hotel Istanbulstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Cankurtaran mahallesi akbiyik cd.terbiyik sk. no 7 7 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 511 anmeldelser fra reisendeBasert på 511 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Old City. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 17 meter. Totalt 20 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Tria Special Hotel Istanbul. Tria Special Hotel Istanbul ble komplett oppusset i 2007. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Tria Special Hotel Istanbul tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Tria Special Hotel Istanbul. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Tria Special Hotel Istanbul kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  854  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  86
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler