Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr134

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Mosaic
  Frakr3.635Per natt

  Mosaicstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Vidinli tevfik pasa cad. vezneciler-laleli 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 203 anmeldelser fra reisendeBasert på 203 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Old City. Stedet teller totalt 115 innbydende rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2008. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Mosaic. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Mosaic tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for de som velger å overnatte her og gjerne ønsker å lade batteriene. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Noen av tjenestene til Mosaic kan koste ekstra.

  Se mer
 • Yasmak Sultan
  Frakr990Per natt

  Yasmak Sultanstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Ebusuud cad - sirkeci 12 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1782 anmeldelser fra reisendeBasert på 1782 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Old City. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 79 koselige soverom. Yasmak Sultan ble komplett oppusset i 2019. Yasmak Sultan sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Fellesområdene påYasmak Sultan er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Gjester på Yasmak Sultan kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Zeynep Sultan Hotel
  Frakr972Per natt

  Zeynep Sultan Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Zeynep sultan cami sok. 25 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 603 anmeldelser fra reisendeBasert på 603 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Old City. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 3. 0 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen rommer 22 koselige gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Zeynep Sultan Hotel tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Zeynep Sultan Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 • Sunlight
  Frakr600Per natt

  Sunlightstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Piyerloti cad. - cemberlitas-sultanahmet 28 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 154 anmeldelser fra reisendeBasert på 154 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Old City. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt 37 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Sunlight. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2013. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Sunlight tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Kjæledyr er ikke tillatt på Sunlight. Det finnes en parkeringsplass. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dila Hotel
  Frakr497Per natt

  Dila Hotelstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Osmanaga mahallesi mühürdar fuat sk. no:5 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 59 anmeldelser fra reisendeBasert på 59 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Asian Side. Hotellet består av totalt 78 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser.

  Se mer
 • Marble
  Frakr887Per natt

  Marblestars

  Istanbul New City, Istanbul , Siraselviler caddesi taksim 41 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 159 anmeldelser fra reisendeBasert på 159 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i New City. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 89 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2005. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Marble tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. Marble kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Orka Royal
  Frakr696Per natt

  Orka Royalstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hocapasa mah. nobethane cad 10 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 530 anmeldelser fra reisendeBasert på 530 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Old City. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 117 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Orka Royal. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Orka Royal tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester på Orka Royal kan benytte stedets transportservice. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Kunder kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Central Palace Taksim
  Frakr382Per natt

  The Central Palace Taksimstars

  Istanbul New City, Istanbul , Lamartin cd. no 18 - taksim - oteller bolgesi - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 241 anmeldelser fra reisendeBasert på 241 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i New City. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 107 rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2007. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. The Central Palace Taksim er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på The Central Palace Taksim. The Central Palace Taksim byr på et variert utvalg av spisested. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santa Sophia Hotel
  Frakr134Per natt

  Santa Sophia Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Cemberlitas tasdirek cesme sk.no:20 sultanahmet 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 284 anmeldelser fra reisendeBasert på 284 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Old City. Stedet teller totalt 40 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2018. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Santa Sophia Hotel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ottoman Hotel Imperial Istanbul
  Frakr819Per natt

  Ottoman Hotel Imperial Istanbulstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Caferiye sok.no:6/1sultanahmet 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1894 anmeldelser fra reisendeBasert på 1894 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1. 5 kilometer vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Boutiquehotellet ligger innen 1. 7 kilometer fra havnen. Eiendommen rommer 49 koselige soverom. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1854, men har siden blitt komplett oppusset i 2010. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  864  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  87
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler