Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr140

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Istanbul Royal Hotel
  Frakr273Per natt

  Istanbul Royal Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Mesih pasa mh aksaray cad. 16 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Old City. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 50 meter. Hotellet rommer 128 koselige rom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2011. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet fører en bærekraftig politikk. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ramada Hotel & Suites by Istanbul Golden Horn
  Frakr515Per natt

  Ramada Hotel & Suites by Istanbul Golden Hornstars

  Istanbul New City, Istanbul , Imrahor caddesi 12 sutluce beyoglu beyoglu 12 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i New City. Beliggende innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser 6. 0 kilometer unna. Gjester vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Totalt 112 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn. Gjester ønskes velkommen til dette miljøvennlige overnattingsstedet. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn. De som velger å overnatte på Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Ramada Hotel&Suites Wyndham Istanbul Golden Horn kan koste ekstra.

  Se mer
 • Byotell
  Frakr369Per natt

  Byotellstars

  Istanbul asian side, Istanbul , Saniye ermutlu sokak no:3, kozyatagi kadiköy - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 244 anmeldelser fra reisendeBasert på 244 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Asian Side, og er spesielt utformet for familier. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 182 soverom på Byotell. Dette hotellet ble oppusset i 2015. Byotell tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Det er 2 handicapvennlige soverom på stedet. Fellesområdene er også tilrettelagt for rullestolbrukere. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Byotell. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med -merket. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Alle som bor her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Byotell byr på et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ramada by Wyndham Istanbul Old City
  Frakr613Per natt

  Ramada by Wyndham Istanbul Old Citystars

  Istanbul Old City, Istanbul , Turgut ozal millet caddesi 82 findikzade 82 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 554 anmeldelser fra reisendeBasert på 554 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Old City. Med sin beliggenhet innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Hotellet består av 108 soverom. Ramada Istanbul Old City gjennomgikk en renovasjon i 2016. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Ramada Istanbul Old City tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Ramada Istanbul Old City legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Reyyan Hotel
  Frakr300Per natt

  Reyyan Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Emin sinan mahallesi pertevpasa sokak no:46/1 46 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 89 anmeldelser fra reisendeBasert på 89 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Old City. Totalt 19 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Reyyan Hotel. Eiendommen ble bygget i 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Reyyan Hotel. Reyyan Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Reyyan Hotel. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Reyyan Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Legacy Ottoman Hotel
  Frakr699Per natt

  Legacy Ottoman HotelstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd. 16 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 702 anmeldelser fra reisendeBasert på 702 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Old City, og er spesielt utformet for familier. Hotellet består av 172 rom. Etter å ha blitt bygget i 1890 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2006. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Legacy Ottoman Hotel. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Besøkende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. Legacy Ottoman Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Celal Aga Konagi Metro Hotel
  Frakr950Per natt

  Celal Aga Konagi Metro Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Sehzadebasi. no:1 vezneciler 1 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Old City, og er perfekt for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne de viktigste underholdningsstedene 1. 5 kilometer unna. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. De 87 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Celal Aga Konagi Metro Hotel følger bærekraftige retningslinjer. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Celal Aga Konagi Metro Hotel tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle som gjerne ønsker å lade batteriene. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Celal Aga Konagi Metro Hotel er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Ottoman City Hotel
  Frakr186Per natt

  The Ottoman City Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Caglayan mah. vatan cad. esen sok. kagithane 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 44 anmeldelser fra reisendeBasert på 44 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte boutiquehotellet er ideelt for familier, og ligger i New City. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Boutiquehotellet ligger 2. 5 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 38 soverom. The Ottoman City Hotel ble bygget i 2013. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. The Ottoman City Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Marmara Taksim - Istanbul
  Frakr1.573Per natt

  The Marmara Taksim - Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Gumussuyu mahallesi tak-i zafer caddesi no 3 beyo - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1623 anmeldelser fra reisendeBasert på 1623 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i New City. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10 meter fra eiendommen. Innen 10 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Vierailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. De 388 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble sist renovert i 2014. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. The Marmara Taksim - Istanbul tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige rom. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The Marmara Taksim - Istanbul. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ciragan Palace Kempinski Istanbul
  Frakr3.755Per natt

  Ciragan Palace Kempinski IstanbulstarsGreenProgram Icon

  Istanbul New City, Istanbul , Ciragan caddesi no 32 besiktas 32 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2199 anmeldelser fra reisendeBasert på 2199 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i New City. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 25. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 313 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2007. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Ciragan Palace Kempinski Istanbul tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlige rom på stedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Ciragan Palace Kempinski Istanbul. Hotellet fører en bærekraftig politikk. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. De som velger å overnatte her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Kunder behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Noen av tjenestene til Ciragan Palace Kempinski Istanbul kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  807  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  81
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler