Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr146

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Novotel Istanbul Bosphorus
  Frakr681Per natt

  Novotel Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Kemankes kara mustafa pasa mah karakoy 57-59 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Old City, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 18. 6 kilometer. Totalt 200 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Novotel Istanbul Bosphorus. Novotel Istanbul Bosphorus ble konstruert i 2016. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Novotel Istanbul Bosphorus. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Novotel Istanbul Bosphorus er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Overnattingsstedet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette overnattingsstedet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Dette hotellet har blitt tildelt EU Ecolabel-merket. Novotel Istanbul Bosphorus tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Alle de overnattende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Novotel Istanbul Bosphorus kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sura Design Hotel & Suites
  Frakr1.509Per natt

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1172 anmeldelser fra reisendeBasert på 1172 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen består av 60 rom. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Sura Design Hotel & Suites tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det finnes parkeringsmuligheter på Sura Design Hotel & Suites. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sura Hagia Sophia
  Frakr1.428Per natt

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2109 anmeldelser fra reisendeBasert på 2109 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Old City, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 3 kilometer. Hotellet består av 231 gjesteværelser. Sura Hagia Sophia ble konstruert i 2014. Sura Hagia Sophia sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Sura Hagia Sophia. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Golden Horn Sirkeci
  Frakr386Per natt

  Golden Horn Sirkecistars

  Istanbul Old City, Istanbul , Ebussuud cad. 44 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 435 anmeldelser fra reisendeBasert på 435 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er homovennlig, og ligger i Old City. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne de viktigste underholdningsstedene 3. 5 kilometer unna. Innen 210 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 73 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Golden Horn Sirkeci tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Golden Horn Sirkeci. Golden Horn Sirkeci tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. De som velger å overnatte her kan fråtse i den lekre maten som serveres på hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Laleli Gonen Hotel
  Frakr266Per natt

  Laleli Gonen Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Fethibey caddesi zeynepkamil sokak 24 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Old City. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Totalt antall rom er 65. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2011. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Gjester på Laleli Gonen Hotel kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Hilarium Hotel
  Frakr314Per natt

  Grand Hilarium Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Fabrika sok no 3-5 yenikapi - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 201 anmeldelser fra reisendeBasert på 201 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Old City. Med sin beliggenhet innen 6. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 11. 5 kilometer. Totalt 74 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2007. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Grand Hilarium Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Denne handicapvennlige eiendommen inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Kjæledyr er ikke tillatt på Grand Hilarium Hotel. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Manesol Boutique Galata
  Frakr310Per natt

  Manesol Boutique Galatastars

  Istanbul Old City, Istanbul , Arapcami mah.bankalar cad. billur sok. karakoy 1/a - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 199 anmeldelser fra reisendeBasert på 199 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Old City. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra boutiquehotellet. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 73 gjesteværelser på Manesol Boutique Galata. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2014. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Manesol Boutique Galata er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Noen av tjenestene til Manesol Boutique Galata kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Constantine Hotel
  Frakr334Per natt

  The Constantine Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar cad. 19 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 485 anmeldelser fra reisendeBasert på 485 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne flyplassen innen 50 meter. Overnattingsstedet består av totalt 28 koselige soverom. The Constantine Hotel ble konstruert i 2015. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. The Constantine Hotel er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Noen av tjenestene til The Constantine Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Lancelot Hotel
  Frakr236Per natt

  Lancelot Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Muhsine hatun mh.buyuk komurc sk. kumkapi-fatih 15 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 38 anmeldelser fra reisendeBasert på 38 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet ligger i Old City. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Innkvarteringen ligger innen 400 meter fra havnen. Med bare 7 rom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Lancelot Hotel. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Lancelot Hotel. Alle de overnattende vil sette pris på lufthavnstransporten. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Armada Hotel Old City Sultanahmet
  Frakr560Per natt

  Armada Hotel Old City Sultanahmetstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Ahirkapi sok.cankurtaran 24 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1519 anmeldelser fra reisendeBasert på 1519 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er homovennlig, og ligger i Old City. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 300 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 5 kilometer fra havnen. Totalt 108 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Armada Hotel Old City Sultanahmet. Armada Hotel Old City Sultanahmet ble totalrenovert i 2009. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Armada Hotel Old City Sultanahmet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  762  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  77
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler