Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr197

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Sura Hagia Sophia
  Frakr1.908Per natt

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2311 anmeldelser fra reisendeBasert på 2311 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Old City. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 13. 3 kilometer. Det finnes totalt 231 soverom på Sura Hagia Sophia. Denne eiendommen ble konstruert i 2014. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Sura Hagia Sophia. Alle de overnattende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Sura Hagia Sophia. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel Istanbul Bosphorus
  Frakr1.339Per natt

  Novotel Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Kemankes kara mustafa pasa mah karakoy 57-59 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Old City, og er perfekt for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 6 kilometer. Totalt antall soverom er 200. Denne eiendommen ble bygget i 2016. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette hotellet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er velkomne på dette overnattingsstedet. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Denne eiendommen har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag EU Ecolabel-merket. Stedet tilbyr besøkende egen lufthavnstransport. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan kunder samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Istanbul Pera
  Frakr1.217Per natt

  Radisson Blu Hotel Istanbul Perastars

  Istanbul New City, Istanbul , Evliya celebi mah.refik saydam cad.tepebasi pera 19 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1206 anmeldelser fra reisendeBasert på 1206 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i New City. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. De 130 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Gjester kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Fellesområdene påRadisson Blu Hotel Istanbul Pera er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Radisson Blu Hotel Istanbul Pera tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Constantine Hotel
  Frakr600Per natt

  The Constantine Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar cad. 19 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 494 anmeldelser fra reisendeBasert på 494 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Old City. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder vil finne flyplassen innen 50 meter. Overnattingsstedet rommer 28 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. The Constantine Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på The Constantine Hotel. Alle de overnattende vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sura Design Hotel & Suites
  Frakr1.658Per natt

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1240 anmeldelser fra reisendeBasert på 1240 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Old City. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes totalt 60 soverom på Sura Design Hotel & Suites. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Sura Design Hotel & Suites. Resepsjonen er døgnåpen. Sura Design Hotel & Suites tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Sura Design Hotel & Suites. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Legacy Ottoman Hotel
  Frakr865Per natt

  Legacy Ottoman Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd.no:16-nimetabla sok.eminonu 16 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 702 anmeldelser fra reisendeBasert på 702 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Old City. Det finnes totalt 172 soverom på Legacy Ottoman Hotel. Legacy Ottoman Hotel stammer fra 1890 og ble totalrenovert i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Legacy Ottoman Hotel. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Legacy Ottoman Hotel. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Legacy Ottoman Hotel tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle som gjerne ønsker å lade batteriene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli
  Frakr1.571Per natt

  Radisson Blu Hotel Istanbul Sislistars

  Istanbul New City, Istanbul , 19 mayis cad. sisli 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1533 anmeldelser fra reisendeBasert på 1533 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i New City. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli består av totalt 291 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2013. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Port Bosphorus Hotel
  Frakr1.040Per natt

  Port Bosphorus Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Kiliçali pasa mahallesi meclis-i mebusan cd. 13 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i $hotel. getHeaderValue("zone"). Totalt antall soverom er 111. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Port Bosphorus Hotel. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Frakr1.654Per natt

  Hilton Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul New City, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3187 anmeldelser fra reisendeBasert på 3187 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i New City, og er spesielt utformet for familier. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 5 kilometer. De 500 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble restaurert i 2000. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Denne eiendommen er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlig soverom på stedet. Dette er et dyrevennlig hotell. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Kunder kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Reisende kan, gjennom hotellets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Reisende får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Hilton Istanbul Bosphorus. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Istanbul Town Hotel
  Frakr598Per natt

  Istanbul Town Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Ordu cad.kalayci sevki sok.no:4 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6 anmeldelser fra reisendeBasert på 6 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Old City. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Totalt antall rom er 35. Istanbul Town Hotel ble bygget i 1. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  820  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  82
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler