Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr211

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Sura Hagia Sophia
  Frakr1.633Per natt

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2311 anmeldelser fra reisendeBasert på 2311 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Old City. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 13. 3 kilometer. Det finnes totalt 231 soverom på Sura Hagia Sophia. Denne eiendommen ble konstruert i 2014. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Sura Hagia Sophia. Alle de overnattende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Sura Hagia Sophia. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Plus The President
  Frakr1.255Per natt

  Best Western Plus The Presidentstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Tiyatro cad 25 beyazit - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1909 anmeldelser fra reisendeBasert på 1909 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Old City. Totalt 201 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2006. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. De som velger å overnatte her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Best Western Plus The President ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Gjester kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Constantine Hotel
  Frakr414Per natt

  The Constantine Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar cad. 19 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 494 anmeldelser fra reisendeBasert på 494 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Old City. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater boutiquehotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder vil finne flyplassen innen 50 meter. Overnattingsstedet rommer 28 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. The Constantine Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på The Constantine Hotel. Alle de overnattende vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Istanbul Royal Hotel
  Frakr409Per natt

  Istanbul Royal Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Aksaray cad. 16 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Old City. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 50 meter. Det finnes totalt 128 soverom på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Istanbul Pera
  Frakr1.125Per natt

  Radisson Blu Hotel Istanbul Perastars

  Istanbul New City, Istanbul , Evliya celebi mah refik saydam 19 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1206 anmeldelser fra reisendeBasert på 1206 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i New City. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Radisson Blu Hotel Istanbul Pera består av totalt 130 gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Radisson Blu Hotel Istanbul Pera. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sura Design Hotel & Suites
  Frakr1.408Per natt

  Sura Design Hotel & Suitesstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Alemdar mh., ticarethane sk - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1240 anmeldelser fra reisendeBasert på 1240 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet er i Old City. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes totalt 60 soverom på Sura Design Hotel & Suites. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Sura Design Hotel & Suites. Resepsjonen er døgnåpen. Sura Design Hotel & Suites tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Sura Design Hotel & Suites. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Legacy Ottoman Hotel
  Frakr833Per natt

  Legacy Ottoman Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Hobyar mah.hamidiye cd.no:16-nimetabla sok.eminonu 16 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 702 anmeldelser fra reisendeBasert på 702 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Old City. Det finnes totalt 172 soverom på Legacy Ottoman Hotel. Legacy Ottoman Hotel stammer fra 1890 og ble totalrenovert i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Legacy Ottoman Hotel. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Legacy Ottoman Hotel. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Legacy Ottoman Hotel tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle som gjerne ønsker å lade batteriene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli
  Frakr1.070Per natt

  Radisson Blu Hotel Istanbul Sislistars

  Istanbul New City, Istanbul , 19 mayis street no 2 sisli - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1533 anmeldelser fra reisendeBasert på 1533 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i New City. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 291 gjesteværelser på Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2013. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli. Behøver man å virkelig slappe av kan kunder benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Noen av tjenestene til Radisson Blu Hotel Istanbul Sisli kan koste ekstra.

  Se mer
 • Port Bosphorus Hotel
  Frakr768Per natt

  Port Bosphorus Hotelstars

  Istanbul New City, Istanbul , Kiliçali pasa mahallesi meclis-i mebusan cd. 13 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i $hotel. getHeaderValue("zone"). Totalt antall soverom er 111. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Port Bosphorus Hotel. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lancelot Hotel
  Frakr296Per natt

  Lancelot Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Muhsine hatun mh.buyuk komurc sk. kumkapi-fatih 15 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Old City. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen ligger innen 400 meter fra havnen. Med totalt 7 soverom er dette et utmerket sted å bo. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Lancelot Hotel. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  838  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  84
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler