Hoteller i Istanbul

Finn på kart
Hoteller i Istanbul

IstanbulFra  kr185

Anbefalte hoteller Istanbul

 • Yigitalp
  Frakr500Per natt

  Yigitalpstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Gencturk caddesi cukurcesme 38 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 402 anmeldelser fra reisendeBasert på 402 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Old City. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av 83 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2014. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Gjester kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Marmara Taksim - Istanbul
  Frakr1.314Per natt

  The Marmara Taksim - Istanbulstars

  Istanbul New City, Istanbul , Taksim meydani osmanli sokak 1/b - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1623 anmeldelser fra reisendeBasert på 1623 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i New City. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10 meter fra hotellet. Innen 10 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Vierailla on lentoasemalle noin 25 metrin matka. Eiendommen består av totalt 388 koselige gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlige rom på stedet. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. De som velger å overnatte her kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på hotellet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Celal Sultan
  Frakr590Per natt

  Celal Sultanstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Yerebatan cad. salkimsogut sok. - sultanahmet 16 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1020 anmeldelser fra reisendeBasert på 1020 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Old City. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 55 koselige soverom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2009. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Celal Sultan. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Celal Sultan er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Celal Sultan tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Nippon
  Frakr698Per natt

  Nipponstars

  Istanbul New City, Istanbul , Topcu cd, talimhane 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 637 anmeldelser fra reisendeBasert på 637 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i New City. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 171 rom på Nippon. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2006. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Nippon tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Nippon et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Besøkende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Nippon. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. De som velger å overnatte her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Nippon. Nippon kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Eresin Topkapi Hotel
  Frakr640Per natt

  Eresin Topkapi Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , 186 millet caddesi topkapi istanbul 34270 turkey 186 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1623 anmeldelser fra reisendeBasert på 1623 anmeldelser fra reisende

  Luksuriøse Barceló Eresin Topkapi er beleilig beliggende i Topkapi-distriktet, et europeisk kvarter i praktfulle Istanbuls gamle og historiske del. Det historiske sentrum med verdenskjente attraksjoner, som Hagia Sofia, den store basar, den blå moskeen (Sultan Ahmed-moskeen) og Topkapi-palasset er kun en timinutters trikketur unna. Trikken stopper for øvrig like utenfor hotellet. Konferansesenteret, Sütlüce, nås også på bare 10 minutter. Hotellet kombinerer fasadens klassiske eleganse og innsidens modernistiske stil til perfeksjon. Forretningsreisende nyter godt av gratis Wi-Fi og utmerkede konferansemuligheter. Etter en lang arbeids- eller sightseeingdag har gjestene mulighet til å slappe av i det fantastiske spa- og wellnessområdet på 1000 m2. Her finnes blant annet sauna, hammam, innendørsbasseng, gym og massasje. Hotelletrestauranten serverer delikat mat fra det tyrkiske, spanske og internasjonale kjøkkenet. Dette er det ideelle valget både for forretningsreisende og ferierende gjester.

  Se mer
 • Deluxe Golden Horn Sultanahmet
  Frakr722Per natt

  Deluxe Golden Horn Sultanahmetstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Binbirdirek mah.bindirdirek meydani - sultanahmet 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 885 anmeldelser fra reisendeBasert på 885 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Old City. Totalt 71 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Deluxe Golden Horn Sultanahmet ble totalrenovert i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Deluxe Golden Horn Sultanahmet. Resepsjonen er døgnåpen. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Deluxe Golden Horn Sultanahmet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Glorious Hotel Istanbul
  Frakr975Per natt

  Glorious Hotel Istanbulstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Ordu cad. yesil tulumba sok. 17 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Beliggende i Old City, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 6 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Totalt 100 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2014. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Glorious Hotel Istanbul er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle rommene på Glorious Hotel Istanbul er tilrettelagt for rullestolbrukere. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bentley By Molton Hotels
  Frakr520Per natt

  Bentley By Molton Hotelsstars

  Istanbul New City, Istanbul , Halaskargazi caddesi 23 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 162 anmeldelser fra reisendeBasert på 162 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i New City. Totalt antall soverom er 49. Denne eiendommen ble konstruert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Bentley By Molton Hotels tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Bentley By Molton Hotels. Kunder kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sokullu Pasa Hotel
  Frakr555Per natt

  Sokullu Pasa Hotelstars

  Istanbul Old City, Istanbul , Kücük ayasofya mah. sehit mehmet pasa sk. 3 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 557 anmeldelser fra reisendeBasert på 557 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte boutiquehotellet ligger i Old City. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Det finnes totalt 24 rom på stedet. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1528, men har siden blitt komplett oppusset i 2010. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Sokullu Pasa Hotel. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Sokullu Pasa Hotel. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elite World Prestige
  Frakr662Per natt

  Elite World Prestigestars

  Istanbul New City, Istanbul , Sehit muhtar caddesi 40 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i New City. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Kunder vil finne flyplassen innen 25 meter. Totalt 102 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Elite World Prestige. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Elite World Prestige tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Alle de overnattende kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Elite World Prestige byr på et variert utvalg av spisested. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  815  Hoteller i Istanbul
Side  1  av  82
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Istanbul er en av Europas største byer, og ligger i Marmara-regionen nordvest i Tyrkia. Det er den eneste byen som er funnet delvis i Europa og dels i Asia, som det strekker seg over Bosporos-stredet, som forbinder Marmarahavet og Svartehavet, som deler Europa og Asia. Denne gamle byen har en kulturarv av enorm rikdom, noe som gjenspeiles i sin arkitektur og historiske bygninger, inkludert moskeer, slott, kirker, palasser, synagoger og tårn. Dens opprinnelse går tilbake til gamle greske tider, og byen var hovedstad i slutten av Romerriket, det bysantinske riket og Det osmanske riket. En av de mest populære attraksjonene i denne mytiske byen er den majestetiske Sultanahmet moskeen med sine tusenvis av fliser sine seks minareter er unike i verden. En annen viktig bygning er Santa Sofia, som ble bygget som en kirke, men er nå et museum på Constantine og ottomanske historie. En spesiell og overraskende sted er byens sisterner, underjordiske vannkar støttet av utsmykkede søyler, et mystisk sted, våket over av utskjæringer av Medusa. Besøk Istanbul og nyte noen eksotiske ferier!

Interessepunkter

Mest populære soner i Istanbul

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler