Hoteller i Praha

Finn på kart
Hoteller i Praha

PrahaFra  kr280

Anbefalte hoteller Praha

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Frakr568Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 196 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 935 anmeldelser fra reisendeBasert på 935 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av forretnings- og kultursentrum av byen. Et utvalg av restauranter, barer, nattklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes alle i umiddelbar nærhet til hotellet. Praha flyplass er rundt 20 km unna. Dette byhotellet, renovert i 2005, tilbyr gjester komplette bedriftstjenester samt kulturelle og andre programmer. De som ankommer med bil kan bruke den sikre parkeringen til hotellet. Hotellet består av totalt 55 rom fordelt på 5 etasjer. Flere fasiliteter inkluderer en bar og en restaurant. Alle rommene er utstyrt med eget bad, tilgang til internett og alle moderne fasiliteter. Hotellkomplekset inneholder en badstue, et boblebad og et treningsrom. Den nærmeste golfbanen er rundt 5 minutters kjøring unna. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet. Lunsj og middag kan inntas à la carte eller etter meny.

  Se mer
 • K+K Hotel Central
  Frakr1.402Per natt

  K+K Hotel Centralstars

  Stare Mesto, Praha , Hybernska 10 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3022 anmeldelser fra reisendeBasert på 3022 anmeldelser fra reisende

  Dette by- og forretningshotellet har en utmerket plassering, rett i hjertet av Prahas historiske gamleby. Togstasjonen, restauranter, puber og butikker er alle innen 200 meter fra hotellet. Det består av totalt 127 rom. Det har et eksepsjonelt design og en struktur som oser distinktiv smak. Det ekstravagante interiøret inviterer gjestene til å slappe av, og kose seg med den unike overdådige atmosfæren. Hotellet er fullt luftkondisjonert og har en lobby med 24-timers resepsjon og utsjekking, en hotellsafe og valutaveksling. Andre fasiliteter inkluderer tilgang til heis, stedets bar, kafé og restaurant. Spaområdet tilbyr en rekke tjenester slik at kropp og hode kan slappe av, og lar gjestene øke energinivået og oppleve velvære. Badstuen og treningsrommet kan benyttes uten kostnad. Hotellet tilbyr seng- og frokostopphold, med frokost servert som buffet.

  Se mer
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Frakr1.011Per natt

  Hotel Jurys Inn PraguestarsGreenProgram Icon

  Stare Mesto, Praha , Sokolovska 204/11 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3575 anmeldelser fra reisendeBasert på 3575 anmeldelser fra reisende

  Dette er et sentralt hotell, kun fem minutter fra gamlebyen, og med alle byens attraksjoner i rekkevidde. Hotellet ligger like vis-a-vis metrostasjonen Florenc, og den berømte Wenceslas-plassen er kun to stopp unna. Hotellets beliggenhet er ypperlig for å utforske byen. Praha Ruzyne lufthavn er om lag 23 kilometer unna, og Wien internasjonale lufthavn er om lag 301 kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 2009, og er et nytt og moderne forretningshotell med 214 rom. Hotellet har døgnåpen resepsjon, safe og heis, i tillegg til en moderne restaurant, en stilfull loungebar og en kaffebar. Hotellet har også to topp moderne konferansesaler, med lydsystem og trådløst internett. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvask, og de med bil kan parkere i hotells parkeringsgarasje (mot gebyr).De store og komfortable rommene har eget bad med dusj, og har plass til tre voksne, to voksne og to bar, eller kun én person. Alle rom har hårføner, dobbeltseng, flatskjerm-TV med flere kanaler, internettkabel, safe, minikjøleskap, kaffemaskin og selvstyrt air condition.Gjester har gratis adgang til hotellets treningsstudio.Hotellet serverer middag a la carte.

  Se mer
 • Hilton Prague
  Frakr2.287Per natt

  Hilton Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Pobrezni 1 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5346 anmeldelser fra reisendeBasert på 5346 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en sentral plassering i Praha, rett ved elvebanken til elven Vltava. Hotellet ligger bare 300 meter fra undergrunnsstasjonen Florenc. Dette gir enkel tilgang til de mange severdighetene byen har å tilby. Hotellet ligger kun en kort distanse fra Wenceslas-plassen, byens gamleby, Karlsbroen, det jødiske kvartalet, Hradschin og slottet. Luksushotellet utstråler eleganse og raffinement. Gjesterommene er utsøkt designet og kommer godt utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli imponert over de tilsynelatende grenseløse førsteklasses fasilitetene dette storslåtte hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Hotel Paris Prague
  Frakr1.841Per natt

  Hotel Paris Praguestars

  Stare Mesto, Praha , u obecniho domu 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2135 anmeldelser fra reisendeBasert på 2135 anmeldelser fra reisende

  Med sin plassering tvers overfor rådhuset og kun 100 meter fra Prahas Powder-tårn, er dette hotellet et distinktivt bidrag til byens sentrale område. Det er bygget i 1904 i nygotisk stil med Art Nouveau-elementer. Det tilbyr en stilig og elegant atmosfære på en perfekt beliggenhet i byen. Stedets restaurant er oppkalt etter den franske 1900-talls skuespillerinnen Sarah Bernhardt. Her serveres delikate franske og internasjonale retter, pluss spesielt utvalgte retter fra Tsjekkia. Til dessert venter et glass champagne eller en cocktail på gjestene, som inntas på stedets sjarmerende kafé. Den er stylet med en ekte parisatmosfære fra 1920-tallet, og er et perfekt sted for samtaler i godt selskap. De som ønsker forpleining i løpet av oppholdet sitt kan besøke velværesenteret og oppleve en autentisk thaimassasje samt noen foryngelsesprosedyrer.

  Se mer
 • Green Garden Hotel
  Frakr799Per natt

  Green Garden Hotelstars

  Nove Mesto, Praha , Fugnerovo namesti 1865/4 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Nove Mesto. Med sin beliggenhet innen 600 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 0 kilometer. De 60 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 1894 og har siden blitt totalrenovert i 2008. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlig rom. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Gjester kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Kinsky Garden
  Frakr623Per natt

  Hotel Kinsky Gardenstars

  Mala Strana, Praha , Holeckova 7 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1127 anmeldelser fra reisendeBasert på 1127 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende Praha-hotellet i Tsjekkia har utsikt over de vakre gadene i Mala Strana-kvarteret i Praha. Hotellet ligger praktisk til i nærheten av Prahas historiske sentrum. Hotellgjestene vil befinne seg i kort gåavstand til sjarmen og shoppingeventyret ved Karlsbroen og det vakre Praha slott. Nasjonalteateret ligger også i nærheten. Dette historiske hotellet, som dateres tilbake til 1890, tilbyr gjestene en rolig, elegant atmosfære. Rommene i italiensk stil tilbyr alle fasiliteter som er nødvendig for å gjøre oppholdet behagelig. Gjestene vil nyte den mangfoldige frokostbuffeten samt den koselige cocktailbaren etter en lang dag med sightseeing. Hotellet er også utstyrt med møtefasiliteter og høyhastighetsinternett. Et vennlig, flerspråklig personale står klare for å sikre deg et komfortabelt og minneverdig opphold i Praha.

  Se mer
 • NYX Prague
  Frakr954Per natt

  NYX Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Panska 9 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1567 anmeldelser fra reisendeBasert på 1567 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Prague. Hotell ble bygget i 1920. Hotell ble oppusset i 2012. Det finnes totalt 88 rom på stedet. Eiendommen består av 49 dobbeltrom, 1 leilighet og 7 studio. Med sin sentrale beliggenhet byr Hotell på enkel adgang til byen og alt den har å tilby. Eiendommen er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Rott
  Frakr1.879Per natt

  Rottstars

  Stare Mesto, Praha , Male namesti 4/138 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1673 anmeldelser fra reisendeBasert på 1673 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Stare Mesto, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 190 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 94 gjesteværelser på Rott. Rott ble komplett oppusset i 2007. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Rott tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette hotellet tillater kjæledyr. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Rott tilbyr shuttle-service til lufthavnen. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Atlantic
  Frakr742Per natt

  Atlanticstars

  Stare Mesto, Praha , Na porici 9 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 914 anmeldelser fra reisendeBasert på 914 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stare Mesto. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Det finnes totalt 62 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1845 og har siden blitt totalrenovert i 2003. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Kjæledyr anses som en del av familien på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  173  Hoteller i Praha
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Prague is the capital and the most important city of the Czech Republic, as well as being the capital of the region of Bohemia. It is set on the banks of the River Moldava, and is popularly known as the ""the Heart of Europe."" Among its many attractions, we recommend the 12th century Old Town Square, which is the centre of the oldest part of the city. Two buildings dominate the square: the Town Hall and the Church of Tyn. It is also possible to visit the Baroque Church of St Nicholas, the Kinský family palace and the Stone Bell House, which dates from the 14th century. It currently houses some of the Prague City Gallery's exhibition and concert rooms. However, it is Prague Castle that is the true highlight of any visit to the city. It was founded in the 9th century, and nowadays it houses the Cathedral, the Royal Palace and many other important monuments. The city's old town has been on UNESCO's list of World Heritage sites since 1992. Discover Europe's heart, visit Prague!

Interessepunkter

Mest populære soner i Praha

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler