Hoteller i Praha

Finn på kart
Hoteller i Praha

PrahaFra  kr230

Anbefalte hoteller Praha

 • Ibis Praha Old Town
  Frakr956Per natt

  Ibis Praha Old Townstars

  Stare Mesto, Praha , Na porici 5 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3347 anmeldelser fra reisendeBasert på 3347 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er lokalisert i det historiske distriktet av Praha, nær torget i gamlebyen. Restauranter, barer, natteliv, butikker og offentlig transport er rett ved hotellets inngang. Steder i nærheten inkluderer Praha slott, Karlsbroen og nasjonalteateret. Hotellet har en restaurant, en bar som serverer lette måltider 24 timer i døgnet, privat betalingsparkering samt 4 møterom. Ytterligere fasiliteter inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, heis, Wi-Fi og vaskeri (mot avgifter). Dyr tillates på hotellet.

  Se mer
 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Frakr745Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 197 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 967 anmeldelser fra reisendeBasert på 967 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av forretnings- og kultursentrum av byen. Et utvalg av restauranter, barer, nattklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes alle i umiddelbar nærhet til hotellet. Praha flyplass er rundt 20 km unna. Dette byhotellet, renovert i 2005, tilbyr gjester komplette bedriftstjenester samt kulturelle og andre programmer. De som ankommer med bil kan bruke den sikre parkeringen til hotellet. Hotellet består av totalt 55 rom fordelt på 5 etasjer. Flere fasiliteter inkluderer en bar og en restaurant. Alle rommene er utstyrt med eget bad, tilgang til internett og alle moderne fasiliteter. Hotellkomplekset inneholder en badstue, et boblebad og et treningsrom. Den nærmeste golfbanen er rundt 5 minutters kjøring unna. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet. Lunsj og middag kan inntas à la carte eller etter meny.

  Se mer
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Frakr962Per natt

  Hotel Jurys Inn PraguestarsGreenProgram Icon

  Stare Mesto, Praha , Sokolovska 204/11 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3763 anmeldelser fra reisendeBasert på 3763 anmeldelser fra reisende

  Dette er et sentralt hotell, kun fem minutter fra gamlebyen, og med alle byens attraksjoner i rekkevidde. Hotellet ligger like vis-a-vis metrostasjonen Florenc, og den berømte Wenceslas-plassen er kun to stopp unna. Hotellets beliggenhet er ypperlig for å utforske byen. Praha Ruzyne lufthavn er om lag 23 kilometer unna, og Wien internasjonale lufthavn er om lag 301 kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 2009, og er et nytt og moderne forretningshotell med 214 rom. Hotellet har døgnåpen resepsjon, safe og heis, i tillegg til en moderne restaurant, en stilfull loungebar og en kaffebar. Hotellet har også to topp moderne konferansesaler, med lydsystem og trådløst internett. Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvask, og de med bil kan parkere i hotells parkeringsgarasje (mot gebyr).De store og komfortable rommene har eget bad med dusj, og har plass til tre voksne, to voksne og to bar, eller kun én person. Alle rom har hårføner, dobbeltseng, flatskjerm-TV med flere kanaler, internettkabel, safe, minikjøleskap, kaffemaskin og selvstyrt air condition.Gjester har gratis adgang til hotellets treningsstudio.Hotellet serverer middag a la carte.

  Se mer
 • 987 Prague Hotel
  Frakr1.147Per natt

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Praha , Senovazne namesti 15/987 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1333 anmeldelser fra reisendeBasert på 1333 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er plassert i bysentrum, kun 2 minutters gange fra hovedtogstasjonen og den berømte gaten Wenceslas. Gjestene har enkel tilgang til byens største turistseverdigheter. De er plassert innen gåavstand, noe som gjør hotellet til et ideelt sted både for forretnings- og fornøyelsesreisende. Hotellets interiør er nøye stylet av berømte designere, og det tilbyr utmerkede fasiliteter og tjenester. De romslige gjesterommene på hotellet er smakfullt dekorert, og er utstyrt med nødvendige fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Hotellet har et forretningssenter samt to komplett utstyrte og romslige møterom som forretningsgjester kan benytte. I hotellets restaurant og bar kan gjestene nyte delikate retter basert på årstiden samt et stort utvalg viner og drinker.

  Se mer
 • Eurostars Thalia
  Frakr1.255Per natt

  Eurostars Thaliastars

  Stare Mesto, Praha , Národni trida 13 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1552 anmeldelser fra reisendeBasert på 1552 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Stare Mesto. Med sin beliggenhet innen 2 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Totalt 125 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Eurostars Thalia. Dette hotellet ble oppusset 2006. Eurostars Thalia sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Eurostars Thalia tilbyr også babysenger ved forespørsel. Eurostars Thalia forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Eurostars Thalia legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Besøkende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Noen av tjenestene til Eurostars Thalia kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ibis Praha Wenceslas Square
  Frakr890Per natt

  Ibis Praha Wenceslas Squarestars

  Nove Mesto, Praha , Katerinska 36 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotellet ligger i den historiske delen av byen, kun fem minutters gange fra berømte Wenceslas-plassen, like ved siden av kontorbygget PWC og kun ett metrostopp fra Prague Convention Centre. Metrostasjonen I.P. Pavlova ligger 200 meter unna, og togstasjonen Hlavni Nadrazi er om lag én kilometer unna. Nasjonalteatret og Karlsbroen er om lag to kilometer unna, Praha slott er tre kilometer unna, og nasjonalmuseet og statsoperaen er begge 500 meter fra hotellet. Praha Ruzyne internasjonale lufthavn ligger om lag 15 kilometer fra hotellet.Dette komfortable hotellet har 181 rom, to møterom, restauranten l'Estaminet og hotellbaren Le Bar. Hotellet har også en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor og heis. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets trådløse internett, klesvask og garasje.Fire av de 181 komfortable rommene er tilrettelagt for gjester med nedsatt funksjonsevne. Røykfrie rom finnes også. Alle rom har eget bad med dusj, dobbeltseng, telefon, satellitt-TV, radio, internett og selvstyrt air condition.Nabohotellet Novotels helseklubb har et innendørs svømmebasseng, treningsstudio, to badstuer og et boblebasseng. Fasilitetene kan brukes mot betaling.En frokostbuffet og a la carte-måltider til lunsj og middag serveres i restauranten, med regionale og internasjonale retter. Småretter fås i hotellbaren.ed bil: retning sentrum/I.P. Pavlova-plassen. Med offentlig transport: dra mot trikke- og metrostasjonen I.P. Pavlova (linje C), som ligger 200 meter fra hotellet.

  Se mer
 • Red & Blue Design
  Frakr497Per natt

  Red & Blue Designstars

  Andel, Praha , Holeckova 13 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1978 anmeldelser fra reisendeBasert på 1978 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Andel. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Stedet teller totalt 52 innbydende gjesteværelser. Red & Blue Design gjennomgikk en renovasjon i 2010. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Red & Blue Design. Red & Blue Design tilbyr døgnåpen resepsjon. Red & Blue Design tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Red & Blue Design ønsker ikke kjæledyr velkommen. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel UNIC Prague
  Frakr1.766Per natt

  Hotel UNIC Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Soukenicka 25 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1937 anmeldelser fra reisendeBasert på 1937 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte, moderne designhotellet ligger i en rolig gate i sentrum av Praha, kun ti minutters gange fra torget i gamlebyen og den astronomiske klokken. Breddene til elven Vltava og nærmeste trikkestopp kan begge nås på kun tre minutter, og metrostasjonen Namesti Republikty er 450 meter unna, noe som gir enkel tilgang til attraksjoner som Praha slott, Karlsbroen og Wenceslas-plassen.De plysjinnredete rommene og -suitene er stilig dekorert og har en rekke moderne fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, stor flatskjerm-TV med 60 internasjonale kanaler og praktisk kaffe/temaskin. Gjestene kan starte dagen med en deilig frokostbuffet i hotellrestauranten som serverer internasjonal og tsjekkisk mat med en moderne vri til lunsj og middag. Hotellets flotte rom og gode tjenester gjør det til et perfekt valg for et minneverdig opphold i vakre Praha.

  Se mer
 • Rott
  Frakr1.745Per natt

  Rottstars

  Stare Mesto, Praha , Male namesti 4/138 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1738 anmeldelser fra reisendeBasert på 1738 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Stare Mesto. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 190 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. De 94 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2007. Rott tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Rott er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. Rott tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • K+K Hotel Central
  Frakr1.694Per natt

  K+K Hotel Centralstars

  Stare Mesto, Praha , Hybernska 10 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3099 anmeldelser fra reisendeBasert på 3099 anmeldelser fra reisende

  Dette by- og forretningshotellet har en utmerket plassering, rett i hjertet av Prahas historiske gamleby. Togstasjonen, restauranter, puber og butikker er alle innen 200 meter fra hotellet. Det består av totalt 127 rom. Det har et eksepsjonelt design og en struktur som oser distinktiv smak. Det ekstravagante interiøret inviterer gjestene til å slappe av, og kose seg med den unike overdådige atmosfæren. Hotellet er fullt luftkondisjonert og har en lobby med 24-timers resepsjon og utsjekking, en hotellsafe og valutaveksling. Andre fasiliteter inkluderer tilgang til heis, stedets bar, kafé og restaurant. Spaområdet tilbyr en rekke tjenester slik at kropp og hode kan slappe av, og lar gjestene øke energinivået og oppleve velvære. Badstuen og treningsrommet kan benyttes uten kostnad. Hotellet tilbyr seng- og frokostopphold, med frokost servert som buffet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  197  Hoteller i Praha
Side  1  av  20
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Prague is the capital and the most important city of the Czech Republic, as well as being the capital of the region of Bohemia. It is set on the banks of the River Moldava, and is popularly known as the ""the Heart of Europe."" Among its many attractions, we recommend the 12th century Old Town Square, which is the centre of the oldest part of the city. Two buildings dominate the square: the Town Hall and the Church of Tyn. It is also possible to visit the Baroque Church of St Nicholas, the Kinský family palace and the Stone Bell House, which dates from the 14th century. It currently houses some of the Prague City Gallery's exhibition and concert rooms. However, it is Prague Castle that is the true highlight of any visit to the city. It was founded in the 9th century, and nowadays it houses the Cathedral, the Royal Palace and many other important monuments. The city's old town has been on UNESCO's list of World Heritage sites since 1992. Discover Europe's heart, visit Prague!

Interessepunkter

Mest populære soner i Praha

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler