Hoteller i Praha

Finn på kart
Hoteller i Praha

PrahaFra  kr201

Anbefalte hoteller Praha

 • Ibis Praha Wenceslas Square
  Frakr485Per natt

  Ibis Praha Wenceslas Squarestars

  Nove Mesto, Praha , Katerinska 36 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotellet ligger i den historiske delen av byen, kun fem minutters gange fra berømte Wenceslas-plassen, like ved siden av kontorbygget PWC og kun ett metrostopp fra Prague Convention Centre. Metrostasjonen I.P. Pavlova ligger 200 meter unna, og togstasjonen Hlavni Nadrazi er om lag én kilometer unna. Nasjonalteatret og Karlsbroen er om lag to kilometer unna, Praha slott er tre kilometer unna, og nasjonalmuseet og statsoperaen er begge 500 meter fra hotellet. Praha Ruzyne internasjonale lufthavn ligger om lag 15 kilometer fra hotellet.Dette komfortable hotellet har 181 rom, to møterom, restauranten l'Estaminet og hotellbaren Le Bar. Hotellet har også en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor og heis. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets trådløse internett, klesvask og garasje.Fire av de 181 komfortable rommene er tilrettelagt for gjester med nedsatt funksjonsevne. Røykfrie rom finnes også. Alle rom har eget bad med dusj, dobbeltseng, telefon, satellitt-TV, radio, internett og selvstyrt air condition.Nabohotellet Novotels helseklubb har et innendørs svømmebasseng, treningsstudio, to badstuer og et boblebasseng. Fasilitetene kan brukes mot betaling.En frokostbuffet og a la carte-måltider til lunsj og middag serveres i restauranten, med regionale og internasjonale retter. Småretter fås i hotellbaren.ed bil: retning sentrum/I.P. Pavlova-plassen. Med offentlig transport: dra mot trikke- og metrostasjonen I.P. Pavlova (linje C), som ligger 200 meter fra hotellet.

  Se mer
 • K+K Hotel Fenix
  Frakr594Per natt

  K+K Hotel Fenixstars

  Vaclavske Namesti, Praha , Ve smeckach 30 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2153 anmeldelser fra reisendeBasert på 2153 anmeldelser fra reisende

  Dette urbane forretningshotellet utgjør en utmerket innkvartering i hjertet av gullbyen, kun kort gåavstand fra Wenceslas-plassen. Fra sin rolige, men likevel sentrale plassering, er dette et perfekt sted for både forretnings- og fornøyelsesreisende. Den bemerkelsesverdige fasaden og bygningens arkitektur kombineres med tradisjonell gjestfrihet og førsteklasses fasiliteter, slik som vasketjeneste, gratis bilparkering og gratis Wi-Fi. Dette sikrer et behagelig opphold for selv den mest erfarne reisende. De stilfullt innredete rommene utstråler varm eleganse og komfort, noe som forsterkes med et nøye utvalg av høykvalitetstekstiler. Etter en lang arbeidsdag eller som turist kan man slappe virkelig godt av om natten.

  Se mer
 • Best Western City Hotel Moran
  Frakr546Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 858 anmeldelser fra reisendeBasert på 858 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Nove Mesto. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 1. 5 kilometer unna. Hotellet består av totalt 57 gjesteværelser. Best Western City Hotel Moran ble totalrenovert i 1999. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette er et dyrevennlig overnattingssted. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Frakr398Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 203 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1023 anmeldelser fra reisendeBasert på 1023 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av forretnings- og kultursentrum av byen. Et utvalg av restauranter, barer, nattklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes alle i umiddelbar nærhet til hotellet. Praha flyplass er rundt 20 km unna. Dette byhotellet, renovert i 2005, tilbyr gjester komplette bedriftstjenester samt kulturelle og andre programmer. De som ankommer med bil kan bruke den sikre parkeringen til hotellet. Hotellet består av totalt 55 rom fordelt på 5 etasjer. Flere fasiliteter inkluderer en bar og en restaurant. Alle rommene er utstyrt med eget bad, tilgang til internett og alle moderne fasiliteter. Hotellkomplekset inneholder en badstue, et boblebad og et treningsrom. Den nærmeste golfbanen er rundt 5 minutters kjøring unna. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet. Lunsj og middag kan inntas à la carte eller etter meny.

  Se mer
 • 987 Prague Hotel
  Frakr874Per natt

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Praha , Senovazne namesti 15/987 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1363 anmeldelser fra reisendeBasert på 1363 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er plassert i bysentrum, kun 2 minutters gange fra hovedtogstasjonen og den berømte gaten Wenceslas. Gjestene har enkel tilgang til byens største turistseverdigheter. De er plassert innen gåavstand, noe som gjør hotellet til et ideelt sted både for forretnings- og fornøyelsesreisende. Hotellets interiør er nøye stylet av berømte designere, og det tilbyr utmerkede fasiliteter og tjenester. De romslige gjesterommene på hotellet er smakfullt dekorert, og er utstyrt med nødvendige fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Hotellet har et forretningssenter samt to komplett utstyrte og romslige møterom som forretningsgjester kan benytte. I hotellets restaurant og bar kan gjestene nyte delikate retter basert på årstiden samt et stort utvalg viner og drinker.

  Se mer
 • Kinsky Garden
  Frakr471Per natt

  Kinsky Gardenstars

  Mala Strana, Praha , Holeckova 7 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1216 anmeldelser fra reisendeBasert på 1216 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende Praha-hotellet i Tsjekkia har utsikt over de vakre gadene i Mala Strana-kvarteret i Praha. Hotellet ligger praktisk til i nærheten av Prahas historiske sentrum. Hotellgjestene vil befinne seg i kort gåavstand til sjarmen og shoppingeventyret ved Karlsbroen og det vakre Praha slott. Nasjonalteateret ligger også i nærheten. Dette historiske hotellet, som dateres tilbake til 1890, tilbyr gjestene en rolig, elegant atmosfære. Rommene i italiensk stil tilbyr alle fasiliteter som er nødvendig for å gjøre oppholdet behagelig. Gjestene vil nyte den mangfoldige frokostbuffeten samt den koselige cocktailbaren etter en lang dag med sightseeing. Hotellet er også utstyrt med møtefasiliteter og høyhastighetsinternett. Et vennlig, flerspråklig personale står klare for å sikre deg et komfortabelt og minneverdig opphold i Praha.

  Se mer
 • Hotel Ambiance
  Frakr541Per natt

  Hotel Ambiancestars

  Nove Mesto, Praha , Tyrsova 1841/8 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 462 anmeldelser fra reisendeBasert på 462 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Nove Mesto. Med sin beliggenhet innen 850 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 170 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 99 gjesteværelser. Etter å ha blitt bygget i 1886 er eiendommen komplett oppusset i 2015. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Alle baderommene på Hotel Ambiance er handicapvennlige. Dette overnattingsstedet tillater kjæledyr. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Clement Prague
  Frakr720Per natt

  Hotel Clement Praguestars

  Stare Mesto, Praha , Klimentska 30 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1492 anmeldelser fra reisendeBasert på 1492 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert i midten av Prahas gamle jødiske kvartal, kun få minutter fra elven Vitava. Utallige steder for shopping, underholdning og turistseverdigheter er innen gåavstand fra hotellet. Hele bygningen reflekterer en varm, romantisk italiensk stemning. Hotellet tilbyr alle typer fasiliteter for selv de mest kresne gjestene. Blant fasilitetene finnes en foajé med 24-timers resepsjon, safe og valutaveksling. Gjestene kan også benytte internetterminal og konferanserom med moderne utstyr. Alle rommene er komfortable og moderne. De er utstyrt med bad på rommet og hårføner. De er også utstyrt med sentralvarme, telefon, en safe og alle andre standard bekvemmeligheter. En omfattende frokostbuffet er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Slavia
  Frakr248Per natt

  Slaviastars

  Vysocany, Praha , Vladivostocká 1460/10 10 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 271 anmeldelser fra reisendeBasert på 271 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vysocany. Beliggende innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 15. 6 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 94. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2004. Slavia sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Slavia tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Slavia tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ibis Praha Old Town
  Frakr637Per natt

  Ibis Praha Old Townstars

  Stare Mesto, Praha , Na porici 5 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3463 anmeldelser fra reisendeBasert på 3463 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er lokalisert i det historiske distriktet av Praha, nær torget i gamlebyen. Restauranter, barer, natteliv, butikker og offentlig transport er rett ved hotellets inngang. Steder i nærheten inkluderer Praha slott, Karlsbroen og nasjonalteateret. Hotellet har en restaurant, en bar som serverer lette måltider 24 timer i døgnet, privat betalingsparkering samt 4 møterom. Ytterligere fasiliteter inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, heis, Wi-Fi og vaskeri (mot avgifter). Dyr tillates på hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  247  Hoteller i Praha
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Prague is the capital and the most important city of the Czech Republic, as well as being the capital of the region of Bohemia. It is set on the banks of the River Moldava, and is popularly known as the ""the Heart of Europe."" Among its many attractions, we recommend the 12th century Old Town Square, which is the centre of the oldest part of the city. Two buildings dominate the square: the Town Hall and the Church of Tyn. It is also possible to visit the Baroque Church of St Nicholas, the Kinský family palace and the Stone Bell House, which dates from the 14th century. It currently houses some of the Prague City Gallery's exhibition and concert rooms. However, it is Prague Castle that is the true highlight of any visit to the city. It was founded in the 9th century, and nowadays it houses the Cathedral, the Royal Palace and many other important monuments. The city's old town has been on UNESCO's list of World Heritage sites since 1992. Discover Europe's heart, visit Prague!

Interessepunkter

Mest populære soner i Praha

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler