Bli kjent med Havanna, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco og andre steder

Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr350natt

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Miramar. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 532 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Gran Caribe Neptuno - Triton kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

 • Vedado – Saint John

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr556natt

  Vedado – Saint John  3EST

  Havana, Havana, Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 - .Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 138 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2000. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

 • Club Acuario

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr652natt

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Beliggende i Havana, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Eiendommen består av totalt 416 gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2007. Club Acuario tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Club Acuario ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Noen av tjenestene til Club Acuario kan koste ekstra.

 • Gran Caribe Hotel Plaza

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr735natt

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Old Havana, Havana, Ignacio agramante - 267Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr752natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia består av totalt 18 rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2016. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Be Live Havana City Copacabana

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr783natt

  Be Live Havana City Copacabana  3EST

  Miramar, Havana, Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

 • Gran Caribe Hotel Inglaterra

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr1.358natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterra  4EST

  Old Havana, Havana, Prado esquina san rafael - 416Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havana og gir gjestene lett tilgang til Central Park, Havanas store teater, hjemmet til Cubas nasjonalballett og den imponerende Capitol of the Republic. Komplekset ble grunnlagt i 1875 og ble erklært nasjonalmonument i 1981. I løpet av årene har mange kjendiser bodd her, inkludert Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova og Frei Betto. I den senere tid har hotellet tatt imot noen av de mest fremtredende kubanske kunstnere, forfattere og komponister, som har presenteres deres arbeid på eiendommen. Den utrolige, nyklassiske fasaden harmonerer med det arabiske interiørdesignet. I tillegg har rommene moderne fasiliteter, slik som privat bad og luftkondisjonering, hvorav sistnevnte reguleres sentralt.

 • Nh Capri

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr1.379natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av 220 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2014. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Nh Capri tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

 • Nacional de Cuba

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr1.399natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

 • Memories Jibacoa

  For opphold fra 25/07/2018 pr. 28/07/2018

  Fra kr1.520natt

  Memories Jibacoa  4EST

  Jibacoa, Havana, Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte - SNKart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Denne sjarmerende resorten er i Jibacoa. Denne eiendommen tilbyr totalt 250 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1999. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Memories Jibacoa. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Memories Jibacoa. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Memories Jibacoa. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Early Booking discountEarly Booking discount

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5