København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Best Western Stockholm Järva

  For opphold fra 01/03/2019 pr. 03/03/2019

  Fra kr600natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Stedet teller totalt 183 innbydende soverom. Best Western Stockholm Järva ble konstruert i 2011. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Best Western Stockholm Järva opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Best Western Stockholm Järva. Alle baderommene på Best Western Stockholm Järva er handicapvennlige. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Best Western Stockholm Järva. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

 • Best Western Capital Hotel

  For opphold fra 27/02/2019 pr. 01/03/2019

  Fra kr668natt

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De 104 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 2010. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Best Western Capital Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Best Western Plus Time Hotel

  For opphold fra 03/03/2019 pr. 05/03/2019

  Fra kr721natt

  Best Western Plus Time Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Vanadisvagen 12 - 12Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Totalt 144 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  55% Special Discount applied55% Special Discount appliedEarly Booking discountEarly Booking discountExtra bed discountExtra bed discount
 • Scandic No 53

  For opphold fra 27/02/2019 pr. 01/03/2019

  Fra kr787natt

  Scandic No 53  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Kungsgatan - 53Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Stockholm, er et godt alternativ for homofile. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 42. 0 kilometer. De 274 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene påScandic No 53 er tilrettelagt for rullestolbrukere. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette overnattingsstedet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

 • Good Morning City Copenhagen Star

  For opphold fra 17/03/2019 pr. 19/03/2019

  Fra kr809natt

  Good Morning City Copenhagen Star  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Colbjornsensgade - 13Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Fornebu

  For opphold fra 01/03/2019 pr. 03/03/2019

  Fra kr825natt

  Scandic Fornebu  3EST

  Oslo, Oslo, Martin linges vei - 2Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Kunder vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Scandic Fornebu garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 2 rom. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Fornebu. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Eiendommen tilbyr parkering og garasje.

 • Richmond Hotel

  For opphold fra 17/03/2019 pr. 19/03/2019

  Fra kr842natt

  Richmond Hotel  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Vester farimagsgade - 33Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Best Western Hotel Karlaplan

  For opphold fra 27/02/2019 pr. 01/03/2019

  Fra kr846natt

  Best Western Hotel Karlaplan  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Skeppargatan - 82Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Et koselig familieeid boutique-hotell plassert sentralt i Stockholm. Hotellet ble fullstendig renovert i 2014. De fleste rommene har splitter nye senger og møbler. Rommene har en koselig, varm atmosfære, og dekker fra enkeltrom og dobbeltrom, til høyt verdsatte superior-rom og familierom. Ideelt for forretninger eller glede. Med sin plassering i den rolige delen Östermalm i Stockholm, er hotellet i nærheten av populære Djurgården. Her finnes eksempelvis ABBA-museum, Vasa-museum, Skansen og Gröna Lund. Gjennom sommermånedene kan gjestene nyte bespisning, og sitte eller spille spill i den rolige gårdsplassen.

 • Hilton Helsinki Kalastajatorppa

  For opphold fra 01/03/2019 pr. 03/03/2019

  Fra kr878natt

  Hilton Helsinki Kalastajatorppa  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Kalastajatorpantie - 1Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Hotellet er plassert kun 5 km fra bysentrum av Helsinki. Det gir enkel tilgang til trikkenettverket, nærmeste holdeplass finnes bare 200 m fra hotellet. Det er plassert ved havet, og har en privat småsteinstrand. Det er kun 20 km til flyplassen Helsinki-Vantaa. Etablissementet er plassert i rolige omgivelser, og alle 238 rom er renovert og har spektakulær havutsikt. Byhotellet har 17 allsidige møterom og banketthaller. De har WLAN-internettforbindelse som er spesielt egnet for forretningsreisende. Alle rommene er renovert, romslige og komfortable. De har alle nødvendigheter for det moderne hverdagslivet. Innkvarteringen har også et treningsrom, en badstue og et innendørs svømmebasseng gjestene kan benytte til rekreasjon. Golfentusiaster kan reise til nærmeste golfbane, som er omtrent 30 minutters gange fra hotellet.

 • Grand Copenhagen

  For opphold fra 17/03/2019 pr. 19/03/2019

  Fra kr884natt

  Grand Copenhagen  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Vesterbrogade - 9Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Denne eiendommen tilbyr totalt 161 gjesteværelser. Grand Copenhagen ble bygget i 1893 og har blitt totalrenovert i 1998. Grand Copenhagen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon. Grand Copenhagen tilbyr ikke babysenger. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Noen av tjenestene til Grand Copenhagen kan koste ekstra.

 • Scandic Hakaniemi

  For opphold fra 01/03/2019 pr. 03/03/2019

  Fra kr887natt

  Scandic Hakaniemi  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Siltasaarenkatu 14 - 14Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Helsinki, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 2 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 7 kilometer fra havnen. Stedet teller totalt 152 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Hakaniemi. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Noen av tjenestene til Scandic Hakaniemi kan koste ekstra.

 • Scandic Helsinki Park

  For opphold fra 01/03/2019 pr. 03/03/2019

  Fra kr892natt

  Scandic Helsinki Park  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Mannerheimintie - 46-48Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Helsinki. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen består av 514 rom. Overnattingsstedet ble bygget i 1972. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

 • Scandic Holberg

  For opphold fra 03/03/2019 pr. 05/03/2019

  Fra kr923natt

  Scandic Holberg  4EST

  Oslo, Oslo, Holbergs plass - 1Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Helsfyr

  For opphold fra 01/03/2019 pr. 03/03/2019

  Fra kr928natt

  Scandic Helsfyr  3EST

  Oslo, Oslo, Innspurten - 7Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Vi har en ideell beliggenhet, kun 5 minutters gange til både flybussen og Helsfyr T-banestasjon. Det er gratis parkering utenfor hotellet for dem som ankommer med bil. Foruten forretninger, hvorfor ikke nyte byen og et besøk til nærliggende Munchmuseet eller ta T-banen til Oslo og dra på shopping på Karl Johans gate eller Aker Brygge? Vi har lagt stor vekt på å gjøre dette hotellet tilgjengelig og bekvemt for alle, med og uten spesielle behov.Vår moderne restaurant serverer frokost, lunsj og middag. Hvorfor ikke prøve vår tradisjonelle pub Hov Inn kro, der du kan nyte alt fra smørbrød til noe fra à la carte-menyen. . Vi har også et moderne treningsrom på hotellet, hvor du kan holde deg i form under oppholdet og deretter slappe av i vår badstue. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Crowne Plaza Helsinki

  For opphold fra 01/03/2019 pr. 03/03/2019

  Fra kr952natt

  Crowne Plaza Helsinki  H4_5

  Helsinki city, Helsinki, mannerheimintie - 50Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet av høy kvalitet har en flott beliggenhet kun 10 minutter til fots fra Helsinkis sentrum med mange butikker og 15 minutter fra populære kjøpesentre. De som er interessert i historie vil også sette pris på hotellets nærhet til turiststeder som Finlands nasjonalmuseum, spennende middelalderkirker og slott. Gjestene vil uten tvil føle seg avslappet i de velinnredete og stilige gjesterommene som er utstyrt med et bredt utvalg av nyttige fasiltieter. Blant de fantastiske fasilitetene kan gjestene nyte det nymotens treningssenteret og innendørsbassenget samt unike solarium i spa- og velværesenteret. Det finnes også flere møte- og banketthaller tilgjengelige for en privat eller bedriftsrelatert feiring.

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5