København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Best Western Capital Hotel

  For opphold fra 11/08/2018 pr. 13/08/2018

  Fra kr690natt

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 104 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2010. Best Western Capital Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Best Western Capital Hotel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er velkomne på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Ibis Styles Stockholm Jarva

  For opphold fra 11/08/2018 pr. 13/08/2018

  Fra kr741natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet består av totalt 183 rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2011. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Ibis Styles Stockholm Jarva tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov.

 • Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

  For opphold fra 11/08/2018 pr. 13/08/2018

  Fra kr917natt

  Clarion Hotel & Congress Oslo Airport  4EST

  Oslo, Oslo, Hans gaarders veg - 15Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette hotellet har en delikat plassering på Gardermoen, praktisk plassert kun en kort distanse fra flyplassen. Dette hotellet imponerer virkelig, og er et ideelt valg for forretnings- og feriereisende. Hotellet gir gjestene flotte omgivelser, hvor de kan utforske kjernen i dette fantastiske området. Hotellet har et innbydende design, som ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet og løftet om et minnerikt opphold. Gjesterommene byr på komfort og bekvemmelighet, i elegante omgivelser. Gjestene vil garantert bli fornøyde med fasilitetene og tjenestene dette hotellet har å tilby. Dette herlige hotellet leverer profesjonalitet, modernitet og stil i behagelige omgivelser.

 • Elite Palace Hotel

  For opphold fra 11/08/2018 pr. 13/08/2018

  Fra kr955natt

  Elite Palace Hotel  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Sankt eriksgatan - 115Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

 • Scandic Fornebu

  For opphold fra 08/09/2018 pr. 10/09/2018

  Fra kr957natt

  Scandic Fornebu  3EST

  Oslo, Oslo, Martin linges vei - 2Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oslo. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet.

 • Scandic Helsinki Aviacongress

  For opphold fra 25/08/2018 pr. 27/08/2018

  Fra kr970natt

  Scandic Helsinki Aviacongress  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Robert huberintie - 4Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Hotellet er bare 3 km fra flyplassen Helsinki-Vantaa. Hotellet appellerer til både kresne forretnings- og fornøyelsesreisende. Det ligger med enkel tilgang til mange av byens mest interessante steder. Gjestene befinner seg på et flott sted, perfekt for å utforske området. Dette herlige hotellet er stilig, sofistikert og elegant. Det ønsker gjestene velkommen med et løfte om et virkelig minnerikt opphold. Gjesterommene er supert designet, og utstråler klassisk skjønnhet. Rommene er godt utstyrte og har moderne fasiliteter. Gjestene blir fornøyde med den store bredden fasiliteter dette sjarmerende hotellet har å tilby.

 • Scandic Malmen Stockholm

  For opphold fra 11/08/2018 pr. 13/08/2018

  Fra kr1.000natt

  Scandic Malmen Stockholm  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Gotgatan - 49-51Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Klara

  For opphold fra 11/08/2018 pr. 13/08/2018

  Fra kr1.030natt

  Scandic Klara  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Slojdgatan - 7Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Kaisaniemi

  For opphold fra 17/08/2018 pr. 19/08/2018

  Fra kr1.062natt

  Scandic Kaisaniemi  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Kaisaniemenkatu - 7Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Helsinki. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra havnen. Hotellet består av totalt 123 rom. Scandic Kaisaniemi ble komplett oppusset i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Scandic Kaisaniemi tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Scandic Kaisaniemi er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Kunder kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

 • Scandic Meilahti

  For opphold fra 31/08/2018 pr. 02/09/2018

  Fra kr1.113natt

  Scandic Meilahti  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Tukholmankatu - 2Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Helsinki. Det finnes totalt 188 soverom på Scandic Meilahti. Denne eiendommen ble etablert i 2016. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er velkomne på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Scandic Meilahti. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

 • Scandic Karl Johan

  For opphold fra 08/09/2018 pr. 10/09/2018

  Fra kr1.174natt

  Scandic Karl Johan  3EST

  Oslo, Oslo, Arbeidergata 4 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Oslo. Totalt 108 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Scandic Karl Johan.

 • Scandic Hakaniemi

  For opphold fra 08/09/2018 pr. 10/09/2018

  Fra kr1.189natt

  Scandic Hakaniemi  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Siltasaarenkatu - 14Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Helsinki. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 1. 5 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Innkvarteringen er innen 3. 2 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 7 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 152 gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Scandic Hakaniemi. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Alle som bor her behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da denne eiendommen er dyrevennlig. Det finnes parkeringsmuligheter på Scandic Hakaniemi.

 • Scandic Holmenkollen Park

  For opphold fra 11/08/2018 pr. 13/08/2018

  Fra kr1.220natt

  Scandic Holmenkollen Park  3EST

  Oslo, Oslo, kongeveien 26 n-0787 oslo - 26Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette oppskalerte hotellet kan skilte med en hovedplassering i Oslo, med utsikt over Oslofjorden og byens skyline. Hotellets plassering gir enkel tilgang til byens viktigste severdigheter, slik som Holmenkollbakken og Nordmarka som ligger i områdene rundt. Gjestene kan benytte seg av en mengde nære aktiviteter. I tillegg til shopping, spisetilbud og livlig underholdning. Dette delikate hotellet ønsker gjestene velkommen med sin imponerende arkitektonisk stil, som reflekterer sin rike arv fra fortiden. Gjesterommene er vakkert utsmykket, her kobles tradisjoner med moderne elementer. Hotellet byr gjestene på et antall eksemplariske fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende med høyeste nivå av fortreffelighet.

 • Scandic Holberg

  For opphold fra 25/08/2018 pr. 27/08/2018

  Fra kr1.236natt

  Scandic Holberg  4EST

  Oslo, Oslo, Holbergs plass - 1Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Paasi

  For opphold fra 08/09/2018 pr. 10/09/2018

  Fra kr1.246natt

  Scandic Paasi  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Paasivuorenkatu - 5BKart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Som det første fleretasjes hotellet i Finland, har det noen for alle som besøker denne vakre hovedstaden. Beliggende i sentrale Helsinki og ved siden av Hakaniemi-torget og konferansesenteret Paasitorni, er handlegatene og populære restauranter i sentrum kun et steinkast unna. Siltasaari-området er hjem til mange teatre og museer som gir mange opplevelser for kulturelskere. Sentralbanestasjonen kan nås i løpet av 15-minutters gange og nærmeste metrostasjon - Hakaniemi ligger kun 50 meter unna. Trikker og busser stopper ved siden av hotellet, og det finnes også praktisk tilgang til Korkeasaari dyrehage med båt kun 2 minutters gange unna. De store og moderne møblene på hotellet er inspirert av områdets historie, fra finsk boksing til et 1800-talls sirkus, og vil garantert fange oppmerksomheten til enhver type gjest.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5