København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Best Western Jarva

  For opphold fra 28/04/2019 pr. 30/04/2019

  Fra kr688natt

  Best Western Jarva  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Vallgatan - 7Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Totalt 183 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Best Western Jarva. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2011. Best Western Jarva tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Best Western Jarva. Alle rommene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på denne eiendommen, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Best Western Jarva tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerLong stay discountLong stay discount
 • Scandic Skärholmen

  For opphold fra 30/04/2019 pr. 02/05/2019

  Fra kr745natt

  Scandic Skärholmen  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Oxholmsgrand - 2Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 0 kilometer fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 9. 3 kilometer. Det finnes totalt 201 rom på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

 • Scandic Infra City

  For opphold fra 28/04/2019 pr. 30/04/2019

  Fra kr819natt

  Scandic Infra City  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Kanalvagen 194 61 upplands vasby - 10Kart
   

  Beliggende i Stockholm, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 17. 1 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger 23. 6 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 16. 1 kilometer. Det finnes totalt 328 rom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2018. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlige gjesteværelser på stedet. Både store og små kjæledyr tillates på Scandic Infra City. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Scandic Infra City legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

 • Best Western Plus Time Hotel

  For opphold fra 30/04/2019 pr. 02/05/2019

  Fra kr820natt

  Best Western Plus Time Hotel  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Vanadisvagen 12 - 12Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Totalt 144 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

 • Best Western Arlanda Hotellby

  For opphold fra 04/05/2019 pr. 06/05/2019

  Fra kr823natt

  Best Western Arlanda Hotellby  3EST

  Stockholm city, Stockholm, P.o. box 77 bristagatan - 22Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Det finnes totalt 148 gjesteværelser på Best Western Arlanda Hotellby. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

 • Arthur

  For opphold fra 28/04/2019 pr. 30/04/2019

  Fra kr870natt

  Arthur  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Vuorikatu - 19Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter

  Dette moderne og rimelige hotellet har en herlig plassering i midten av Helsinkis bysentrum, få skritt fra sentraljernbanestasjonen. Det er innenfor gåavstand til de mest populære severdighetene, store kjøpesentre, teatre og Casino Helsinki. Derfor er denne innkvarteringen et bra valg for de som ønsker et fint sted å slappe av etter en travel dag med sightseeing, og for de som er på forretningsreise. Alle hotellets gjesterom er røykfrie, noen av dem er egnet for gjester med allergier. Rommene er utstyrt med bad på rommet, dusj, WC og hårføner. Det finnes flere romkategorier inndelt etter fasiliteter og størrelser, slik at alle reisendes behov dermed dekkes. Fasilitetene inkluderer en lobby, restaurant og konferansemuligheter. Den koselige hotellrestauranten er kjent for sine retter og har frokost- og lunchbuffet.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Richmond Hotel

  For opphold fra 28/04/2019 pr. 30/04/2019

  Fra kr892natt

  Richmond Hotel  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Vester farimagsgade - 33Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Ansgar

  For opphold fra 28/04/2019 pr. 30/04/2019

  Fra kr893natt

  Ansgar  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Colbjørnsensgade - 29Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet i byens turistsentrum, kun et steinkast fra offentlig transport (om lag 20 meter). En rekke butikker og barer finnes i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet består av 81 rom fordelt på fem etasjer. Gjester har adgang til en 180 kvadratmeter stor hage, og hotellet har foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heis og aviskiosk. Det finnes også et TV-rom og en restaurant på hotellet, og forretningsgjester kan benytte seg av hotellets konferansesal og internettilgang. Dette røykfrie hotellet tilbyr også klesvask.Alle rom er totalrenovert og modernisert, og har dusj/toalett, flatskjerm-TV med internettilkopling, filmer, betalings-TV, safe og hårføner.Etter at du har gått gjennom tollen på København lufthavn, fortsetter du rett fram. Under klokken finner du billettskranken til DSB. Togene går flere ganger i timen, og tar 15 minutter til København sentralstasjon. Når du forlater toget, går du opp den store ståltrappen til Tietgensgade. Når du er på gaten, vender du deg mot stasjonsbygningen, og går til venstre ned Tietgensgade omtrent 100 meter, til du kommer til Colbjørnsensgade. Ta til høyre, så ser du hotellets skilt. Turen fra stasjonen tar om lag 3-4 minutter.

  Long stay discountLong stay discount
 • Scandic St. Olavs Plass

  For opphold fra 28/04/2019 pr. 30/04/2019

  Fra kr923natt

  Scandic St. Olavs Plass  4EST

  Oslo, Oslo, St. olavs plass 1 n-0165 - 1Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Oslo sentrum, kun få meter fra Karl Johans gate. I nærområdet finner du alle slags typer nattklubber, barer, jazzkjellere og kafeer, i tillegg til en rekke butikker. Transportknutepunktet Nationaltheatret ligger kun få minutters gange fra hotellet.Dette hotellet ble åpnet i 2000, og består av 237 rom, hvorav ti er suiter, fordelt på sju etasjer. Hotellet har en foaje med resepsjon, heiser og safe. Hotellet har også flere rom for konferanser, møter og tilstelninger, en kafé, en bar og to a la carte-restauranter. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter.De innbydende rommene er smakfullt innredet, og har eget bad med hårføner. Rommene har også telefon, minibar, safe, sentralstyrt air condition og sentralfyring.Hotellet har en badstue og en velutstyrt treningsstudio.Gjester kan spise frokost og lunsj fra hotellets rikholdige buffet. Lunsj og middag kan også bestilles a la carte.

 • Scandic Holberg

  For opphold fra 04/05/2019 pr. 06/05/2019

  Fra kr939natt

  Scandic Holberg  4EST

  Oslo, Oslo, Holbergs plass - 1Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Fornebu

  For opphold fra 04/05/2019 pr. 06/05/2019

  Fra kr950natt

  Scandic Fornebu  3EST

  Oslo, Oslo, Martin linges vei - 2Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Oslo. Kunder vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Scandic Fornebu garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 2 rom. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Fornebu. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Eiendommen tilbyr parkering og garasje.

 • Scandic Helsinki Aviacongress

  For opphold fra 30/04/2019 pr. 02/05/2019

  Fra kr956natt

  Scandic Helsinki Aviacongress  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Robert huberintie - 4Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Hotellet er bare 3 km fra flyplassen Helsinki-Vantaa. Hotellet appellerer til både kresne forretnings- og fornøyelsesreisende. Det ligger med enkel tilgang til mange av byens mest interessante steder. Gjestene befinner seg på et flott sted, perfekt for å utforske området. Dette herlige hotellet er stilig, sofistikert og elegant. Det ønsker gjestene velkommen med et løfte om et virkelig minnerikt opphold. Gjesterommene er supert designet, og utstråler klassisk skjønnhet. Rommene er godt utstyrte og har moderne fasiliteter. Gjestene blir fornøyde med den store bredden fasiliteter dette sjarmerende hotellet har å tilby.

 • Hilton Helsinki Kalastajatorppa

  For opphold fra 30/04/2019 pr. 02/05/2019

  Fra kr975natt

  Hilton Helsinki Kalastajatorppa  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Kalastajatorpantie - 1Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Hotellet er plassert kun 5 km fra bysentrum av Helsinki. Det gir enkel tilgang til trikkenettverket, nærmeste holdeplass finnes bare 200 m fra hotellet. Det er plassert ved havet, og har en privat småsteinstrand. Det er kun 20 km til flyplassen Helsinki-Vantaa. Etablissementet er plassert i rolige omgivelser, og alle 238 rom er renovert og har spektakulær havutsikt. Byhotellet har 17 allsidige møterom og banketthaller. De har WLAN-internettforbindelse som er spesielt egnet for forretningsreisende. Alle rommene er renovert, romslige og komfortable. De har alle nødvendigheter for det moderne hverdagslivet. Innkvarteringen har også et treningsrom, en badstue og et innendørs svømmebasseng gjestene kan benytte til rekreasjon. Golfentusiaster kan reise til nærmeste golfbane, som er omtrent 30 minutters gange fra hotellet.

 • Scandic Helsfyr

  For opphold fra 04/05/2019 pr. 06/05/2019

  Fra kr983natt

  Scandic Helsfyr  3EST

  Oslo, Oslo, Innspurten - 7Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Vi har en ideell beliggenhet, kun 5 minutters gange til både flybussen og Helsfyr T-banestasjon. Det er gratis parkering utenfor hotellet for dem som ankommer med bil. Foruten forretninger, hvorfor ikke nyte byen og et besøk til nærliggende Munchmuseet eller ta T-banen til Oslo og dra på shopping på Karl Johans gate eller Aker Brygge? Vi har lagt stor vekt på å gjøre dette hotellet tilgjengelig og bekvemt for alle, med og uten spesielle behov.Vår moderne restaurant serverer frokost, lunsj og middag. Hvorfor ikke prøve vår tradisjonelle pub Hov Inn kro, der du kan nyte alt fra smørbrød til noe fra à la carte-menyen. . Vi har også et moderne treningsrom på hotellet, hvor du kan holde deg i form under oppholdet og deretter slappe av i vår badstue. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Good Morning City Copenhagen Star

  For opphold fra 28/04/2019 pr. 30/04/2019

  Fra kr996natt

  Good Morning City Copenhagen Star  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Colbjornsensgade - 13Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5