København, Helsinki, Oslo og Stockholm

Med dette eksklusive tilbudet kan du reise til noen av de nordiske hovedstedene for å nyte alt de har å tilby til spesielle priser! Bestill hotell nå og gå ikke glipp av muligheten til å hengi deg selv til rikdommen på dette vakre kontinentet.

 • Scandic Fornebu

  For opphold fra 12/10/2018 pr. 14/10/2018

  Fra kr805natt

  Scandic Fornebu  3EST

  Oslo, Oslo, Martin linges vei - 2Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Oslo. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Scandic Fornebu og et av dets 2 rom.

 • Scandic Upplandsgatan

  For opphold fra 28/10/2018 pr. 30/10/2018

  Fra kr805natt

  Scandic Upplandsgatan  3EST

  Stockholm city, Stockholm, Upplandsgatan - 4Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Eiendommen består av totalt 124 koselige rom. Dette hotellet ble bygget i 2015. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Scandic Upplandsgatan tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. For å gjøre oppholdet enklere kan besøkende benytte garasjefasilitetene.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Elite Palace Hotel

  For opphold fra 01/11/2018 pr. 03/11/2018

  Fra kr835natt

  Elite Palace Hotel  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Sankt eriksgatan - 115Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

 • Hellsten Helsinki Parliament

  For opphold fra 14/10/2018 pr. 16/10/2018

  Fra kr857natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Helsinki. Beliggende innen 700 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Det finnes totalt 43 rom på stedet. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2003. Hellsten Helsinki Parliament tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med.

 • Ibis Styles Stockholm Jarva

  For opphold fra 20/10/2018 pr. 22/10/2018

  Fra kr869natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 183 soverom. Denne eiendommen ble etablert i 2011. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Ibis Styles Stockholm Jarva tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende.

 • Scandic Norra Bantorget

  For opphold fra 28/10/2018 pr. 30/10/2018

  Fra kr871natt

  Scandic Norra Bantorget  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Wallingatan - 15Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette moderne hotellet er plassert i et stort bygnings- og konferansesenter i det sentrale Stockholm. Det er plassert i Wallingatan, en sidegate til den berømte Drottninggatan. Det ligger i et rolig område, men er likevel nær alle severdigheter og opplevelser i Stockholm, slik at gjestene får mest ut av deres Stockholm-besøk. Stockholm slott er 20 minutter unna til fots, mens friluftsmuseet Skansen er 40 minutters gange fra hotellet. Det tar 10 minutter å nå offentlig transport. Dette byhotellet byr på rom av forskjellige størrelser, inkludert suiter, superior- og standardrom. Ministudioer med tekjøkken er også tilgjengelig, noe som er ideelt for lengre opphold. Alle rommene er dekorert i moderne stil, og har alle nødvendige bekvemmeligheter. Dette sikrer et behagelig opphold for gjestene.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Elite Hotel Arcadia

  For opphold fra 28/10/2018 pr. 30/10/2018

  Fra kr908natt

  Elite Hotel Arcadia  4EST

  Stockholm city, Stockholm, Korsbarsvagen - 1Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt i Östermalm i Stockholm sentrum, ikke langt fra legendariske Stockholm stasjon og KTH-instituttet. Det er en t-banestasjon like i nærheten, og herfra kommer du deg til sentralbanestasjonen på fem minutter. Dersom du heller vil spasere, kan du gå til Stureplan på kun 15 minutter. Her finner du butikker, museer, restauranter og natteliv. Det er mange attraksjoner i nærheten, som det kongelige slott (fire kilometer), Hagaparken (tre kilometer) og utendørsmuseet Skansen (to kilometer).Dette nyrenoverte hotellet ligger i en elegant bygning fra 50-tallet. Dette byhotellet har til sammen 91 rom fordelt på fem etasjer. Andre fasiliteter på hotellet er lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsfasiliteter, internettilgang og heis. Hotellet har bar, og mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets klesvasktilbud.De lyse, moderne og nyoppussede rommene har alle flatskjerm-TV, betalings-TV, telefon, radio, minibar, safe, selvstyrt air condition og gratis internett. Badene har dusj, hårføner, oppvarmet håndklestativ og gratis toalettartikler.Hver morgen kan hotellgjester nyte en inkludert frokostbuffet i den lyse og moderne spisesalen.Fra sentralbanestasjonen tar du rød linje mot Mörby centrum. Gå av på Tekniska Högskolan, og følg skiltene mot Körsbärsvägen, hvor hotellet ligger. Dersom du kommer med bil, følger du skiltene for E4 mot Stockholm. Fra Stockholm Arlanda lufthavn tar du buss, flytog eller taxi direkte til hotellet.

 • Scandic Hvidovre

  For opphold fra 20/10/2018 pr. 22/10/2018

  Fra kr921natt

  Scandic Hvidovre  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, kettevej - 4Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Copenhagen. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 207 gjesteværelser. Eiendommen ble bygget i 1978. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Scandic Hvidovre tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle som bor her behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Helsfyr

  For opphold fra 12/10/2018 pr. 14/10/2018

  Fra kr930natt

  Scandic Helsfyr  3EST

  Oslo, Oslo, Stroemsveien, 108 - 108Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Vi har en ideell beliggenhet, kun 5 minutters gange til både flybussen og Helsfyr T-banestasjon. Det er gratis parkering utenfor hotellet for dem som ankommer med bil. Foruten forretninger, hvorfor ikke nyte byen og et besøk til nærliggende Munchmuseet eller ta T-banen til Oslo og dra på shopping på Karl Johans gate eller Aker Brygge? Vi har lagt stor vekt på å gjøre dette hotellet tilgjengelig og bekvemt for alle, med og uten spesielle behov.Vår moderne restaurant serverer frokost, lunsj og middag. Hvorfor ikke prøve vår tradisjonelle pub Hov Inn kro, der du kan nyte alt fra smørbrød til noe fra à la carte-menyen. . Vi har også et moderne treningsrom på hotellet, hvor du kan holde deg i form under oppholdet og deretter slappe av i vår badstue. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Richmond Hotel

  For opphold fra 14/10/2018 pr. 16/10/2018

  Fra kr947natt

  Richmond Hotel  3EST

  Copenhagen city, Copenhagen, Vester farimagsgade - 33Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer
 • Scandic Helsinki Aviacongress

  For opphold fra 03/11/2018 pr. 05/11/2018

  Fra kr947natt

  Scandic Helsinki Aviacongress  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Robert huberintie - 4Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Hotellet er bare 3 km fra flyplassen Helsinki-Vantaa. Hotellet appellerer til både kresne forretnings- og fornøyelsesreisende. Det ligger med enkel tilgang til mange av byens mest interessante steder. Gjestene befinner seg på et flott sted, perfekt for å utforske området. Dette herlige hotellet er stilig, sofistikert og elegant. Det ønsker gjestene velkommen med et løfte om et virkelig minnerikt opphold. Gjesterommene er supert designet, og utstråler klassisk skjønnhet. Rommene er godt utstyrte og har moderne fasiliteter. Gjestene blir fornøyde med den store bredden fasiliteter dette sjarmerende hotellet har å tilby.

 • Scandic Hakaniemi

  For opphold fra 12/10/2018 pr. 14/10/2018

  Fra kr967natt

  Scandic Hakaniemi  3EST

  Helsinki city, Helsinki, Siltasaarenkatu 14 - 14Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Helsinki. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen er innen 3. 2 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 7 kilometer fra havnen. Dette hotellet tilbyr totalt 152 gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

 • Scandic Meilahti

  For opphold fra 12/10/2018 pr. 14/10/2018

  Fra kr967natt

  Scandic Meilahti  4EST

  Helsinki city, Helsinki, Tukholmankatu - 2Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Helsinki. Det finnes totalt 188 soverom på Scandic Meilahti. Denne eiendommen ble etablert i 2016. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er velkomne på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Scandic Meilahti. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

 • Scandic Sjolyst

  For opphold fra 12/10/2018 pr. 14/10/2018

  Fra kr972natt

  Scandic Sjolyst  3EST

  Oslo, Oslo, sjolyst plass - 5Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette hotellet på Skøyen har en sentral beliggenhet i forhold til Oslo-sentrum og offentlige transportmuligheter ligger like i nærheten av hotellet (150 meter til nærmeste busstopp), noe som gir gjestene enkel adgang til hele hovedstadsområdet. Til Oslo Lufthavn Gardermoen er det 45 kilometer. Det moderne hotellet kan by på sjarmerende interiør og design og lobbyen har en innbydende og avslappende atmosfære. Gjesterommene er vakkert innredet med alle moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. På hotellet finnes også et treningsstudio for de aktive og en restaurant som serverer fristende matretter.

 • Scandic Holberg

  For opphold fra 10/10/2018 pr. 12/10/2018

  Fra kr993natt

  Scandic Holberg  4EST

  Oslo, Oslo, Holbergs plass - 1Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Scandic Holberg ligger sentralt i Oslo, en kort gåtur fra butikkene i Karl Johansgate, Slottet, Aker Brygge og byens museer. Hotellet vårt har en hyggelig atmosfære og moderne, smakfullt innredede rom. Det er perfekt både for forretningsreisende og besøkende på ferie. Buss- og jernbanestasjonen, flytog og flybuss er rett i nærheten. Oslo tilbyr mange spennende og interessante aktiviteter. Daglig arrangeres turer på Oslofjorden, og på bare en dag kan du oppleve fjorden og fjellene rundt. En stor frokost serveres i restauranten vår. Der serveres også lunsj og middag på forespørsel. Nyt en kaffe, noe godt å drikke, eller en aperitiff mens du slapper av i lobbybaren før middag.

  Ikke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringerIkke-refunderbare priser. Du kan ikke bruke endringer

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5