Majorca, Gran Canaria og Tenerife

 • Apartamentos Roslara

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr324natt

  Apartamentos Roslara  3EST

  Playa de Mogan, Gran Canaria, Calle tenerife - S/NKart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten er i Playa de Mogan. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 35 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Apartamentos Roslara ble totalrenovert i 2006. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på eiendommens fellesområder. Apartamentos Roslara opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Nido del Aguila

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr351natt

  Nido del Aguila  3EST

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria, Calle roque de los muchachos - 3Kart
   

  Denne flotte leiligheten er i Puerto Rico. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra eiendommen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 87 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2004. Kunder kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Nido del Aguila tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av tjenestene til Nido del Aguila kan koste ekstra.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Alta

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr373natt

  Alta  3LL

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Avenida aguilar y quesada - S/NKart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten ligger i Puerto de la Cruz. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Leiligheten ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 59 koselige soverom. Alta ble bygget i 1998. Alta tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det varierte underholdningsprogrammet på Alta gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Globales Tamaimo Tropical

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr374natt

  Globales Tamaimo Tropical  3EST

  Puerto Santiago, Tenerife, C/la hondura, los gigantes - S/NKart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 79 Synspunkter

  Dette leilighetshotellet ligger med utsikt over Atlanterhavet nær de imponerende klippene Los Gigantes. Det har to svømmebasseng, to barnebasseng og en rekke sportsfasiliteter. Stranden er bare noen få skritt unna, sentrum av Los Gigantes og en rekke butikker, restauranter, barer og kafeer innenfor gangavstand. Nasjonalparken Teide er en kort kjøretur unna.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Trovador

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr413natt

  Trovador  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle puerto viejo - 38Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette hotellet nyter godt av noen fredfulle omgivelser langs en stille sidegate i gamlebyen i Puerto de la Cruz. Herfra er det bare 300 meter til den vakre stranden Playa Jardin, 600 meter til havvannsbassenget og 250 meter til Plaza del Charco. Hotellet er med andre ord en super base å utforske området fra. Det har en sjarmerende arkitektur med smakfullt innredede og moderne rom og masser av fasiliteter og utmerket service som gjestene oppfordres til å ta del i.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Jardin del Atlantico

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr421natt

  Jardin del Atlantico  3EST

  Playa del Ingles, Gran Canaria, Avenida san cristobal de la laguna - 9Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 117 Synspunkter

  Dette utrolig flotte komplekset ligger omgitt av natur i Playa del Inglés, og har spektakulær utsikt over området. Dette er et perfekt hotell for ferierende som er på utkikk etter det vakre og enkle. Hotellet har et utendørs bassengområde hvor gjester kan slappe av på behagelige solsenger eller ta en dukkert i det alltid tempererte vannet. Området er omgitt av palmetrær og grøntområder. Restauranten serverer smakfulle retter for hele familien. Hvis du har lyst til å teste utelivet, kan du nippe til et glass i baren. Rommene har en balkong med nydelig utsikt og alt det du trenger for et hyggelig opphold. Hotellet ligger ikke langt fra byen, hvor du kan besøke butikkene, barene og restaurantene for å bli kjent med kulturen og kose deg. Gran Canaria lufthavn ligger kun 40 minutter unna.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Apartamentos Casablanca

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr428natt

  Apartamentos Casablanca  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calzada de martianez - 4Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter

  Dette strålende strandhotellet har en idyllisk beliggenhet på Costa Adeje, med utsikt over det glitrende blå Atlanterhavet. Det er 18 kilometer til Tenerife Sur lufthavn. La Enramada-strandens gylne sand og fredelige atmosfære frister alle besøkende. Her kan du begi deg ut på en romantisk spasertur, sitte og observere solned- eller soloppgangen eller bare slappe av mens bølgene ruller inn. Dette stilfulle hotellet ønsker gjestene velkommen til komfortable og elegant innredede rom med alle nødvendige fasiliteter. Her kan du la deg imponere av en rekke rekreasjonstilbud, som et avslappende spa med luksuriøse behandlinger og spennende aktiviteter for de som liker å være aktive.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Panoramica Garden

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr435natt

  Panoramica Garden  3EST

  Los Realejos, Tenerife, La longuera - S/NKart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Los Realejos. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 27. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 207 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Panoramica Garden. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2003. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Panoramica Garden. Noen av tjenestene til Panoramica Garden kan koste ekstra.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Malibu Park

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr437natt

  Malibu Park  3LL

  Costa Adeje, Tenerife, Calle italia - S/NKart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Med en opphøyd beliggenhet i Costa de Adejes San Eugenio Alto, sydvest på den populære ferieøya Tenerife, ligger leilighetshotellet Malibu Park rett ved siden av Aqualand Waterpark og kun få minutters gange fra Siam Park fornøyelsespark. Noen av Tenerifes vakreste strender, som Torviscas, Fanabé, Los Cristianos og Las Vistas, ligger alle i gangavstand. Los Cristianos' havn ligger en kort kjøretur fra hotellet. Leilighetshotellet er bygget rundt et stort basseng med barnebasseng og lyse, romslige leiligheter med terrasser, noen av disse innehar havutsikt. Gjester vil sette pris på et vidt spekter av tjenester og bekvemmeligheter som lekeplass, mangfoldig idrettsbane, frokost, terrassebar og komplementært skyss til Adeje sentrum. Et flott sted for familier og vennegrupper.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Playa los Roques Apartamentos

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr439natt

  Playa los Roques Apartamentos  3LL

  Los Realejos, Tenerife, Calle cañaveras - 14Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten ligger i Los Realejos, og er spesielt utformet for familier. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Overnattingsstedet rommer 40 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2009. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på Playa los Roques Apartamentos. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Monopol

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr450natt

  Monopol  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle quintana - 15Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Hotellet ligger i en gågate, bare ti minutter til fots fra gamlebyen og havet og like i nærheten av et fargerikt blomstermarked. Det er 23 kilometer til Tenerife Norte lufthavn. Hotellet er eid av samme familie de siste 75 årene, og kombinerer enestående beliggenhet med hjemmekoselig gjestfrihet og førsteklasses tjenester. Alt med dette hotellet, fra de kanariske trebalkongene til terrasseområdet, hvor palmetrær og tropiske slyngplanter klatrer hele veien opp til glasstaket, er innbydende. Hotellet har et oppvarmet basseng og en badstue. Om kveldene kan gjester nyte en bedre middag med forfriskende drikke og underholdning med lokale dansere i hovedrollene.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Playa Moreia

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr461natt

  Playa Moreia  3LL

  S'Illot, Majorca, Cami de la mar - cala moreia - 2Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable leilighetshotellet i S'Illot. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Innkvarteringen ligger ved stranden. Overnattingsstedet rommer 133 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2019. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Playa Moreia legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Aguamar

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr475natt

  Aguamar  3LL

  Los Cristianos, Tenerife, Calle albani - S/NKart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet ligger i Los Cristianos på Tenerife. Det er bare 15 minutter med bil til flyplassen. I nærområdet finner du et hav av underholdningssteder, restauranter og kafeer. Ved bassengområdet utenfor kan du sole deg, slappe av i skyggen eller ta en forfriskende dukkert. Baren serverer smakfulle småretter og leskende drikkevarer. Hotellrestauranten byr på både frokost og middag. De komfortable rommene har alt av nødvendig utstyr, og er elegant dekortert for å skape en innbydende atmosfære.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Bentor Rural Hotel

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr482natt

  Bentor Rural Hotel  HR

  Los Realejos, Tenerife, Calle cantillo abajo - 6Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette enkle landhotellet ligger i Los Realejos. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra landhotellet. Landhotellet ligger 4. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra landhotellet. Landhotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 19 rom. Etter å ha blitt bygget i 1800 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2009. Både forretningsreisende og ferierende kommer til å sette pris på stedets internettforbindelse. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Early Booking discountEarly Booking discount
 • Marquesa

  For opphold fra 01/06/2021 pr. 06/06/2021

  Fra kr488natt

  Marquesa  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle quintana - 11Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette sjarmerende strandhotellet er plassert i gamlebyen til Puerto de la Cruz, på den inviterende øya Tenerife. Hotellet ligger kun 700 meter fra den attraktive stranden Playa Jardin. Gjestene finner et bredt utvalg shoppingsteder, underholdningssteder og forbindelser til offentlig transport i umiddelbar nærhet til hotellet. Det avslappende sjøvannsbassenget i San Telmo er kun 200 meter unna. Hotellet var opprinnelige en herregård, og har bevart den imponerende arkitektoniske stilen fra en svunnen tid. Hotellet omfavner den tradisjonelle rustikke sjarmen til bygningene. Gjestene får avslappende og rolige omgivelser, som er rike både på kultur og historie. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på en rolig havn til å stikke av fra det travle hverdagslivet. Gjestene vil sette pris på hotellets brede utvalg av eksemplariske fasiliteter.

  Early Booking discountEarly Booking discountExclusive discountExclusive discount

Søk

 
Rom
Rom 1
Rom 2
Rom 3
Rom 4
Rom 5