Hoteller i Bangkok

Finn på kart
Hoteller i Bangkok

BangkokFra  kr47

Anbefalte hoteller Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Frakr476Per natt

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3586 anmeldelser fra reisendeBasert på 3586 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Sukhumvit. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 400 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Eiendommen rommer 195 koselige gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på denne kjæledyrvennlige eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. Spisestedet inviterer de som velger å overnatte her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Narai
  Frakr384Per natt

  Naraistars

  Silom, Bangkok , Silom road 222 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1811 anmeldelser fra reisendeBasert på 1811 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på velkjente Silom Street, ikke langt fra kjøpesenteret og det berømte kveldsmarkedet Patpong. Elven Chao Phraya kan nås på få minutter enten med taxi eller tuk tuk. Hovedtogstasjonen Chong Nonsi ligger i umiddelbar nærhet. Det tar 45 minutter å reise til Bangkok lufthavn.Dette hotellet har mer enn 469 rom, hvorav 29 er suiter, fordelt på tolv etasjer. En lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsskranke, heis og kafé finnes også. Gjester kan også benytte seg av hotellets frisørsalong, butikk, bar, TV-rom og a la carte-restaurant med air condition og barnestoler. Hotellet har også en konferansesal og trådløst internett. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplassen eller i garasjen. Klesvask tilbys også.De 472 romslige rommene har air condition, og er svært hjemmekoselige. De komfortable rommene har også TV, kjøleskap, minibar, hårføner, safe og telefon.Hotellet har et moderne og velutstyrt treningsstudio. Alle gjester kan benytte seg av hotellets friform-basseng og terrasse. Det profesjonelle forretningssenteret kan tilby en rekke tjenester, internettfasiliteter og kontorfasiliteter.Hotellet tilbyr frokost, lunsj og middag som buffet. Lunsj og middag kan velges a la carte eller fra dagens meny. Drikkevarer er inkludert i prisen.

  Se mer
 • Centre Point Pratunam
  Frakr363Per natt

  Centre Point Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Soi petchburi 15, petchburi rd., rajtaewee 6 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1602 anmeldelser fra reisendeBasert på 1602 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Pratunam-Petchburi, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Det finnes totalt 266 soverom på stedet. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2007. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Centre Point Pratunam tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på Centre Point Pratunam. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Centre Point Pratunam. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Centre Point Pratunam. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Rembrandt Hotel
  Frakr651Per natt

  Rembrandt Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 19 sukhumvit soi 18, sukhumvit road -
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5399 anmeldelser fra reisendeBasert på 5399 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet har en sentral beliggenhet i Sukhumvit Road-distriktet. Det er kort avstand til en rekke shopping- og underholdningssteder, og Queen Sirikit Convention Centre kan nås på fem minutter med bil. BTS-stasjonen Asok ligger åtte minutters gange fra hotellet, og flyplassen kan nås på 45 minutter med offentlig transport.Dette hotellet har til sammen 407 rom, foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heis og valutavekslingsfasiliteter. Hotellet har også kafé, fire restauranter med air condition, konferansesal og parkeringsplass. Room service og klesvask tilbys også.De elegante og komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, minibar/kjøleskap, dobbeltseng og air condition.Det er et svømmebasseng, en snackbar ved bassenget, badstue og treningsstudio på hotellet.Gjester kan velge sin frokost, lunsj og middag fra rikholdige buffeter. Lunsj og middag kan også velges a la carte.

  Se mer
 • Grand Diamond Suites Hotel
  Frakr3.040Per natt

  Grand Diamond Suites Hotelstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchburi road, petchburi rajthevi, 888 -
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1415 anmeldelser fra reisendeBasert på 1415 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Pratunam-Petchburi. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Overnattingsstedet består av totalt 176 rom. Grand Diamond Suites Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2014. Grand Diamond Suites Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Grand Diamond Suites Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Reisende kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant.

  Se mer
 • The Peninsula Bangkok
  Frakr3.705Per natt

  The Peninsula BangkokstarsGreenProgram Icon

  Bangkok Riverside, Bangkok , Charoennakorn road, klongsan 333 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5339 anmeldelser fra reisendeBasert på 5339 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Riverside. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne de viktigste underholdningsstedene 7. 0 kilometer unna. Besøkende kan nå offentlige transportforbindelser 1. 2 kilometer unna. Reisende vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. The Peninsula Bangkok består av totalt 370 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 1998. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på The Peninsula Bangkok. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på The Peninsula Bangkok. The Peninsula Bangkok byr på et variert utvalg av spisested. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på The Peninsula Bangkok. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. The Peninsula Bangkok kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Pathumwan Princess Hotel
  Frakr1.114Per natt

  Pathumwan Princess Hotelstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Mbk center, phayathai road, wangmai, pathumwan 444 -
  4,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7176 anmeldelser fra reisendeBasert på 7176 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger like ved Siam-plassen, kun få minutter fra kjøpesenteret Mah Boon Krong og Central World Plaza. Butikker og andre underholdningssteder kan lett nås til fots, og det samme kan Skytrainstasjonen National Stadium.Dette hotellet består av 326 enkeltrom, 64 dobbeltrom og 60 juniorsuiter. Hotellet har et lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe, heiser og valutavekslingsfasiliteter. Det er også frisørsalong, konferansefasiliteter, offentlig internettilgang, room service og klesvask på hotellet. Parkering er tilgjengelig for dem som kommer med bil. Det er også kafé, bar og restaurant på hotellet.Alle rom er store og fargekoordinerte. Rommene har eget bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang og minibar.Hotellet har et svømmebasseng. Gjester kan også benytte seg av hotellets badstue, mens sportsentusiaster kan trene i treningsstudioet. Andre aktivitetstilbud på hotellet er tennis og aerobic.Hotellet har en rekke restauranter som tilbyr noe for selv de mest kresne gjester. Her finner du den koreanske restauranten Kongju, den italienske restauranten Loop, en terrasse og bar (ved bassenget), ny og spennende City Bistro, som serverer innovative internasjonale retter, bakeriet Lobby, og baren Studio, som serverer trendy europeiske drikkevarer.

  Se mer
 • Lit Bangkok Hotel & Residence
  Frakr734Per natt

  Lit Bangkok Hotel & Residencestars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Soi kasemsan 1, rama 1 road, pathumwan 36/1 -
  4,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet er i Siam-Ratchadamri. Beliggende innen 150 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. Lit Bangkok Hotel & Residence består av totalt 127 rom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2011. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Baiyoke Sky
  Frakr592Per natt

  Baiyoke Skystars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Ratchaprarop road, ratchathewi 222 -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5734 anmeldelser fra reisendeBasert på 5734 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Pratunam-Petchburi. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av 660 soverom. Baiyoke Sky ble konstruert i 1998. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Baiyoke Sky har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på lufthavnstransporten. Baiyoke Sky byr på et variert utvalg av spisested. På dette overnattingsstedet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Baiyoke Sky tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til Baiyoke Sky kan koste ekstra.

  Se mer
 • Triple Two Silom
  Frakr457Per natt

  Triple Two Silomstars

  Silom, Bangkok , Silom rd, suriyawongse, bangrak 222 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 731 anmeldelser fra reisendeBasert på 731 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Silom. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Stedet teller totalt 75 innbydende soverom. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Triple Two Silom tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Triple Two Silom. Triple Two Silom ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  675  Hoteller i Bangkok
Side  1  av  68
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Penang, i Malaysia, er en tilstand som ligger på den malaysiske halvøya. Det er et fantastisk sted med utrolig natur. Det er en endeløs rekke aktiviteter som skal gjøres, og en av de mest populære er Batu Hamhung Fish Research Institute som har et bredt utvalg av marine arter og har ulike arrangementer. Det finnes også vannsport, de fleste av dem sentrert om Batu Ferringhi, der mange av de mest populære spa er å bli funnet. Aktiviteter som seiling, vindsurfing og jetski. Det er et stort antall strender av de mest fantastiske hvite sand og turkist vann. Noe av det beste inkluderer: Teluk Bahang Beach, Teluk Duyung, Monkey Beach, Pantai Kerachut og Pantai Mas. Et annet attraktivt sted er Botanic Garden of Jalan Air Terjun, en park som omfatter de vakre fossen Gardens. Penang International Floral Festival holdes her hvert år. Det er en fascinerende show, med tusenvis av blomster i alle farger og fasonger. Penang har alt, vakre strender, praktfulle fossefall, naturskjønne åser og alt rart i naturen der for deg å oppdage.

Interessepunkter

Mest populære soner i Bangkok

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler