Hoteller i Bangkok

Finn på kart
Hoteller i Bangkok

BangkokFra  kr83

Anbefalte hoteller Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Frakr623Per natt

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3156 anmeldelser fra reisendeBasert på 3156 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sukhumvit, er dette sofistikerte hotellet optimalt for homofile. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. De 195 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dream Hotel Bangkok tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dream Hotel Bangkok er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på denne eiendommen, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det finnes parkeringsmuligheter på Dream Hotel Bangkok. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Dream Hotel Bangkok legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Josh Hotel
  Frakr326Per natt

  Josh Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , 19/2 ari 4(north)phahonyothin rd.,samsen nai -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 23 anmeldelser fra reisendeBasert på 23 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Rajatevee- Phayathai. Josh Hotel består av totalt 71 rom. Josh Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Spisestedet inviterer de som velger å overnatte her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Josh Hotel er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Travelodge Sukhumvit
  Frakr333Per natt

  Travelodge Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11, klongtoey nua 30/9-10 -
  4,4/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 535 anmeldelser fra reisendeBasert på 535 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Sukhumvit, er et godt alternativ for homofile. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 26. 0 kilometer. De 224 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Travelodge Sukhumvit som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. Travelodge Sukhumvit ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Travelodge Sukhumvit. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Travelodge Sukhumvit kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel Bangkok Platinum
  Frakr1.047Per natt

  Novotel Bangkok Platinumstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3861 anmeldelser fra reisendeBasert på 3861 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Pratunam-Petchburi, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Besøkende vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Eiendommen består av 283 rom. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2011. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Er man på jakt etter avslapning kan besøkende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Gjester kan fråtse i den lekre maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Maduzi Hotel
  Frakr884Per natt

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 535 anmeldelser fra reisendeBasert på 535 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Sukhumvit. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Gjester vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 18. 0 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 41 rom på Maduzi Hotel. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2008. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Dette er et handicapvennlig hotell som tilbyr 5 gjesteværelse tilrettelagt bevegelseshemmede. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Maduzi Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Icon Bangkok
  Frakr489Per natt

  Icon Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 2, khlong toey 49 -
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 955 anmeldelser fra reisendeBasert på 955 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Sukhumvit. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 2 kilometer. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 78 rom. Icon Bangkok tilbyr trådløs internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Gjester kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes en parkeringsplass. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Icon Bangkok. Icon Bangkok legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Diamond City Hotel
  Frakr274Per natt

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 435 anmeldelser fra reisendeBasert på 435 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Rajatevee- Phayathai. Hotellet består av totalt 90 soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Diamond City Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Diamond City Hotel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Diamond City Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ratchada Point
  Frakr203Per natt

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 35 anmeldelser fra reisendeBasert på 35 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Rama 9- Ratchadapisek. Totalt 67 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ratchada Point. Denne eiendommen ble restaurert i 2015. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Reisende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Ratchada Point. Ratchada Point kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Modena by Fraser Bangkok
  Frakr589Per natt

  Modena by Fraser Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Fyi center, rama 4 road, klongtoei 2527 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 287 anmeldelser fra reisendeBasert på 287 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Sukhumvit, er et godt alternativ for homofile. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 2. 0 kilometer fra hotellet. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 6. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 37. 0 kilometer. Det finnes totalt 238 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Modena by Fraser Bangkok tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette er et handicapvennlig overnattingssted hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Gjester kan benytte shuttle-service til lufthavnen. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Heritage Bangkok
  Frakr334Per natt

  Heritage Bangkokstars

  Sathorn, Bangkok , Soi narathivas 3 , narathivas road silom 198 -
  2,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1653 anmeldelser fra reisendeBasert på 1653 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Sathorn, er et godt alternativ for homofile. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 2. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Eiendommen består av 110 soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Heritage Bangkok. Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  571  Hoteller i Bangkok
Side  1  av  58
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Penang, i Malaysia, er en tilstand som ligger på den malaysiske halvøya. Det er et fantastisk sted med utrolig natur. Det er en endeløs rekke aktiviteter som skal gjøres, og en av de mest populære er Batu Hamhung Fish Research Institute som har et bredt utvalg av marine arter og har ulike arrangementer. Det finnes også vannsport, de fleste av dem sentrert om Batu Ferringhi, der mange av de mest populære spa er å bli funnet. Aktiviteter som seiling, vindsurfing og jetski. Det er et stort antall strender av de mest fantastiske hvite sand og turkist vann. Noe av det beste inkluderer: Teluk Bahang Beach, Teluk Duyung, Monkey Beach, Pantai Kerachut og Pantai Mas. Et annet attraktivt sted er Botanic Garden of Jalan Air Terjun, en park som omfatter de vakre fossen Gardens. Penang International Floral Festival holdes her hvert år. Det er en fascinerende show, med tusenvis av blomster i alle farger og fasonger. Penang har alt, vakre strender, praktfulle fossefall, naturskjønne åser og alt rart i naturen der for deg å oppdage.

Interessepunkter

Mest populære soner i Bangkok

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler