Nærliggende hoteller i Riddarhuset, House of Nobility

Finn på kart
Hoteller i Riddarhuset, House of Nobility

Riddarhuset, House of NobilityFra  kr445

Anbefalte hoteller i nærheten av Riddarhuset, House of Nobility

 • Victory
  Frakr1.530Per natt

  Victorystars

  Stockholm city, Stockholm , Lilla nygatan 5 - Kart
  0.22 km fra Riddarhuset, House of Nobility
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 781 anmeldelser fra reisendeBasert på 781 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet er lokalisert i bykjernen av Stockholm. I løpet av sitt opphold på etablissementet vil gjestene nyte en bekvemmelig plassering. Det ligger nær et antall lokale severdigheter og interessante steder, slik som det kongelige slottet. Den nærmeste stasjonen er Gamla Stan. Gjestene vil kunne oppleve og utforske spisemulighetene, shopping- og underholdningssteder som er plassert nær eiendommen. Dette hotellet ble etablert i 1986, og er en vellykket kombinasjon av erfaring og moderne fasiliteter. Gjester som besøker residensen kan nyte en god drink ved baren, og et delikat måltid på stedets restaurant. Alle de 45 rommene er komfortable og godt utstyrt med fasiliteter, slik som minibar og klimaanlegg.

  Se mer
 • The Red Boat and Ran
  Frakr567Per natt

  The Red Boat and Ranstars

  Stockholm city, Stockholm , Södermälarstrand kajplats 10 - Kart
  0.57 km fra Riddarhuset, House of Nobility
   

  Dette koselige herberget er i Stockholm. De 39 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. The Red Boat and Ran gjennomgikk en renovasjon i 2018. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. The Red Boat and Ran tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. The Red Boat and Ran kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rygerfjord Hotel And Hostel
  Frakr549Per natt

  Rygerfjord Hotel And Hostelstars

  Stockholm city, Stockholm , Kajplats, södermälarstrand 13 - Kart
  0.63 km fra Riddarhuset, House of Nobility
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 482 anmeldelser fra reisendeBasert på 482 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable botellet er i Stockholm. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Botellet ligger 2. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 1. 0 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 46. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 90 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2017. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Rygerfjord Hotel And Hostel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Rygerfjord Hotel And Hostel byr på et variert utvalg av spisested. Besøkende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Noen av tjenestene til Rygerfjord Hotel And Hostel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr846Per natt

  Hilton Stockholm SlussenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8, box 15270 8 - Kart
  0.65 km fra Riddarhuset, House of Nobility
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 289 koselige rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2013. Hilton Stockholm Slussen tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Hilton Stockholm Slussen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Hilton Stockholm Slussen er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er tillatt påHilton Stockholm Slussen. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Radisson Blu Waterfront Hotel
  Frakr1.360Per natt

  Radisson Blu Waterfront HotelstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Nils ericsons plan 4 - Kart
  0.7 km fra Riddarhuset, House of Nobility
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5864 anmeldelser fra reisendeBasert på 5864 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en privilegert beliggenhet ved vannkanten i den svenske hovedstaden Stockholm. I umiddelbar nærhet vil gjestene finne et populært konferansesenter og sentralbanestasjon. Dette luksuriøse hotellet tilbyr komfort enten man reiser for forretninger eller fornøyelser. Besøkende vil bli imponert over de moderne og lett tilgjengelige fasilitetene og glimrende tjenester. De romslige hotellrommene har vakre omgivelser med solfylte rom og suiter. Hver av dem er utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Til måltider har gjester et stort utvalg å velge blant, inkludert en grillbar, lobbybar, buffetrestaurant og restaurant ved vannet, hvor alle tilbyr deilige retter og en allergivennlig meny. Dette miljøvennlige hotellet har treningssenter og forretningssenter for å tilfredsstille behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Radisson Blu Royal Viking Stockholm
  Frakr1.327Per natt
  0.75 km fra Riddarhuset, House of Nobility
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 83 anmeldelser fra reisendeBasert på 83 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er sentralt plassert i hjertet av Stockholm, rett ved sjøen. Gamlebyen med sine mange severdigheter er innen kort rekkevidde. Det gjelder også World Trade Centre og undergrunnsstasjonen Kungsträdgarden som nås til fots på 5 minutter. Det kongelige slottet er 5 km unna, og flyplassen Arlanda omtrent 40 km fra hotellet. Dette 9-etasjers hotellet ble renovert i 2012, og består av 459 rom og fasiliteter som heis, butikker og en à la carte-restaurant med klimaanlegg. Bilparkering og garasje er tilgjengelig for de som ankommer med bil. Det er en moderne, fullt utstyrt eiendom i bykjernen. De romslige rommene er komfortabelt møblert. Aktivitetsmuligheter inkluderer et innendørs svømmebasseng, et boblebad, et solarium og en badstue. Sportsentusiaster kan benytte seg av husets treningsrom.

  Se mer
 • Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm
  Frakr2.068Per natt
  0.85 km fra Riddarhuset, House of Nobility
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 204 anmeldelser fra reisendeBasert på 204 anmeldelser fra reisende

  Dette storslåtte hotellet ligger på en hovedplassering ved sjøkanten, midt i sentrum av Stockholm. Dette er en finere innkvartering, ideell for både forretningsreisende og turister. Den er plassert ved siden av vakre Nybroviken med oversikt over dramateateret og Strandvägen. Hotellet har vært vert for både celebriteter og menig mann siden 1912. Finansdistriktet, eksklusiv shopping og delikate restauranter er alle rett ved hotellets dørstokk. Det finnes et utvalg innkvarteringsmuligheter, med alt fra standard og businessrom, til luksuriøse suiter. Hotellet har rom som passer alle behov. Standard romfasiliteter inkluderer en 24-timers romservice, gratis tilgang til høyhastighetsinternett, samt muligheter for å lage te og kaffe. Hotellets restaurant har en vakker og stilig atmosfære. Den inviterer gjestene til å oppleve delikate og kreative retter, mens de nyter en minneverdig spiseopplevelse. Andre hotelltjenester inkluderer en koselig bar, utmerkede møteløsninger og betjent parkering.

  Se mer
 • Freys
  Frakr1.091Per natt

  FreysstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kart
  0.87 km fra Riddarhuset, House of Nobility
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1791 anmeldelser fra reisendeBasert på 1791 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Denne eiendommen tilbyr totalt 127 gjesteværelser. Freys ble komplett oppusset i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Freys ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kan benytte garasjen. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel C Stockholm
  Frakr1.473Per natt

  Hotel C StockholmstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Vasaplan 4 4 - Kart
  0.87 km fra Riddarhuset, House of Nobility
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Med sin plassering i hjertet av Stockholm, ligger dette moderne designerhotellet ved hovedtogstasjonen. Det har dermed direkte tilgang til den internasjonale flyplassen, samt togtjenesten Arlanda Express. Forbindelser til offentlige transportnettverk nås enkelt til fots. Dette hotellet med sin skandinaviske stil åpnet i 2000. Det består av totalt 7 etasjer med 367 luftkondisjonerte rom. Hotellobbyen har et spektakulært akvarium som inneholder 9000 liter vann. Middag og drinker serveres i den røykfrie restauranten eller i hotellbaren. De som ankommer med bil kan benytte seg av bilparkeringen og garasjefasilitetene. Gjesterommene er smakfullt innredet med en moderne stil, og har kvalitetsapparater. Hotellgjestene har mulighet til å benytte badstuen og treningsfasiliteter.

  Se mer
 • Nordic Light Hotel
  Frakr1.316Per natt

  Nordic Light Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasaplan 7 - Kart
  0.92 km fra Riddarhuset, House of Nobility
   

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 0 kilometer. De 175 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 2001. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Nordic Light tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr anses som en del av familien på dette hotellet. Nordic Light tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Nordic Light kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  31  Hoteller i Riddarhuset, House of Nobility
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Riddarhuset, House of Nobility

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler