Nærliggende hoteller i Moderna Museet, Museum of Modern Art

Finn på kart
Hoteller i Moderna Museet, Museum of Modern Art

Moderna Museet, Museum of Modern ArtFra  kr445

Anbefalte hoteller i nærheten av Moderna Museet, Museum of Modern Art

 • Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm
  Frakr2.068Per natt
  0.63 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 204 anmeldelser fra reisendeBasert på 204 anmeldelser fra reisende

  Dette storslåtte hotellet ligger på en hovedplassering ved sjøkanten, midt i sentrum av Stockholm. Dette er en finere innkvartering, ideell for både forretningsreisende og turister. Den er plassert ved siden av vakre Nybroviken med oversikt over dramateateret og Strandvägen. Hotellet har vært vert for både celebriteter og menig mann siden 1912. Finansdistriktet, eksklusiv shopping og delikate restauranter er alle rett ved hotellets dørstokk. Det finnes et utvalg innkvarteringsmuligheter, med alt fra standard og businessrom, til luksuriøse suiter. Hotellet har rom som passer alle behov. Standard romfasiliteter inkluderer en 24-timers romservice, gratis tilgang til høyhastighetsinternett, samt muligheter for å lage te og kaffe. Hotellets restaurant har en vakker og stilig atmosfære. Den inviterer gjestene til å oppleve delikate og kreative retter, mens de nyter en minneverdig spiseopplevelse. Andre hotelltjenester inkluderer en koselig bar, utmerkede møteløsninger og betjent parkering.

  Se mer
 • Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best W.
  Frakr1.461Per natt
  0.65 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  4,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Reisende vil finne flyplassen innen 12 meter. Eiendommen består av 34 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by BW tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Diplomat
  Frakr2.461Per natt

  Diplomatstars

  Stockholm city, Stockholm , Strandvagen 7c - Kart
  0.66 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1842 anmeldelser fra reisendeBasert på 1842 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Stockholm. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Innkvarteringen ligger i umiddelbar nærhet til havnen. Hotellet rommer 130 koselige gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2017. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Diplomat tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Diplomat tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Kunder kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Noen av tjenestene til Diplomat kan koste ekstra.

  Se mer
 • Victory
  Frakr1.530Per natt

  Victorystars

  Stockholm city, Stockholm , Lilla nygatan 5 - Kart
  0.92 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 781 anmeldelser fra reisendeBasert på 781 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet er lokalisert i bykjernen av Stockholm. I løpet av sitt opphold på etablissementet vil gjestene nyte en bekvemmelig plassering. Det ligger nær et antall lokale severdigheter og interessante steder, slik som det kongelige slottet. Den nærmeste stasjonen er Gamla Stan. Gjestene vil kunne oppleve og utforske spisemulighetene, shopping- og underholdningssteder som er plassert nær eiendommen. Dette hotellet ble etablert i 1986, og er en vellykket kombinasjon av erfaring og moderne fasiliteter. Gjester som besøker residensen kan nyte en god drink ved baren, og et delikat måltid på stedets restaurant. Alle de 45 rommene er komfortable og godt utstyrt med fasiliteter, slik som minibar og klimaanlegg.

  Se mer
 • Clarion Collection Wellington
  Frakr1.640Per natt
  0.98 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 866 anmeldelser fra reisendeBasert på 866 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Clarion Collection Wellington består av totalt 60 gjesteværelser. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Clarion Collection Wellington tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Clarion Collection Wellington.

  Se mer
 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr846Per natt

  Hilton Stockholm SlussenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8, box 15270 8 - Kart
  1.05 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 289 koselige rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2013. Hilton Stockholm Slussen tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Hilton Stockholm Slussen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Hilton Stockholm Slussen er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er tillatt påHilton Stockholm Slussen. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Red Boat and Ran
  Frakr567Per natt

  The Red Boat and Ranstars

  Stockholm city, Stockholm , Södermälarstrand kajplats 10 - Kart
  1.39 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
   

  Dette koselige herberget er i Stockholm. De 39 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. The Red Boat and Ran gjennomgikk en renovasjon i 2018. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. The Red Boat and Ran tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. The Red Boat and Ran kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rygerfjord Hotel And Hostel
  Frakr549Per natt

  Rygerfjord Hotel And Hostelstars

  Stockholm city, Stockholm , Kajplats, södermälarstrand 13 - Kart
  1.5 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 482 anmeldelser fra reisendeBasert på 482 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable botellet er i Stockholm. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Botellet ligger 2. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 1. 0 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 46. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 90 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2017. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Rygerfjord Hotel And Hostel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Rygerfjord Hotel And Hostel byr på et variert utvalg av spisested. Besøkende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Noen av tjenestene til Rygerfjord Hotel And Hostel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Radisson Blu Royal Viking Stockholm
  Frakr1.327Per natt
  1.55 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 83 anmeldelser fra reisendeBasert på 83 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er sentralt plassert i hjertet av Stockholm, rett ved sjøen. Gamlebyen med sine mange severdigheter er innen kort rekkevidde. Det gjelder også World Trade Centre og undergrunnsstasjonen Kungsträdgarden som nås til fots på 5 minutter. Det kongelige slottet er 5 km unna, og flyplassen Arlanda omtrent 40 km fra hotellet. Dette 9-etasjers hotellet ble renovert i 2012, og består av 459 rom og fasiliteter som heis, butikker og en à la carte-restaurant med klimaanlegg. Bilparkering og garasje er tilgjengelig for de som ankommer med bil. Det er en moderne, fullt utstyrt eiendom i bykjernen. De romslige rommene er komfortabelt møblert. Aktivitetsmuligheter inkluderer et innendørs svømmebasseng, et boblebad, et solarium og en badstue. Sportsentusiaster kan benytte seg av husets treningsrom.

  Se mer
 • Best Western Hotel Karlaplan
  Frakr981Per natt

  Best Western Hotel Karlaplanstars

  Stockholm city, Stockholm , Skeppargatan 82 82 - Kart
  1.58 km fra Moderna Museet, Museum of Modern Art
  3,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 492 anmeldelser fra reisendeBasert på 492 anmeldelser fra reisende

  Et koselig familieeid boutique-hotell plassert sentralt i Stockholm. Hotellet ble fullstendig renovert i 2014. De fleste rommene har splitter nye senger og møbler. Rommene har en koselig, varm atmosfære, og dekker fra enkeltrom og dobbeltrom, til høyt verdsatte superior-rom og familierom. Ideelt for forretninger eller glede. Med sin plassering i den rolige delen Östermalm i Stockholm, er hotellet i nærheten av populære Djurgården. Her finnes eksempelvis ABBA-museum, Vasa-museum, Skansen og Gröna Lund. Gjennom sommermånedene kan gjestene nyte bespisning, og sitte eller spille spill i den rolige gårdsplassen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  32  Hoteller i Moderna Museet, Museum of Modern Art
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Moderna Museet, Museum of Modern Art

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler