Sjarm i Stockholm

Finn på kart
Sjarm i Stockholm

Sjarm i StockholmFra  kr445

Anbefalte Sjarm i Stockholm

 • Clarion Collection Wellington
  Frakr1.640Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 866 anmeldelser fra reisendeBasert på 866 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Clarion Collection Wellington består av totalt 60 gjesteværelser. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Clarion Collection Wellington tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Clarion Collection Wellington.

  Se mer
 • Quality Hotel Friends
  Frakr752Per natt

  Quality Hotel Friendsstars

  Stockholm city, Stockholm , Rasta strandvag 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2022 anmeldelser fra reisendeBasert på 2022 anmeldelser fra reisende

  Dette trendy og ultramoderne konferansehotellet er plassert akkurat på utsiden av Stockholm. Det er kun en kort gåtur fra togstasjonen Solna, hvor tog går til Stockholms bysentrum på bare 8 minutter. Olle Olsson Hagalund Museum er 2,5 kilometer unna. Det er vel verdt et besøk for fans av denne kunstneren. Det store åpne området til Haga park er kun 5 minutters kjøring unna.Dette hotellet har 15 bankett- og konferanserom, ideelt for forretningsreisende. Den samlede møtekapasiteten er på over 2 500 mennesker. Rett utenfor ligger Friends Arena. De inviterende gjesterommene har unike, moderne design. De har gratis Wi-Fi samt flatskjermfjernsyn og en praktisk arbeidspult. Gjestene kan trene i gymmen, jogge på joggestien rett i nærheten, eller slappe av i saunaen etter en travel dag med møter. Dagen etter startes med en sunn, organisk frokost - perfekt for en produktiv forretningsreise.

  Se mer
 • Clarion Hotel Arlanda Airport
  Frakr1.556Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2597 anmeldelser fra reisendeBasert på 2597 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne luksushotellet har en privilegert plassering nær Alranda Airports SkyCity, mellom terminal 4 og 5. Det tilbyr et bredt utvalg av smakfullt innredete gjesterom, med moderne møblement samt moderne bekvemmeligheter slik som gratis Wi-Fi og fantastisk utsikt til rullebanene. Alle har flatskjerm satellitt-TV inkludert, en arbeidspult ideell for forretningsreisende og et privat flislagt bad med hårføner. Spisemulighetene inkluderer 3 forskjellige restauranter. Slik som en lobby bar, à la carte-restaurant samt Sky Bar. Den er plassert 35 meter oppe, og gir fantastisk panoramautsikt over flyene som letter eller lander. Gjestene inviteres til å benytte gratis tilgang til avslapningsområdet. Det er utstyrt med spa og treningsrom.

  Se mer
 • Quality Hotel Park
  Frakr664Per natt

  Quality Hotel Parkstars

  Undefined, Stockholm , Saltsjotorget p.o. box 130 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 415 anmeldelser fra reisendeBasert på 415 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sodertalje. Denne eiendommen tilbyr totalt 149 rom. Hotellet ble bygget i 1988. Både store og små kjæledyr tillates på Quality Hotel Park. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Clarion Hotel Amaranten
  Frakr748Per natt

  Clarion Hotel Amarantenstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsholmsgatan 31 104 20 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2766 anmeldelser fra reisendeBasert på 2766 anmeldelser fra reisende

  I nærheten av hotellet finner du mange butikker og underholdningssteder, som Oscarsteateret og gangveien ved Norrmälarstranden. Hotellet ligger like ved siden av t-banestasjonen Rådhuset. Flyplassen ligger om lag 45 kilometer unna, og sentralbanestasjonen er fem minutters gange fra hotellet.Dette populære hotellet ble renovert i 2002, og består av 440 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har resepsjon, heis, lobbybar og offentlig internett, i tillegg til en restaurant med røykfri avdeling. De som kommer med bil, kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene er smakfullt innredet i moderne nordisk stil, og har eget bad med hårføner, telefon, satellitt-TV og minibar/kjøleskap. Superior-rom har internettilgang og gratis TV.Hotellet har et innendørs svømmebasseng, en badstue og en solterrasse.

  Se mer
 • Freys
  Frakr1.091Per natt

  FreysstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1791 anmeldelser fra reisendeBasert på 1791 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Denne eiendommen tilbyr totalt 127 gjesteværelser. Freys ble komplett oppusset i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Freys ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kan benytte garasjen. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Generator Stockholm
  Frakr696Per natt

  Generator Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Torsgatan 10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1198 anmeldelser fra reisendeBasert på 1198 anmeldelser fra reisende

  Kun 5 minutters gange fra sentralstasjonen, ligger dette moderne hotellet i det trendy nabolaget Torsgatan. Anerkjent for sin arkitektur, moderne kunst og alternative mote, er dette stedet perfekt for både forretnings- og fritidsreiser. Vasa-museet og slottet er kun en kort spasertur unna, mens besøkende også kan nyte de lokale delikatessene og forelske seg i byen ved å ta en båttur. Gjestene kan ta en spasertur og nyte kaffe i nordisk stil eller besøke en av de mange vintage-butikkene. Stedet har fleksible og romslige fellesområder, fylt med vakkert design, hvor gjestene kan møte nye venner, komplett med 24-timers resepsjon med daglig leder alltid til stede for å hjelpe. I tillegg har alle rommene eget bad og sengetøy for å garantere et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Lilla Radmannen
  Frakr923Per natt

  Lilla RadmannenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Radmansgatan 67-69 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 811 anmeldelser fra reisendeBasert på 811 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet rommer 62 koselige rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Lilla Radmannen ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kan benytte garasjen. Kunder vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Lilla Radmannen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Waterfront Hotel
  Frakr1.360Per natt

  Radisson Blu Waterfront HotelstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Nils ericsons plan 4 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5864 anmeldelser fra reisendeBasert på 5864 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en privilegert beliggenhet ved vannkanten i den svenske hovedstaden Stockholm. I umiddelbar nærhet vil gjestene finne et populært konferansesenter og sentralbanestasjon. Dette luksuriøse hotellet tilbyr komfort enten man reiser for forretninger eller fornøyelser. Besøkende vil bli imponert over de moderne og lett tilgjengelige fasilitetene og glimrende tjenester. De romslige hotellrommene har vakre omgivelser med solfylte rom og suiter. Hver av dem er utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Til måltider har gjester et stort utvalg å velge blant, inkludert en grillbar, lobbybar, buffetrestaurant og restaurant ved vannet, hvor alle tilbyr deilige retter og en allergivennlig meny. Dette miljøvennlige hotellet har treningssenter og forretningssenter for å tilfredsstille behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr846Per natt

  Hilton Stockholm SlussenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8, box 15270 8 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 289 koselige rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2013. Hilton Stockholm Slussen tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Hilton Stockholm Slussen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Hilton Stockholm Slussen er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er tillatt påHilton Stockholm Slussen. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  13  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her