Forretningshoteller i Stockholm

Finn på kart
Forretningshoteller i Stockholm

Forretningshoteller i StockholmFra  kr445

Anbefalte Forretningshoteller i Stockholm

 • Clarion Collection Hotel Tapto
  Frakr992Per natt

  Clarion Collection Hotel Taptostars

  Stockholm city, Stockholm , Jungfrugatan 57 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1339 anmeldelser fra reisendeBasert på 1339 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet rommer 140 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2015. Clarion Collection Hotel Tapto tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Fellesområdene påClarion Collection Hotel Tapto er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kun små kjæledyr er tillatt på denne eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clarion Hotel Stockholm
  Frakr822Per natt

  Clarion Hotel Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Ringvagen 98 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3469 anmeldelser fra reisendeBasert på 3469 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 0 kilometer. Totalt 531 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Clarion Hotel Stockholm. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Clarion Hotel Stockholm tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne velutstyrte eiendommen tilbyr totalt 20 handicapvennlig soverom. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på hotellet. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Alle som bor her kan unne seg litt ekstra godt i overnattingsstedets wellnessavdeling. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende hotellet. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nordic Light Hotel
  Frakr1.316Per natt

  Nordic Light Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasaplan 7 - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 0 kilometer. De 175 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 2001. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Nordic Light tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr anses som en del av familien på dette hotellet. Nordic Light tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Nordic Light kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Quality Hotel Friends
  Frakr752Per natt

  Quality Hotel Friendsstars

  Stockholm city, Stockholm , Rasta strandvag 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2022 anmeldelser fra reisendeBasert på 2022 anmeldelser fra reisende

  Dette trendy og ultramoderne konferansehotellet er plassert akkurat på utsiden av Stockholm. Det er kun en kort gåtur fra togstasjonen Solna, hvor tog går til Stockholms bysentrum på bare 8 minutter. Olle Olsson Hagalund Museum er 2,5 kilometer unna. Det er vel verdt et besøk for fans av denne kunstneren. Det store åpne området til Haga park er kun 5 minutters kjøring unna.Dette hotellet har 15 bankett- og konferanserom, ideelt for forretningsreisende. Den samlede møtekapasiteten er på over 2 500 mennesker. Rett utenfor ligger Friends Arena. De inviterende gjesterommene har unike, moderne design. De har gratis Wi-Fi samt flatskjermfjernsyn og en praktisk arbeidspult. Gjestene kan trene i gymmen, jogge på joggestien rett i nærheten, eller slappe av i saunaen etter en travel dag med møter. Dagen etter startes med en sunn, organisk frokost - perfekt for en produktiv forretningsreise.

  Se mer
 • Clarion Hotel Arlanda Airport
  Frakr1.556Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2597 anmeldelser fra reisendeBasert på 2597 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne luksushotellet har en privilegert plassering nær Alranda Airports SkyCity, mellom terminal 4 og 5. Det tilbyr et bredt utvalg av smakfullt innredete gjesterom, med moderne møblement samt moderne bekvemmeligheter slik som gratis Wi-Fi og fantastisk utsikt til rullebanene. Alle har flatskjerm satellitt-TV inkludert, en arbeidspult ideell for forretningsreisende og et privat flislagt bad med hårføner. Spisemulighetene inkluderer 3 forskjellige restauranter. Slik som en lobby bar, à la carte-restaurant samt Sky Bar. Den er plassert 35 meter oppe, og gir fantastisk panoramautsikt over flyene som letter eller lander. Gjestene inviteres til å benytte gratis tilgang til avslapningsområdet. Det er utstyrt med spa og treningsrom.

  Se mer
 • Quality Hotel Park
  Frakr664Per natt

  Quality Hotel Parkstars

  Undefined, Stockholm , Saltsjotorget p.o. box 130 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 415 anmeldelser fra reisendeBasert på 415 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sodertalje. Denne eiendommen tilbyr totalt 149 rom. Hotellet ble bygget i 1988. Både store og små kjæledyr tillates på Quality Hotel Park. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Clarion Hotel Amaranten
  Frakr748Per natt

  Clarion Hotel Amarantenstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsholmsgatan 31 104 20 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2766 anmeldelser fra reisendeBasert på 2766 anmeldelser fra reisende

  I nærheten av hotellet finner du mange butikker og underholdningssteder, som Oscarsteateret og gangveien ved Norrmälarstranden. Hotellet ligger like ved siden av t-banestasjonen Rådhuset. Flyplassen ligger om lag 45 kilometer unna, og sentralbanestasjonen er fem minutters gange fra hotellet.Dette populære hotellet ble renovert i 2002, og består av 440 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har resepsjon, heis, lobbybar og offentlig internett, i tillegg til en restaurant med røykfri avdeling. De som kommer med bil, kan parkere på parkeringsplassen eller i garasjen mot et gebyr.Rommene er smakfullt innredet i moderne nordisk stil, og har eget bad med hårføner, telefon, satellitt-TV og minibar/kjøleskap. Superior-rom har internettilgang og gratis TV.Hotellet har et innendørs svømmebasseng, en badstue og en solterrasse.

  Se mer
 • Quality Airport Hotel Arlanda
  Frakr838Per natt

  Quality Airport Hotel Arlandastars

  Stockholm city, Stockholm , Cederströms slinga - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 995 anmeldelser fra reisendeBasert på 995 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 3. 0 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 228 koselige rom. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ibis Styles Stockholm Odenplan
  Frakr833Per natt

  ibis Styles Stockholm OdenplanstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Vastmannagatan 61 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 826 anmeldelser fra reisendeBasert på 826 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 39. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 76. Dette hotellet har eksistert siden 1899, men ble totalrenovert i 2012. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ibis Styles Stockolm Odenplan tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Ibis Styles Stockolm Odenplan. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Freys
  Frakr1.091Per natt

  FreysstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1791 anmeldelser fra reisendeBasert på 1791 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Denne eiendommen tilbyr totalt 127 gjesteværelser. Freys ble komplett oppusset i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Freys ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kan benytte garasjen. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  33  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her