3-stjerners hoteller i Stockholm

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Stockholm

3-stjerners hoteller i StockholmFra  kr445

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Stockholm

 • COMFORT HOTEL ARLANDA AIRPORT
  Frakr1.147Per natt
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm Airport. Totalt antall soverom er 503. COMFORT HOTEL ARLANDA AIRPORT ble konstruert i 2021. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. COMFORT HOTEL ARLANDA AIRPORT tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. COMFORT HOTEL ARLANDA AIRPORT har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Besøkende kan benytte stedets egen garasje. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Quality Hotel Park
  Frakr664Per natt

  Quality Hotel Parkstars

  Undefined, Stockholm , Saltsjotorget p.o. box 130 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 415 anmeldelser fra reisendeBasert på 415 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sodertalje. Denne eiendommen tilbyr totalt 149 rom. Hotellet ble bygget i 1988. Både store og små kjæledyr tillates på Quality Hotel Park. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Comfort Hotel Xpress Stockholm Central
  Frakr496Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2685 anmeldelser fra reisendeBasert på 2685 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Totalt 257 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Comfort Hotel Xpress Stockholm Central tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ibis Styles Stockholm Odenplan
  Frakr833Per natt

  ibis Styles Stockholm OdenplanstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Vastmannagatan 61 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 826 anmeldelser fra reisendeBasert på 826 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 39. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 76. Dette hotellet har eksistert siden 1899, men ble totalrenovert i 2012. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ibis Styles Stockolm Odenplan tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Ibis Styles Stockolm Odenplan. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Hotel Kista
  Frakr666Per natt

  Comfort Hotel KistastarsGreenProgram Icon

  Kista, Stockholm , Isafjordsgatan 21 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Kista. De 194 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Comfort Hotel Kista tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Comfort Hotel Kista tilbyr også babysenger ved forespørsel. Comfort Hotel Kista forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på Comfort Hotel Kista. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. De som velger å overnatte her ønskes velkommen til dette miljøvennlige hotellet.

  Se mer
 • Best Western Kom Hotel Stockholm
  Frakr861Per natt

  Best Western Kom Hotel Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Dobelnsgatan 17 17 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1129 anmeldelser fra reisendeBasert på 1129 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Det finnes totalt 94 rom på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2000. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Best Western Kom inkluderer en gjestegarasje. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Arlandia Hotel
  Frakr1.262Per natt

  Radisson Blu Arlandia HotelstarsGreenProgram Icon

  Stockholm Airport, Stockholm , Kabinvagen 3 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1402 anmeldelser fra reisendeBasert på 1402 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Stockholm Airport. Hotellet består av totalt 338 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2013. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er tillatt med kjæledyr på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud.

  Se mer
 • Unique Hotel
  Frakr499Per natt

  Unique Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Kammakargatan 62 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Det finnes totalt 38 rom på Unique Hotel. Unique Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Quality Hotel Globe
  Frakr854Per natt

  Quality Hotel Globestars

  Stockholm city, Stockholm , Arenaslingan 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2300 anmeldelser fra reisendeBasert på 2300 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Denne eiendommen tilbyr totalt 526 rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Quality Hotel Globe. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Lilla Radmannen
  Frakr923Per natt

  Lilla RadmannenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm city, Stockholm , Radmansgatan 67-69 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 811 anmeldelser fra reisendeBasert på 811 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet rommer 62 koselige rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Lilla Radmannen ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kan benytte garasjen. Kunder vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Lilla Radmannen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her