Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr570

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Scandic Grand Central
  Frakr1.513Per natt

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2383 anmeldelser fra reisendeBasert på 2383 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Innen 300 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 391 gjesteværelser. Hotellet ble bygget i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Scandic Grand Central tilbyr ikke babysenger. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kun små kjæledyr er tillatt på dette overnattingsstedet. Scandic Grand Central tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Arlanda Hotellby
  Frakr932Per natt

  Best Western Arlanda Hotellbystars

  Stockholm city, Stockholm , P.o. box 77 bristagatan 22 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Det finnes totalt 148 gjesteværelser på Best Western Arlanda Hotellby. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Frakr1.240Per natt

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 150 anmeldelser fra reisendeBasert på 150 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Stockholm, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 2. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Elite Hotel Carolina Tower består av totalt 221 soverom. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Alle gjesteværelsene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Besøkende får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.639Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1844 anmeldelser fra reisendeBasert på 1844 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. De 263 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 1962. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Norra Bantorget
  Frakr1.449Per natt

  Scandic Norra Bantorgetstars

  Stockholm city, Stockholm , Wallingatan 15 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1178 anmeldelser fra reisendeBasert på 1178 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er plassert i et stort bygnings- og konferansesenter i det sentrale Stockholm. Det er plassert i Wallingatan, en sidegate til den berømte Drottninggatan. Det ligger i et rolig område, men er likevel nær alle severdigheter og opplevelser i Stockholm, slik at gjestene får mest ut av deres Stockholm-besøk. Stockholm slott er 20 minutter unna til fots, mens friluftsmuseet Skansen er 40 minutters gange fra hotellet. Det tar 10 minutter å nå offentlig transport. Dette byhotellet byr på rom av forskjellige størrelser, inkludert suiter, superior- og standardrom. Ministudioer med tekjøkken er også tilgjengelig, noe som er ideelt for lengre opphold. Alle rommene er dekorert i moderne stil, og har alle nødvendige bekvemmeligheter. Dette sikrer et behagelig opphold for gjestene.

  Se mer
 • Haymarket By Scandic
  Frakr1.381Per natt

  Haymarket By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Hötorget 13-15 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Totalt antall soverom er 401. Haymarket By Scandic ble totalrenovert i 2016. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Elite Palace Hotel
  Frakr1.464Per natt

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sankt eriksgatan 115 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1065 anmeldelser fra reisendeBasert på 1065 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

  Se mer
 • Best Western Jarva
  Frakr810Per natt

  Best Western Jarvastars

  Stockholm city, Stockholm , Vallgatan 7 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 657 anmeldelser fra reisendeBasert på 657 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen består av totalt 183 koselige rom. Dette hotellet ble konstruert i 2011. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Best Western Stockholm Järva tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Best Western Stockholm Järva tilbyr ikke babysenger. Alle rommene på Best Western Stockholm Järva er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er velkomne på dette overnattingsstedet. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Downtown Camper By Scandic
  Frakr1.723Per natt

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1586 anmeldelser fra reisendeBasert på 1586 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Totalt 494 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Downtown Camper By Scandic. Downtown Camper By Scandic ble konstruert i 1984. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Downtown Camper By Scandic tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Downtown Camper By Scandic tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. Kunder kan medbringe kjæledyr på overnattingsstedet. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner.

  Se mer
 • Scandic Upplandsgatan
  Frakr1.301Per natt

  Scandic Upplandsgatanstars

  Stockholm city, Stockholm , Upplandsgatan 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 673 anmeldelser fra reisendeBasert på 673 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Det finnes totalt 124 soverom på Scandic Upplandsgatan. Overnattingsstedet ble bygget i 2015. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan benytte garasjen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  71  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler