Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr486

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr1.555Per natt

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 289 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2013. Hilton Stockholm Slussen tilbyr trådløs internettforbindelse. Hilton Stockholm Slussen tilbyr døgnåpen resepsjon. Hilton Stockholm Slussen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne handicapvennlige eiendommen har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.364Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1501 anmeldelser fra reisendeBasert på 1501 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Overnattingsstedet består av 263 gjesteværelser. Scandic Continental ble bygget i 1962. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Scandic Continental tilbyr ikke babysenger. Scandic Continental har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner.

  Se mer
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Frakr834Per natt

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 77 anmeldelser fra reisendeBasert på 77 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Stockholm. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 221 rom på Elite Hotel Carolina Tower. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 18 handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Besøkende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Elite Hotel Carolina Tower. Noen av tjenestene til Elite Hotel Carolina Tower kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Frakr742Per natt

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm city, Stockholm , Vallgatan 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet består av totalt 183 rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2011. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Ibis Styles Stockholm Jarva tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr1.110Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1476 anmeldelser fra reisendeBasert på 1476 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Grand Central By Scandic
  Frakr956Per natt

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2120 anmeldelser fra reisendeBasert på 2120 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Grand Central By Scandic består av totalt 391 soverom. Grand Central By Scandic ble bygget i 2011. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Grand Central By Scandic tilbyr ikke babysenger. Fellesområdene påGrand Central By Scandic er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Elite Hotel Adlon
  Frakr1.183Per natt

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 42 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 858 anmeldelser fra reisendeBasert på 858 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Elite Hotel Adlon består av totalt 162 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Resepsjonen er døgnåpen. Elite Hotel Adlon tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Elite Hotel Adlon.

  Se mer
 • Downtown Camper By Scandic
  Frakr1.522Per natt

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 796 anmeldelser fra reisendeBasert på 796 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Overnattingsstedet består av totalt 494 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1984. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Downtown Camper By Scandic tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Downtown Camper By Scandic er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Det er tillatt med kjæledyr på denne eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Downtown Camper By Scandic. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement.

  Se mer
 • Scandic Malmen Stockholm
  Frakr966Per natt

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1601 anmeldelser fra reisendeBasert på 1601 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Se mer
 • Lilla Radmannen
  Frakr1.251Per natt

  Lilla Radmannenstars

  Stockholm city, Stockholm , Radmansgatan 67 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 728 anmeldelser fra reisendeBasert på 728 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Stockholm, er et godt alternativ for familier. Innen 250 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av 62 rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2012. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på Lilla Radmannen. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Lilla Radmannen tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  80  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler