Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr482

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Elite Palace Hotel
  Frakr1.473Per natt

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sankt eriksgatan 115 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1028 anmeldelser fra reisendeBasert på 1028 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

  Se mer
 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr1.765Per natt

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 289 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2013. Hilton Stockholm Slussen tilbyr trådløs internettforbindelse. Hilton Stockholm Slussen tilbyr døgnåpen resepsjon. Hilton Stockholm Slussen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne handicapvennlige eiendommen har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.849Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1702 anmeldelser fra reisendeBasert på 1702 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Totalt 263 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1962. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Continental. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Scandic Continental. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Frakr1.677Per natt

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm city, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 655 anmeldelser fra reisendeBasert på 655 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet ligger kun 100 meter fra Stureplan i Stockholm sentrum. Her har gjester en avslappende oase i en livlig del av Stockholm. Turistsenteret og de nærmeste stoppestedene for offentlig transport er i gangavstand.Hotellet har til sammen 151 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har en restaurant, en moderne loungebar og et diskotek. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets gratis trådløse internett og tre moderne møterom. Andre fasiliteter på hotellet er døgnåpen resepsjon, heis, room service og klesvask.Rommene har moderne og myke pastellfarger eller tradisjonelle møbler, og blå og hvit tapet med kinesisk stil. Alle rom har TV, minibar og trådløst internett. Rommene har også badekar, hårføner, telefon, radio, strykejern/strykebrett og sentralfyring. Alle rom er røykfrie.Gjester får rabattert pris på treningssenteret SATS, som ligger 400 meter unna. Hotellet har også sin egen badstue.Frokostbuffeten er inkludert i prisen.

  Se mer
 • Elite Eden Park Hotel
  Frakr2.037Per natt

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sturegatan 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 839 anmeldelser fra reisendeBasert på 839 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har utsikt over Humlegården Park, kun 300 meter fra Stureplan. I nærområdet er det mange fasjonable shoppingsteder og trendy nattklubber. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger 450 meter unna, og det er buss og togstasjon om lag to kilometer fra hotellet. En kilometer fra hotellet finner du det kongelige slott, Stockholm Stadion, Gamla stan og operaen. Bromma lufthavn ligger 15 kilometer fra hotellet, Arlanda ligger 40 kilometer fra hotellet og Malmö ligger 60 kilometer unna.Dette moderne designhotellet ble pusset opp i 2011, og tilbyr til sammen 124 rom. Hotellet har som mål å gjøre et hvert opphold til en unik opplevelse. Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, air condition, safe, valutavekslingsfasiliteter, aviskiosk og gratis trådløst internett. Room service og klesvask tilbys også, og de som kommer med bil, kan parkere i hotellets garasje.Rommene er innredet med tidløs eleganse og ultimat komfort, og er et perfekt sted for å hvile og slappe av etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle rom har eget bad, dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, strykejern/strykebrett og hårføner. Rommene har også selvstyrt air condition.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.En frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag serveres a la carte. Hotellet har til sammen to spennende restauranter som serverer en rekke lekre retter. Bishops Arms, en pub som serverer asiatisk-inspirerte retter og et utvalg øl og whiskey, finnes også på hotellet.

  Se mer
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Frakr1.793Per natt

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 126 anmeldelser fra reisendeBasert på 126 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne de viktigste underholdningsstedene 2. 0 kilometer unna. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 221 rom. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Elite Hotel Carolina Tower tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Alle soverommene på Elite Hotel Carolina Tower er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Elite Hotel Carolina Tower tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Malmen Stockholm
  Frakr1.619Per natt

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1692 anmeldelser fra reisendeBasert på 1692 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt til i Stockholm, i byens Södermalm-distrikt. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gamlebyen Gamla Stan. Sentralbanestasjonen ligger kun 1 km unna og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i nærheten, og tilbyr lett tilgang til sentrum av byen. Dette hotellet i skandinavisk stil tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene har et moderne design og oser karakter og sjarme. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette hotellet tilbyr gjestene et endeløst utvalg av glimrende fasiliteter. Gjestene kan nyte deilig mat i bistroen mens de nyter den fantastiske utsikten over torget Medborgarplatsen.

  Se mer
 • Grand Central By Scandic
  Frakr1.800Per natt

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2270 anmeldelser fra reisendeBasert på 2270 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. De 391 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Grand Central By Scandic ble bygget i 2011. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er velkomne på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Haymarket By Scandic
  Frakr1.947Per natt

  Haymarket By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Hötorget 13-15 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Det finnes totalt 401 gjesteværelser på stedet. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2016. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Haymarket By Scandic. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Best Western Capital Hotel
  Frakr773Per natt

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 283 anmeldelser fra reisendeBasert på 283 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 104 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2010. Best Western Capital Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Best Western Capital Hotel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er velkomne på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  71  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler