Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr529

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Scandic Continental
  Frakr1.718Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1977 anmeldelser fra reisendeBasert på 1977 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 263 soverom. Eiendommen ble bygget i 1962. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Continental. Scandic Continental har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Scandic Continental. Alle de overnattende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Scandic Continental tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Grand Central
  Frakr1.790Per natt

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2489 anmeldelser fra reisendeBasert på 2489 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Innen 300 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 391 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble konstruert i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Scandic Grand Central. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Alle som bor her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • ApartHotel Telefonplan
  Frakr716Per natt

  ApartHotel Telefonplanstars

  Stockholm city, Stockholm , Cedergrensvagen 16 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 28 anmeldelser fra reisendeBasert på 28 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 5. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen er innen 7. 0 kilometer fra løypene. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. De 91 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. ApartHotel Telefonplan kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr1.219Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slöjdgatan 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1714 anmeldelser fra reisendeBasert på 1714 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Generator Stockholm
  Frakr1.388Per natt

  Generator Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Torsgatan 10 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1198 anmeldelser fra reisendeBasert på 1198 anmeldelser fra reisende

  Kun 5 minutters gange fra sentralstasjonen, ligger dette moderne hotellet i det trendy nabolaget Torsgatan. Anerkjent for sin arkitektur, moderne kunst og alternative mote, er dette stedet perfekt for både forretnings- og fritidsreiser. Vasa-museet og slottet er kun en kort spasertur unna, mens besøkende også kan nyte de lokale delikatessene og forelske seg i byen ved å ta en båttur. Gjestene kan ta en spasertur og nyte kaffe i nordisk stil eller besøke en av de mange vintage-butikkene. Stedet har fleksible og romslige fellesområder, fylt med vakkert design, hvor gjestene kan møte nye venner, komplett med 24-timers resepsjon med daglig leder alltid til stede for å hjelpe. I tillegg har alle rommene eget bad og sengetøy for å garantere et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Downtown Camper By Scandic
  Frakr1.717Per natt

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1903 anmeldelser fra reisendeBasert på 1903 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Stedet teller totalt 494 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble konstruert i 1984. Downtown Camper By Scandic tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Downtown Camper By Scandic tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlig soverom på stedet. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Downtown Camper By Scandic tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 • Scandic Upplandsgatan
  Frakr1.226Per natt

  Scandic Upplandsgatanstars

  Stockholm city, Stockholm , Upplandsgatan 4 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 725 anmeldelser fra reisendeBasert på 725 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Overnattingsstedet består av 124 rom. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2015. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Alle som bor her kan benytte garasjen.

  Se mer
 • Scandic Anglais Stockholm
  Frakr1.699Per natt

  Scandic Anglais Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , humlegardsgatan 23, box 5178 102 44 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1478 anmeldelser fra reisendeBasert på 1478 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Totalt 211 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1966. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Scandic Anglais Stockholm er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Scandic Norra Bantorget
  Frakr1.399Per natt

  Scandic Norra Bantorgetstars

  Stockholm city, Stockholm , Wallingatan 15 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1247 anmeldelser fra reisendeBasert på 1247 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er plassert i et stort bygnings- og konferansesenter i det sentrale Stockholm. Det er plassert i Wallingatan, en sidegate til den berømte Drottninggatan. Det ligger i et rolig område, men er likevel nær alle severdigheter og opplevelser i Stockholm, slik at gjestene får mest ut av deres Stockholm-besøk. Stockholm slott er 20 minutter unna til fots, mens friluftsmuseet Skansen er 40 minutters gange fra hotellet. Det tar 10 minutter å nå offentlig transport. Dette byhotellet byr på rom av forskjellige størrelser, inkludert suiter, superior- og standardrom. Ministudioer med tekjøkken er også tilgjengelig, noe som er ideelt for lengre opphold. Alle rommene er dekorert i moderne stil, og har alle nødvendige bekvemmeligheter. Dette sikrer et behagelig opphold for gjestene.

  Se mer
 • Scandic Jarva Krog Stockholm
  Frakr1.560Per natt

  Scandic Jarva Krog Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Vallgatan 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 537 anmeldelser fra reisendeBasert på 537 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Hotellet ligger innen 1. 3 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Scandic Jarva Krog Stockholm består av totalt 204 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 1998. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Dette dyrevennlige overnattingsstedet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Det finnes parkeringsmuligheter på Scandic Jarva Krog Stockholm.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  59  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her