Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr475

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Elite Eden Park Hotel
  Frakr1.912Per natt

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sturegatan 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 848 anmeldelser fra reisendeBasert på 848 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har utsikt over Humlegården Park, kun 300 meter fra Stureplan. I nærområdet er det mange fasjonable shoppingsteder og trendy nattklubber. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger 450 meter unna, og det er buss og togstasjon om lag to kilometer fra hotellet. En kilometer fra hotellet finner du det kongelige slott, Stockholm Stadion, Gamla stan og operaen. Bromma lufthavn ligger 15 kilometer fra hotellet, Arlanda ligger 40 kilometer fra hotellet og Malmö ligger 60 kilometer unna.Dette moderne designhotellet ble pusset opp i 2011, og tilbyr til sammen 124 rom. Hotellet har som mål å gjøre et hvert opphold til en unik opplevelse. Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, air condition, safe, valutavekslingsfasiliteter, aviskiosk og gratis trådløst internett. Room service og klesvask tilbys også, og de som kommer med bil, kan parkere i hotellets garasje.Rommene er innredet med tidløs eleganse og ultimat komfort, og er et perfekt sted for å hvile og slappe av etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle rom har eget bad, dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, strykejern/strykebrett og hårføner. Rommene har også selvstyrt air condition.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.En frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag serveres a la carte. Hotellet har til sammen to spennende restauranter som serverer en rekke lekre retter. Bishops Arms, en pub som serverer asiatisk-inspirerte retter og et utvalg øl og whiskey, finnes også på hotellet.

  Se mer
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Frakr1.272Per natt

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Totalt 221 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Elite Hotel Carolina Tower. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 18 handicapvennlige rom. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Elite Hotel Carolina Tower er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.571Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1759 anmeldelser fra reisendeBasert på 1759 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. De 263 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 1962. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elite Palace Hotel
  Frakr1.396Per natt

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sankt eriksgatan 115 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1048 anmeldelser fra reisendeBasert på 1048 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

  Se mer
 • Haymarket By Scandic
  Frakr1.439Per natt

  Haymarket By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Hötorget 13-15 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Totalt antall rom er 401. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Haymarket By Scandic.

  Se mer
 • Best Western Capital Hotel
  Frakr735Per natt

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De 104 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 2010. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Best Western Capital Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Elite Hotel Marina Tower
  Frakr2.049Per natt

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1403 anmeldelser fra reisendeBasert på 1403 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i byden Saltsjöqvarn, i nærheten av Danvikstull og kommunen Nacka. Det ligger to kilometer fra Stockholm sentrum, og Bromma lufthavn er 25 kilometer unna.Dette hotellet ligger i en bygning fra 1890, og ble renovert i 2010. Hotellet har til sammen 187 rom fordelt på ni etasjer i hovedbygningen og sju etasjer i annekset. Gjester kan la seg forføre av den fantastiske utsikten over innseilingen til Stockholm, der byen møter skjærgården, Gjester kan også nyte utsikten over de grønne øyene Djurgården og Waldemarsudde i Stockholm sentrum. Dette hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingsfasiliteter. Hotellet har også en bar og en restaurant, og forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og hotellets internettilgang. Gjester kan også benytte seg av room service og klesvask, og det er 400 parkeringsplasser i hotellets garasje. Hotellet leier også ut sykler.Rommene er varme og innbydende, og fokuserer på komfort. Gjester kan både arbeide og hvile i de harmoniske rommene, som har materialer og farger som er nøye valgt ut for å gi en avslappende atmosfære. Alle rom har bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.Dette hotellet har et innendørs svømmebasseng, og gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio. Gjester kan også slappe av med en massasje eller spabehandling.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet, og spise lunsj og middag fra en a la carte-meny.

  Se mer
 • Grand Central By Scandic
  Frakr1.494Per natt

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2321 anmeldelser fra reisendeBasert på 2321 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Innen 300 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Grand Central By Scandic består av totalt 391 soverom. Grand Central By Scandic ble bygget i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Grand Central By Scandic. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Grand Central By Scandic har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Frakr1.119Per natt

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Katarinavagen 26 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 970 anmeldelser fra reisendeBasert på 970 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt i livlige Södermalm, hvor gjester finner en rekke shoppingsteder, restauranter og barer. Det ligger kun få minutter fra Gamla stan (500 meter), og t-banestasjonen Slussen er om lag 200 meter fra hotellet.Dette moderne byhotellet ble pusset opp i 2000, og er innredet med tre og varme farger for å skape en hyggelig atmosfære. Hotellet har til sammen 184 rom fordelt på sju etasjer, i tillegg til døgnåpen resepsjon, kafé, bar, restaurant med røykfritt område, takterrasse med snackbar og fire konferansesaler.Alle de innbydende og komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern/strykebrett og safe. Små dobbeltrom er rom med en enkeltseng og et L-formet sengeskap. Det er plass mellom sengene.Gjester kan benytte seg av badstuen, og betale for å bruke treningsstudioet.

  Se mer
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Frakr1.479Per natt

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm city, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 662 anmeldelser fra reisendeBasert på 662 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet ligger kun 100 meter fra Stureplan i Stockholm sentrum. Her har gjester en avslappende oase i en livlig del av Stockholm. Turistsenteret og de nærmeste stoppestedene for offentlig transport er i gangavstand.Hotellet har til sammen 151 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har en restaurant, en moderne loungebar og et diskotek. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets gratis trådløse internett og tre moderne møterom. Andre fasiliteter på hotellet er døgnåpen resepsjon, heis, room service og klesvask.Rommene har moderne og myke pastellfarger eller tradisjonelle møbler, og blå og hvit tapet med kinesisk stil. Alle rom har TV, minibar og trådløst internett. Rommene har også badekar, hårføner, telefon, radio, strykejern/strykebrett og sentralfyring. Alle rom er røykfrie.Gjester får rabattert pris på treningssenteret SATS, som ligger 400 meter unna. Hotellet har også sin egen badstue.Frokostbuffeten er inkludert i prisen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  77  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler