Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr378

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Malardrottningen
  Frakr705Per natt

  Malardrottningenstars

  Stockholm city, Stockholm , Riddarholmen - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1056 anmeldelser fra reisendeBasert på 1056 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 300 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 61. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2018. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Malardrottningen. Kjæledyr er ikke tillatt på Malardrottningen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Downtown Camper By Scandic
  Frakr1.744Per natt

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1903 anmeldelser fra reisendeBasert på 1903 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Stedet teller totalt 494 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble konstruert i 1984. Downtown Camper By Scandic tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Downtown Camper By Scandic tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlig soverom på stedet. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Downtown Camper By Scandic tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 • ApartHotel Telefonplan
  Frakr775Per natt

  ApartHotel Telefonplanstars

  Stockholm city, Stockholm , Cedergrensvagen 16 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 28 anmeldelser fra reisendeBasert på 28 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 5. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen er innen 7. 0 kilometer fra løypene. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. De 91 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. ApartHotel Telefonplan kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr2.188Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1977 anmeldelser fra reisendeBasert på 1977 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 263 soverom. Eiendommen ble bygget i 1962. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Continental. Scandic Continental har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Scandic Continental. Alle de overnattende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Scandic Continental tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Grand Central
  Frakr2.107Per natt

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2489 anmeldelser fra reisendeBasert på 2489 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Innen 300 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 391 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble konstruert i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Scandic Grand Central. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Alle som bor her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elite Hotel Marina Tower
  Frakr1.566Per natt

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1486 anmeldelser fra reisendeBasert på 1486 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i byden Saltsjöqvarn, i nærheten av Danvikstull og kommunen Nacka. Det ligger to kilometer fra Stockholm sentrum, og Bromma lufthavn er 25 kilometer unna.Dette hotellet ligger i en bygning fra 1890, og ble renovert i 2010. Hotellet har til sammen 187 rom fordelt på ni etasjer i hovedbygningen og sju etasjer i annekset. Gjester kan la seg forføre av den fantastiske utsikten over innseilingen til Stockholm, der byen møter skjærgården, Gjester kan også nyte utsikten over de grønne øyene Djurgården og Waldemarsudde i Stockholm sentrum. Dette hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingsfasiliteter. Hotellet har også en bar og en restaurant, og forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og hotellets internettilgang. Gjester kan også benytte seg av room service og klesvask, og det er 400 parkeringsplasser i hotellets garasje. Hotellet leier også ut sykler.Rommene er varme og innbydende, og fokuserer på komfort. Gjester kan både arbeide og hvile i de harmoniske rommene, som har materialer og farger som er nøye valgt ut for å gi en avslappende atmosfære. Alle rom har bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.Dette hotellet har et innendørs svømmebasseng, og gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio. Gjester kan også slappe av med en massasje eller spabehandling.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet, og spise lunsj og middag fra en a la carte-meny.

  Se mer
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Frakr1.557Per natt

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , Katarinavagen 26 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1042 anmeldelser fra reisendeBasert på 1042 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger sentralt i livlige Södermalm, hvor gjester finner en rekke shoppingsteder, restauranter og barer. Det ligger kun få minutter fra Gamla stan (500 meter), og t-banestasjonen Slussen er om lag 200 meter fra hotellet.Dette moderne byhotellet ble pusset opp i 2000, og er innredet med tre og varme farger for å skape en hyggelig atmosfære. Hotellet har til sammen 184 rom fordelt på sju etasjer, i tillegg til døgnåpen resepsjon, kafé, bar, restaurant med røykfritt område, takterrasse med snackbar og fire konferansesaler.Alle de innbydende og komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap, buksepresse, strykejern/strykebrett og safe. Små dobbeltrom er rom med en enkeltseng og et L-formet sengeskap. Det er plass mellom sengene.Gjester kan benytte seg av badstuen, og betale for å bruke treningsstudioet.

  Se mer
 • Scandic Kungens Kurva Stockholm
  Frakr1.532Per natt

  Scandic Kungens Kurva Stockholmstars

  Stockholm city, Stockholm , ergardsvagen 2 huddinge, stockholm 857 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 610 anmeldelser fra reisendeBasert på 610 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Stockholm, er et godt alternativ for familier. Det er offentlige transportforbindelser 10. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 9. 3 kilometer. De 257 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Scandic Kungens Kurva Stockholm ble totalrenovert i 2014. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Scandic Kungens Kurva Stockholm er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Fellesområdene påScandic Kungens Kurva Stockholm er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Scandic Kungens Kurva Stockholm. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Besøkende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på hotellet.

  Se mer
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Frakr1.441Per natt

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 177 anmeldelser fra reisendeBasert på 177 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Stockholm, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 2. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Totalt 221 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Elite Hotel Carolina Tower sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Elite Hotel Carolina Tower tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 18 handicapvennlig soverom. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr1.417Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slöjdgatan 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1714 anmeldelser fra reisendeBasert på 1714 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  75  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler