Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr400

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Hotell Dialog
  Frakr480Per natt

  Hotell Dialogstars

  Stockholm city, Stockholm , Dialoggatan 1 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Stockholm. Totalt 87 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hotell Dialog. Hotell Dialog ble komplett oppusset i 2014. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotell Dialog. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Freys
  Frakr1.098Per natt

  Freysstars

  Stockholm city, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1791 anmeldelser fra reisendeBasert på 1791 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Stockholm. Denne eiendommen tilbyr totalt 127 gjesteværelser. Freys ble komplett oppusset i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Freys ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kan benytte garasjen. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Rygerfjord Hotel And Hostel
  Frakr638Per natt

  Rygerfjord Hotel And Hostelstars

  Stockholm city, Stockholm , Kajplats, södermälarstrand 13 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 482 anmeldelser fra reisendeBasert på 482 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende botellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger 2. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 1. 0 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 46. 0 kilometer. Det finnes totalt 90 rom på stedet. Rygerfjord Hotel And Hostel ble komplett oppusset i 2017. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Rygerfjord Hotel And Hostel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Continental
  Frakr1.799Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1977 anmeldelser fra reisendeBasert på 1977 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 263 soverom. Eiendommen ble bygget i 1962. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Continental. Scandic Continental har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Scandic Continental. Alle de overnattende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Scandic Continental tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Grand Central
  Frakr1.438Per natt

  Scandic Grand Centralstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2489 anmeldelser fra reisendeBasert på 2489 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stockholm. Innen 300 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 391 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble konstruert i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Scandic Grand Central. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Alle som bor her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elite Hotel Marina Tower
  Frakr1.057Per natt

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1486 anmeldelser fra reisendeBasert på 1486 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i byden Saltsjöqvarn, i nærheten av Danvikstull og kommunen Nacka. Det ligger to kilometer fra Stockholm sentrum, og Bromma lufthavn er 25 kilometer unna.Dette hotellet ligger i en bygning fra 1890, og ble renovert i 2010. Hotellet har til sammen 187 rom fordelt på ni etasjer i hovedbygningen og sju etasjer i annekset. Gjester kan la seg forføre av den fantastiske utsikten over innseilingen til Stockholm, der byen møter skjærgården, Gjester kan også nyte utsikten over de grønne øyene Djurgården og Waldemarsudde i Stockholm sentrum. Dette hotellet passer ypperlig for forretningsreisende og ferierende, og har lobbyområde med døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingsfasiliteter. Hotellet har også en bar og en restaurant, og forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og hotellets internettilgang. Gjester kan også benytte seg av room service og klesvask, og det er 400 parkeringsplasser i hotellets garasje. Hotellet leier også ut sykler.Rommene er varme og innbydende, og fokuserer på komfort. Gjester kan både arbeide og hvile i de harmoniske rommene, som har materialer og farger som er nøye valgt ut for å gi en avslappende atmosfære. Alle rom har bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene har telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.Dette hotellet har et innendørs svømmebasseng, og gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio. Gjester kan også slappe av med en massasje eller spabehandling.Gjester kan velge sin frokost fra en buffet, og spise lunsj og middag fra en a la carte-meny.

  Se mer
 • Elite Eden Park Hotel
  Frakr1.781Per natt

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sturegatan 22 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 879 anmeldelser fra reisendeBasert på 879 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har utsikt over Humlegården Park, kun 300 meter fra Stureplan. I nærområdet er det mange fasjonable shoppingsteder og trendy nattklubber. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger 450 meter unna, og det er buss og togstasjon om lag to kilometer fra hotellet. En kilometer fra hotellet finner du det kongelige slott, Stockholm Stadion, Gamla stan og operaen. Bromma lufthavn ligger 15 kilometer fra hotellet, Arlanda ligger 40 kilometer fra hotellet og Malmö ligger 60 kilometer unna.Dette moderne designhotellet ble pusset opp i 2011, og tilbyr til sammen 124 rom. Hotellet har som mål å gjøre et hvert opphold til en unik opplevelse. Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, air condition, safe, valutavekslingsfasiliteter, aviskiosk og gratis trådløst internett. Room service og klesvask tilbys også, og de som kommer med bil, kan parkere i hotellets garasje.Rommene er innredet med tidløs eleganse og ultimat komfort, og er et perfekt sted for å hvile og slappe av etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle rom har eget bad, dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, strykejern/strykebrett og hårføner. Rommene har også selvstyrt air condition.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.En frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag serveres a la carte. Hotellet har til sammen to spennende restauranter som serverer en rekke lekre retter. Bishops Arms, en pub som serverer asiatisk-inspirerte retter og et utvalg øl og whiskey, finnes også på hotellet.

  Se mer
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Frakr1.380Per natt

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm city, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 177 anmeldelser fra reisendeBasert på 177 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Stockholm. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger 2. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 221 gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Elite Hotel Carolina Tower. Elite Hotel Carolina Tower tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 18 handicapvennlig soverom. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Alle de overnattende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Elite Hotel Carolina Tower kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr948Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slöjdgatan 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1714 anmeldelser fra reisendeBasert på 1714 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Downtown Camper By Scandic
  Frakr2.059Per natt

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1903 anmeldelser fra reisendeBasert på 1903 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Stedet teller totalt 494 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble konstruert i 1984. Downtown Camper By Scandic tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Downtown Camper By Scandic tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlig soverom på stedet. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Downtown Camper By Scandic tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  73  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler