Hoteller i Stockholm

Finn på kart
Hoteller i Stockholm

StockholmFra  kr492

Anbefalte hoteller Stockholm

 • Scandic Continental
  Frakr1.769Per natt

  Scandic Continentalstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 22 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1623 anmeldelser fra reisendeBasert på 1623 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Totalt 263 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1962. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Continental. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Scandic Continental. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Grand Central By Scandic
  Frakr1.774Per natt

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2208 anmeldelser fra reisendeBasert på 2208 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Stockholm. Grand Central By Scandic består av totalt 391 soverom. Grand Central By Scandic ble bygget i 2011. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Grand Central By Scandic tilbyr ikke babysenger. Fellesområdene påGrand Central By Scandic er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Elite Palace Hotel
  Frakr1.172Per natt

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sankt eriksgatan 115 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1003 anmeldelser fra reisendeBasert på 1003 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Nordvest-Stockholm, i den pittoreske bydelen Vasastan. Haga Park ligger like ved hotellet, og det er en kort spasertur til Odenplan og St. Eriksplan. Det er en rekke shoppingsteder og restauranter i nærområdet. Det er kun ti minutter til sentrum med t-bane (tre stopp) fra t-banestasjonen Sankt Eriksplan (200 meter unna). Flybussen stopper 50 meter fra hotellet, og bruker 30 minutter til flyplassen.Dette komfortable hotellet har til sammen 216 rom fordelt på elleve etasjer. Hotellet har heis, bar, pub og restaurant med røykfri avdeling. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellgarasjen.Alle de komfortable og hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar/kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio, og mot et tilleggsgebyr kan de benytte seg av hotellets badstue og solarium.

  Se mer
 • Hilton Stockholm Slussen
  Frakr1.741Per natt

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm city, Stockholm , Guldgränd 8 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Stockholm, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 289 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2013. Hilton Stockholm Slussen tilbyr trådløs internettforbindelse. Hilton Stockholm Slussen tilbyr døgnåpen resepsjon. Hilton Stockholm Slussen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne handicapvennlige eiendommen har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elite Hotel Adlon
  Frakr1.840Per natt

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm city, Stockholm , Vasagatan 42 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 881 anmeldelser fra reisendeBasert på 881 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Stockholm. Elite Hotel Adlon består av totalt 162 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Resepsjonen er døgnåpen. Elite Hotel Adlon tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Elite Hotel Adlon.

  Se mer
 • Haymarket By Scandic
  Frakr1.810Per natt

  Haymarket By Scandicstars

  Stockholm city, Stockholm , Hötorget 13-15 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Stockholm. Totalt 401 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Best Western Hotel Karlaplan
  Frakr1.068Per natt

  Best Western Hotel Karlaplanstars

  Stockholm city, Stockholm , Skeppargatan 82 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 444 anmeldelser fra reisendeBasert på 444 anmeldelser fra reisende

  Et koselig familieeid boutique-hotell plassert sentralt i Stockholm. Hotellet ble fullstendig renovert i 2014. De fleste rommene har splitter nye senger og møbler. Rommene har en koselig, varm atmosfære, og dekker fra enkeltrom og dobbeltrom, til høyt verdsatte superior-rom og familierom. Ideelt for forretninger eller glede. Med sin plassering i den rolige delen Östermalm i Stockholm, er hotellet i nærheten av populære Djurgården. Her finnes eksempelvis ABBA-museum, Vasa-museum, Skansen og Gröna Lund. Gjennom sommermånedene kan gjestene nyte bespisning, og sitte eller spille spill i den rolige gårdsplassen.

  Se mer
 • Elite Eden Park Hotel
  Frakr1.954Per natt

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm city, Stockholm , Sturegatan 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 830 anmeldelser fra reisendeBasert på 830 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har utsikt over Humlegården Park, kun 300 meter fra Stureplan. I nærområdet er det mange fasjonable shoppingsteder og trendy nattklubber. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger 450 meter unna, og det er buss og togstasjon om lag to kilometer fra hotellet. En kilometer fra hotellet finner du det kongelige slott, Stockholm Stadion, Gamla stan og operaen. Bromma lufthavn ligger 15 kilometer fra hotellet, Arlanda ligger 40 kilometer fra hotellet og Malmö ligger 60 kilometer unna.Dette moderne designhotellet ble pusset opp i 2011, og tilbyr til sammen 124 rom. Hotellet har som mål å gjøre et hvert opphold til en unik opplevelse. Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, air condition, safe, valutavekslingsfasiliteter, aviskiosk og gratis trådløst internett. Room service og klesvask tilbys også, og de som kommer med bil, kan parkere i hotellets garasje.Rommene er innredet med tidløs eleganse og ultimat komfort, og er et perfekt sted for å hvile og slappe av etter en lang dag med arbeid eller sightseeing. Alle rom har eget bad, dobbeltseng, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, strykejern/strykebrett og hårføner. Rommene har også selvstyrt air condition.Gjester kan benytte seg av hotellets badstue og treningsstudio.En frokostbuffet serveres hver morgen, mens lunsj og middag serveres a la carte. Hotellet har til sammen to spennende restauranter som serverer en rekke lekre retter. Bishops Arms, en pub som serverer asiatisk-inspirerte retter og et utvalg øl og whiskey, finnes også på hotellet.

  Se mer
 • Scandic Klara
  Frakr1.697Per natt

  Scandic Klarastars

  Stockholm city, Stockholm , Slöjdgatan 7 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1546 anmeldelser fra reisendeBasert på 1546 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger vakkert til i hjertet av Stockholm. Det er mange shoppingsteder i nærheten, og det er kun 500 meter til Stockholm sentralstasjon. T-banestasjonen Hötorget og T-Centralen ligger kun 100 meter unna, og det er taxiholdeplass foran hotellet.Dette hotellet ble renovert i 2000, og består av til sammen 292 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet er velkjent for sine flotte rom og gode service. Gjester kan benytte seg av den innbydende foajeen med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Hotellet har også en koselig kafé og en konferansesal. Klesvask tilbys også.Alle rom er lyse, med skandinaviske møbler og behagelige senger. Noen rom ligger i den eldste delen av hotellet, fra 1880-tallet, og har egne balkonger med utsikt over hjertet av byen.Hotellet har en gratis badstue.Hotellets egen restaurant, Oasen, er et svært populært lunsjsted, og serverer tradisjonelle svenske retter på ukedager.Hotellets adresse er Slöjdgatan 7 på Hötorget. Dersom du kommer med fly, anbefaler vi å ta Arlanda Express-toget til Stockholm sentralstasjon. Dersom du kommer med buss eller tog til Centralen/Cityterminalen, går du langs (Vasagatan) Mäster Samuelsgatan opp til Slöjdgatan, og så tar du til venstre. Hotellet ligger om lag 50 meter opp gaten på venstre side, like før Hötorget.

  Se mer
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Frakr1.622Per natt

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm city, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 636 anmeldelser fra reisendeBasert på 636 anmeldelser fra reisende

  Dette forretningshotellet ligger kun 100 meter fra Stureplan i Stockholm sentrum. Her har gjester en avslappende oase i en livlig del av Stockholm. Turistsenteret og de nærmeste stoppestedene for offentlig transport er i gangavstand.Hotellet har til sammen 151 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har en restaurant, en moderne loungebar og et diskotek. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets gratis trådløse internett og tre moderne møterom. Andre fasiliteter på hotellet er døgnåpen resepsjon, heis, room service og klesvask.Rommene har moderne og myke pastellfarger eller tradisjonelle møbler, og blå og hvit tapet med kinesisk stil. Alle rom har TV, minibar og trådløst internett. Rommene har også badekar, hårføner, telefon, radio, strykejern/strykebrett og sentralfyring. Alle rom er røykfrie.Gjester får rabattert pris på treningssenteret SATS, som ligger 400 meter unna. Hotellet har også sin egen badstue.Frokostbuffeten er inkludert i prisen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  70  Hoteller i Stockholm
Side  1  av  7
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stockholm is Sweden's largest and most important city. It is the capital of the country, and so the location of the seat of government, the parliament and the head of state's residence. Many of the city's most popular sites are to be found in the old town, which is 750 year old. Here you can see the Royal Palace, with an exhibition of the crown jewels; the Three Crowns Museum; the 13th-century cathedral; the Nobel Museum; the House of the Nobility; the German Church; and the Royal Coin Cabinet. Another interesting place to visit is the Riddarholmen. In the heart of Stockholm, this is where you can see the statue of the city's founder: Birger Jarls. If you enjoy open-air activities, you should visit Djurgården, which has some excellent green areas and lovely natural scenery. The city has some attractive wooded spaces, and Galärparken is a good choice, as one of the area's most beautiful parks. Stockholm is a world-class city, and a very beautiful one. Come and visit it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Stockholm

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler