Nærliggende hoteller i Victoria and Albert Museum

Finn på kart
Hoteller i Victoria and Albert Museum

Victoria and Albert MuseumFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Victoria and Albert Museum

 • The Gainsborough Hotel
  Frakr772Per natt

  The Gainsborough Hotelstars

  South Kensington, London , Queensberry place south kensington 7-11 - Kart
  0.4 km fra Victoria and Albert Museum
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette svært appellerende hotellet ligger fantastisk til i London, omringet av historiske teatre og museum og verdenskjente Harrods. Hotellet er bygget i en koselig landhusstil og er kjent for sitt utmerkede interiør, komfortable servicenivå og store grad av gjestfrihet. Her inviteres man inn i en foajé med døgnåpen resepsjon, og i tillegg finnes både en hotellsafe, heis, bar og internettområde. Vaskeri og room service er også tilgjengelig. De smakfulle og moderne rommene har en suite bad med dusj og hårføner, telefon, TV og internettforbindelse. Hver morgen serveres gjestene en deilig frokost.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.496Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  0.57 km fra Victoria and Albert Museum
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 24 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Adria Boutique sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Adria Boutique tilbyr døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling.

  Se mer
 • Citadines South Kensington London
  Frakr1.417Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  0.82 km fra Victoria and Albert Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1118 anmeldelser fra reisendeBasert på 1118 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • The Capital
  Frakr2.074Per natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Kart
  0.83 km fra Victoria and Albert Museum
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 882 anmeldelser fra reisendeBasert på 882 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Knightsbridge. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 3 kilometer fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Totalt antall soverom er 49. The Capital ble totalrenovert i 2006. Reisende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. The Capital ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. The Capital kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • San Domenico House
  Frakr3.149Per natt

  San Domenico Housestars

  Chelsea, London , Draycott place 29-31 - Kart
  0.87 km fra Victoria and Albert Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 187 anmeldelser fra reisendeBasert på 187 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Chelsea. Totalt antall soverom er 19. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn Kensington Forum
  Frakr1.175Per natt

  Holiday Inn Kensington Forumstars

  South Kensington, London , Cromwell road 97 - Kart
  0.94 km fra Victoria and Albert Museum
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4660 anmeldelser fra reisendeBasert på 4660 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet nær Londons hovedattraksjoner har utmerkede transportforbindelser. Hotellet ligger i et av Londons mest luksuriøse og vakre områder i South Kensington. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Natural History Museum og merkebutikkene på travle High Street Kensington. Gjestene kan bruke T-banen for å besøke severdigheter som Buckingham Palace og London Eye. Det finnes også enkel direktetilgang til noen av de viktigste knutepunktene, som Victoria, Kings Cross St. Pancras, Paddington og Heathrow.

  Se mer
 • Ashburn Court
  Frakr2.732Per natt

  Ashburn Courtstars

  Earls Court, London , 1-2 ashburn gardens - Kart
  1.01 km fra Victoria and Albert Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 47 anmeldelser fra reisendeBasert på 47 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Earls Court. Denne eiendommen tilbyr totalt 19 gjesteværelser. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Ashburn Court tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Avni Hotel Kensington
  Frakr726Per natt

  Avni Hotel Kensingtonstars

  Earls Court, London , Harrington gardens 40-44 - Kart
  1.09 km fra Victoria and Albert Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 113 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1188 anmeldelser fra reisendeBasert på 1188 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre utvalget av virkelig eksepsjonelle leiligheter ligger i hjertet av Londons eksklusive Royal Borough of Kensington and Chelsea. Byens naturvitenskapelige og naturhistoriske museum ligger innenfor gangavstand. West End-butikker og -teatre samt mange historiske og kulturelle severdigheter ligger innenfor rekkevidde. Fasilitetene på hotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon og trådløst Internett, hotellsafe, garderobe og heiser og et frokostrom. Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte hotellets vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Hotel 1 Lexham Gardens
  Frakr821Per natt

  Hotel 1 Lexham Gardensstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1 - Kart
  1.28 km fra Victoria and Albert Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 690 anmeldelser fra reisendeBasert på 690 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Kensington, og ligger perfekt til for å utforske London. Mange restauranter, barer og små kafeer er like ved, berømte attraksjoner som Royal Albert Hall, Buckingham Palace, Natural History Museum, teatrene i West End, eller fotballbanen til Chelsea FC, Stamford Bridge, er innen kort rekkevidde. Kensington High Street, Hyde Park, Knightsbridge og Harrods er innen gangavstand.

  Se mer
 • Seraphine London Kensington Gardens
  Frakr1.169Per natt

  Seraphine London Kensington Gardensstars

  Kensington, London , Kensington high street 9 - Kart
  1.28 km fra Victoria and Albert Museum
  3,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Kensington Gardens og kun 800 meter fra Royal Albert Hall, har dette hotellet en privilegert beliggenhet i nærheten av kunstgallerier og Natural History Museum. Dette stilige byhotellet tilbyr 21 komfortable, velutstyrte og trendy rom, og er det perfekte valget for enten en hyggelig ferie eller en kort forretningsreise. Alle rommene har gratis høyhastighets internett og gjestene kan slappe av i stuen eller hotellbaren. I tillegg tilbyr hotellet en koselig kafé og en restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene, og rom- og vaskeritjenester er også tilgjengelige. Alle rommene har dobbeltseng og flere fasiliteter inkluderer satellitt-TV og tilgang til internett.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  76  Hoteller i Victoria and Albert Museum
Side  1  av  8
 

Nærliggende hoteller i  Victoria and Albert Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler