Nærliggende hoteller i The London Eye

Finn på kart
Hoteller i The London Eye

The London EyeFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av The London Eye

 • Novotel London Blackfriars
  Frakr1.722Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
  0.53 km fra The London Eye
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2873 anmeldelser fra reisendeBasert på 2873 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Stedet teller totalt 182 innbydende gjesteværelser. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Novotel London Blackfriars. Novotel London Blackfriars tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Novotel London Blackfriars?Novotel London Blackfriars følger bærekraftige retningslinjer. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 London Waterloo
  Frakr1.612Per natt

  H10 London Waterloostars

  Waterloo London, London , 284-302 waterloo road 284-302 - Kart
  0.62 km fra The London Eye
  4,5/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3655 anmeldelser fra reisendeBasert på 3655 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Waterloo. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. H10 London Waterloo består av totalt 177 rom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. H10 London Waterloo tilbyr også babysenger ved forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Frakr350Per natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo London, London , Cosser street 41-42 - Kart
  0.72 km fra The London Eye
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Waterloo, og er eksklusivt utformet for voksne. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 4 gjesteværelser. Publove The Steam Engine tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Mercure London Bridge
  Frakr1.467Per natt

  Mercure London Bridgestars

  Waterloo London, London , Southwark street 71-79 - Kart
  0.92 km fra The London Eye
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2304 anmeldelser fra reisendeBasert på 2304 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i London, kun en kort kjøretur fra bysentrum. Hotellet har flotte omgivelser for å utforske området. Forbindelser til offentlige transportnettverk er tilgjengelig i nærheten. Dette herlige hotellet ønsker gjestene velkommen med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert designet, med forfriskende fargetoner og en avslappende atmosfære. Rommene kommer komplett med moderne bekvemmeligheter. Gjestene vil garantert bli fornøyde med den store bredden fasiliteter og tjenester dette hotellet har å tilby. Gjestene kan nyte en delikat buffetlignende bespisning for frokost, lunsj og middag.

  Se mer
 • Citadines Trafalgar Square London
  Frakr1.834Per natt

  Citadines Trafalgar Square Londonstars

  Trafalgar Square, London , Northumberland avenue 18/21 - Kart
  0.97 km fra The London Eye
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2675 anmeldelser fra reisendeBasert på 2675 anmeldelser fra reisende

  Med en flott beliggenhet i London, ligger dette sjarmerende leilighetshotellet noen få skritt fra Nelson's Column i Trafalgar Square og en kort spasertur fra Houses of Parliament, Big Ben og Westminster Abbey. Andre attraksjoner, inkludert Buckingham Palace, St.James's Park og National Portrait Gallery, som huser en av verdens største europeiske kunstsamlinger, ligger også i nærområdet. I nærheten er St.James's Park det perfekte sted for å ta en pause fra bylivet. De luftkondisjonerte, romslige og moderne leilighetene har alle nødvendige tjenester og fasiliteter for at gjestene skal føle seg som hjemme, som Wi-Fi og et fullt utstyrt kjøkken. Studioer er også tilgjengelige og tilbyr det ideelle innkvarteringsvalget for de som reiser alene.

  Se mer
 • ME London
  Frakr4.033Per natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Kart
  1.04 km fra The London Eye
  3,9/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3370 anmeldelser fra reisendeBasert på 3370 anmeldelser fra reisende

  Dette overdådige hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet rett på gaten Strand i hjertet av London. Temple tubestasjon er en femminutters spasertur unna, og stasjonene Covent Garden og Charing Cross er også i nærheten, noe som gir rask og enkel tilgang til alle deler av denne pulserende byen. De ikoniske landemerkene London Eye, Trafalgar Square og Piccadilly Circus er kun 15 minutter unna til fots. Hotellets luksuriøse rom kombinerer perfekt det tradisjonelle med det uventede, som gir et moderne look basert på konseptet med yin og yang. Gjester har en utrolig utsikt over byen fra den stilige takbaren og de kan spise kunstnerisk tilberedt italiensk mat i hovedrestauranten, eller saftige steker i steakhouse, som blir til en berøm Londonklubb etter 22.00. For reisende på en dekadent bypause eller viktig forretningsreise, er dette hotellet det perfekte alternativet.

  Se mer
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Frakr2.426Per natt
  1.05 km fra The London Eye
  4,2/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4914 anmeldelser fra reisendeBasert på 4914 anmeldelser fra reisende

  Dette tradisjonelle hotellet er lokalisert i hjertet av London. Det er godt betjent av offentlig transport fra undergrunnsstasjonen Charing Cross. Det er bare en kort distanse til Trafalgar Square og Covent Garden. Omgivelsene er fylt opp med restauranter og barer, samt utallige nattklubber. Bygningen ble bygget i 1864 i viktoriansk stil, og ble fullstendig renovert i år 2000. Hotellfasilitetene byr på en kafé, en koselig bar og en à la carte-restaurant med eget røykfritt område. Konferanserom er tilgjengelige for forretningsreisende. De raffinerte rommene har bad på rommet, alle er velutstyrte som standard. En frokostbuffet er tilgjengelig hver morgen. Ved lunsjtid og på kveldene serveres à la carte.

  Se mer
 • Ibis Styles London Southwark
  Frakr1.430Per natt

  Ibis Styles London Southwarkstars

  Southwark, London , 43-47 southwark bridge road - Kart
  1.18 km fra The London Eye
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2143 anmeldelser fra reisendeBasert på 2143 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Southwark. Overnattingsstedet består av 114 soverom. Overnattingsstedet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Frakr2.193Per natt
  1.29 km fra The London Eye
   

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Overnattingsstedet består av totalt 63 soverom. The Kings Wardrobe by BridgeStreet tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • London Bridge Níké Apartments
  Frakr1.489Per natt

  London Bridge Níké Apartmentsstars

  Waterloo London, London , 6 union street, london - Kart
  1.37 km fra The London Eye
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 281 anmeldelser fra reisendeBasert på 281 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Waterloo. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2. 9 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Totalt 20 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. London Bridge Níké Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  49  Hoteller i The London Eye
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  The London Eye

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her