Nærliggende hoteller i The London Eye

Finn på kart
Hoteller i The London Eye

The London EyeFra  kr371

Anbefalte hoteller i nærheten av The London Eye

 • ibis London Blackfriars
  Frakr1.873Per natt

  ibis London Blackfriarsstars

  Southwark, London , Blackfriars road 49 - Kart
  0.53 km fra The London Eye
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3940 anmeldelser fra reisendeBasert på 3940 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Southwark. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 6 kilometer. Hotellet består av totalt 297 rom. ibis London Blackfriars tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. De som velger å overnatte her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Frakr2.343Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
  0.53 km fra The London Eye
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2927 anmeldelser fra reisendeBasert på 2927 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Stedet teller totalt 182 innbydende gjesteværelser. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Novotel London Blackfriars. Novotel London Blackfriars tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Novotel London Blackfriars?Novotel London Blackfriars følger bærekraftige retningslinjer. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 London Waterloo
  Frakr1.808Per natt

  H10 London Waterloostars

  Waterloo London, London , 284-302 waterloo road 284-302 - Kart
  0.62 km fra The London Eye
  4,5/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3708 anmeldelser fra reisendeBasert på 3708 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Waterloo. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. H10 London Waterloo består av totalt 177 rom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. H10 London Waterloo tilbyr også babysenger ved forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Southwark
  Frakr1.612Per natt

  Holiday Inn Express London Southwarkstars

  Waterloo London, London , 103-109 southwark street 103-109 - Kart
  0.75 km fra The London Eye
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1214 anmeldelser fra reisendeBasert på 1214 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 136 innbydende soverom. Holiday Inn Express London Southwark gjennomgikk en renovasjon i 2013. Holiday Inn Express London Southwark tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Fellesområdene påHoliday Inn Express London Southwark er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Hilton London Bankside
  Frakr3.622Per natt

  Hilton London Banksidestars

  Waterloo London, London , Great suffolk street 2-8 - Kart
  0.79 km fra The London Eye
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2427 anmeldelser fra reisendeBasert på 2427 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Waterloo. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Totalt antall gjesteværelser er 292. Dette hotellet ble etablert i 2015. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Hilton London Bankside er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på Hilton London Bankside. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Hilton London Bankside. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i.

  Se mer
 • The Bridge Hotel
  Frakr886Per natt

  The Bridge Hotelstars

  Elephant and Castle, London , Borough road 30 - Kart
  0.85 km fra The London Eye
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 635 anmeldelser fra reisendeBasert på 635 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett overfor South Bank University og 800 meter fra t-banestoppene Lamberth North og Elephant and Castle. Det finnes en rekke barer rett ved Elephant and Castle stasjonen. Dette moderne byhotellet tilbyr 33 avkjølte, innbydende rom som er meget stilfullt innredet i en mote som kombinerer tradisjonell eleganse med moderne fasiliteter. Det er det perfekte stedet for konferanser, bryllup og borgerlige bryllup. Det familievennlige forretningshotellet tilbyr også lobby og restaurant. De komfortable rommene er utstyrt med TV, kjøleskap og hårføner. Ytterligere fasiliteter inkluderer te- og kaffefasiliteter, og WiFi. Gjestene vil også finne gratis frukt og vannkoker på rommet sitt. Tremannsrom består av en dobbeltseng og en enkeltseng. En kontinental frokost serveres hver morgen. T-banestasjonene Lamberth North og Elephant Castle er en kort spasertur unna.

  Se mer
 • Mercure London Bridge
  Frakr2.025Per natt

  Mercure London Bridgestars

  Waterloo London, London , Southwark street 71-79 - Kart
  0.92 km fra The London Eye
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2340 anmeldelser fra reisendeBasert på 2340 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i London, kun en kort kjøretur fra bysentrum. Hotellet har flotte omgivelser for å utforske området. Forbindelser til offentlige transportnettverk er tilgjengelig i nærheten. Dette herlige hotellet ønsker gjestene velkommen med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert designet, med forfriskende fargetoner og en avslappende atmosfære. Rommene kommer komplett med moderne bekvemmeligheter. Gjestene vil garantert bli fornøyde med den store bredden fasiliteter og tjenester dette hotellet har å tilby. Gjestene kan nyte en delikat buffetlignende bespisning for frokost, lunsj og middag.

  Se mer
 • Citadines Trafalgar Square London
  Frakr2.106Per natt

  Citadines Trafalgar Square Londonstars

  Trafalgar Square, London , Northumberland avenue 18/21 - Kart
  0.97 km fra The London Eye
  4,2/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2713 anmeldelser fra reisendeBasert på 2713 anmeldelser fra reisende

  Med en flott beliggenhet i London, ligger dette sjarmerende leilighetshotellet noen få skritt fra Nelson's Column i Trafalgar Square og en kort spasertur fra Houses of Parliament, Big Ben og Westminster Abbey. Andre attraksjoner, inkludert Buckingham Palace, St.James's Park og National Portrait Gallery, som huser en av verdens største europeiske kunstsamlinger, ligger også i nærområdet. I nærheten er St.James's Park det perfekte sted for å ta en pause fra bylivet. De luftkondisjonerte, romslige og moderne leilighetene har alle nødvendige tjenester og fasiliteter for at gjestene skal føle seg som hjemme, som Wi-Fi og et fullt utstyrt kjøkken. Studioer er også tilgjengelige og tilbyr det ideelle innkvarteringsvalget for de som reiser alene.

  Se mer
 • ME London
  Frakr3.630Per natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Kart
  1.04 km fra The London Eye
  3,9/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3479 anmeldelser fra reisendeBasert på 3479 anmeldelser fra reisende

  Dette overdådige hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet rett på gaten Strand i hjertet av London. Temple tubestasjon er en femminutters spasertur unna, og stasjonene Covent Garden og Charing Cross er også i nærheten, noe som gir rask og enkel tilgang til alle deler av denne pulserende byen. De ikoniske landemerkene London Eye, Trafalgar Square og Piccadilly Circus er kun 15 minutter unna til fots. Hotellets luksuriøse rom kombinerer perfekt det tradisjonelle med det uventede, som gir et moderne look basert på konseptet med yin og yang. Gjester har en utrolig utsikt over byen fra den stilige takbaren og de kan spise kunstnerisk tilberedt italiensk mat i hovedrestauranten, eller saftige steker i steakhouse, som blir til en berøm Londonklubb etter 22.00. For reisende på en dekadent bypause eller viktig forretningsreise, er dette hotellet det perfekte alternativet.

  Se mer
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Frakr2.815Per natt
  1.05 km fra The London Eye
  4,2/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5078 anmeldelser fra reisendeBasert på 5078 anmeldelser fra reisende

  Dette tradisjonelle hotellet er lokalisert i hjertet av London. Det er godt betjent av offentlig transport fra undergrunnsstasjonen Charing Cross. Det er bare en kort distanse til Trafalgar Square og Covent Garden. Omgivelsene er fylt opp med restauranter og barer, samt utallige nattklubber. Bygningen ble bygget i 1864 i viktoriansk stil, og ble fullstendig renovert i år 2000. Hotellfasilitetene byr på en kafé, en koselig bar og en à la carte-restaurant med eget røykfritt område. Konferanserom er tilgjengelige for forretningsreisende. De raffinerte rommene har bad på rommet, alle er velutstyrte som standard. En frokostbuffet er tilgjengelig hver morgen. Ved lunsjtid og på kveldene serveres à la carte.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  134  Hoteller i The London Eye
Side  1  av  14
 

Nærliggende hoteller i  The London Eye

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler