Nærliggende hoteller i Soho Shoppings and Bars

Finn på kart
Hoteller i Soho Shoppings and Bars

Soho Shoppings and BarsFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Soho Shoppings and Bars

 • INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE
  Frakr2.321Per natt

  INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUAREstars

  Soho, London , 1 leicester square - Kart
  0.48 km fra Soho Shoppings and Bars
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 131 anmeldelser fra reisendeBasert på 131 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Soho. Eiendommen består av totalt 95 soverom. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Thistle Piccadilly
  Frakr1.813Per natt

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Kart
  0.52 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,8/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1185 anmeldelser fra reisendeBasert på 1185 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Piccadilly Circus. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 6 kilometer. Thistle Piccadilly består av totalt 82 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1900, men ble totalrenovert i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Thistle Piccadilly tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sanctum Soho Hotel
  Frakr2.637Per natt

  Sanctum Soho Hotelstars

  Piccadilly Circus, London , Warwick street 20 - Kart
  0.56 km fra Soho Shoppings and Bars
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 791 anmeldelser fra reisendeBasert på 791 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Piccadilly Circus. Totalt 30 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Sanctum Soho Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Sanctum Soho Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende hotellet. Sanctum Soho Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  Frakr2.145Per natt

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square-området, London , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Kart
  0.6 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,8/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2638 anmeldelser fra reisendeBasert på 2638 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Russell Square. Beliggende innen 1. 3 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 23. 2 kilometer. Stedet teller totalt 138 innbydende rom. Thistle Holborn - The Kingsley ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 2000. Thistle Holborn - The Kingsley sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar
  Frakr1.552Per natt
  0.65 km fra Soho Shoppings and Bars
  4,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1864 anmeldelser fra reisendeBasert på 1864 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Piccadilly Circus. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 300 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 116 gjesteværelser på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Regency House
  Frakr1.563Per natt

  Regency Housestars

  Russell Square-området, London , 71 gower street - Kart
  0.79 km fra Soho Shoppings and Bars
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 415 anmeldelser fra reisendeBasert på 415 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Russell Square. Regency House består av totalt 16 soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Frakr2.426Per natt
  0.88 km fra Soho Shoppings and Bars
  4,2/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4914 anmeldelser fra reisendeBasert på 4914 anmeldelser fra reisende

  Dette tradisjonelle hotellet er lokalisert i hjertet av London. Det er godt betjent av offentlig transport fra undergrunnsstasjonen Charing Cross. Det er bare en kort distanse til Trafalgar Square og Covent Garden. Omgivelsene er fylt opp med restauranter og barer, samt utallige nattklubber. Bygningen ble bygget i 1864 i viktoriansk stil, og ble fullstendig renovert i år 2000. Hotellfasilitetene byr på en kafé, en koselig bar og en à la carte-restaurant med eget røykfritt område. Konferanserom er tilgjengelige for forretningsreisende. De raffinerte rommene har bad på rommet, alle er velutstyrte som standard. En frokostbuffet er tilgjengelig hver morgen. Ved lunsjtid og på kveldene serveres à la carte.

  Se mer
 • Hallam Hotel
  Frakr831Per natt

  Hallam Hotelstars

  Regents Park, London , 12 hallam street - Kart
  0.91 km fra Soho Shoppings and Bars
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Regent's Park. Med totalt 11 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel
  Frakr1.580Per natt
  0.92 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1277 anmeldelser fra reisendeBasert på 1277 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger tett på sentrum av London og har med det enkel adgang til alle byens attraksjoner. I nærheten finnes et bredt utvalg shopping- og underholdningssteder sammen med offentlige transportmuligheter. Hotellet byr sine gjester varmt velkommen og gjesterommene er alle vakkert, komfortabelt og moderne innredet. Hotellet byr i øvrig på en lang rekke fasiliteter og formidabel service.

  Se mer
 • ME London
  Frakr4.033Per natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Kart
  1.01 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,9/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3370 anmeldelser fra reisendeBasert på 3370 anmeldelser fra reisende

  Dette overdådige hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet rett på gaten Strand i hjertet av London. Temple tubestasjon er en femminutters spasertur unna, og stasjonene Covent Garden og Charing Cross er også i nærheten, noe som gir rask og enkel tilgang til alle deler av denne pulserende byen. De ikoniske landemerkene London Eye, Trafalgar Square og Piccadilly Circus er kun 15 minutter unna til fots. Hotellets luksuriøse rom kombinerer perfekt det tradisjonelle med det uventede, som gir et moderne look basert på konseptet med yin og yang. Gjester har en utrolig utsikt over byen fra den stilige takbaren og de kan spise kunstnerisk tilberedt italiensk mat i hovedrestauranten, eller saftige steker i steakhouse, som blir til en berøm Londonklubb etter 22.00. For reisende på en dekadent bypause eller viktig forretningsreise, er dette hotellet det perfekte alternativet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  72  Hoteller i Soho Shoppings and Bars
Side  1  av  8
 

Nærliggende hoteller i  Soho Shoppings and Bars

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her