Nærliggende hoteller i Soho Shoppings and Bars

Finn på kart
Hoteller i Soho Shoppings and Bars

Soho Shoppings and BarsFra  kr363

Anbefalte hoteller i nærheten av Soho Shoppings and Bars

 • St Giles London – A St Giles Hotel
  Frakr1.380Per natt
  0.3 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,6/5
  Kundeomtalerav 140 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7423 anmeldelser fra reisendeBasert på 7423 anmeldelser fra reisende

  Dette behagelige byhotellet har en flott beliggenhet i hjertet av West End i London. Hotellet har en ideell beliggenhet for reisende som vil utforske de spennende attraksjonene denne sjarmerende byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett tilgang til det kjente shoppingområdet Oxford Street, samt et utvalg av tradisjonelle og internasjonale restauranter. Hotellet er godt forbundet med andre områder i byen på grunn av sin nærhet til undergrunnsstasjonen Totttenham Court Road. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil og tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene er smakfullt innredet, og tilbyr komfort for gjestenes hygge. Rommene tilbyr det perfekte stedet for å slippe unna livet i byen. Hotellet tilbyr et av de største fritidssentrene i London med flotte fasiliteter.

  Se mer
 • The Bloomsbury Hotel
  Frakr3.243Per natt

  The Bloomsbury Hotelstars

  Oxford Street, London , Great russell street 16-22 - Kart
  0.34 km fra Soho Shoppings and Bars
  4,3/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4007 anmeldelser fra reisendeBasert på 4007 anmeldelser fra reisende

  Nær hjertet av London, i nærheten av det britiske museet og Tottenham Court Road T-banestasjon, tilbyr dette luksuriøse hotellet en sentral plassering i en storslått bygning oppført i stilen neo-georgiansk grad II. Besøkende kan nyte uteliv og teater i Covent Garden, handle nært Oxford Street og ta til seg de magiske severdighetene og lydene London kan by på fra en rekke museer, markeder og restauranter i verdensklasse. Rom og suiter er elegante og sofistikerte med plysjsenger, en suite marmorbad og moderne fasiliteter som iHome-dockingstasjon og komplementært Wi-Fi. Gjester vil fryde seg over tradisjonell britisk mat som walisisk lam og Gressingham-and i hotellets restaurant og etterpå kan man slappe av med en pint eller glass champagne i den vakre baren med trepanel. Uavhengig om du reiser til London for forretning eller fornøyelse, de som søker luksus og eksklusivitet finner det på dette hotellet.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Mercer Street
  Frakr2.821Per natt

  Radisson Blu Edwardian Mercer Streetstars

  Covent Garden, London , 20 mercer street, covent garden 20 - Kart
  0.37 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3753 anmeldelser fra reisendeBasert på 3753 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Covent Garden. Reisende vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 137 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2016. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Victory House London
  Frakr3.939Per natt

  Victory House Londonstars

  Piccadilly Circus, London , Leicester place 14 - Kart
  0.43 km fra Soho Shoppings and Bars
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 316 anmeldelser fra reisendeBasert på 316 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Piccadilly Circus. De 86 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Victory House London tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street
  Frakr2.658Per natt

  Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Streetstars

  Oxford Street, London , Bloomsbury street 9-13 - Kart
  0.43 km fra Soho Shoppings and Bars
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3466 anmeldelser fra reisendeBasert på 3466 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oxford Street. Reisende vil finne flyplassen innen 12. 3 kilometer. Overnattingsstedet består av 174 rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2016. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Fellesområdene påRadisson Blu Edwardian Bloomsbury Street er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street kan koste ekstra.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Kenilworth
  Frakr2.416Per natt

  Radisson Blu Edwardian Kenilworthstars

  Oxford Street, London , Great russell street 97 - Kart
  0.46 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3514 anmeldelser fra reisendeBasert på 3514 anmeldelser fra reisende

  I det sentrale London ligger dette moderne hotellet ypperlig plassert i kort avstand fra masser av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Undergrunnsstajonen Tottenham Court Road ligger like ved hotellet og dette sørger for at man enkelt kan ta seg rundt til byens mange attraksjoner og severdigheter. Hotellet har en flott arkitektur som passer perfekt til de kulturelle omgivelsene, klassisk elegante gjesteværelser og en bred vifte av fasiliteter. Blant annet inviteres gjestene til et bedre måltid på hotellets innbydende restaurant, mens de forretningsreisende setter pris på business- og konferansemulighetene som tilbys.

  Se mer
 • INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE
  Frakr2.892Per natt

  INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUAREstars

  Soho, London , 1 leicester square - Kart
  0.48 km fra Soho Shoppings and Bars
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 204 anmeldelser fra reisendeBasert på 204 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Soho. Eiendommen består av totalt 95 soverom. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • The Rathbone
  Frakr2.090Per natt

  The Rathbonestars

  Oxford Street, London , Rathbone street 30 - Kart
  0.49 km fra Soho Shoppings and Bars
  4,2/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1299 anmeldelser fra reisendeBasert på 1299 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i et av de mest populære områdene av London, ligger dette hotellet i gåavstand fra Oxford Street, Covent Garden og Soho. The British Museum og Madame Tussauds er også noen få minutter unna. Den nærmeste metrostoppet er Goodge Street og Tottenham Court Road - hver av dem 5 minutter unna. Butikker, restauranter og typiske London-barer finnes innen 500 meter fra hotellet. Heathrow flyplass er rundt 25 km unna. Spisealternativer er tilgjengelige i hotellets kafé og den luftkondisjonerte restauranten, som har eget område for ikke-røyk. Konferanserom er også tilgjengelige. Gjestene kan forsyne seg selv ved frokostbuffeten. Til lunsj og på kveldstid kan gjestene velge retter fra menyen.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr2.937Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  0.5 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1786 anmeldelser fra reisendeBasert på 1786 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Oxford Street. De 112 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 • Thistle Piccadilly
  Frakr2.733Per natt

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Kart
  0.52 km fra Soho Shoppings and Bars
  3,8/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1279 anmeldelser fra reisendeBasert på 1279 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Piccadilly Circus. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 6 kilometer. Thistle Piccadilly består av totalt 82 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1900, men ble totalrenovert i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Thistle Piccadilly tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  184  Hoteller i Soho Shoppings and Bars
Side  1  av  19
 

Nærliggende hoteller i  Soho Shoppings and Bars

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler