Nærliggende hoteller i Saint Paul's Cathedral

Finn på kart
Hoteller i Saint Paul's Cathedral

Saint Paul's CathedralFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Saint Paul's Cathedral

 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Frakr2.193Per natt
  0.2 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Overnattingsstedet består av totalt 63 soverom. The Kings Wardrobe by BridgeStreet tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • SACO The Cannon
  Frakr2.871Per natt

  SACO The Cannonstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , Cannon street 46 - Kart
  0.38 km fra Saint Paul's Cathedral
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 292 anmeldelser fra reisendeBasert på 292 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i St. Paul's Cathedral and The City. Totalt 76 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på SACO The Cannon.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Frakr2.014Per natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Kart
  0.39 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Vintry & Mercer tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne eiendommen er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 • Marlin Apartments Queen Street
  Frakr1.970Per natt
  0.43 km fra Saint Paul's Cathedral
  3,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 387 anmeldelser fra reisendeBasert på 387 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Totalt 96 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Ibis Styles London Southwark
  Frakr1.430Per natt

  Ibis Styles London Southwarkstars

  Southwark, London , 43-47 southwark bridge road - Kart
  0.91 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2143 anmeldelser fra reisendeBasert på 2143 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Southwark. Overnattingsstedet består av 114 soverom. Overnattingsstedet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Citadines Barbican Apartments
  Frakr1.506Per natt

  Citadines Barbican Apartmentsstars

  Barbican, London , Goswell road 7-21 - Kart
  0.92 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 179 anmeldelser fra reisendeBasert på 179 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet har en fantastisk sentral beliggenhet i hjertet av London og gir det ideelle utgangspunktet for dem som ønsker å besøke hovedstadens toppattraksjoner inkludert Barbican Centre, hjem til London Symphony Orchestra, og Royal Shakespeare Company Theatre. Fasiliteter som tilbys inkluderer en lobby med resepsjonsdisk, safe og heistilgang. I tillegg finnes en offentlig internetterminal, vaskeritjeneste og medisinsk hjelp. Det finnes parkeringsplasser og garasje for dem som ankommer med bil. De smakfullt innredete, moderne leilighetene har bad med hårføner og en fin romløsning med kjøkkenkrok og kjøleskap. Leilighetene har også eget soverom. Det finnes en deilig kontinental buffet som serveres hver morgen (ekstra kostnader kan påløpe).

  Se mer
 • Mercure London Bridge
  Frakr1.467Per natt

  Mercure London Bridgestars

  Waterloo London, London , Southwark street 71-79 - Kart
  0.93 km fra Saint Paul's Cathedral
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2304 anmeldelser fra reisendeBasert på 2304 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i London, kun en kort kjøretur fra bysentrum. Hotellet har flotte omgivelser for å utforske området. Forbindelser til offentlige transportnettverk er tilgjengelig i nærheten. Dette herlige hotellet ønsker gjestene velkommen med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert designet, med forfriskende fargetoner og en avslappende atmosfære. Rommene kommer komplett med moderne bekvemmeligheter. Gjestene vil garantert bli fornøyde med den store bredden fasiliteter og tjenester dette hotellet har å tilby. Gjestene kan nyte en delikat buffetlignende bespisning for frokost, lunsj og middag.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Frakr1.722Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
  1.05 km fra Saint Paul's Cathedral
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2873 anmeldelser fra reisendeBasert på 2873 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Stedet teller totalt 182 innbydende gjesteværelser. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Novotel London Blackfriars. Novotel London Blackfriars tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Novotel London Blackfriars?Novotel London Blackfriars følger bærekraftige retningslinjer. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • London Bridge Níké Apartments
  Frakr1.489Per natt

  London Bridge Níké Apartmentsstars

  Waterloo London, London , 6 union street, london - Kart
  1.21 km fra Saint Paul's Cathedral
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 281 anmeldelser fra reisendeBasert på 281 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Waterloo. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2. 9 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Totalt 20 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. London Bridge Níké Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Storm Apartments
  Frakr1.262Per natt

  Storm Apartmentsstars

  Tower Bridge, London , Check in: 6 union street - Kart
  1.23 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Tower Bridge. Det finnes totalt 20 soverom på Storm Apartments. Storm Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse. Storm Apartments tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  45  Hoteller i Saint Paul's Cathedral
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Saint Paul's Cathedral

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her