Nærliggende hoteller i Saint Paul's Cathedral

Finn på kart
Hoteller i Saint Paul's Cathedral

Saint Paul's CathedralFra  kr371

Anbefalte hoteller i nærheten av Saint Paul's Cathedral

 • Grange St Paul's
  Frakr3.459Per natt

  Grange St Paul'sstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , Godliman street 10 - Kart
  0.13 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4943 anmeldelser fra reisendeBasert på 4943 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i byens finansdistrikt, har dette 10-etasjes hotellet utsikt over den fantastiske, barokke St. Paul's Cathedral. Det ligger rett ved siden av Museum of London og 5 minutters gange fra børsen samt både det fasjonable South Bank-området og Tate Modern Gallery. Den nærmeste undergrunnsstasjonen finnes ved siden av katedralen og et utvalg av restauranter og shoppingfasiliteter ligger i området. Med sitt fantastiske glassatrium og 4 spisesteder vil hotellet umiddelbart imponere sine gjester. De kan ta en forfriskende dukkert i det fantastiske bassenget eller nyte en behandling i helseklubben, hvor personlige trenere og treningstimer venter. De yngre gjestene vil ha deres egen private lekeplass hvor de kan få brukt litt energi og ha det gøy. De voksne som ønsker å prøve nydelig gourmetgrillmat i japansk stil vil befinne seg på riktig sted.

  Se mer
 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Frakr1.928Per natt
  0.2 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Overnattingsstedet består av totalt 63 soverom. The Kings Wardrobe by BridgeStreet tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Frakr2.954Per natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Kart
  0.39 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Vintry & Mercer tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne eiendommen er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 • Marlin Apartments Queen Street
  Frakr2.032Per natt
  0.43 km fra Saint Paul's Cathedral
  3,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 397 anmeldelser fra reisendeBasert på 397 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Stedet teller totalt 96 innbydende rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Crowne Plaza London the City
  Frakr2.278Per natt
  0.47 km fra Saint Paul's Cathedral
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2798 anmeldelser fra reisendeBasert på 2798 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Overnattingsstedet består av totalt 203 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2010. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Native Bankside
  Frakr2.218Per natt

  Native Banksidestars

  Notting Hill, London , Bear gardens 1-2 - Kart
  0.73 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Notting Hill, og er perfekt for homofile. Totalt 75 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Native Bankside ble bygget i 2018. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Native Bankside tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Native Bankside ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Southwark
  Frakr1.612Per natt

  Holiday Inn Express London Southwarkstars

  Waterloo London, London , 103-109 southwark street 103-109 - Kart
  0.87 km fra Saint Paul's Cathedral
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1214 anmeldelser fra reisendeBasert på 1214 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 136 innbydende soverom. Holiday Inn Express London Southwark gjennomgikk en renovasjon i 2013. Holiday Inn Express London Southwark tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Fellesområdene påHoliday Inn Express London Southwark er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Ibis Styles London Southwark
  Frakr1.892Per natt

  Ibis Styles London Southwarkstars

  Southwark, London , 43-47 southwark bridge road - Kart
  0.91 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2176 anmeldelser fra reisendeBasert på 2176 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Southwark. Overnattingsstedet består av 114 soverom. Overnattingsstedet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Citadines Barbican Apartments
  Frakr1.790Per natt

  Citadines Barbican Apartmentsstars

  Barbican, London , Goswell road 7-21 - Kart
  0.92 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 214 anmeldelser fra reisendeBasert på 214 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet har en fantastisk sentral beliggenhet i hjertet av London og gir det ideelle utgangspunktet for dem som ønsker å besøke hovedstadens toppattraksjoner inkludert Barbican Centre, hjem til London Symphony Orchestra, og Royal Shakespeare Company Theatre. Fasiliteter som tilbys inkluderer en lobby med resepsjonsdisk, safe og heistilgang. I tillegg finnes en offentlig internetterminal, vaskeritjeneste og medisinsk hjelp. Det finnes parkeringsplasser og garasje for dem som ankommer med bil. De smakfullt innredete, moderne leilighetene har bad med hårføner og en fin romløsning med kjøkkenkrok og kjøleskap. Leilighetene har også eget soverom. Det finnes en deilig kontinental buffet som serveres hver morgen (ekstra kostnader kan påløpe).

  Se mer
 • Hilton London Bankside
  Frakr3.622Per natt

  Hilton London Banksidestars

  Waterloo London, London , Great suffolk street 2-8 - Kart
  0.92 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2427 anmeldelser fra reisendeBasert på 2427 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Waterloo. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Totalt antall gjesteværelser er 292. Dette hotellet ble etablert i 2015. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Hilton London Bankside er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på Hilton London Bankside. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Hilton London Bankside. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  103  Hoteller i Saint Paul's Cathedral
Side  1  av  11
 

Nærliggende hoteller i  Saint Paul's Cathedral

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler