Nærliggende hoteller i Saint Paul's Cathedral

Finn på kart
Hoteller i Saint Paul's Cathedral

Saint Paul's CathedralFra  kr362

Anbefalte hoteller i nærheten av Saint Paul's Cathedral

 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Frakr2.192Per natt
  0.2 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Overnattingsstedet består av totalt 63 soverom. The Kings Wardrobe by BridgeStreet tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Globeview Apartments
  Frakr3.850Per natt

  Globeview Apartmentsstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , E view, 10 high timber st london ec4v 3pn - Kart
  0.39 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Denne komfortable leiligheten er i St. Paul's Cathedral and The City. Med totalt 4 soverom er dette et utmerket sted å bo. Globeview Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Globeview Apartments opererer ikke med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på Globeview Apartments. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Frakr2.428Per natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Kart
  0.39 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Vintry & Mercer tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne eiendommen er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 • Marlin Apartments Queen Street
  Frakr1.822Per natt
  0.43 km fra Saint Paul's Cathedral
  3,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 418 anmeldelser fra reisendeBasert på 418 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Stedet teller totalt 96 innbydende rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Crowne Plaza London the City
  Frakr2.431Per natt
  0.47 km fra Saint Paul's Cathedral
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2830 anmeldelser fra reisendeBasert på 2830 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Totalt antall soverom er 203. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2010. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Crowne Plaza London the City. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Farringdon Apartments
  Frakr2.452Per natt

  Farringdon Apartmentsstars

  Barbican, London , 37 cock lane ec1a 9bw  - Kart
  0.52 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Barbican. Med totalt 6 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Farringdon Apartments tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. Noen av tjenestene til Farringdon Apartments kan koste ekstra.

  Se mer
 • Native Bankside
  Frakr2.547Per natt

  Native Banksidestars

  Notting Hill, London , Bear gardens 1-2 - Kart
  0.73 km fra Saint Paul's Cathedral
   

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Notting Hill, og er perfekt for homofile. Totalt 75 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Native Bankside ble bygget i 2018. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Native Bankside tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Native Bankside ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Southwark
  Frakr2.381Per natt

  Holiday Inn Express London Southwarkstars

  Waterloo London, London , 103-109 southwark street 103-109 - Kart
  0.87 km fra Saint Paul's Cathedral
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1238 anmeldelser fra reisendeBasert på 1238 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 136 innbydende soverom. Holiday Inn Express London Southwark gjennomgikk en renovasjon i 2013. Holiday Inn Express London Southwark tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Fellesområdene påHoliday Inn Express London Southwark er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Ibis Styles London Southwark
  Frakr2.362Per natt

  Ibis Styles London Southwarkstars

  Southwark, London , 43-47 southwark bridge road - Kart
  0.91 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2217 anmeldelser fra reisendeBasert på 2217 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Southwark. Overnattingsstedet består av 114 soverom. Overnattingsstedet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Citadines Barbican Apartments
  Frakr1.691Per natt

  Citadines Barbican Apartmentsstars

  Barbican, London , Goswell road 7-21 - Kart
  0.92 km fra Saint Paul's Cathedral
  4,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 254 anmeldelser fra reisendeBasert på 254 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet har en fantastisk sentral beliggenhet i hjertet av London og gir det ideelle utgangspunktet for dem som ønsker å besøke hovedstadens toppattraksjoner inkludert Barbican Centre, hjem til London Symphony Orchestra, og Royal Shakespeare Company Theatre. Fasiliteter som tilbys inkluderer en lobby med resepsjonsdisk, safe og heistilgang. I tillegg finnes en offentlig internetterminal, vaskeritjeneste og medisinsk hjelp. Det finnes parkeringsplasser og garasje for dem som ankommer med bil. De smakfullt innredete, moderne leilighetene har bad med hårføner og en fin romløsning med kjøkkenkrok og kjøleskap. Leilighetene har også eget soverom. Det finnes en deilig kontinental buffet som serveres hver morgen (ekstra kostnader kan påløpe).

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  116  Hoteller i Saint Paul's Cathedral
Side  1  av  12
 

Nærliggende hoteller i  Saint Paul's Cathedral

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler