Nærliggende hoteller i Oxford/ Bond Streets

Finn på kart
Hoteller i Oxford/ Bond Streets

Oxford/ Bond StreetsFra  kr362

Anbefalte hoteller i nærheten av Oxford/ Bond Streets

 • Radisson Blu Edwardian Berkshire
  Frakr2.125Per natt

  Radisson Blu Edwardian Berkshirestars

  Oxford Street, London , Oxford street 350 - Kart
  0.26 km fra Oxford/ Bond Streets
  4,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet har en sentral London-beliggenhet på velkjente Oxford Street. Herfra er det ikke langt til Bond Street eller mange av byens severdigheter og attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningsscener, ei heller kjente steder som Notting Hill, Park Lane, Piccadilly, West End, Kensington og Buckingham Palace. Hotellet er moderne med et sjarmerende design og gjesterommene fungerer som en fredfull oase, perfekt som avslutning på en lang dag. Gjester vil garantert sette pris på hotellets service og mange fasiliteter.

  Se mer
 • The Langham London
  Frakr4.447Per natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Kart
  0.33 km fra Oxford/ Bond Streets
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1232 anmeldelser fra reisendeBasert på 1232 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en av Londons bedre beliggenheter i Regent Street og ligger dermed tett på både Oxford Street og Bond Street. Plasseringen er ideell i forhold til å oppleve alle attraksjonene, shoppingstedene, restaurantene og underholdningsscenene som den engelske hovedstaden har å by på. Hotellet er svært sjarmerende med sin arkitektoniske stil og glir inn i omgivelsene på en raffinert måte. Rommene er alle luksuriøst innredet og fungerer som et stilleområde fra den livlige byen på utsiden. Med et hav av ulike fasiliteter imøtekommer hotellet krav og ønsker fra alle typer reisende.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr2.928Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  0.37 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1791 anmeldelser fra reisendeBasert på 1791 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Oxford Street. De 112 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 • Holiday Inn Oxford Circus
  Frakr2.088Per natt

  Holiday Inn Oxford Circusstars

  Oxford Street, London , Welbeck street 57-59 - Kart
  0.39 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1354 anmeldelser fra reisendeBasert på 1354 anmeldelser fra reisende

  Dette fasjonable hotellet ligger sentralt i London, og kun 150 meter fra Oxford Street. Piccadilly Circus, som ligger kun én kilometer fra hotellet, kan også nås til fots. Undergrunnsstasjonen Bond Street er kun et steinkast unna, og London City lufthavn er bare ti kilometer unna.Dette hotellet ble bygget i 1910 og renovert i 2000, og har til sammen 164 rom fordelt på sju etasjer. Av disse er åtte enkeltrom, 154 dobbeltrom og to suiter. Hotellet har også en hyggelig lobby med heis, døgnåpen resepsjon med safe og valutavekslingskontor. Det er også en konferansesal, internetterminal, bar og a la carte-restaurant med eget røykfritt område og barnestoler på hotellet. Room service er også tilgjengelig.De koselige rommene har eget bad, hårføner, telefon, satelitt-/kabel-TV, radio, safe og internettilgang. Rommene har også sentralfyring.Hotellet har et treningsstudio.Frokost-, lunsj- og middagsbuffet serveres hver dag. Lunsj og middag kan velges a la carte, eller fra dagens meny. Det finnes alternativer for allergikere og vegetarianere.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Frakr3.369Per natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Kart
  0.5 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4343 anmeldelser fra reisendeBasert på 4343 anmeldelser fra reisende

  Hotellet befinner seg i hjerte av Londons West End, og gjester må kun krysse Bond Street for å komme til Marylebone Village, det perfekte stedet til å utforske en variert blanding av eksklusive butikker, underlige spesialister og butikker. Denne overnattingsmuligheten befinner seg i nærheten av Madame Tussaud's, London Zoo og Wallace Collection, og kan nå tilby 257 soverom og suiter etter en omfangsrik renovering. Hotellfasiliteter inkluderer møterom av ypperste kvalitet, en progressiv restaurant og en omfattende helse- og fritidsklubb. Det er den optimale bybasen. Soverommene består av en suite-bad og alle kommer godt utstyrt ved standard. Et innendørs svømmebasseng med badestamp er også tilgjengelig. Gjester kan slappe av i sauna eller damprom. Et treningsstudio finnes også. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen. Ved lunsj og middag kan man velge mat fra en meny med tilbudssett.

  Se mer
 • Grange Langham Court
  Frakr2.003Per natt

  Grange Langham Courtstars

  Oxford Street, London , Langham street 31-35 - Kart
  0.53 km fra Oxford/ Bond Streets
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 695 anmeldelser fra reisendeBasert på 695 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oxford Street. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet består av 56 gjesteværelser. Grange Langham Court ble totalrenovert i 2012. Kjæledyr er ikke tillatt på Grange Langham Court.

  Se mer
 • Astor Court Hotel
  Frakr1.577Per natt

  Astor Court Hotelstars

  Oxford Street, London , Hallam street 20 - Kart
  0.55 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 815 anmeldelser fra reisendeBasert på 815 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i et komfortabelt, trygt område i hjertet av Londons West End. Hotellet ligger i en historisk, tidligere Gentlemen's Club, som ble omdannet på tidlig 1900-tallet. De 45 smakfullt innredete rommene og seks familieleilighetene tilbyr den perfekte balansen mellom moderne komfort og viktoriansk arkitektur. De unike fasilitetene i denne bygningen gir hvert rom sin egne kjennetegn. Det er ideelt beliggende for shopping i Oxford Street, og i nærheten av teatre og restauranter, klubber, puber og kinoer. Hotellet ligger et par minutters gange fra Oxford Circus, Regent Street, Hyde Park og Londons West End. Hotellet tilbyr komfortabel, rimelig innkvartering og ligger i et av de mest prestisjefylte områdene i sentrale London. I tillegg er parkering tilgjengelig utenfor hotellområdet.

  Se mer
 • The Montcalm London Marble Arch
  Frakr3.095Per natt

  The Montcalm London Marble Archstars

  Marylebone, London , 02 wallenberg place, marylebone - Kart
  0.57 km fra Oxford/ Bond Streets
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2797 anmeldelser fra reisendeBasert på 2797 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Marylebone. Det finnes totalt 138 rom på The Montcalm London Marble Arch. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på The Montcalm London Marble Arch. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påThe Montcalm London Marble Arch er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på The Montcalm London Marble Arch. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. The Montcalm London Marble Arch er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. The Montcalm London Marble Arch kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sanctum Soho Hotel
  Frakr4.635Per natt

  Sanctum Soho Hotelstars

  Piccadilly Circus, London , Warwick street 20 - Kart
  0.57 km fra Oxford/ Bond Streets
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 823 anmeldelser fra reisendeBasert på 823 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Piccadilly Circus. Totalt 30 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Sanctum Soho Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Sanctum Soho Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende hotellet. Sanctum Soho Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cleveland Residences Apartments
  Frakr2.844Per natt

  Cleveland Residences Apartmentsstars

  Oxford Street, London , Cleveland street london w1t 4hy - Kart
  0.71 km fra Oxford/ Bond Streets
   

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Oxford Street. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 14 soverom. Cleveland Residences Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  224  Hoteller i Oxford/ Bond Streets
Side  1  av  23
 

Nærliggende hoteller i  Oxford/ Bond Streets

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler