Nærliggende hoteller i Oxford/ Bond Streets

Finn på kart
Hoteller i Oxford/ Bond Streets

Oxford/ Bond StreetsFra  kr371

Anbefalte hoteller i nærheten av Oxford/ Bond Streets

 • Radisson Blu Edwardian Berkshire
  Frakr2.769Per natt

  Radisson Blu Edwardian Berkshirestars

  Oxford Street, London , Oxford street 350 - Kart
  0.26 km fra Oxford/ Bond Streets
  4,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet har en sentral London-beliggenhet på velkjente Oxford Street. Herfra er det ikke langt til Bond Street eller mange av byens severdigheter og attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningsscener, ei heller kjente steder som Notting Hill, Park Lane, Piccadilly, West End, Kensington og Buckingham Palace. Hotellet er moderne med et sjarmerende design og gjesterommene fungerer som en fredfull oase, perfekt som avslutning på en lang dag. Gjester vil garantert sette pris på hotellets service og mange fasiliteter.

  Se mer
 • The Langham London
  Frakr4.240Per natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Kart
  0.33 km fra Oxford/ Bond Streets
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1144 anmeldelser fra reisendeBasert på 1144 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en av Londons bedre beliggenheter i Regent Street og ligger dermed tett på både Oxford Street og Bond Street. Plasseringen er ideell i forhold til å oppleve alle attraksjonene, shoppingstedene, restaurantene og underholdningsscenene som den engelske hovedstaden har å by på. Hotellet er svært sjarmerende med sin arkitektoniske stil og glir inn i omgivelsene på en raffinert måte. Rommene er alle luksuriøst innredet og fungerer som et stilleområde fra den livlige byen på utsiden. Med et hav av ulike fasiliteter imøtekommer hotellet krav og ønsker fra alle typer reisende.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr2.623Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  0.37 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1766 anmeldelser fra reisendeBasert på 1766 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Oxford Street. De 112 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 • Holiday Inn Oxford Circus
  Frakr1.862Per natt

  Holiday Inn Oxford Circusstars

  Oxford Street, London , Welbeck street 57-59 - Kart
  0.39 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1332 anmeldelser fra reisendeBasert på 1332 anmeldelser fra reisende

  Dette fasjonable hotellet ligger sentralt i London, og kun 150 meter fra Oxford Street. Piccadilly Circus, som ligger kun én kilometer fra hotellet, kan også nås til fots. Undergrunnsstasjonen Bond Street er kun et steinkast unna, og London City lufthavn er bare ti kilometer unna.Dette hotellet ble bygget i 1910 og renovert i 2000, og har til sammen 164 rom fordelt på sju etasjer. Av disse er åtte enkeltrom, 154 dobbeltrom og to suiter. Hotellet har også en hyggelig lobby med heis, døgnåpen resepsjon med safe og valutavekslingskontor. Det er også en konferansesal, internetterminal, bar og a la carte-restaurant med eget røykfritt område og barnestoler på hotellet. Room service er også tilgjengelig.De koselige rommene har eget bad, hårføner, telefon, satelitt-/kabel-TV, radio, safe og internettilgang. Rommene har også sentralfyring.Hotellet har et treningsstudio.Frokost-, lunsj- og middagsbuffet serveres hver dag. Lunsj og middag kan velges a la carte, eller fra dagens meny. Det finnes alternativer for allergikere og vegetarianere.

  Se mer
 • The Mandeville
  Frakr3.021Per natt

  The Mandevillestars

  Oxford Street, London , Mandeville place 8-14 - Kart
  0.47 km fra Oxford/ Bond Streets
  4,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2357 anmeldelser fra reisendeBasert på 2357 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en ypperlig beliggenhet for deg som vil utforske London og de mange severdighetene. Hotellet ligger på Mandeville Place, kun få minutter fra Bond Street og distriktet Marylebone. I nærheten finner du Wigmore Hall, Wallace Collection og Hyde Park. Soho, Mayfair og Marble Arch er også kun få minutters gange unna, det samme er shoppingsteder (800 meter) og restauranter og barer (500 meter). Ved å benytte seg av offentlig transport (50 meter unna), kan gjester komme seg til raskt og enkelt til British Museum og shoppinggaten Knightsbrudge.Dette hotellet er bygget mot slutten av 1800-tallet og renovert i 2005, og har 42 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 19 enkeltrom, fire juniorsuiter og sju suiter. Det er en rekke fasiliteter tilgjengelig for gjester, som en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, garderobe og heis. Hotellet har også en bar, en restaurant, konferansefasiliteter, internettilgang og room service og klesvask døgnet rundt. Røyking er ikke tillatt i rommene, restaurantene eller fellesområdene.De raffinerte rommene har marmorbelagt bad med hårføner og trykkdusj. Alle rom har air condition, interaktiv LCD-TV, trådløst internett, safe og to telefonlinjer. I tillegg har rommene safe, minibar og kjøleskap.Hotellet serverer frokostbuffet om morgenen. Middagsretter kan velges fra menyen.Undergrunnsstasjonen Bond Street er fem minutter unna. Gå til Paddington Station eller Marylebone Station for å ta Heathrow Express.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Frakr3.021Per natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Kart
  0.5 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4229 anmeldelser fra reisendeBasert på 4229 anmeldelser fra reisende

  Hotellet befinner seg i hjerte av Londons West End, og gjester må kun krysse Bond Street for å komme til Marylebone Village, det perfekte stedet til å utforske en variert blanding av eksklusive butikker, underlige spesialister og butikker. Denne overnattingsmuligheten befinner seg i nærheten av Madame Tussaud's, London Zoo og Wallace Collection, og kan nå tilby 257 soverom og suiter etter en omfangsrik renovering. Hotellfasiliteter inkluderer møterom av ypperste kvalitet, en progressiv restaurant og en omfattende helse- og fritidsklubb. Det er den optimale bybasen. Soverommene består av en suite-bad og alle kommer godt utstyrt ved standard. Et innendørs svømmebasseng med badestamp er også tilgjengelig. Gjester kan slappe av i sauna eller damprom. Et treningsstudio finnes også. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen. Ved lunsj og middag kan man velge mat fra en meny med tilbudssett.

  Se mer
 • Grange Langham Court
  Frakr2.216Per natt

  Grange Langham Courtstars

  Oxford Street, London , Langham street 31-35 - Kart
  0.53 km fra Oxford/ Bond Streets
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 681 anmeldelser fra reisendeBasert på 681 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Oxford Street. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet består av 56 gjesteværelser. Grange Langham Court ble totalrenovert i 2012. Kjæledyr er ikke tillatt på Grange Langham Court.

  Se mer
 • Astor Court Hotel
  Frakr1.524Per natt

  Astor Court Hotelstars

  Oxford Street, London , Hallam street 20 - Kart
  0.55 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 796 anmeldelser fra reisendeBasert på 796 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i et komfortabelt, trygt område i hjertet av Londons West End. Hotellet ligger i en historisk, tidligere Gentlemen's Club, som ble omdannet på tidlig 1900-tallet. De 45 smakfullt innredete rommene og seks familieleilighetene tilbyr den perfekte balansen mellom moderne komfort og viktoriansk arkitektur. De unike fasilitetene i denne bygningen gir hvert rom sin egne kjennetegn. Det er ideelt beliggende for shopping i Oxford Street, og i nærheten av teatre og restauranter, klubber, puber og kinoer. Hotellet ligger et par minutters gange fra Oxford Circus, Regent Street, Hyde Park og Londons West End. Hotellet tilbyr komfortabel, rimelig innkvartering og ligger i et av de mest prestisjefylte områdene i sentrale London. I tillegg er parkering tilgjengelig utenfor hotellområdet.

  Se mer
 • Sanctum Soho Hotel
  Frakr3.308Per natt

  Sanctum Soho Hotelstars

  Piccadilly Circus, London , Warwick street 20 - Kart
  0.57 km fra Oxford/ Bond Streets
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 802 anmeldelser fra reisendeBasert på 802 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Piccadilly Circus. Totalt 30 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Sanctum Soho Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Sanctum Soho Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende hotellet. Sanctum Soho Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The May Fair
  Frakr3.143Per natt

  The May Fairstars

  Green Park, London , Stratton street - Kart
  0.74 km fra Oxford/ Bond Streets
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5394 anmeldelser fra reisendeBasert på 5394 anmeldelser fra reisende

  Dette nydelige hotellet ligger i hjertet av London i det eksklusive Mayfair-distriktet. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra de prestisjefylte shoppingstedene i Bond Street og Knightsbridge. Dette sjarmerende hotellet ligger i kort avstand fra mange av Londons viktigste attraksjoner, inkludert Buckingham Palace. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. De elegant innredete gjesterommene tilbyr en fredelig atmosfære hvor man kan slappe helt av og roe ned på slutten av dagen. Gjester kan nyte utsøkte måltider i restauranten. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av flotte fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  204  Hoteller i Oxford/ Bond Streets
Side  1  av  21
 

Nærliggende hoteller i  Oxford/ Bond Streets

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler