Nærliggende hoteller i Natural History Museum

Finn på kart
Hoteller i Natural History Museum

Natural History MuseumFra  kr371

Anbefalte hoteller i nærheten av Natural History Museum

 • The Queens Gate Hotel
  Frakr2.933Per natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Kart
  0.4 km fra Natural History Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1186 anmeldelser fra reisendeBasert på 1186 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fabelaktig beliggenhet i sentrum av London ved Royal Borough of Kensington og Chelsea. Herfra befinner man seg i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner som Royal Albert Hall, Hyde Park, National History Museum, Science Museum og verdenskjent shopping i Knightsbridge og High Street Kensington. Hotellfasaden stammer fra det 19. århundret, en vakker kontrast til det moderne interiøret. Rommene er svært elegant designet og sørger for, sammen med de øvrige hotellfasilitetene, å imøtekomme ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 • The Exhibitionist
  Frakr1.957Per natt

  The Exhibitioniststars

  South Kensington, London , Queensberry place, south kensington 8-10 - Kart
  0.45 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 683 anmeldelser fra reisendeBasert på 683 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i South Kensington. Totalt antall rom er 37. The Exhibitionist ble bygget i 1800 og har blitt totalrenovert i 2014. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. The Exhibitionist tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. The Exhibitionist ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Queensgate 130
  Frakr4.116Per natt

  Queensgate 130stars

  South Kensington, London , Queen’s gate 130 - Kart
  0.5 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 238 anmeldelser fra reisendeBasert på 238 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse leilighetshotellet ligger i South Kensington. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Totalt 50 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Queensgate 130 er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Grange Strathmore
  Frakr2.015Per natt

  Grange Strathmorestars

  South Kensington, London , 41 queens gate garden - Kart
  0.56 km fra Natural History Museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 865 anmeldelser fra reisendeBasert på 865 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i South Kensington. Eiendommen består av totalt 77 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2013. Grange Strathmore tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.990Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  0.62 km fra Natural History Museum
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 272 anmeldelser fra reisendeBasert på 272 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Totalt 24 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Adria Boutique. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Adria Boutique forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Adria Boutique. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet.

  Se mer
 • Manson Place
  Frakr3.028Per natt

  Manson Placestars

  South Kensington, London , Flat 6 manson place 9-11 - Kart
  0.62 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 121 anmeldelser fra reisendeBasert på 121 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet er i South Kensington. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 14 rom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Vanderbilt
  Frakr2.108Per natt

  Radisson Blu Edwardian Vanderbiltstars

  South Kensington, London , Cromwell road 68-86 - Kart
  0.63 km fra Natural History Museum
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4519 anmeldelser fra reisendeBasert på 4519 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet har en fantastisk, sentral plassering i Kensington - en av Londons roligere mer velstående bydeler. Undergrunnsstasjonen Gloucester Road er bare et steinkast unna. Kensington High Street og Kensington Palace nås enkelt til fots. Turister når byens mest ikoniske severdigheter med bare en kort undergrunnsreise.Hotellet er plassert i et imponerende georgisk herskapshus. Likevel har rommene moderne komfortløsninger som reisende forventer, inkludert eget marmorbad, te- og kaffefasiliteter samt gratis Wi-Fi. Stedets restaurant og bar tilbyr delikat britisk komfort og lokalt inspirerte desserter, samt utsøkte cocktailer. Gjestene kan også hygge seg med gratis aviser i lobbyen, egen spabehandling og tilgang til døgnåpent treningsrom. Alt dette i løpet av en pulserende forretnings- eller fornøyelsesreise til London.

  Se mer
 • Citadines South Kensington London
  Frakr1.766Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  0.66 km fra Natural History Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1130 anmeldelser fra reisendeBasert på 1130 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Hotel London Kensington managed by Meliá
  Frakr2.683Per natt
  0.68 km fra Natural History Museum
  3,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1381 anmeldelser fra reisendeBasert på 1381 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en hovedplassering i London. Det er plassert i hjertet av Kensington og Chelsea, en av Londons kjente avenyer prydet med trær. Undergrunnsstasjonen Gloucester Road er innen få minutters gåavstand. Hotellet ligger nær Londons finans- og forretningssenter. Det er omgitt av noen av Londons finere barer og kafeer. Hotellet ligger en kort gåtur fra byens kongelige parker. Hotellet kombinerer en utmerket plassering med eksemplariske fasiliteter og oppriktig gjestfrihet. Gjesterommene har et klassisk design, som oser eleganse og sofistikasjon. Hotellet tilbyr en rekke eksemplariske fasiliteter og tjenester. Dette sikrer en førsteklasses opplevelse som garantert vil imponere.

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Frakr2.938Per natt
  0.7 km fra Natural History Museum
   

  Dette fantastiske leilighetshotellet ligger i South Kensington. Eiendommen rommer 16 koselige soverom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  215  Hoteller i Natural History Museum
Side  1  av  22
 

Nærliggende hoteller i  Natural History Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler