Nærliggende hoteller i Natural History Museum

Finn på kart
Hoteller i Natural History Museum

Natural History MuseumFra  kr362

Anbefalte hoteller i nærheten av Natural History Museum

 • The Queens Gate Hotel
  Frakr2.882Per natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Kart
  0.4 km fra Natural History Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1212 anmeldelser fra reisendeBasert på 1212 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fabelaktig beliggenhet i sentrum av London ved Royal Borough of Kensington og Chelsea. Herfra befinner man seg i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner som Royal Albert Hall, Hyde Park, National History Museum, Science Museum og verdenskjent shopping i Knightsbridge og High Street Kensington. Hotellfasaden stammer fra det 19. århundret, en vakker kontrast til det moderne interiøret. Rommene er svært elegant designet og sørger for, sammen med de øvrige hotellfasilitetene, å imøtekomme ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 • The Pelham Hotel
  Frakr3.606Per natt

  The Pelham Hotelstars

  South Kensington, London , Cromwell pl, kensington 15 - Kart
  0.43 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1016 anmeldelser fra reisendeBasert på 1016 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i South Kensington. De 52 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. The Pelham Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Kunder vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Gore
  Frakr4.029Per natt

  The Gorestars

  Kensington, London , 190 queen's gate 190 - Kart
  0.44 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1762 anmeldelser fra reisendeBasert på 1762 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Kensington. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Kunder vil finne flyplassen innen 50 meter. Overnattingsstedet består av totalt 50 koselige soverom. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1874, men ble totalrenovert i 2006. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. The Gore ønsker ikke kjæledyr velkommen. The Gore tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Franklin
  Frakr4.356Per natt

  The Franklinstars

  Knightsbridge, London , Egerton gardens 24 - Kart
  0.45 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 130 anmeldelser fra reisendeBasert på 130 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Knightsbridge. Stedet teller totalt 35 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2017. Overnattingsstedet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Gjester kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Noen av tjenestene til The Franklin kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Exhibitionist
  Frakr2.325Per natt

  The Exhibitioniststars

  South Kensington, London , Queensberry place, south kensington 8-10 - Kart
  0.45 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 704 anmeldelser fra reisendeBasert på 704 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i South Kensington. Totalt antall rom er 37. The Exhibitionist ble bygget i 1800 og har blitt totalrenovert i 2014. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. The Exhibitionist tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. The Exhibitionist ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • The Ampersand Hotel
  Frakr2.857Per natt

  The Ampersand Hotelstars

  Kensington, London , 10 harrington road 10 - Kart
  0.45 km fra Natural History Museum
  3,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4093 anmeldelser fra reisendeBasert på 4093 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Kensington. Totalt antall rom er 111. The Ampersand Hotel stammer fra 1888 og ble totalrenovert i 2012. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på The Ampersand Hotel. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. De som velger å overnatte her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Queensgate 130
  Frakr3.635Per natt

  Queensgate 130stars

  South Kensington, London , Queen’s gate 130 - Kart
  0.5 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 241 anmeldelser fra reisendeBasert på 241 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske leilighetshotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Totalt 50 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grange Strathmore
  Frakr1.794Per natt

  Grange Strathmorestars

  South Kensington, London , 41 queens gate garden - Kart
  0.56 km fra Natural History Museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 886 anmeldelser fra reisendeBasert på 886 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i South Kensington. Eiendommen består av totalt 77 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2013. Grange Strathmore tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.600Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  0.62 km fra Natural History Museum
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 279 anmeldelser fra reisendeBasert på 279 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Totalt 24 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Adria Boutique. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Adria Boutique forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Adria Boutique. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet.

  Se mer
 • Manson Place
  Frakr3.011Per natt

  Manson Placestars

  South Kensington, London , Flat 6 manson place 9-11 - Kart
  0.62 km fra Natural History Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 124 anmeldelser fra reisendeBasert på 124 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet er i South Kensington. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 14 rom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  223  Hoteller i Natural History Museum
Side  1  av  23
 

Nærliggende hoteller i  Natural History Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler