Nærliggende hoteller i Marble Arch

Finn på kart
Hoteller i Marble Arch

Marble ArchFra  kr371

Anbefalte hoteller i nærheten av Marble Arch

 • Hard Rock Hotel London
  Frakr3.132Per natt

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place . - Kart
  0.07 km fra Marble Arch
   

  Dette flotte hotellet er i Marble Arch. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 9 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 998 koselige soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Hard Rock Hotel London er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Fellesområdene påHard Rock Hotel London er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet.

  Se mer
 • Great Cumberland Place
  Frakr2.108Per natt

  Great Cumberland Placestars

  Marble Arch, London , Great cumberland place 20 - Kart
  0.13 km fra Marble Arch
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6984 anmeldelser fra reisendeBasert på 6984 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • Leonard
  Frakr2.769Per natt

  Leonardstars

  Marble Arch, London , Seymour street 15 - Kart
  0.2 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 765 anmeldelser fra reisendeBasert på 765 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Marble Arch. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet rommer 49 koselige gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Leonard. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Leonard tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder.

  Se mer
 • Amba Hotel Marble Arch
  Frakr2.979Per natt

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, London , Bryanston street, marble arch . - Kart
  0.23 km fra Marble Arch
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2457 anmeldelser fra reisendeBasert på 2457 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av London, i vestlige Oxford Street og 2 minutters gange fra Hyde Park. Nærmeste stasjon er Marble Arch. Finansdistriktet er kun 10 minutter unna via undergrunnen, og Selfridges er kun 5 minutters gange unna. Park Lane er 4 minutters gange fra stedet. Stedet er tilgjengelig for bryllup, konferanser og møter.Hotellet ble etablert i 1934 og tilbyr restaurant, bar, konferanserom, kafé og treningssenter/rom. Alle 692 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.Det er et godt valg for reisende som er interessert i shopping, parker og teater.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London - Marble Arch
  Frakr2.170Per natt
  0.24 km fra Marble Arch
  4,0/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1779 anmeldelser fra reisendeBasert på 1779 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet med sin beliggenhet i det sentrale London like ved Oxford Street ligger i gåavstand til steder som Hyde Park og Marble Arch undergrunnsstasjon. Den fantastiske beliggenheten gjør hotellet til et ideelt sted for dem som ønsker å oppdage Londons spennende attraksjoner, underholdningsliv, shoppingmuligheter og restauranter. Hotellet har en særdeles sjarmerende arkitektur og gjesterommene er elegant innredet og oser av karakter og stil. Her finnes alle moderne fasiliteter og hotellets service er på det absolutte toppnivå.

  Se mer
 • Marble Arch Inn
  Frakr1.459Per natt

  Marble Arch Innstars

  Marble Arch, London , 49 - 50 upper berkeley street - Kart
  0.26 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 490 anmeldelser fra reisendeBasert på 490 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Marble Arch. Det finnes totalt 29 soverom på stedet. Marble Arch Inn tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Marble Arch Inn tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Marble Arch Inn. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Sussex
  Frakr2.346Per natt

  Radisson Blu Edwardian Sussexstars

  Marble Arch, London , Granville place 19-25 - Kart
  0.31 km fra Marble Arch
  3,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet er plassert nær Marble Arch i London. Gjestene har enkel tilgang til utallige handlemuligheter, spisemuligheter, underholdningssteder og attraksjoner. Gjestene befinner seg kun kort distanse fra offentlige transportnettverk, noe som gir enkel tilgang til andre deler av byen. Dette elegante hotellet har et imponerende arkitektonisk design. Interiøret er overdådig utstyrt, og utstråler ekte eleganse og sofistikasjon. Gjesterommene er luksuriøst designet, og oser av karakter og eleganse. For ekstra komfort og bekvemmelighet er rommene godt utstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli fornøyde med den store bredden fasiliteter og tjenester dette hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Duke Rooms Hotel
  Frakr2.029Per natt

  Duke Rooms Hotelstars

  Marble Arch, London , Harrowby st, marylebone 45 - Kart
  0.58 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 125 anmeldelser fra reisendeBasert på 125 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Marble Arch. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Med bare 9 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Duke Rooms Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • The Mandeville
  Frakr3.021Per natt

  The Mandevillestars

  Oxford Street, London , Mandeville place 8-14 - Kart
  0.69 km fra Marble Arch
  4,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2357 anmeldelser fra reisendeBasert på 2357 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en ypperlig beliggenhet for deg som vil utforske London og de mange severdighetene. Hotellet ligger på Mandeville Place, kun få minutter fra Bond Street og distriktet Marylebone. I nærheten finner du Wigmore Hall, Wallace Collection og Hyde Park. Soho, Mayfair og Marble Arch er også kun få minutters gange unna, det samme er shoppingsteder (800 meter) og restauranter og barer (500 meter). Ved å benytte seg av offentlig transport (50 meter unna), kan gjester komme seg til raskt og enkelt til British Museum og shoppinggaten Knightsbrudge.Dette hotellet er bygget mot slutten av 1800-tallet og renovert i 2005, og har 42 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 19 enkeltrom, fire juniorsuiter og sju suiter. Det er en rekke fasiliteter tilgjengelig for gjester, som en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, garderobe og heis. Hotellet har også en bar, en restaurant, konferansefasiliteter, internettilgang og room service og klesvask døgnet rundt. Røyking er ikke tillatt i rommene, restaurantene eller fellesområdene.De raffinerte rommene har marmorbelagt bad med hårføner og trykkdusj. Alle rom har air condition, interaktiv LCD-TV, trådløst internett, safe og to telefonlinjer. I tillegg har rommene safe, minibar og kjøleskap.Hotellet serverer frokostbuffet om morgenen. Middagsretter kan velges fra menyen.Undergrunnsstasjonen Bond Street er fem minutter unna. Gå til Paddington Station eller Marylebone Station for å ta Heathrow Express.

  Se mer
 • Hotel 82 London
  Frakr1.277Per natt

  Hotel 82 Londonstars

  Marylebone, London , Gloucester place london 82 - Kart
  0.72 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 356 anmeldelser fra reisendeBasert på 356 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Marylebone. Overnattingsstedet rommer 23 koselige gjesteværelser. Overnattingsstedet ble bygget i 2007. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotel 82 London tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  227  Hoteller i Marble Arch
Side  1  av  23
 

Nærliggende hoteller i  Marble Arch

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler