Nærliggende hoteller i Marble Arch

Finn på kart
Hoteller i Marble Arch

Marble ArchFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Marble Arch

 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Frakr1.524Per natt

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  0.09 km fra Marble Arch
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6901 anmeldelser fra reisendeBasert på 6901 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • Amba Hotel Marble Arch
  Frakr2.178Per natt

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, London , Bryanston street, marble arch . - Kart
  0.23 km fra Marble Arch
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2356 anmeldelser fra reisendeBasert på 2356 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av London, i vestlige Oxford Street og 2 minutters gange fra Hyde Park. Nærmeste stasjon er Marble Arch. Finansdistriktet er kun 10 minutter unna via undergrunnen, og Selfridges er kun 5 minutters gange unna. Park Lane er 4 minutters gange fra stedet. Stedet er tilgjengelig for bryllup, konferanser og møter.Hotellet ble etablert i 1934 og tilbyr restaurant, bar, konferanserom, kafé og treningssenter/rom. Alle 692 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.Det er et godt valg for reisende som er interessert i shopping, parker og teater.

  Se mer
 • Duke Rooms Hotel
  Frakr1.893Per natt

  Duke Rooms Hotelstars

  Marble Arch, London , Harrowby st, marylebone 45 - Kart
  0.58 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Marble Arch. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Duke Rooms Hotel opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Access Marble Arch
  Frakr1.576Per natt

  Access Marble Archstars

  Marble Arch, London , The landward court harrowby street - Kart
  0.6 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Marble Arch. Det finnes totalt 40 gjesteværelser på stedet. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle rommene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • OYO Townhouse 30 Sussex
  Frakr1.642Per natt

  OYO Townhouse 30 Sussexstars

  Paddington, London , 30 sussex gardens 30 - Kart
  0.82 km fra Marble Arch
   

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på OYO Townhouse 30 Sussex og et av dets 13 soverom. Denne eiendommen ble restaurert i 2018. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. OYO Townhouse 30 Sussex tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på OYO Townhouse 30 Sussex. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på OYO Townhouse 30 Sussex. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Seymour Hotel
  Frakr10.841Per natt

  Seymour Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 106 - Kart
  0.89 km fra Marble Arch
  2,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 361 anmeldelser fra reisendeBasert på 361 anmeldelser fra reisende

  Dette originale hotellet, et tidligere familiebyhus fra 1890-tallet, ligger vakkert til i sentrum av denne storslåtte hovedstaden, nær Hyde Park og i gangavstand fra nærmeste T-banestasjon. En rekke turiststeder, som Madame Tussauds, finnes i området. London City flyplass ligger nærmest hotellet, ca. 18 km unna.

  Se mer
 • White House
  Frakr693Per natt

  White Housestars

  Paddington, London , Sussex gardens 102 - Kart
  0.89 km fra Marble Arch
   

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Eiendommen består av 27 gjesteværelser. White House tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. White House tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Blandford
  Frakr1.763Per natt

  Blandfordstars

  Marylebone, London , Chiltren street 80 - Kart
  0.92 km fra Marble Arch
  3,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 778 anmeldelser fra reisendeBasert på 778 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Marylebone. Beliggende innen 1. 6 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 34 rom. Blandford ble komplett oppusset i 2013. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western The Delmere Hotel
  Frakr1.356Per natt

  Best Western The Delmere Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 130 - Kart
  0.93 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paddington. Totalt 38 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Best Western The Delmere Hotel. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Norfolk Plaza
  Frakr796Per natt

  Norfolk Plazastars

  Paddington, London , Norfolk square 29-33 - Kart
  0.97 km fra Marble Arch
  2,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 801 anmeldelser fra reisendeBasert på 801 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger ypperlig til i nærheten av Paddington stasjon, og er stolt av den korte avstanden til undergrunnssystemet. Heathrow Express og Regent's Park transportforbindelser befinner seg i nærheten. Den velkjente Oxford-gaten er kun få minutter unna hotellet. Hotellet befinner seg i en renovert bygning som dateres tilbake til perioden til Edward VII. De sjarmerende rommene er koselige og store, hvilket lar besøkende føle seg hjemme under oppholdet sitt. Gjester kan velge å starte dagen med en kopp engelsk te, fulgt av enten en buffetfrokost eller kanskje et valg fra frokostmenyen. Hotellets konferanserom lar gjester holde tritt med jobben mens de er utenlands. Hotellet tilbyr bekvemmeligheter for de mest kresne gjestene enten det er forretning eller ferie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  86  Hoteller i Marble Arch
Side  1  av  9
 

Nærliggende hoteller i  Marble Arch

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her