Nærliggende hoteller i Marble Arch

Finn på kart
Hoteller i Marble Arch

Marble ArchFra  kr363

Anbefalte hoteller i nærheten av Marble Arch

 • Hard Rock Hotel London
  Frakr2.090Per natt

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  0.13 km fra Marble Arch
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7039 anmeldelser fra reisendeBasert på 7039 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • Leonard
  Frakr3.153Per natt

  Leonardstars

  Marble Arch, London , Seymour street 15 - Kart
  0.2 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 773 anmeldelser fra reisendeBasert på 773 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Marble Arch. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet rommer 49 koselige gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Leonard. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Leonard tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder.

  Se mer
 • The Marble Arch By Montcalm
  Frakr1.770Per natt

  The Marble Arch By Montcalmstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place 31 - Kart
  0.22 km fra Marble Arch
   

  Dette fantastiske hotellet er i Marble Arch. Overnattingsstedet består av totalt 42 soverom. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til alle kroppsbevisste overnattende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Amba Hotel Marble Arch
  Frakr2.200Per natt

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, London , Bryanston street, marble arch . - Kart
  0.23 km fra Marble Arch
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2567 anmeldelser fra reisendeBasert på 2567 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av London, i vestlige Oxford Street og 2 minutters gange fra Hyde Park. Nærmeste stasjon er Marble Arch. Finansdistriktet er kun 10 minutter unna via undergrunnen, og Selfridges er kun 5 minutters gange unna. Park Lane er 4 minutters gange fra stedet. Stedet er tilgjengelig for bryllup, konferanser og møter.Hotellet ble etablert i 1934 og tilbyr restaurant, bar, konferanserom, kafé og treningssenter/rom. Alle 692 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.Det er et godt valg for reisende som er interessert i shopping, parker og teater.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London - Marble Arch
  Frakr2.126Per natt
  0.24 km fra Marble Arch
  4,0/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1802 anmeldelser fra reisendeBasert på 1802 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet med sin beliggenhet i det sentrale London like ved Oxford Street ligger i gåavstand til steder som Hyde Park og Marble Arch undergrunnsstasjon. Den fantastiske beliggenheten gjør hotellet til et ideelt sted for dem som ønsker å oppdage Londons spennende attraksjoner, underholdningsliv, shoppingmuligheter og restauranter. Hotellet har en særdeles sjarmerende arkitektur og gjesterommene er elegant innredet og oser av karakter og stil. Her finnes alle moderne fasiliteter og hotellets service er på det absolutte toppnivå.

  Se mer
 • Marble Arch Inn
  Frakr1.112Per natt

  Marble Arch Innstars

  Marble Arch, London , 49 - 50 upper berkeley street - Kart
  0.26 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 492 anmeldelser fra reisendeBasert på 492 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Marble Arch. Det finnes totalt 29 soverom på stedet. Marble Arch Inn tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Marble Arch Inn tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Marble Arch Inn. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Sussex
  Frakr2.395Per natt

  Radisson Blu Edwardian Sussexstars

  Marble Arch, London , Granville place 19-25 - Kart
  0.31 km fra Marble Arch
  3,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet er plassert nær Marble Arch i London. Gjestene har enkel tilgang til utallige handlemuligheter, spisemuligheter, underholdningssteder og attraksjoner. Gjestene befinner seg kun kort distanse fra offentlige transportnettverk, noe som gir enkel tilgang til andre deler av byen. Dette elegante hotellet har et imponerende arkitektonisk design. Interiøret er overdådig utstyrt, og utstråler ekte eleganse og sofistikasjon. Gjesterommene er luksuriøst designet, og oser av karakter og eleganse. For ekstra komfort og bekvemmelighet er rommene godt utstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli fornøyde med den store bredden fasiliteter og tjenester dette hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Access Marble Arch
  Frakr1.780Per natt

  Access Marble Archstars

  Marble Arch, London , The landward court harrowby street - Kart
  0.6 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Marble Arch. Access Marble Arch består av totalt 40 gjesteværelser. Access Marble Arch tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Access Marble Arch forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Access Marble Arch. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel 82 London
  Frakr1.376Per natt

  Hotel 82 Londonstars

  Marylebone, London , Gloucester place london 82 - Kart
  0.72 km fra Marble Arch
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Marylebone. Overnattingsstedet rommer 23 koselige gjesteværelser. Overnattingsstedet ble bygget i 2007. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotel 82 London tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Berkshire
  Frakr2.132Per natt

  Radisson Blu Edwardian Berkshirestars

  Oxford Street, London , Oxford street 350 - Kart
  0.79 km fra Marble Arch
  4,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet har en sentral London-beliggenhet på velkjente Oxford Street. Herfra er det ikke langt til Bond Street eller mange av byens severdigheter og attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningsscener, ei heller kjente steder som Notting Hill, Park Lane, Piccadilly, West End, Kensington og Buckingham Palace. Hotellet er moderne med et sjarmerende design og gjesterommene fungerer som en fredfull oase, perfekt som avslutning på en lang dag. Gjester vil garantert sette pris på hotellets service og mange fasiliteter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  225  Hoteller i Marble Arch
Side  1  av  23
 

Nærliggende hoteller i  Marble Arch

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler