Nærliggende hoteller i Madame Tussauds Museum

Finn på kart
Hoteller i Madame Tussauds Museum

Madame Tussauds MuseumFra  kr371

Anbefalte hoteller i nærheten av Madame Tussauds Museum

 • Blandford
  Frakr2.034Per natt

  Blandfordstars

  Marylebone, London , Chiltren street 80 - Kart
  0.15 km fra Madame Tussauds Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 788 anmeldelser fra reisendeBasert på 788 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Marylebone. Beliggende innen 1. 6 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 34 rom. Blandford ble komplett oppusset i 2013. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Somerset
  Frakr934Per natt

  Somersetstars

  Marylebone, London , Dorset square 6 - Kart
  0.37 km fra Madame Tussauds Museum
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 276 anmeldelser fra reisendeBasert på 276 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Marylebone. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Det finnes totalt 27 rom på Somerset. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Somerset ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel 82 London
  Frakr1.277Per natt

  Hotel 82 Londonstars

  Marylebone, London , Gloucester place london 82 - Kart
  0.38 km fra Madame Tussauds Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 356 anmeldelser fra reisendeBasert på 356 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Marylebone. Overnattingsstedet rommer 23 koselige gjesteværelser. Overnattingsstedet ble bygget i 2007. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotel 82 London tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Americana
  Frakr884Per natt

  Americanastars

  Marylebone, London , 172 gloucester place 172-174 - Kart
  0.47 km fra Madame Tussauds Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 460 anmeldelser fra reisendeBasert på 460 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Marylebone. Besøkende vil finne flyplassen innen 300 meter. Eiendommen består av 29 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2006. De som bor på overnattingsstedet kan benytte internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • The Landmark
  Frakr3.802Per natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Kart
  0.53 km fra Madame Tussauds Museum
  5,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3497 anmeldelser fra reisendeBasert på 3497 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse, historiske hotellet har en fantastisk beliggenhet i London. Hotellet ligger i kort avstand fra Regents Park, med lett tilgang til forbindelser til det offentlige transportnettverket som gir lett tilgang til sentrum av byen. Dette flotte hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de imponerende attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Hotellet kan dateres tilbake til slutten av 1800-tallet og frister gjestene med et løfte om uslåelig luksus og sjarme. Gjesterommene er elegant innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene kan oppnå ultimat nytelse og forfriskning i spaet for en virkelig avslappende opplevelse. Dette hotellet vil imponere selv den mest kresne reisende.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Frakr3.021Per natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Kart
  0.61 km fra Madame Tussauds Museum
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4229 anmeldelser fra reisendeBasert på 4229 anmeldelser fra reisende

  Hotellet befinner seg i hjerte av Londons West End, og gjester må kun krysse Bond Street for å komme til Marylebone Village, det perfekte stedet til å utforske en variert blanding av eksklusive butikker, underlige spesialister og butikker. Denne overnattingsmuligheten befinner seg i nærheten av Madame Tussaud's, London Zoo og Wallace Collection, og kan nå tilby 257 soverom og suiter etter en omfangsrik renovering. Hotellfasiliteter inkluderer møterom av ypperste kvalitet, en progressiv restaurant og en omfattende helse- og fritidsklubb. Det er den optimale bybasen. Soverommene består av en suite-bad og alle kommer godt utstyrt ved standard. Et innendørs svømmebasseng med badestamp er også tilgjengelig. Gjester kan slappe av i sauna eller damprom. Et treningsstudio finnes også. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen. Ved lunsj og middag kan man velge mat fra en meny med tilbudssett.

  Se mer
 • The Mandeville
  Frakr3.021Per natt

  The Mandevillestars

  Oxford Street, London , Mandeville place 8-14 - Kart
  0.72 km fra Madame Tussauds Museum
  4,4/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2357 anmeldelser fra reisendeBasert på 2357 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en ypperlig beliggenhet for deg som vil utforske London og de mange severdighetene. Hotellet ligger på Mandeville Place, kun få minutter fra Bond Street og distriktet Marylebone. I nærheten finner du Wigmore Hall, Wallace Collection og Hyde Park. Soho, Mayfair og Marble Arch er også kun få minutters gange unna, det samme er shoppingsteder (800 meter) og restauranter og barer (500 meter). Ved å benytte seg av offentlig transport (50 meter unna), kan gjester komme seg til raskt og enkelt til British Museum og shoppinggaten Knightsbrudge.Dette hotellet er bygget mot slutten av 1800-tallet og renovert i 2005, og har 42 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 19 enkeltrom, fire juniorsuiter og sju suiter. Det er en rekke fasiliteter tilgjengelig for gjester, som en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, garderobe og heis. Hotellet har også en bar, en restaurant, konferansefasiliteter, internettilgang og room service og klesvask døgnet rundt. Røyking er ikke tillatt i rommene, restaurantene eller fellesområdene.De raffinerte rommene har marmorbelagt bad med hårføner og trykkdusj. Alle rom har air condition, interaktiv LCD-TV, trådløst internett, safe og to telefonlinjer. I tillegg har rommene safe, minibar og kjøleskap.Hotellet serverer frokostbuffet om morgenen. Middagsretter kan velges fra menyen.Undergrunnsstasjonen Bond Street er fem minutter unna. Gå til Paddington Station eller Marylebone Station for å ta Heathrow Express.

  Se mer
 • Holiday Inn Oxford Circus
  Frakr1.862Per natt

  Holiday Inn Oxford Circusstars

  Oxford Street, London , Welbeck street 57-59 - Kart
  0.74 km fra Madame Tussauds Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1332 anmeldelser fra reisendeBasert på 1332 anmeldelser fra reisende

  Dette fasjonable hotellet ligger sentralt i London, og kun 150 meter fra Oxford Street. Piccadilly Circus, som ligger kun én kilometer fra hotellet, kan også nås til fots. Undergrunnsstasjonen Bond Street er kun et steinkast unna, og London City lufthavn er bare ti kilometer unna.Dette hotellet ble bygget i 1910 og renovert i 2000, og har til sammen 164 rom fordelt på sju etasjer. Av disse er åtte enkeltrom, 154 dobbeltrom og to suiter. Hotellet har også en hyggelig lobby med heis, døgnåpen resepsjon med safe og valutavekslingskontor. Det er også en konferansesal, internetterminal, bar og a la carte-restaurant med eget røykfritt område og barnestoler på hotellet. Room service er også tilgjengelig.De koselige rommene har eget bad, hårføner, telefon, satelitt-/kabel-TV, radio, safe og internettilgang. Rommene har også sentralfyring.Hotellet har et treningsstudio.Frokost-, lunsj- og middagsbuffet serveres hver dag. Lunsj og middag kan velges a la carte, eller fra dagens meny. Det finnes alternativer for allergikere og vegetarianere.

  Se mer
 • Duke Rooms Hotel
  Frakr2.029Per natt

  Duke Rooms Hotelstars

  Marble Arch, London , Harrowby st, marylebone 45 - Kart
  0.81 km fra Madame Tussauds Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 125 anmeldelser fra reisendeBasert på 125 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Marble Arch. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Med bare 9 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Duke Rooms Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • The Level at Melia White House
  Frakr3.634Per natt

  The Level at Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regents park - Kart
  0.85 km fra Madame Tussauds Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 332 anmeldelser fra reisendeBasert på 332 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Regent's Park.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  191  Hoteller i Madame Tussauds Museum
Side  1  av  20
 

Nærliggende hoteller i  Madame Tussauds Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler