Nærliggende hoteller i Hyde Park

Finn på kart
Hoteller i Hyde Park

Hyde ParkFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Hyde Park

 • Fountain House Apartments
  Frakr2.096Per natt

  Fountain House Apartmentsstars

  Bayswater, London , Flat 2 1 lancaster terrace - Kart
  0.84 km fra Hyde Park
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 74 anmeldelser fra reisendeBasert på 74 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i Bayswater. Det finnes totalt 17 soverom på Fountain House Apartments. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Fountain House Apartments tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • London Elizabeth
  Frakr1.123Per natt

  London Elizabethstars

  Bayswater, London , Lancaster terrace 4 - Kart
  0.86 km fra Hyde Park
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1770 anmeldelser fra reisendeBasert på 1770 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bayswater. Hotellet består av totalt 49 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble reist tilbake i 1850, men har siden blitt komplett oppusset i 1994. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. London Elizabeth legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thistle Hyde Park
  Frakr1.162Per natt

  Thistle Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Lancaster gate 90-92 - Kart
  0.9 km fra Hyde Park
  4,2/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1080 anmeldelser fra reisendeBasert på 1080 anmeldelser fra reisende

  Med sin sentrale London-plassering ligger dette hotellet kort fra byens viktigste shopping- og underholdningssteder og de aller største attraksjonene. Heathrow ligger en liten kjøretur unna. Det viktorianske hotellet har en lang historie som strekker seg helt tilbake til sent på 1800-tallet og har en storslått arkitektur som passer perfekt inn i de historiefylte omgivelsene. Lobbyen ønsker gjestene velkommen i en elegant atmosfære, mens gjesterommene er vakkert designet og har alle moderne nødvendigheter. Hotellets gjester oppfordres til å benytte seg av alle stedets spennende fasiliteter.

  Se mer
 • Lancaster Gate
  Frakr1.168Per natt

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, London , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Kart
  0.97 km fra Hyde Park
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2411 anmeldelser fra reisendeBasert på 2411 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en bygning fra 1861 i sentrum av London, bare noen få minutter fra flere T-banestasjoner, som for eksempel Lancaster Gate, Queensway, Bayswater og Paddington. Hyde Park ligger bare 200 meter unna, og det er 2 km til Oxford Street og Harrods, 2,5 km til Natural History Museum og 4 km til Buckingham Palace. Heathrow flyplass ligger 30 km unna. Dette er et ideelt startpunkt hvis man ønsker å utforske denne mystiske og sjarmerende byen.

  Se mer
 • The Capital
  Frakr2.074Per natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Kart
  0.97 km fra Hyde Park
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 882 anmeldelser fra reisendeBasert på 882 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Knightsbridge. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 3 kilometer fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Totalt antall soverom er 49. The Capital ble totalrenovert i 2006. Reisende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. The Capital ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. The Capital kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Citadines South Kensington London
  Frakr1.417Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  1 km fra Hyde Park
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1118 anmeldelser fra reisendeBasert på 1118 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Seraphine London Kensington Gardens
  Frakr1.169Per natt

  Seraphine London Kensington Gardensstars

  Kensington, London , Kensington high street 9 - Kart
  1.02 km fra Hyde Park
  3,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Kensington Gardens og kun 800 meter fra Royal Albert Hall, har dette hotellet en privilegert beliggenhet i nærheten av kunstgallerier og Natural History Museum. Dette stilige byhotellet tilbyr 21 komfortable, velutstyrte og trendy rom, og er det perfekte valget for enten en hyggelig ferie eller en kort forretningsreise. Alle rommene har gratis høyhastighets internett og gjestene kan slappe av i stuen eller hotellbaren. I tillegg tilbyr hotellet en koselig kafé og en restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene, og rom- og vaskeritjenester er også tilgjengelige. Alle rommene har dobbeltseng og flere fasiliteter inkluderer satellitt-TV og tilgang til internett.

  Se mer
 • Craven Hotel
  Frakr784Per natt

  Craven Hotelstars

  Paddington, London , Craven terrace 10/11 - Kart
  1.02 km fra Hyde Park
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 46 anmeldelser fra reisendeBasert på 46 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte stedet ligger rett i hjertet av Bayswater, i den rolige gaten Craven Terrace. Både metrostasjonene Paddington og Lancaster Gate er kun øyeblikk unna, og tilbyr direkte forbindelser til alle Londons berømte steder og attraksjoner. Med ekstremt komfortable og avslappende rom med eget bad, fra enkeltrom til familierom og utstyrt med flatskjerm-TV samt gratis te/kaffefasiliteter, er hotellets mål å sikre at gjestene er fornøyde under hele oppholdet. Rommene varierer i størrelse og presenterer en kombinasjon av både stil og funksjon for å imøtekomme våre gjesters behov. Stedet tilbyr innkvartering med eksepsjonell komfort, og noen rom har utsikt over de rolige omgivelsene til Craven Terrace samt et koselig frokostrom for å starte dagen på best mulig måte med varm kaffe og engelsk frokost.

  Se mer
 • Smart Hyde Park View
  Frakr787Per natt

  Smart Hyde Park Viewstars

  Bayswater, London , Leinster terrace 16 - Kart
  1.04 km fra Hyde Park
  1,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 480 anmeldelser fra reisendeBasert på 480 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Bayswater. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 50 meter. Eiendommen består av 193 soverom. Smart Hyde Park View tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Lancaster Court Hotel
  Frakr867Per natt

  Lancaster Court Hotelstars

  Lancaster Gate, London , Sussex gardens 202-204 - Kart
  1.07 km fra Hyde Park
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Lancaster Gate, er dette uprentensiøse hotellet optimalt for homofile. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 41 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2017. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Lancaster Court Hotel. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Lancaster Court Hotel. Kjæledyr er ikke tillatt på Lancaster Court Hotel. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Lancaster Court Hotel. Lancaster Court Hotel er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Lancaster Court Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  79  Hoteller i Hyde Park
Side  1  av  8
 

Nærliggende hoteller i  Hyde Park

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler