Nærliggende hoteller i Hyde Park

Finn på kart
Hoteller i Hyde Park

Hyde ParkFra  kr363

Anbefalte hoteller i nærheten av Hyde Park

 • The Queens Gate Hotel
  Frakr2.464Per natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Kart
  0.79 km fra Hyde Park
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1210 anmeldelser fra reisendeBasert på 1210 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fabelaktig beliggenhet i sentrum av London ved Royal Borough of Kensington og Chelsea. Herfra befinner man seg i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner som Royal Albert Hall, Hyde Park, National History Museum, Science Museum og verdenskjent shopping i Knightsbridge og High Street Kensington. Hotellfasaden stammer fra det 19. århundret, en vakker kontrast til det moderne interiøret. Rommene er svært elegant designet og sørger for, sammen med de øvrige hotellfasilitetene, å imøtekomme ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 • Baglioni Hotel London
  Frakr4.536Per natt

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Kart
  0.81 km fra Hyde Park
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 981 anmeldelser fra reisendeBasert på 981 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i South Kensington, er dette sofistikerte hotellet optimalt for homofile. Eiendommen består av 67 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Baglioni Hotel London har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Er man på jakt etter avslapning kan alle de overnattende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Fountain House Apartments
  Frakr2.591Per natt

  Fountain House Apartmentsstars

  Bayswater, London , Flat 2 1 lancaster terrace - Kart
  0.84 km fra Hyde Park
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 75 anmeldelser fra reisendeBasert på 75 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i Bayswater. Det finnes totalt 17 soverom på Fountain House Apartments. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Fountain House Apartments tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • London Elizabeth
  Frakr1.871Per natt

  London Elizabethstars

  Bayswater, London , Lancaster terrace 4 - Kart
  0.86 km fra Hyde Park
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1831 anmeldelser fra reisendeBasert på 1831 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bayswater. Hotellet består av totalt 49 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble reist tilbake i 1850, men har siden blitt komplett oppusset i 1994. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. London Elizabeth legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thistle Hyde Park
  Frakr2.332Per natt

  Thistle Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Lancaster gate 90-92 - Kart
  0.9 km fra Hyde Park
  4,2/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1136 anmeldelser fra reisendeBasert på 1136 anmeldelser fra reisende

  Med sin sentrale London-plassering ligger dette hotellet kort fra byens viktigste shopping- og underholdningssteder og de aller største attraksjonene. Heathrow ligger en liten kjøretur unna. Det viktorianske hotellet har en lang historie som strekker seg helt tilbake til sent på 1800-tallet og har en storslått arkitektur som passer perfekt inn i de historiefylte omgivelsene. Lobbyen ønsker gjestene velkommen i en elegant atmosfære, mens gjesterommene er vakkert designet og har alle moderne nødvendigheter. Hotellets gjester oppfordres til å benytte seg av alle stedets spennende fasiliteter.

  Se mer
 • Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
  Frakr2.485Per natt
  0.9 km fra Hyde Park
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1090 anmeldelser fra reisendeBasert på 1090 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger plassert i ypperlige omgivelser i Londons pulserende hjerte, og gir gjester den perfekte plasseringen for å kunne utforske alle undrene byen har å tilby. Gjestene befinner seg i gåavstand til Lancaster Gate t-banestasjon, og har derfra lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i gåavstand fra Hyde Park, mens nasjonalhistorisk museum, British Museum, Buckingham Palace, Westminster og Big Ben kan nås med kun en kort tur med metro. Dette sjarmerende hotellet passer perfekt inn i sine historiske omgivelser. Rommene er vakkert innredet, og inneholder beroligende fargenyanser og elegant stil for å kunne gi et avslappet opphold. Hotellet gir gjester tilgang til en rekke eksemplariske fasiliteter, som sørger for at reisende som er der på ferie eller business får alle sine behov oppfylt.

  Se mer
 • Kensington House Hotel
  Frakr1.576Per natt

  Kensington House Hotelstars

  South Kensington, London , prince of wales terrace 15-16 - Kart
  0.91 km fra Hyde Park
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7 anmeldelser fra reisendeBasert på 7 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i South Kensington. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Kensington House Hotel og et av dets 6 rom. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • The Milestone
  Frakr6.542Per natt

  The Milestonestars

  Kensington, London , 1 kensington court 1 - Kart
  0.94 km fra Hyde Park
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2300 anmeldelser fra reisendeBasert på 2300 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Kensington. The Milestone består av totalt 57 gjesteværelser. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1880. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kun store kjæledyr er tillatt på dette hotellet. The Milestone tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på The Milestone. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste som bor her og er på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. The Milestone kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • OYO Elysee Hotel
  Frakr1.908Per natt

  OYO Elysee Hotelstars

  Bayswater, London , Craven terrace 25 / 26 - Kart
  0.96 km fra Hyde Park
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 727 anmeldelser fra reisendeBasert på 727 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Bayswater. Stedet teller totalt 65 innbydende gjesteværelser. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. OYO Elysee Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. OYO Elysee Hotel tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Frakr3.834Per natt
  0.97 km fra Hyde Park
   

  Dette fantastiske leilighetshotellet ligger i South Kensington. Eiendommen rommer 16 koselige soverom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  211  Hoteller i Hyde Park
Side  1  av  22
 

Nærliggende hoteller i  Hyde Park

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler