Nærliggende hoteller i Harrods

Finn på kart
Hoteller i Harrods

HarrodsFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Harrods

 • The Capital
  Frakr2.074Per natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Kart
  0.14 km fra Harrods
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 882 anmeldelser fra reisendeBasert på 882 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Knightsbridge. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 3 kilometer fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Totalt antall soverom er 49. The Capital ble totalrenovert i 2006. Reisende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. The Capital ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. The Capital kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • San Domenico House
  Frakr3.149Per natt

  San Domenico Housestars

  Chelsea, London , Draycott place 29-31 - Kart
  0.86 km fra Harrods
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 187 anmeldelser fra reisendeBasert på 187 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Chelsea. Totalt antall soverom er 19. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • InterContinental London Park Lane
  Frakr2.656Per natt

  InterContinental London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place 1 - Kart
  1.04 km fra Harrods
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2806 anmeldelser fra reisendeBasert på 2806 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Green Park. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 11. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. InterContinental London Park Lane består av totalt 447 rom. Dette hotellet ble restaurert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på InterContinental London Park Lane. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. InterContinental London Park Lane tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. InterContinental London Park Lane ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Med flere spennende spisested imøtekommer InterContinental London Park Lane de kulinariske behovene til alle typer gjester. Noen av tjenestene til InterContinental London Park Lane kan koste ekstra.

  Se mer
 • Four Seasons at London Park Lane
  Frakr5.962Per natt

  Four Seasons at London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place park lane - Kart
  1.06 km fra Harrods
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1257 anmeldelser fra reisendeBasert på 1257 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Green Park. Dette hotellet tilbyr totalt 277 gjesteværelser. Four Seasons at London Park Lane ble bygget i 1970. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Four Seasons at London Park Lane tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • The Gainsborough Hotel
  Frakr772Per natt

  The Gainsborough Hotelstars

  South Kensington, London , Queensberry place south kensington 7-11 - Kart
  1.09 km fra Harrods
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette svært appellerende hotellet ligger fantastisk til i London, omringet av historiske teatre og museum og verdenskjente Harrods. Hotellet er bygget i en koselig landhusstil og er kjent for sitt utmerkede interiør, komfortable servicenivå og store grad av gjestfrihet. Her inviteres man inn i en foajé med døgnåpen resepsjon, og i tillegg finnes både en hotellsafe, heis, bar og internettområde. Vaskeri og room service er også tilgjengelig. De smakfulle og moderne rommene har en suite bad med dusj og hårføner, telefon, TV og internettforbindelse. Hver morgen serveres gjestene en deilig frokost.

  Se mer
 • The B&B Belgravia
  Frakr2.580Per natt

  The B&B Belgraviastars

  Victoria Station, London , Ebury street 64-66 - Kart
  1.15 km fra Harrods
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 914 anmeldelser fra reisendeBasert på 914 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle bed & breakfast-hotellet ligger i Victoria Station, og er spesielt utformet for homofile. The B&B Belgravia består av totalt 17 gjesteværelser. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The B&B Belgravia. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • The Athenaeum Hotel & Residences
  Frakr3.186Per natt

  The Athenaeum Hotel & Residencesstars

  Green Park, London , Piccadilly 116 - Kart
  1.25 km fra Harrods
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2751 anmeldelser fra reisendeBasert på 2751 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive hotellet har en fantastisk beliggenhet i London, i nærheten av Piccadilly Circus. Gjestene befinner seg i kort avstand fra et utvalg av attraksjoner i byen, inkludert Buckinham Palace og teatrene. Londons vibrerende natteliv ligger kort avstand unna. Gjestene vil sette pris på dette flotte stedet fra hvor de kan lett utforske byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette moderne hotellet har et sjarmerende arkitektonisk design som vakkert blander seg inn med dets historiske omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredete med klassisk eleganse og raffinert luksus. Hotellet tilbyr et endeløst utvalg av fantastiske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.496Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  1.26 km fra Harrods
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 24 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Adria Boutique sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Adria Boutique tilbyr døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling.

  Se mer
 • The Grosvenor
  Frakr1.690Per natt

  The Grosvenorstars

  Victoria Station, London , Buckingham palace road 101 - Kart
  1.34 km fra Harrods
  3,6/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5283 anmeldelser fra reisendeBasert på 5283 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Victoria Station. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 21. 3 kilometer. Totalt antall soverom er 347. Dette overnattingsstedet ble reist tilbake i 1862, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på The Grosvenor. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Citadines South Kensington London
  Frakr1.417Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  1.4 km fra Harrods
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1118 anmeldelser fra reisendeBasert på 1118 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  81  Hoteller i Harrods
Side  1  av  9
 

Nærliggende hoteller i  Harrods

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler