Nærliggende hoteller i Gatwick Airport

Finn på kart
Hoteller i Gatwick Airport

Gatwick AirportFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Gatwick Airport

 • Airport Inn Gatwick
  Frakr582Per natt

  Airport Inn Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Longbridge roundabout horley n/a - Kart
  0.74 km fra Gatwick Airport
  3,9/5
  Kundeomtalerav 103 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1479 anmeldelser fra reisendeBasert på 1479 anmeldelser fra reisende

  Dette stilige hotellet har en bekvemmelig plassering, bare en kort avstand fra Londons Gatwick Airport. Gjestene har et flott utgangspunkt når de skal utforske den pulserende byen London, med gode forbindelser til offentlig transport rett i nærheten. Hotellet er det perfekte valget for kresne forretningsreisende og turister, så vel som for de som ønsker seg litt avkobling før eller etter en lang flytur. Gjestene inviteres inn i fredelige omgivelser på hotellet, hvor eleganse og sjarm florerer. Rommene er vakkert innredet og har alle moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli fornøyd med det store utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Gatwick Whitehouse Hotel
  Frakr546Per natt

  Gatwick Whitehouse Hotelstars

  Gatwick Airport, London , Church road 52 - Kart
  1.15 km fra Gatwick Airport
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 580 anmeldelser fra reisendeBasert på 580 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er kun 10 minutters gange fra Horley, og har en bekvemmelig lokalisering. Det tilbyr en varm, avslappende og vennlig atmosfære. Bysentrum av Horley er omtrent 500 m unna, og gjestene finner restauranter og barer omtrent 5 minutter fra hotellet. Hotellet tilbyr en komfortabel innkvartering med 24-timers transport til flyplassen. Hotellet ble renovert i 2010 og inneholder totalt 27 rom. Andre fasiliteter inkluderer en lobby, 24-timers resepsjon og utsjekking, en TV-lounge og bilparkering. Alle rommene har eget bad med dusj og hårføner. De er utstyrt med TV, telefon samt fasiliteter for å lage te og kaffe. Internettilgang leveres, samt både vaskemaskin og strykesett. Rommene har sentralvarme. Kontinental frokost serveres daglig. Middag tilbys fra en fast meny.

  Se mer
 • ibis London Gatwick Airport
  Frakr634Per natt

  ibis London Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , London road, county oak - Kart
  2.91 km fra Gatwick Airport
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2378 anmeldelser fra reisendeBasert på 2378 anmeldelser fra reisende

  Dette er et rimelig og sjarmerende hotell beliggende kun 5 minutters kjøring fra Gatwick flyplass og en kort togtur fra sentrale London, noe som lar både forretnings- og fritidsreisende få mest mulig ut av deres opphold i denne fantastiske og kosmopolitanske byen. I tillegg kan gjestene bestille rom her for lett tilgang til Gatwick flyplass ved. Besøkende vil få mulighet til å velge mellom et bredt utvalg av velutstyrte gjesterom, hvert fullt utstyrt med moderne fasiliteter som TV og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert. Reisende kan prøve kaféen for snacks eller et lett måltid, eller slappe av med en drink før flyet deres i baren.

  Se mer
 
[x]
 

Nærliggende hoteller i  Gatwick Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her