Nærliggende hoteller i Gatwick Airport

Finn på kart
Hoteller i Gatwick Airport

Gatwick AirportFra  kr363

Anbefalte hoteller i nærheten av Gatwick Airport

 • Sofitel London Gatwick
  Frakr1.924Per natt

  Sofitel London Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , North terminal approach - Kart
  0.16 km fra Gatwick Airport
  4,4/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9672 anmeldelser fra reisendeBasert på 9672 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Gatwick Airport. Overnattingsstedet består av 518 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Sofitel London Gatwick. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Sofitel London Gatwick forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Sofitel London Gatwick tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Sofitel London Gatwick tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Airport Inn Gatwick
  Frakr856Per natt

  Airport Inn Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Longbridge roundabout horley n/a - Kart
  0.74 km fra Gatwick Airport
  3,9/5
  Kundeomtalerav 105 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1525 anmeldelser fra reisendeBasert på 1525 anmeldelser fra reisende

  Dette stilige hotellet har en bekvemmelig plassering, bare en kort avstand fra Londons Gatwick Airport. Gjestene har et flott utgangspunkt når de skal utforske den pulserende byen London, med gode forbindelser til offentlig transport rett i nærheten. Hotellet er det perfekte valget for kresne forretningsreisende og turister, så vel som for de som ønsker seg litt avkobling før eller etter en lang flytur. Gjestene inviteres inn i fredelige omgivelser på hotellet, hvor eleganse og sjarm florerer. Rommene er vakkert innredet og har alle moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli fornøyd med det store utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Hilton London Gatwick Airport
  Frakr1.590Per natt

  Hilton London Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , Gatwick airport, south terminal - Kart
  1 km fra Gatwick Airport
  3,8/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9366 anmeldelser fra reisendeBasert på 9366 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gatwick Airport. De 821 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2003. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Det finnes en parkeringsplass. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til Hilton London Gatwick Airport kan koste ekstra.

  Se mer
 • Holiday Inn Gatwick Airport
  Frakr943Per natt

  Holiday Inn Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , Povey cross road - Kart
  1 km fra Gatwick Airport
  3,9/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2337 anmeldelser fra reisendeBasert på 2337 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gatwick Airport. Stedet teller totalt 216 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2003. Hotellet tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Holiday Inn Gatwick Airport tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gatwick Belmont
  Frakr1.167Per natt

  Gatwick Belmontstars

  Gatwick Airport, London , Massetts road 46 - Kart
  1 km fra Gatwick Airport
  3,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1324 anmeldelser fra reisendeBasert på 1324 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende, komfortable rommet har en flott beliggenhet i sentrum av Horley. Det ligger i kort kjøreavstand fra Gatwick flyplass, selv om det har en praktisk transfertjeneste til/fra flyplassen for en ekstra avgift. Horley togstasjon ligger 10 minutters gange unna, og motorveien M23 nås på kun 5 minutter. Et stort antall butikker og restauranter ligger i nærheten og sikrer at gjestene koser seg. Hotellet har en sjarmerende, tradisjonell stil, og tar imot gjestene med lokal britisk mat og gratis Wi-Fi blant andre fasiliteter. Rommene med eget bad er smakfullt innredet og tilbyr te/kaffefasiliteter. Gjester som har mulighet til å bo på dette eksepsjonelle hotellet vil finne en klassisk atmosfære og glimrende service basert på varm gjestfrihet og fremfor alt omsorg for gjestene.

  Se mer
 • Gatwick Whitehouse Hotel
  Frakr655Per natt

  Gatwick Whitehouse Hotelstars

  Gatwick Airport, London , Church road 52 - Kart
  1.15 km fra Gatwick Airport
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 616 anmeldelser fra reisendeBasert på 616 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er kun 10 minutters gange fra Horley, og har en bekvemmelig lokalisering. Det tilbyr en varm, avslappende og vennlig atmosfære. Bysentrum av Horley er omtrent 500 m unna, og gjestene finner restauranter og barer omtrent 5 minutter fra hotellet. Hotellet tilbyr en komfortabel innkvartering med 24-timers transport til flyplassen. Hotellet ble renovert i 2010 og inneholder totalt 27 rom. Andre fasiliteter inkluderer en lobby, 24-timers resepsjon og utsjekking, en TV-lounge og bilparkering. Alle rommene har eget bad med dusj og hårføner. De er utstyrt med TV, telefon samt fasiliteter for å lage te og kaffe. Internettilgang leveres, samt både vaskemaskin og strykesett. Rommene har sentralvarme. Kontinental frokost serveres daglig. Middag tilbys fra en fast meny.

  Se mer
 • ibis London Gatwick Airport
  Frakr737Per natt

  ibis London Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , London road, county oak - Kart
  2.91 km fra Gatwick Airport
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2405 anmeldelser fra reisendeBasert på 2405 anmeldelser fra reisende

  Dette er et rimelig og sjarmerende hotell beliggende kun 5 minutters kjøring fra Gatwick flyplass og en kort togtur fra sentrale London, noe som lar både forretnings- og fritidsreisende få mest mulig ut av deres opphold i denne fantastiske og kosmopolitanske byen. I tillegg kan gjestene bestille rom her for lett tilgang til Gatwick flyplass ved. Besøkende vil få mulighet til å velge mellom et bredt utvalg av velutstyrte gjesterom, hvert fullt utstyrt med moderne fasiliteter som TV og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert. Reisende kan prøve kaféen for snacks eller et lett måltid, eller slappe av med en drink før flyet deres i baren.

  Se mer
 
[x]
 

Nærliggende hoteller i  Gatwick Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her