Nærliggende hoteller i Canary Wharf Tower

Finn på kart
Hoteller i Canary Wharf Tower

Canary Wharf TowerFra  kr326

Anbefalte hoteller i nærheten av Canary Wharf Tower

 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Frakr1.472Per natt
  0.34 km fra Canary Wharf Tower
  3,5/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4579 anmeldelser fra reisendeBasert på 4579 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Londons Docklands. Hotellet ligger i nærheten av forretningsdistriktet Canary Wharf og Greenwich-området. Denne nydelige beliggenheten tilbyr et godt valg for reisende som ønsker å utforske attraksjonene som denne fantastiske byen har å tilby. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette flotte hotellet vil garantert imponere, med nydelig arkitektonisk design. Gjesterommene er utsøkt innredete og tilbyr en kokong av ro og fred hvor man kan unnslippe resten av verden. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr. Gjestene kan nyte en deilig svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i damprommet, badstuen og spabadet.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Frakr1.767Per natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Kart
  0.49 km fra Canary Wharf Tower
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 36 anmeldelser fra reisendeBasert på 36 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet er i Docklands. Beliggende innen 8. 8 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra leilighetshotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 8. 5 kilometer. Totalt 56 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Phoenix Heights By BridgeStreet. Eiendommen ble bygget i 2010. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Frakr1.942Per natt

  Circus Apartments by BridgeStreetstars

  Docklands, London , Westferry circus 39 - Kart
  0.53 km fra Canary Wharf Tower
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 115 anmeldelser fra reisendeBasert på 115 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Det finnes totalt 45 gjesteværelser på Circus Apartments by BridgeStreet. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2011. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibis London Docklands C Wharf
  Frakr653Per natt

  Ibis London Docklands C Wharfstars

  Docklands, London , 1, baffin wayoff preston road 1 - Kart
  1.05 km fra Canary Wharf Tower
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 950 anmeldelser fra reisendeBasert på 950 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Ibis London Docklands C Wharf består av totalt 87 soverom. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Marlin Apartments Limehouse
  Frakr1.419Per natt

  Marlin Apartments Limehousestars

  Docklands, London , Commercial road 577 - Kart
  1.77 km fra Canary Wharf Tower
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Docklands. Det finnes totalt 81 soverom på stedet. Denne eiendommen ble etablert i 2008. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Ibis London Canning Town
  Frakr642Per natt

  Ibis London Canning Townstars

  Dockland flyplass, London , Silvertown way 8 8 - Kart
  2.39 km fra Canary Wharf Tower
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Dockland Airport. Eiendommen består av totalt 196 rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Alle gjesteværelsene på Ibis London Canning Town er tilrettelagt for rullestolbrukere. Overnattende kan medbringe kjæledyr på hotellet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn Express L. Greenwich
  Frakr1.790Per natt
  2.59 km fra Canary Wharf Tower
  4,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1435 anmeldelser fra reisendeBasert på 1435 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Greenwich. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 162 rom. Holiday Inn Express L. Greenwich gjennomgikk en renovasjon i 2008. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ibis London Greenwich
  Frakr843Per natt

  ibis London Greenwichstars

  Greenwich, London , 30 stockwell streetgreenwich - Kart
  2.9 km fra Canary Wharf Tower
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1372 anmeldelser fra reisendeBasert på 1372 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Greenwich. Eiendommen består av totalt 120 gjesteværelser. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. ibis London Greenwich opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette hotellet tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på ibis London Greenwich.

  Se mer
 
[x]
 

Nærliggende hoteller i  Canary Wharf Tower

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her