Rimelige hoteller i London

Finn på kart
Rimelige hoteller i London

Rimelige hoteller i LondonFra  kr326

Anbefalte Rimelige hoteller i London

 • RestUp London
  Frakr345Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Frakr427Per natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3002 anmeldelser fra reisendeBasert på 3002 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Barkston Rooms Earls Court
  Frakr326Per natt

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earls Court, London , Barkston gardens 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 277 anmeldelser fra reisendeBasert på 277 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Earls Court. Beliggende innen 9. 1 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Stedet teller totalt 91 innbydende gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Barkston Rooms Earls Court er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Frakr372Per natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 411 anmeldelser fra reisendeBasert på 411 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er kun for voksne, og ligger i Paddington. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Publove The Green Man ønsker ikke kjæledyr velkommen. Publove The Green Man kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The White Ferry
  Frakr394Per natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 624 anmeldelser fra reisendeBasert på 624 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Victoria Station, og er eksklusivt utformet for voksne. Med bare 6 gjesteværelser er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Publove The White Ferry tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Publove The White Ferry. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mina House
  Frakr578Per natt

  Mina Housestars

  Bayswater, London , Craven road 21-23 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 83 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 238 anmeldelser fra reisendeBasert på 238 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Bayswater. Overnattingsstedet rommer 27 koselige soverom. Mina House ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2004. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Pembridge Palace Hotel
  Frakr752Per natt

  Pembridge Palace Hotelstars

  Bayswater, London , Prince's square 55 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1291 anmeldelser fra reisendeBasert på 1291 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av Bayswater T-banestasjon og Queensway T-banestasjon og i gangavstand til det berømte Whiteley-kjøpesenteret. Hyde Park ligger også like i nærheten. En kort tur unna finner du shoppingområdene rundt Oxford Street, Regent Street og de berømte butikkene i Bond Street, eller du kan besøke de lokale London-museene og teatrene, klubbene og pubene og utendørsmarkedene. Dette hotellet har en lobby med døgnåpen resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, heis, kafé og frokostrom. Det er Internett-tilgang på hotellet, og gjestene kan slappe av i hotellets hage.

  Se mer
 • Viking
  Frakr580Per natt

  Vikingstars

  Stratford, London , Romford road,startford 162 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 747 anmeldelser fra reisendeBasert på 747 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger i nærheten av mange puber, barer og restauranter hvor gjester kan prøve engelske spesialiteter og internasjonal mat. Området, kjent som Newnhams Borough, har gode forbindelser til offentlig transport. Sentrum av London med sine attraksjoner er kun 12 km unna. Dette er et ideelt sted for å starte sin utforskning av den engelske hovedstaden og alt den har å tilby.

  Se mer
 • The B&B Belgravia
  Frakr2.580Per natt

  The B&B Belgraviastars

  Victoria Station, London , Ebury street 64-66 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 914 anmeldelser fra reisendeBasert på 914 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle bed & breakfast-hotellet ligger i Victoria Station, og er spesielt utformet for homofile. The B&B Belgravia består av totalt 17 gjesteværelser. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The B&B Belgravia. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Ibis London Luton Airport
  Frakr434Per natt

  Ibis London Luton Airportstars

  Luton Airport, London , Spittleasea road - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2251 anmeldelser fra reisendeBasert på 2251 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Luton Airport. Beliggende innen 1. 6 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 4 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er 1. 6 kilometer unna. Totalt 162 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2008. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Ibis London Luton Airport. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Besøkende på Ibis London Luton Airport kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Ibis London Luton Airport kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  33  Hoteller i London
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her