Pensjonater og herberger i London

Finn på kart
Pensjonater og herberger i London

Pensjonater og herberger i LondonFra  kr326

Anbefalte Pensjonater og herberger i London

 • RestUp London
  Frakr345Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Frakr427Per natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3002 anmeldelser fra reisendeBasert på 3002 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Barkston Rooms Earls Court
  Frakr326Per natt

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earls Court, London , Barkston gardens 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 277 anmeldelser fra reisendeBasert på 277 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Earls Court. Beliggende innen 9. 1 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Stedet teller totalt 91 innbydende gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Barkston Rooms Earls Court er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Frakr372Per natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 411 anmeldelser fra reisendeBasert på 411 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er kun for voksne, og ligger i Paddington. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Publove The Green Man ønsker ikke kjæledyr velkommen. Publove The Green Man kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The White Ferry
  Frakr394Per natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 624 anmeldelser fra reisendeBasert på 624 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Victoria Station, og er eksklusivt utformet for voksne. Med bare 6 gjesteværelser er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Publove The White Ferry tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Publove The White Ferry. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Frakr350Per natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo London, London , Cosser street 41-42 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Waterloo, og er eksklusivt utformet for voksne. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 4 gjesteværelser. Publove The Steam Engine tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Frakr350Per natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Battersea, er dette koselige herberget eksklusivt for voksne. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra herberget. Herberget er innen 7. 0 kilometer fra løypene. Innen 1 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 8. 6 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 22. 2 kilometer. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 8 soverom. Publove The Crown tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Publove The Crown kan koste ekstra.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Frakr545Per natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 449 anmeldelser fra reisendeBasert på 449 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Euston, er dette upretensiøse herberget eksklusivt for voksne. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clink 78
  Frakr671Per natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2446 anmeldelser fra reisendeBasert på 2446 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse gjestehuset ligger i Kings Cross. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater gjestehuset lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 125 soverom på Clink 78. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2010. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Clink 78 tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Clink 78. Clink 78 har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud. Clink 78 kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clink 261 Hostel
  Frakr725Per natt

  Clink 261 Hostelstars

  Kings Cross, London , Grays inn road 261 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 743 anmeldelser fra reisendeBasert på 743 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget ligger i Kings Cross, og er perfekt for homofile. Denne eiendommen tilbyr totalt 25 soverom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2010. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her