Pensjonater og herberger i London

Finn på kart
Pensjonater og herberger i London

Pensjonater og herberger i LondonFra  kr371

Anbefalte Pensjonater og herberger i London

 • RestUp London
  Frakr500Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 624 anmeldelser fra reisendeBasert på 624 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Frakr371Per natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 258 anmeldelser fra reisendeBasert på 258 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Battersea, er dette koselige herberget eksklusivt for voksne. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra herberget. Herberget er innen 7. 0 kilometer fra løypene. Innen 1 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 8. 6 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 22. 2 kilometer. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 8 soverom. Publove The Crown tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Publove The Crown kan koste ekstra.

  Se mer
 • Barkston Rooms Earls Court
  Frakr481Per natt

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earls Court, London , Barkston gardens 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 279 anmeldelser fra reisendeBasert på 279 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Earls Court. Med sin beliggenhet innen 9. 1 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 91 koselige rom. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Generator London
  Frakr545Per natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3077 anmeldelser fra reisendeBasert på 3077 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Frakr560Per natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 412 anmeldelser fra reisendeBasert på 412 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er kun for voksne, og ligger i Paddington. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Publove The Green Man ønsker ikke kjæledyr velkommen. Publove The Green Man kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Smart Hyde Park Inn
  Frakr823Per natt

  Smart Hyde Park Innstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 48-50 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 815 anmeldelser fra reisendeBasert på 815 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Bayswater. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Ikke langt unna vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 150 meter. Totalt 33 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Smart Hyde Park Inn. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Smart Hyde Park Inn tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Frakr653Per natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 451 anmeldelser fra reisendeBasert på 451 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Euston, er dette upretensiøse herberget eksklusivt for voksne. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palmers Lodge Swiss Cottage
  Frakr969Per natt

  Palmers Lodge Swiss Cottagestars

  Swiss Cottage, London , College crescent 40 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1757 anmeldelser fra reisendeBasert på 1757 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Swiss Cottage. Med sin beliggenhet innen 5. 9 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Stedet teller totalt 35 innbydende gjesteværelser. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clink 78
  Frakr923Per natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2489 anmeldelser fra reisendeBasert på 2489 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse gjestehuset ligger i Kings Cross. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater gjestehuset lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 125 soverom på Clink 78. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2010. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Clink 78 tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Clink 78. Clink 78 har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud. Clink 78 kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her