Pensjonater og herberger i London

Finn på kart
Pensjonater og herberger i London

Pensjonater og herberger i LondonFra  kr335

Anbefalte Pensjonater og herberger i London

 • Publove The White Ferry
  Frakr770Per natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 632 anmeldelser fra reisendeBasert på 632 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget kun for voksne ligger i Victoria Station. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 6 soverom. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Publove The White Ferry. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barkston Rooms Earls Court
  Frakr335Per natt

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earls Court, London , Barkston gardens 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget som ligger i Earls Court, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 9. 1 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 91 koselige gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Barkston Rooms Earls Court er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Barkston Rooms Earls Court kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Generator London
  Frakr1.236Per natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3206 anmeldelser fra reisendeBasert på 3206 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Frakr395Per natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 259 anmeldelser fra reisendeBasert på 259 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget ligger i Battersea, og er eksklusivt utformet for voksne. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen er innen 7. 0 kilometer fra løypene. Innen 1 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 8. 6 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 22. 2 kilometer. Publove The Crown garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Publove The Crown tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Publove The Crown. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Frakr877Per natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 417 anmeldelser fra reisendeBasert på 417 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget kun for voksne ligger i Paddington. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Publove The Green Man og et av dets 8 gjesteværelser. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Publove The Green Man tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Publove The Green Man kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr430Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 644 anmeldelser fra reisendeBasert på 644 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Frakr715Per natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 456 anmeldelser fra reisendeBasert på 456 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget som ligger i Euston, er kun for voksne. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Smart Hyde Park Inn
  Frakr806Per natt

  Smart Hyde Park Innstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 48-50 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 847 anmeldelser fra reisendeBasert på 847 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Bayswater. Beliggende i sentrum, kan herberget lett nås til fots fra mange interessante steder. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 150 meter. Totalt 33 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Smart Hyde Park Inn. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Smart Hyde Park Inn. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Clink 78
  Frakr1.000Per natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2553 anmeldelser fra reisendeBasert på 2553 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse gjestehuset er i Kings Cross. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater gjestehuset lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 125 soverom på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2010. Reisende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Clink 78. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Clink 78 tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Frakr469Per natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo London, London , Cosser street 41-42 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 388 anmeldelser fra reisendeBasert på 388 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er kun for voksne, og ligger i Waterloo. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Publove The Steam Engine. Publove The Steam Engine kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her