økologisk Hotels i London

Finn på kart
økologisk Hotels i London

økologisk Hotels i LondonFra  kr301

Anbefalte økologisk Hotels i London

 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Frakr816Per natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Airport, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2960 anmeldelser fra reisendeBasert på 2960 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Heathrow Airport, og er spesielt utformet for familier. Besøkende vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Totalt 178 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble konstruert i 1991. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Novotel London Heathrow M4 Jct 4. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London Heathrow M4 Jct 4. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til denne eiendommen?Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Denne eiendommen er miljøvennlig. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. De som velger å overnatte her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av tjenestene til Novotel London Heathrow M4 Jct 4 kan koste ekstra.

  Se mer
 • Novotel London West
  Frakr1.759Per natt

  Novotel London WeststarsGreenProgram Icon

  Hammersmith, London , Shortlands, hammersmith 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4654 anmeldelser fra reisendeBasert på 4654 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Hammersmith. Eiendommen består av 630 rom. Novotel London West ble totalrenovert i 2002. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Reisende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på hotellet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Waterloo
  Frakr2.370Per natt

  Novotel London WaterloostarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Lambeth road 113 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3588 anmeldelser fra reisendeBasert på 3588 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Waterloo. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 11. 6 kilometer. Det finnes totalt 187 soverom på stedet. Dette hotellet ble oppusset i 2007. Novotel London Waterloo tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Novotel London Waterloo opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Novotel London Waterloo forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Novotel London Waterloo følger bærekraftige retningslinjer. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Bridge
  Frakr2.471Per natt

  Novotel London BridgestarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Southwark bridge road 53-61 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2617 anmeldelser fra reisendeBasert på 2617 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Waterloo, er et godt alternativ for familier. Eiendommen rommer 182 koselige soverom. Denne eiendommen ble etablert i 2003. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Novotel London Bridge tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Alle baderommene på Novotel London Bridge er handicapvennlige. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Novotel London Bridge tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Dette hotellet har blitt tildelt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Novotel London Bridge kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Tower Bridge
  Frakr2.165Per natt

  Novotel London Tower BridgestarsGreenProgram Icon

  Tower Bridge, London , Pepys street, tower hill 10 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3410 anmeldelser fra reisendeBasert på 3410 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Tower Bridge. Totalt 203 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen ble bygget i 2000. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London Tower Bridge. Alle baderommene på Novotel London Tower Bridge er handicapvennlige. I øvrig kan gjester medbringe kjæledyr på dette overnattingsstedet. Gjester kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Novotel London Tower Bridge fører en bærekraftig politikk. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Greenwich
  Frakr2.332Per natt

  Novotel London GreenwichstarsGreenProgram Icon

  Greenwich, London , 173-185 greenwich high road - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2210 anmeldelser fra reisendeBasert på 2210 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Greenwich, er et godt alternativ for familier. Det finnes totalt 151 rom på Novotel London Greenwich. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Novotel London Greenwich. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 8 handicapvennlig soverom. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Alle som bor her ønskes velkommen til dette miljøvennlige hotellet. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Frakr3.341Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3016 anmeldelser fra reisendeBasert på 3016 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Waterloo. Overnattingsstedet rommer 182 koselige rom. Eiendommen ble bygget i 2012. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Novotel London Blackfriars tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedet fører en bærekraftig politikk. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Frakr2.320Per natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , 3 kingdom street ,sheldon square - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2891 anmeldelser fra reisendeBasert på 2891 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Paddington, og er spesielt utformet for familier. Eiendommen består av totalt 206 rom. Novotel London Paddington ble totalrenovert i 2016. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 11 handicapvennlige gjesteværelser. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Alle som bor her kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Excel
  Frakr1.581Per natt

  Novotel London ExcelstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Western gateway, royal victoria dock 7 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2708 anmeldelser fra reisendeBasert på 2708 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Docklands, og er spesielt utformet for familier. Overnattingsstedet består av totalt 257 gjesteværelser. Denne eiendommen ble etablert i 2004. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Novotel London Excel tilbyr ikke babysenger. Novotel London Excel forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Dette hotellet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Novotel London Excel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan de overnattende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av tjenestene til Novotel London Excel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Frakr5.104Per natt
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1903 anmeldelser fra reisendeBasert på 1903 anmeldelser fra reisende

  Denne luksuriøse leiligheten er i Victoria Station. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Det finnes totalt 86 soverom på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences. Dette overnattingsstedet ble reist tilbake i 1, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences tilbyr ikke babysenger. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences følger bærekraftige retningslinjer. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her