økologisk Hotels i London

Finn på kart
økologisk Hotels i London

økologisk Hotels i LondonFra  kr335

Anbefalte økologisk Hotels i London

 • Novotel London West
  Frakr1.731Per natt

  Novotel London WeststarsGreenProgram Icon

  Hammersmith, London , Shortlands, hammersmith 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4611 anmeldelser fra reisendeBasert på 4611 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Hammersmith. Overnattingsstedet består av totalt 630 koselige rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2002. Novotel London West sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Novotel London West tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Novotel London West har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette dyrevennlige overnattingsstedet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Novotel London West. Denne eiendommen har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Novotel London West tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet.

  Se mer
 • Novotel London Tower Bridge
  Frakr2.148Per natt

  Novotel London Tower BridgestarsGreenProgram Icon

  Tower Bridge, London , Pepys street, tower hill 10 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3399 anmeldelser fra reisendeBasert på 3399 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Tower Bridge. Hotellet består av 203 soverom. Dette hotellet ble bygget i 2000. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Besøkende kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester ønskes velkommen til denne miljøvennlige eiendommen. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner.

  Se mer
 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Frakr983Per natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Airport, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2934 anmeldelser fra reisendeBasert på 2934 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Heathrow Airport. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Stedet teller totalt 178 innbydende rom. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 ble bygget i 1991. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Reisende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Frakr3.335Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2999 anmeldelser fra reisendeBasert på 2999 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Waterloo. Overnattingsstedet rommer 182 koselige soverom. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle rommene på Novotel London Blackfriars er tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle som bor her behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Greenwich
  Frakr1.646Per natt

  Novotel London GreenwichstarsGreenProgram Icon

  Greenwich, London , 173-185 greenwich high road - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2203 anmeldelser fra reisendeBasert på 2203 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Greenwich. Det finnes totalt 151 gjesteværelser på Novotel London Greenwich. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 8 handicapvennlige gjesteværelser. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Novotel London Greenwich?Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Novotel London Greenwich følger bærekraftige retningslinjer. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London City South
  Frakr2.767Per natt

  Novotel London City SouthstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Southwark bridge road 53-61 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2604 anmeldelser fra reisendeBasert på 2604 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Waterloo. Novotel London City South består av totalt 182 gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 2003. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Novotel London City South tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er tillatt med kjæledyr på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Denne miljøvennlige eiendommen har mottatt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Waterloo
  Frakr2.811Per natt

  Novotel London WaterloostarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Lambeth road 113 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3571 anmeldelser fra reisendeBasert på 3571 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Waterloo. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 11. 6 kilometer. Det finnes totalt 187 soverom på Novotel London Waterloo. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2007. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Novotel London Waterloo. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlige soverom. Det er tillatt med kjæledyr på denne eiendommen. Alle som bor her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Dette hotellet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på overnattingsstedet finne noe å sette tennene i.

  Se mer
 • Novotel London Excel
  Frakr1.525Per natt

  Novotel London ExcelstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Western gateway, royal victoria dock 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2697 anmeldelser fra reisendeBasert på 2697 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Docklands, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Totalt 257 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Novotel London Excel. Dette hotellet ble bygget i 2004. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Novotel London Excel opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. I øvrig kan alle som bor her medbringe kjæledyr på denne eiendommen. Novotel London Excel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. De som velger å overnatte her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Novotel London Excel.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Frakr3.131Per natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , 3 kingdom street ,sheldon square - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2884 anmeldelser fra reisendeBasert på 2884 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington, og er spesielt utformet for familier. Dette hotellet tilbyr totalt 206 gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2016. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Alle baderommene på Novotel London Paddington er handicapvennlige. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Alle som bor her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Alle de overnattende på Novotel London Paddington kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Frakr7.732Per natt
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1898 anmeldelser fra reisendeBasert på 1898 anmeldelser fra reisende

  Denne sofistikerte leiligheten ligger i Victoria Station. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences består av totalt 86 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Earth Check-merket. Gjester på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences kan benytte stedets transportservice. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her