Luksushoteller i London

Finn på kart
Luksushoteller i London

Luksushoteller i LondonFra  kr363

Anbefalte Luksushoteller i London

 • Town Hall Hotel & Apartments
  Frakr2.888Per natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1509 anmeldelser fra reisendeBasert på 1509 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Liverpool Street. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Stedet teller totalt 98 innbydende rom. Dette hotellet ble etablert i 1909. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Med flere spennende spisested imøtekommer Town Hall Hotel & Apartments de kulinariske behovene til alle typer gjester.

  Se mer
 • The Landmark
  Frakr4.776Per natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3605 anmeldelser fra reisendeBasert på 3605 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse, historiske hotellet har en fantastisk beliggenhet i London. Hotellet ligger i kort avstand fra Regents Park, med lett tilgang til forbindelser til det offentlige transportnettverket som gir lett tilgang til sentrum av byen. Dette flotte hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de imponerende attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Hotellet kan dateres tilbake til slutten av 1800-tallet og frister gjestene med et løfte om uslåelig luksus og sjarme. Gjesterommene er elegant innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene kan oppnå ultimat nytelse og forfriskning i spaet for en virkelig avslappende opplevelse. Dette hotellet vil imponere selv den mest kresne reisende.

  Se mer
 • The Waldorf Hilton
  Frakr3.663Per natt

  The Waldorf Hiltonstars

  The Strand, London , Aldwych n/a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5184 anmeldelser fra reisendeBasert på 5184 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet soler seg fra en hovedplassering midt i hjertet av London. Hotellet er plassert kun kort avstand fra de livlige områdene West End og Covent Garden. Hotellet er ligger kun kort avstand fra mange av severdighetene denne livlige byen har å tilby. En mengde restauranter, butikker og underholdningssteder finnes i nærheten. Forbindelser til offentlig transport finnes bare 50 meter fra dette hotellet. Dette sjarmerende byhotellet har en lang historie som går tilbake til 1908. Hotellet frister gjestene inn i en verden av dekadanse og eleganse. Gjesterommene er overdådig designet, med komfort og luksus. Hotellet har et omfattende utvalg fasiliteter og tjenester som garantert vil imponere den mest kresne reisende.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr2.116Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
   

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Battersea. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Stedet teller totalt 65 innbydende soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Rafayel Hotel And Spa. Noen av tjenestene til Rafayel Hotel And Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Frakr3.131Per natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4313 anmeldelser fra reisendeBasert på 4313 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Westminster. Med sin beliggenhet innen 2 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 256 soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Conrad London St. James. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Conrad London St. James tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Conrad London St. James tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Conrad London St. James. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Frakr3.919Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2427 anmeldelser fra reisendeBasert på 2427 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 129 koselige rom. Flemings Mayfair ble bygget i 1851 og har blitt totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Flemings Mayfair legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Flemings Mayfair kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Baglioni Hotel London
  Frakr4.536Per natt

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 985 anmeldelser fra reisendeBasert på 985 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i South Kensington, er dette sofistikerte hotellet optimalt for homofile. Eiendommen består av 67 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Baglioni Hotel London har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Er man på jakt etter avslapning kan alle de overnattende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sofitel London Heathrow
  Frakr2.748Per natt

  Sofitel London Heathrowstars

  Heathrow Airport, London , Terminal 5 london heathrow airport - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 13953 anmeldelser fra reisendeBasert på 13953 anmeldelser fra reisende

  Dette forretnings- og konferansehotellet er knyttet til Terminal 5 på Heathrow flyplass. Windsor er mindre enn 16 km unna, og kan nås på bare 5 minutter med bil, og London sentrum ligger bare 21 minutter unna via Heathrow Express-toget. Flyplasshotellet har 605 rom, inkludert 27 suiter. Et fantastisk utvalg av restauranter, en kafé og barer finnes på stedet, og gjestene kan oppleve haute cuisine. Det finnes alltid mulighet til å gli inn i salongen for ettermiddagste, eller en intim kveldsdrink. Det 4-etasjes hotellet har aircondition og tar i mot gjestene i en lobby, har hotell-safe, valuta-veksling og tilgang til heis. Det finnes et vaskeri, og gjester som ankommer med bil kan sette dem fra seg på parkeringsplassen.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Frakr4.101Per natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3520 anmeldelser fra reisendeBasert på 3520 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Piccadilly Circus. Eiendommen består av totalt 127 gjesteværelser. Radisson Blu Edwardian Hampshire gjennomgikk en renovasjon i 2017. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Alle rommene på Radisson Blu Edwardian Hampshire er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royal Horseguards
  Frakr2.896Per natt

  Royal Horseguardsstars

  Westminster, London , Whitehall court - westminster 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5635 anmeldelser fra reisendeBasert på 5635 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Westminster. Med sin beliggenhet innen 2. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 0 kilometer. Totalt antall rom er 282. Selvom dette overnattingsstedet ble bygget i 1884 har det gjennomgått en oppussing i 2009. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  44  Hoteller i London
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her