Luksushoteller i London

Finn på kart
Luksushoteller i London

Luksushoteller i LondonFra  kr298

Anbefalte Luksushoteller i London

 • Flemings Mayfair
  Frakr3.632Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2486 anmeldelser fra reisendeBasert på 2486 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av 129 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble reist tilbake i 1851, men har siden blitt komplett oppusset i 2016. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Flemings Mayfair tilbyr ikke babysenger. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette dyrevennlige hotellet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Flemings Mayfair. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Frakr2.133Per natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1522 anmeldelser fra reisendeBasert på 1522 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Liverpool Street. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Totalt 98 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Town Hall Hotel & Apartments. Town Hall Hotel & Apartments ble bygget i 1909. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen. Town Hall Hotel & Apartments tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke.

  Se mer
 • The Landmark
  Frakr4.579Per natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3653 anmeldelser fra reisendeBasert på 3653 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse, historiske hotellet har en fantastisk beliggenhet i London. Hotellet ligger i kort avstand fra Regents Park, med lett tilgang til forbindelser til det offentlige transportnettverket som gir lett tilgang til sentrum av byen. Dette flotte hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de imponerende attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Hotellet kan dateres tilbake til slutten av 1800-tallet og frister gjestene med et løfte om uslåelig luksus og sjarme. Gjesterommene er elegant innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene kan oppnå ultimat nytelse og forfriskning i spaet for en virkelig avslappende opplevelse. Dette hotellet vil imponere selv den mest kresne reisende.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr1.218Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Battersea. Kunder vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Stedet teller totalt 65 innbydende rom. Rafayel Hotel And Spa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Rafayel Hotel And Spa. Dette dyrevennlige hotellet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sofitel London Heathrow
  Frakr1.957Per natt

  Sofitel London Heathrowstars

  Heathrow Airport, London , Terminal 5 london heathrow airport - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 14130 anmeldelser fra reisendeBasert på 14130 anmeldelser fra reisende

  Dette forretnings- og konferansehotellet er knyttet til Terminal 5 på Heathrow flyplass. Windsor er mindre enn 16 km unna, og kan nås på bare 5 minutter med bil, og London sentrum ligger bare 21 minutter unna via Heathrow Express-toget. Flyplasshotellet har 605 rom, inkludert 27 suiter. Et fantastisk utvalg av restauranter, en kafé og barer finnes på stedet, og gjestene kan oppleve haute cuisine. Det finnes alltid mulighet til å gli inn i salongen for ettermiddagste, eller en intim kveldsdrink. Det 4-etasjes hotellet har aircondition og tar i mot gjestene i en lobby, har hotell-safe, valuta-veksling og tilgang til heis. Det finnes et vaskeri, og gjester som ankommer med bil kan sette dem fra seg på parkeringsplassen.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Frakr3.746Per natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4436 anmeldelser fra reisendeBasert på 4436 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Westminster. Beliggende innen 2 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet består av totalt 256 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Besøkende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 13 handicapvennlig rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar.

  Se mer
 • The Waldorf Hilton
  Frakr2.823Per natt

  The Waldorf Hiltonstars

  The Strand, London , Aldwych n/a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5243 anmeldelser fra reisendeBasert på 5243 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet soler seg fra en hovedplassering midt i hjertet av London. Hotellet er plassert kun kort avstand fra de livlige områdene West End og Covent Garden. Hotellet er ligger kun kort avstand fra mange av severdighetene denne livlige byen har å tilby. En mengde restauranter, butikker og underholdningssteder finnes i nærheten. Forbindelser til offentlig transport finnes bare 50 meter fra dette hotellet. Dette sjarmerende byhotellet har en lang historie som går tilbake til 1908. Hotellet frister gjestene inn i en verden av dekadanse og eleganse. Gjesterommene er overdådig designet, med komfort og luksus. Hotellet har et omfattende utvalg fasiliteter og tjenester som garantert vil imponere den mest kresne reisende.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Frakr2.939Per natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3569 anmeldelser fra reisendeBasert på 3569 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Piccadilly Circus. Eiendommen består av totalt 127 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2017. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Radisson Blu Edwardian Hampshire. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Radisson Blu Edwardian Hampshire som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Radisson Blu Edwardian Hampshire kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Langham London
  Frakr4.812Per natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1294 anmeldelser fra reisendeBasert på 1294 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en av Londons bedre beliggenheter i Regent Street og ligger dermed tett på både Oxford Street og Bond Street. Plasseringen er ideell i forhold til å oppleve alle attraksjonene, shoppingstedene, restaurantene og underholdningsscenene som den engelske hovedstaden har å by på. Hotellet er svært sjarmerende med sin arkitektoniske stil og glir inn i omgivelsene på en raffinert måte. Rommene er alle luksuriøst innredet og fungerer som et stilleområde fra den livlige byen på utsiden. Med et hav av ulike fasiliteter imøtekommer hotellet krav og ønsker fra alle typer reisende.

  Se mer
 • The Kensington Hotel
  Frakr3.088Per natt

  The Kensington Hotelstars

  South Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3577 anmeldelser fra reisendeBasert på 3577 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i South Kensington. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Totalt 150 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på The Kensington Hotel. Denne eiendommen stod ferdig i 1900 og ble renovert i 2009. The Kensington Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. The Kensington Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i London
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her