Luksushoteller i London

Finn på kart
Luksushoteller i London

Luksushoteller i LondonFra  kr371

Anbefalte Luksushoteller i London

 • Town Hall Hotel & Apartments
  Frakr2.037Per natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1502 anmeldelser fra reisendeBasert på 1502 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Liverpool Street. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Stedet teller totalt 98 innbydende rom. Dette hotellet ble etablert i 1909. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Med flere spennende spisested imøtekommer Town Hall Hotel & Apartments de kulinariske behovene til alle typer gjester.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Frakr4.338Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2339 anmeldelser fra reisendeBasert på 2339 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 129 koselige rom. Flemings Mayfair ble bygget i 1851 og har blitt totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Flemings Mayfair legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Flemings Mayfair kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Landmark
  Frakr3.802Per natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3497 anmeldelser fra reisendeBasert på 3497 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse, historiske hotellet har en fantastisk beliggenhet i London. Hotellet ligger i kort avstand fra Regents Park, med lett tilgang til forbindelser til det offentlige transportnettverket som gir lett tilgang til sentrum av byen. Dette flotte hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de imponerende attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Hotellet kan dateres tilbake til slutten av 1800-tallet og frister gjestene med et løfte om uslåelig luksus og sjarme. Gjesterommene er elegant innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene kan oppnå ultimat nytelse og forfriskning i spaet for en virkelig avslappende opplevelse. Dette hotellet vil imponere selv den mest kresne reisende.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Frakr2.925Per natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4141 anmeldelser fra reisendeBasert på 4141 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Westminster. Beliggende innen 2 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 2 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 256 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette handicapvennlige hotellet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement.

  Se mer
 • Sofitel London Heathrow
  Frakr2.676Per natt

  Sofitel London Heathrowstars

  Heathrow Airport, London , Terminal 5 london heathrow airport - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 13564 anmeldelser fra reisendeBasert på 13564 anmeldelser fra reisende

  Dette forretnings- og konferansehotellet er knyttet til Terminal 5 på Heathrow flyplass. Windsor er mindre enn 16 km unna, og kan nås på bare 5 minutter med bil, og London sentrum ligger bare 21 minutter unna via Heathrow Express-toget. Flyplasshotellet har 605 rom, inkludert 27 suiter. Et fantastisk utvalg av restauranter, en kafé og barer finnes på stedet, og gjestene kan oppleve haute cuisine. Det finnes alltid mulighet til å gli inn i salongen for ettermiddagste, eller en intim kveldsdrink. Det 4-etasjes hotellet har aircondition og tar i mot gjestene i en lobby, har hotell-safe, valuta-veksling og tilgang til heis. Det finnes et vaskeri, og gjester som ankommer med bil kan sette dem fra seg på parkeringsplassen.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr1.468Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Battersea. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 65 gjesteværelser. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Rafayel Hotel And Spa tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Små kjæledyr er tillatt på Rafayel Hotel And Spa. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Langham London
  Frakr4.240Per natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1144 anmeldelser fra reisendeBasert på 1144 anmeldelser fra reisende

  Dette førsteklasses hotellet har en av Londons bedre beliggenheter i Regent Street og ligger dermed tett på både Oxford Street og Bond Street. Plasseringen er ideell i forhold til å oppleve alle attraksjonene, shoppingstedene, restaurantene og underholdningsscenene som den engelske hovedstaden har å by på. Hotellet er svært sjarmerende med sin arkitektoniske stil og glir inn i omgivelsene på en raffinert måte. Rommene er alle luksuriøst innredet og fungerer som et stilleområde fra den livlige byen på utsiden. Med et hav av ulike fasiliteter imøtekommer hotellet krav og ønsker fra alle typer reisende.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Frakr2.948Per natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3441 anmeldelser fra reisendeBasert på 3441 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Piccadilly Circus. Eiendommen består av totalt 127 gjesteværelser. Radisson Blu Edwardian Hampshire gjennomgikk en renovasjon i 2017. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Alle rommene på Radisson Blu Edwardian Hampshire er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton London Bankside
  Frakr3.622Per natt

  Hilton London Banksidestars

  Waterloo London, London , Great suffolk street 2-8 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2427 anmeldelser fra reisendeBasert på 2427 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Waterloo. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Totalt antall gjesteværelser er 292. Dette hotellet ble etablert i 2015. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Hilton London Bankside er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på Hilton London Bankside. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Hilton London Bankside. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i.

  Se mer
 • The Kensington Hotel
  Frakr3.743Per natt

  The Kensington Hotelstars

  South Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3451 anmeldelser fra reisendeBasert på 3451 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i South Kensington. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 150 gjesteværelser. The Kensington Hotel ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2009. The Kensington Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  43  Hoteller i London
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her