Leiligheter og appartementshotell i London

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i London

Leiligheter og appartementshotell i LondonFra  kr289

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i London

 • Chelsea Cloisters
  Frakr1.128Per natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1139 anmeldelser fra reisendeBasert på 1139 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i Chelsea. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 1 kilometer. Totalt 190 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1935. Chelsea Cloisters tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Chelsea Cloisters tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Chelsea Cloisters . Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Citadines South Kensington London
  Frakr1.901Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1174 anmeldelser fra reisendeBasert på 1174 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Grand Plaza Serviced Apartments
  Frakr1.788Per natt

  Grand Plaza Serviced Apartmentsstars

  Bayswater, London , Princess square 42 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3104 anmeldelser fra reisendeBasert på 3104 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Bayswater. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra leiligheten. Det finnes totalt 198 gjesteværelser på Grand Plaza Serviced Apartments. Grand Plaza Serviced Apartments stammer fra 1800 og ble totalrenovert i 2003. Grand Plaza Serviced Apartments sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan de som velger å overnatte her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av tjenestene til Grand Plaza Serviced Apartments kan koste ekstra.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Frakr4.559Per natt
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1903 anmeldelser fra reisendeBasert på 1903 anmeldelser fra reisende

  Denne sofistikerte leiligheten ligger i Victoria Station. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences består av totalt 86 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Earth Check-merket. Gjester på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences kan benytte stedets transportservice. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hyde Park Apartments
  Frakr1.806Per natt

  Hyde Park Apartmentsstars

  Paddington, London , Craven hill 8 - Kart
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Med den førsteklasses beliggenheten i sentrum av byen ligger dette hotellet bare en kort spasertur fra Hyde Park. Paddington Station er bare 300 m fra hotellet og gir tilgang til hele byen og attraksjonene, og Big Ben ligger bare 600 meter unna. Hotellet tilbyr koselige leiligheter med stilfull innredning, moderne kjøkken og Wi-Fi, med tregulv og moderne design. Hotellet tilbyr også klesvask og sykkelutleie.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Frakr1.907Per natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 36 anmeldelser fra reisendeBasert på 36 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Docklands. Med sin beliggenhet innen 8. 8 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 5 kilometer. Stedet teller totalt 56 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2010. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix Heights By BridgeStreet. Kjæledyr er ikke tillatt på Phoenix Heights By BridgeStreet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Paddington Apartments
  Frakr1.854Per natt

  Paddington Apartmentsstars

  Paddington, London , Talbot square, westminster borough 9 - Kart
  1,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Beliggende innen 380 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 610 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 15 soverom. Paddington Apartments ble komplett oppusset i 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Globeview Apartments
  Frakr2.332Per natt

  Globeview Apartmentsstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , E view, 10 high timber st london ec4v 3pn - Kart
   

  Denne komfortable leiligheten er i St. Paul's Cathedral and The City. Globeview Apartments garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 rom. Globeview Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Globeview Apartments ønsker ikke kjæledyr velkommen. Globeview Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Fusion Apartments
  Frakr1.784Per natt

  Fusion Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , 51 sclater st london e1 6ht - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Liverpool Street. Med bare 5 rom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • St George Wharf Apartments
  Frakr2.195Per natt

  St George Wharf Apartmentsstars

  Vauxhall, London , St george's wharf, london - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Vauxhall. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 6 soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. St George Wharf Apartments tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på St George Wharf Apartments. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her