Leiligheter og appartementshotell i London

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i London

Leiligheter og appartementshotell i LondonFra  kr335

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i London

 • Citadines South Kensington London
  Frakr2.319Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1169 anmeldelser fra reisendeBasert på 1169 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Grand Plaza Serviced Apartments
  Frakr2.220Per natt

  Grand Plaza Serviced Apartmentsstars

  Bayswater, London , Princess square 42 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3091 anmeldelser fra reisendeBasert på 3091 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Bayswater. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra leiligheten. Det finnes totalt 198 gjesteværelser på Grand Plaza Serviced Apartments. Grand Plaza Serviced Apartments stammer fra 1800 og ble totalrenovert i 2003. Grand Plaza Serviced Apartments sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan de som velger å overnatte her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av tjenestene til Grand Plaza Serviced Apartments kan koste ekstra.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Frakr1.710Per natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1131 anmeldelser fra reisendeBasert på 1131 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i Chelsea. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 1 kilometer. Totalt 190 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1935. Chelsea Cloisters tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Chelsea Cloisters tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Chelsea Cloisters . Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hyde Park Apartments
  Frakr1.412Per natt

  Hyde Park Apartmentsstars

  Paddington, London , Craven hill 8 - Kart
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Med den førsteklasses beliggenheten i sentrum av byen ligger dette hotellet bare en kort spasertur fra Hyde Park. Paddington Station er bare 300 m fra hotellet og gir tilgang til hele byen og attraksjonene, og Big Ben ligger bare 600 meter unna. Hotellet tilbyr koselige leiligheter med stilfull innredning, moderne kjøkken og Wi-Fi, med tregulv og moderne design. Hotellet tilbyr også klesvask og sykkelutleie.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Frakr7.732Per natt
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1898 anmeldelser fra reisendeBasert på 1898 anmeldelser fra reisende

  Denne sofistikerte leiligheten ligger i Victoria Station. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences består av totalt 86 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Earth Check-merket. Gjester på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences kan benytte stedets transportservice. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Angel Serviced Apartments
  Frakr2.466Per natt

  Angel Serviced Apartmentsstars

  Islington, London , 74 central st london ec1v 8ab - Kart
   

  Denne flotte leiligheten ligger i Islington. Med totalt 8 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Angel Serviced Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Angel Serviced Apartments tilbyr også babysenger ved forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Angel Serviced Apartments ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Roland House Apartments
  Frakr1.807Per natt

  Roland House Apartmentsstars

  South Kensington, London , Old brompton road/roland gardens - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 31 anmeldelser fra reisendeBasert på 31 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i South Kensington. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra leiligheten. Stedet teller totalt 89 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Roland House Apartments. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Roland House Apartments tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Frakr1.816Per natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 36 anmeldelser fra reisendeBasert på 36 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Docklands. Med sin beliggenhet innen 8. 8 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 5 kilometer. Stedet teller totalt 56 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2010. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix Heights By BridgeStreet. Kjæledyr er ikke tillatt på Phoenix Heights By BridgeStreet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Shoreditch Square Apartments
  Frakr2.136Per natt

  Shoreditch Square Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Stephen court, 5 diss street, london, e2 7qx - - Kart
   

  Denne flotte leiligheten ligger i Liverpool Street. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 12 rom. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Kunder kan be om at deres rom utstyres med babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Shoreditch Square Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Farringdon Apartments
  Frakr2.466Per natt

  Farringdon Apartmentsstars

  Barbican, London , 37 cock lane ec1a 9bw  - Kart
   

  Denne flotte leiligheten ligger i Barbican. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 6 rom. Farringdon Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Farringdon Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her