Kun voksne i London

Finn på kart
Kun voksne i London

Kun voksne i LondonFra  kr335

Anbefalte Kun voksne i London

 • Publove The White Ferry
  Frakr770Per natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 632 anmeldelser fra reisendeBasert på 632 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget kun for voksne ligger i Victoria Station. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 6 soverom. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Publove The White Ferry. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barkston Rooms Earls Court
  Frakr335Per natt

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earls Court, London , Barkston gardens 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget som ligger i Earls Court, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 9. 1 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 91 koselige gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Barkston Rooms Earls Court er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Barkston Rooms Earls Court kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Generator London
  Frakr1.236Per natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3206 anmeldelser fra reisendeBasert på 3206 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Frakr395Per natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 259 anmeldelser fra reisendeBasert på 259 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget ligger i Battersea, og er eksklusivt utformet for voksne. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen er innen 7. 0 kilometer fra løypene. Innen 1 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 8. 6 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 22. 2 kilometer. Publove The Crown garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Publove The Crown tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Publove The Crown. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Frakr877Per natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 417 anmeldelser fra reisendeBasert på 417 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget kun for voksne ligger i Paddington. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Publove The Green Man og et av dets 8 gjesteværelser. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Publove The Green Man tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Publove The Green Man kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Frakr715Per natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 456 anmeldelser fra reisendeBasert på 456 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget som ligger i Euston, er kun for voksne. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Altitude Apartments
  Frakr2.474Per natt

  Altitude Apartmentsstars

  Aldgate, London , 71 alie street, london, e1 8ng - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten er kun for voksne, og ligger i Aldgate. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 10 rom. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Altitude Apartments opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Altitude Apartments. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Earls Court
  Frakr2.170Per natt

  Holiday Inn Express Earls Courtstars

  Earls Court, London , North end road 295 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1840 anmeldelser fra reisendeBasert på 1840 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet kun for voksne ligger i Earls Court. Hotellet består av totalt 100 rom. Dette hotellet ble bygget i 2005. Reisende kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det finnes parkeringsmuligheter på Holiday Inn Express Earls Court. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her