Hoteller med svømmebasseng i London

Finn på kart
Hoteller med svømmebasseng i London

Hoteller med svømmebasseng i LondonFra  kr280

Anbefalte Hoteller med svømmebasseng i London

 • The Marylebone Hotel
  Frakr3.692Per natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4441 anmeldelser fra reisendeBasert på 4441 anmeldelser fra reisende

  Hotellet befinner seg i hjerte av Londons West End, og gjester må kun krysse Bond Street for å komme til Marylebone Village, det perfekte stedet til å utforske en variert blanding av eksklusive butikker, underlige spesialister og butikker. Denne overnattingsmuligheten befinner seg i nærheten av Madame Tussaud's, London Zoo og Wallace Collection, og kan nå tilby 257 soverom og suiter etter en omfangsrik renovering. Hotellfasiliteter inkluderer møterom av ypperste kvalitet, en progressiv restaurant og en omfattende helse- og fritidsklubb. Det er den optimale bybasen. Soverommene består av en suite-bad og alle kommer godt utstyrt ved standard. Et innendørs svømmebasseng med badestamp er også tilgjengelig. Gjester kan slappe av i sauna eller damprom. Et treningsstudio finnes også. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen. Ved lunsj og middag kan man velge mat fra en meny med tilbudssett.

  Se mer
 • Crowne Plaza London - Gatwick Airport
  Frakr785Per natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2428 anmeldelser fra reisendeBasert på 2428 anmeldelser fra reisende

  Dette glimrende hotellet har en strategisk plassering i Crawley sør i London, kun minutter med bil fra Gatwick internasjonale flyplass. Manor Royal Business Park ligger i fem minutters gåavstand, mens sentrum av Crawley kan nås i løpet av en kort spasertur. Den populære resorten ved havet, Brighton, kan nås innen en halvtimes kjøretur, og London Victoria stasjon er 30 minutter unna med Gatwick ekspresstog.Det moderne hotellet tilbyr romslige rom i et innbydende, moderne stildesign. De er flott innredet og har alle nødvendige fasiliteter. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til Wi-Fi, forretningssenteret og konferansefasilitetene. Hotellet tilbyr et fullt utstyrt treningsrom, et 15 meters svømmebasseng med bobleseter samt badstue og damprom. Gjester kan prøvesmake engelsk mat i hotellets elegante restaurant. Dette hotellet er det ideelle stedet for forretningsreisende eller de som ønsker å bo nær flyplassen.

  Se mer
 • Holiday Inn London Wembley
  Frakr885Per natt

  Holiday Inn London Wembleystars

  Wembley, London , Empire way wembley- middlesex - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1566 anmeldelser fra reisendeBasert på 1566 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Wembley, og er spesielt utformet for familier. Stedet teller totalt 333 innbydende soverom. Holiday Inn London Wembley ble totalrenovert i 2013. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Holiday Inn London Wembley. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Holiday Inn London Wembley tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for besøkende som gjerne ønsker å lade batteriene. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr3.809Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1807 anmeldelser fra reisendeBasert på 1807 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Oxford Street. Overnattingsstedet rommer 112 koselige rom. Kunder kan benytte internett på Courthouse London. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • The Marble Arch By Montcalm
  Frakr1.822Per natt

  The Marble Arch By Montcalmstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place 31 - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet er i Marble Arch. Eiendommen består av 42 gjesteværelser. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. The Marble Arch By Montcalm tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Canary Wharf
  Frakr1.673Per natt

  Novotel London Canary Wharfstars

  Docklands, London , Marsh wall 40 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette moderne og stilige hotellet består av 39 etasjer og befinner seg i hovedstadens berømte finansdistrikt, bare noen få T-banestopp unna noen av Londons mest ikoniske severdigheter. Dette er det perfekte stedet enten du er på ferie eller jobbreise. Hotellet huser en prisvinnende restaurant, samt en bar og takterrasse med en spektakulær 360 graders utsikt over den stadig voksende byen. Det har ni fullt utstyrte møterom, gratis WiFi, basseng og et toppmoderne treningsrom der gjestene kan holde treningsrutinene sine vedlike. Avslappende rom med trendy innredning, flatskjerm-TV og eget bad. Suitene har også stue og panoramautsikt over byen.

  Se mer
 • Novotel London Brentford
  Frakr1.192Per natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1201 anmeldelser fra reisendeBasert på 1201 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Brentford. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 2 kilometer fra hotellet. Totalt 202 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Novotel London Brentford. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Novotel London Brentford tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Novotel London Brentford er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Novotel London Brentford kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Frakr1.837Per natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , Kingdom street ,sheldon square 3 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2891 anmeldelser fra reisendeBasert på 2891 anmeldelser fra reisende

  Som en form for nygenerasjons overnattingssted er dette hotellet ideelt for både ferierende og forretningsreisende. Beliggende sentralt i bydelen Paddington har du herfra bare et par minutter til fots før du befinner deg på Paddington Station. På rommene kan du nyte den spennende blandingen av moderne innredning med ergonomisk komfort og eksklusive fasiliteter. For dem som er nødt til å unnagjøre jobboppgaver, har du masser av plass til å lage ditt eget hjemmekontor. Rommene er for øvrig lydisolerte. Det finnes også moderne konferansefasiliteter hvis det skal arrangeres møter eller seminarer. På den store flatskjerms-TV-en kan du slappe av med en god film. Du er også velkommen til en beroligende svømmetur i det oppvarmede innendørsbassenget. Hvis du har lyst å bruke litt ekstra tid på deg selv kan du også benytte deg av hotellet sauna og dampbad. Fitness-entusiaster har gode arbeidsvilkår i treningssenteret.

  Se mer
 • The Savoy, A Fairmont Hotel
  Frakr5.120Per natt
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i The Strand. Hotellet består av totalt 263 koselige rom. Dette hotellet ble bygget i 1889 og har siden blitt totalrenovert i 2004. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Savoy, A Fairmont Hotel. Alle rommene på The Savoy, A Fairmont Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Besøkende kan benytte seg av stedets matservering. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. The Savoy, A Fairmont Hotel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. The Savoy, A Fairmont Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mercure Dartford Brands Hatch
  Frakr1.250Per natt

  Mercure Dartford Brands Hatchstars

  Dartford, London , Brands hatch - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 326 anmeldelser fra reisendeBasert på 326 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Dartford. Dette hotellet tilbyr totalt 121 gjesteværelser. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2008. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Mercure Dartford Brands Hatch har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Mercure Dartford Brands Hatch tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Er man på jakt etter avslapning kan kunder velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Kunder tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Noen av tjenestene til Mercure Dartford Brands Hatch kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  13  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her