Hoteller med svømmebasseng i London

Finn på kart
Hoteller med svømmebasseng i London

Hoteller med svømmebasseng i LondonFra  kr298

Anbefalte Hoteller med svømmebasseng i London

 • Hilton London Heathrow T5
  Frakr1.433Per natt

  Hilton London Heathrow T5stars

  Heathrow Airport, London , Poyle road, colnbrook, berkshire - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4077 anmeldelser fra reisendeBasert på 4077 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Heathrow Airport, og er spesielt utformet for familier. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. De 350 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hilton London Heathrow T5 sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hilton London Heathrow T5. Hilton London Heathrow T5 har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Hilton London Heathrow T5 ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hilton London Heathrow T5. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Hilton London Heathrow T5 er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Alle de overnattende på Hilton London Heathrow T5 kan nyte lekre måltid på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Frakr855Per natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Airport, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2960 anmeldelser fra reisendeBasert på 2960 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Heathrow Airport. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Stedet teller totalt 178 innbydende rom. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 ble bygget i 1991. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Reisende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Frakr2.957Per natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4441 anmeldelser fra reisendeBasert på 4441 anmeldelser fra reisende

  Hotellet befinner seg i hjerte av Londons West End, og gjester må kun krysse Bond Street for å komme til Marylebone Village, det perfekte stedet til å utforske en variert blanding av eksklusive butikker, underlige spesialister og butikker. Denne overnattingsmuligheten befinner seg i nærheten av Madame Tussaud's, London Zoo og Wallace Collection, og kan nå tilby 257 soverom og suiter etter en omfangsrik renovering. Hotellfasiliteter inkluderer møterom av ypperste kvalitet, en progressiv restaurant og en omfattende helse- og fritidsklubb. Det er den optimale bybasen. Soverommene består av en suite-bad og alle kommer godt utstyrt ved standard. Et innendørs svømmebasseng med badestamp er også tilgjengelig. Gjester kan slappe av i sauna eller damprom. Et treningsstudio finnes også. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen. Ved lunsj og middag kan man velge mat fra en meny med tilbudssett.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Frakr2.351Per natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , 3 kingdom street ,sheldon square - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2891 anmeldelser fra reisendeBasert på 2891 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington, og er spesielt utformet for familier. Dette hotellet tilbyr totalt 206 gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2016. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Alle baderommene på Novotel London Paddington er handicapvennlige. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Alle som bor her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Alle de overnattende på Novotel London Paddington kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Brentford
  Frakr1.742Per natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1201 anmeldelser fra reisendeBasert på 1201 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Brentford. Gjester kan nå offentlige transportforbindelser 1. 2 kilometer unna. Det finnes totalt 202 rom på stedet. Gjester kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Novotel London Brentford byr på et variert utvalg av spisested. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Frakr2.215Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3016 anmeldelser fra reisendeBasert på 3016 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Waterloo. Overnattingsstedet rommer 182 koselige soverom. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle rommene på Novotel London Blackfriars er tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle som bor her behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Mercure London Watford
  Frakr754Per natt

  Mercure London Watfordstars

  Watford, London , A41 watford bypass - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1264 anmeldelser fra reisendeBasert på 1264 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Watford. Det finnes totalt 218 gjesteværelser på Mercure London Watford. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1970. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påMercure London Watford er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr anses som en del av familien på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Kunder på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Noen av tjenestene til Mercure London Watford kan koste ekstra.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr2.744Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1807 anmeldelser fra reisendeBasert på 1807 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Oxford Street. Det finnes totalt 112 gjesteværelser på Courthouse London. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Courthouse London tilbyr ikke babysenger. Fellesområdene påCourthouse London er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter.

  Se mer
 • Holiday Inn London Wembley
  Frakr965Per natt

  Holiday Inn London Wembleystars

  Wembley, London , Empire way wembley- middlesex - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1566 anmeldelser fra reisendeBasert på 1566 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Wembley, og er spesielt utformet for familier. Stedet teller totalt 333 innbydende soverom. Holiday Inn London Wembley ble totalrenovert i 2013. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Holiday Inn London Wembley. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Holiday Inn London Wembley tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for besøkende som gjerne ønsker å lade batteriene. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Crowne Plaza London – Gatwick Airport
  Frakr697Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2428 anmeldelser fra reisendeBasert på 2428 anmeldelser fra reisende

  Dette glimrende hotellet har en strategisk plassering i Crawley sør i London, kun minutter med bil fra Gatwick internasjonale flyplass. Manor Royal Business Park ligger i fem minutters gåavstand, mens sentrum av Crawley kan nås i løpet av en kort spasertur. Den populære resorten ved havet, Brighton, kan nås innen en halvtimes kjøretur, og London Victoria stasjon er 30 minutter unna med Gatwick ekspresstog.Det moderne hotellet tilbyr romslige rom i et innbydende, moderne stildesign. De er flott innredet og har alle nødvendige fasiliteter. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til Wi-Fi, forretningssenteret og konferansefasilitetene. Hotellet tilbyr et fullt utstyrt treningsrom, et 15 meters svømmebasseng med bobleseter samt badstue og damprom. Gjester kan prøvesmake engelsk mat i hotellets elegante restaurant. Dette hotellet er det ideelle stedet for forretningsreisende eller de som ønsker å bo nær flyplassen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  13  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her