Hoteller med svømmebasseng i London

Finn på kart
Hoteller med svømmebasseng i London

Hoteller med svømmebasseng i LondonFra  kr371

Anbefalte Hoteller med svømmebasseng i London

 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Frakr829Per natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Airport, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2845 anmeldelser fra reisendeBasert på 2845 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Heathrow Airport, er et godt alternativ for familier. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Det finnes totalt 178 gjesteværelser på stedet. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 ble bygget i 1991. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle rommene på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 er tilrettelagt for rullestolbrukere. I øvrig kan kunder medbringe kjæledyr på Novotel London Heathrow M4 Jct 4. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette overnattingsstedet er sertifisert av internasjonale og velkjente Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer et Sustainable Tourism-sertifikat tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Novotel London Heathrow M4 Jct 4 tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Det varierte underholdningsprogrammet på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Brentford
  Frakr1.503Per natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1159 anmeldelser fra reisendeBasert på 1159 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Brentford. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 2 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet består av 202 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle baderommene på Novotel London Brentford er handicapvennlige. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Novotel London Brentford tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester.

  Se mer
 • Hilton London Heathrow T5
  Frakr1.438Per natt

  Hilton London Heathrow T5stars

  Heathrow Airport, London , Poyle road, colnbrook, berkshire - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3954 anmeldelser fra reisendeBasert på 3954 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Heathrow Airport. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Totalt 350 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hilton London Heathrow T5. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hilton London Heathrow T5. Gjester på Hilton London Heathrow T5 kan benytte stedets transportservice. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Hilton London Heathrow T5 er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Hilton London Heathrow T5. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Canary Wharf
  Frakr2.116Per natt

  Novotel London Canary Wharfstars

  Docklands, London , 40 marsh wall - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 313 soverom. Dette hotellet ble etablert i 2017. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London Canary Wharf. Alle gjesteværelsene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette dyrevennlige overnattingsstedet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Alle de overnattende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Frakr2.411Per natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , 3 kingdom street ,sheldon square - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2833 anmeldelser fra reisendeBasert på 2833 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Paddington. Det finnes totalt 206 gjesteværelser på Novotel London Paddington. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2016. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Alle de overnattende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 11 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr anses som en del av familien på denne eiendommen. Novotel London Paddington har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Novotel London Paddington byr på et variert utvalg av spisested. De overnattende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Frakr2.343Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2927 anmeldelser fra reisendeBasert på 2927 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Stedet teller totalt 182 innbydende gjesteværelser. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Novotel London Blackfriars. Novotel London Blackfriars tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Novotel London Blackfriars?Novotel London Blackfriars følger bærekraftige retningslinjer. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Frakr3.021Per natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4229 anmeldelser fra reisendeBasert på 4229 anmeldelser fra reisende

  Hotellet befinner seg i hjerte av Londons West End, og gjester må kun krysse Bond Street for å komme til Marylebone Village, det perfekte stedet til å utforske en variert blanding av eksklusive butikker, underlige spesialister og butikker. Denne overnattingsmuligheten befinner seg i nærheten av Madame Tussaud's, London Zoo og Wallace Collection, og kan nå tilby 257 soverom og suiter etter en omfangsrik renovering. Hotellfasiliteter inkluderer møterom av ypperste kvalitet, en progressiv restaurant og en omfattende helse- og fritidsklubb. Det er den optimale bybasen. Soverommene består av en suite-bad og alle kommer godt utstyrt ved standard. Et innendørs svømmebasseng med badestamp er også tilgjengelig. Gjester kan slappe av i sauna eller damprom. Et treningsstudio finnes også. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen. Ved lunsj og middag kan man velge mat fra en meny med tilbudssett.

  Se mer
 • Mercure London Watford
  Frakr882Per natt

  Mercure London Watfordstars

  Watford, London , A41 watford bypass - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1216 anmeldelser fra reisendeBasert på 1216 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Watford. De 218 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Overnattingsstedet ble bygget i 1970. Mercure London Watford tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påMercure London Watford er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige hotellet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Kunder kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Henry VIII
  Frakr1.068Per natt

  Henry VIIIstars

  Bayswater, London , Leinster gardens 23 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1289 anmeldelser fra reisendeBasert på 1289 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle byhotellet ligger sentralt i det velstående London-området, Bayswater, ikke langt fra Hyde Park og i nærheten av Queensway og Lancaster Gate. Ikke langt unna hotellet finnes et spennende underholdningstilbud, blant West End´s teatre, et sted hvor kultur og underholdning smelter sammen. Et par minutters gange fra hotellet finner man både Kensington Garden, Royal Albert Hall og flere museer. Hotellet ligger i en tradisjonell, stilfull og elegant viktoriansk bygning med en sofistikert utstråling, og gjestene kan la seg imponere av den tidløse elegansen i de rojale omgivelsene. Rommene er luksuriøst innredet og er det perfekte sted når man ønsker å trekke seg tilbake fra de travle bygatene på utsiden. Hotellet kan ytterligere by på et bredt utvalg av førsteklasses fasiliteter og service.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr2.623Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1766 anmeldelser fra reisendeBasert på 1766 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Oxford Street. De 112 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  18  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her